αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Ανεξέλεγκτη πύλη εισόδου λαθρομεταναστών το Φαρμακονήσι

Σε έξαρση και πάλι το φαινόμενο!

34 λαθρομετανάστες βρέθηκαν εν πλώ, ανοιχτά του Φαρμακονησίου...
Στο Φαρμακονήσι βρίσκονται δεκάδες λαθρομετανάστες και αναζητείται τρόπος να μεταφερθούν σε κάποιο άλλο μεγαλύτερο νησί το συντομότερο.

Αρνείται το λιμεναρχείο να τους μεταφέρει...

Πριν λίγες ημέρες είχαν και πάλι βγει στο νησί περί τους 60 λαθρομετανάστες ανάμεσα τους και αρκετοί νεο-έλληνες (μικρά παιδάκια που σύντομα θα εγγραφούν σε Ελληνικά σχολεία και σε 5 με 6 χρόνια - σύμφωνα με το νέο νόμο - θα γίνουν Έλληνες).

Αρνείται το λιμεναρχείο.

Το λιμεναρχείο αρνείται να μεταφέρει τους λαθρομετανάστες από το Φαρμακονήσι στο λιμάνι της Λέρου αφού ο αριθμός τους υπερβαίνει κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο μεταφοράς του λιμενικού σκάφους.

Έτσι λοιπόν οι αρμόδιοι αναζητούν ιδιώτες που να προσφέρονται να τους μεταφέρουν έναντι χρηματικής αμοιβής...

Την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά στο Αιγαίο που απαιτούνται σύγχρονα μέσα έρευνας και διάσωσης αλλά και ελέγχου των συνόρων της χώρας μας...

Τα σκάφη του λιμενικού μένουν παροπλισμένα στις μαρίνες και στα λιμάνια λόγω μηχανικών βλαβών και αδυναμίας συντήρησής τους !!!

Από το tiresias-press.blogspot.com
Top