αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Πέσε πίτα να σε φάω...

Το παρακάτω email έλαβα από αναγνώστη και το δημοσιεύω αυτούσιο.

Και πού να´ξερε ο Αγιος Βασίλιος, οτι πλέον δεν κρύβουμε τους θησαυρούς μέσα στην πρωτοχρονιάτικη πίττα, αλλά σ´ αυτή καθ´ αυτή την πίττα!!
Γιατί??
Αρκεί απλά μια επίσκεψη σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Αράχωβας (αλυσίδα γαρ) για να καταλάβει κανείς οτι μια Βασιλόπιττα κοστίζει μια περιουσία!!! 20 ολόκληρα ευρώπουλα!!! Ήτοι 6.215 δρχ!!!

Να αρχίσω τώρα και γω την ευφυέστατη ανάλυση του Βέγγου???
"Για δέστε εκεί ενα αντιστράτηγο εν αποστρατεία...".
Λυπάμαι κύριοι "αντιστράτηγοι" αλλά ετσι δεν θα πάμε/πάτε μπροστά!!!

Προσωπικά, θα ήθελα πολύ να δω το cost breakdown analysis για να καταλάβω δηλαδή πόσο κοστίζει το μαγικό άγγιγμα του "στρατηγού Παρλίαρου της Αράχωβας..." (να με συγχωρεί ο κ. Παρλιάρος για το 'δάνειο'...).

Ας δούμε όμως τι θα πούν και οι λοιποί αναγνώστες.

Αναγνώστης

Καλή χρονιά 2011

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Ευχές από τη Δημοτικη Συνεργασία Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας

Η Δημοτικη Συνεργασία Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας σας εύχεται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΥΓΕΙΑ σε όλους, ΔΥΝΑΜΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ για να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε όλοι μαζί την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας.
Το 2011 να είναι χρόνος ΕΛΠΙΔΑΣ για ένα καλύτερο αύριο.

Ευαγγελία Γ. Γρανιτσιώτη
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης

Ελληνοτουρκικές σχέσεις και αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ): η οικονομική κρίση θα μοιάζει παιχνιδάκι μπρος σ'αυτό που έρχεται...

Τελευταία ημέρα του χρόνου σήμερα και θα ασχοληθώ με ένα εθνικό θέμα, αυτό της οριοθέτησης Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) της Ελλάδος.
Το παρακάτω άρθρο είναι του πολύ καλού δημοσιογράφου Χρήστου Καπούτση, και περιγράφει με σαφήνεια τους λόγους για τους οποίους πιθανή αμέλεια από την Κυβέρνηση του Γ.Α. Παπανδρέου θα συνιστούσε απεμπόληση των εθνικών κυριαρχικών μας δικαιωμάτων με ενδεχόμενο δόλο.
Το άρθρο είναι μεγάλο αλλά αξίζει να το διαβάσει κανείς... Γιατί αν δεν γίνει κάτι προς την κατεύθυνση που το άρθρο περιγράφει, τότε η παρούσα οικονομική κρίση θα ωχριά μπροστά στην εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας... Απλά, θα μοιάζει με παιχνιδάκι...
Σ'αυτές τις κρίσιμες για την πατρίδα μας στιγμές, απαιτείται υψηλό φρόνημα και υπερηφάνια, ώστε να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία στις κακοτοπιές. Γι'αυτό ψηλά το κεφάλι, και κοιτάμε μπροστά...
Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά...


Είναι τεράστιο το βάρος της ευθύνης του Γ.Α. Παπανδρέου
και πιθανή αμέλεια για τη ρύθμιση της ΑΟΖ είναι ανεπίτρεπτη, διότι θα συνιστούσε απεμπόληση εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, με ενδεχόμενο δόλο!

Με επίκεντρο την Οικονομία, βρισκόμαστε στη δίνη μιας πολύπλευρης κρίσης.

Η χώρα μας, εξαιτίας εγκληματικών λαθών των κομμάτων εξουσίας (κυρίως των Κυβερνήσεων Κ. Σημίτη και Κώστα Καραμανλή, αλλά και Γ.Α. Παπανδρέου, που «κληρονόμησε» μια σχεδόν κατεστραμμένη οικονομία και προσπάθησε να αντιμετωπίσει την κρίση δανεισμού αλλοπρόσαλλα, επιβάλλοντας σκληρή λιτότητα στους Έλληνες εργαζόμενους και αφήνοντας ανέγγιχτους τους μεγαλοφοροφυγάδες κ.ά), αντιμετωπίζει μια πρωτοφανή οικονομική κρίση, με ορατό το ενδεχόμενο της χρεωκοπίας.

Η οικονομικο-πολιτική κρίση όμως, έχει αγγίξει και τα εθνικά μας θέματα. Έχουν μειωθεί δραστικά οι αναγκαίες δαπάνες για την αμυντική θωράκιση της Χώρας μας. Οι Ένοπλες Δυνάμεις αντιμετωπίζουν ήδη σοβαρά λειτουργικά και επιχειρησιακά προβλήματα.

Η διπλωματία μιας χώρας στηρίζεται στην οικονομία, στις Ένοπλες Δυνάμεις και την κοινωνική συνοχή. Αν αυτοί οι πυλώνες, τα στηρίγματα της διπλωματίας είναι αδύνατα, τότε, η διπλωματία μοιραία δεν μπορεί να είναι αξιόπιστη και αποτελεσματική, ειδικά στο σημερινό συγκρουσιακό διεθνές περιβάλλον, όταν επιπλέον η χώρα μας αντιμετωπίζει μια πολύ σοβαρή απειλή, την επεκτατική και διεκδικητική πολιτική της Τουρκίας.


Η βαθιά οικονομική κρίση, σύμφωνα με κυνική ομολογία του πρωθυπουργού Γ.Α. Παπανδρέου, έχει καταστήσει τη χώρα μας, περιορισμένης εθνικής κυριαρχίας!
Ανταλλάξαμε, το δανεισμό (από Δ.Ν.Τ., Κομισιόν και Ε.Κ.Τ.) για τη αμφίβολη σωτηρία της Οικονομίας, με την εκχώρηση τμήματος της Εθνική μας Ανεξαρτησία!

Ο Ελληνοτουρκικός διάλογος συνεχίζεται, με πιέσεις από ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, για υποχωρήσεις της Ελλάδας στις Τουρκικές απαιτήσεις.
Σε αυτές τις περιστάσεις, η απάντηση της Ελληνικής Κυβέρνησης θα πρέπει να είναι επιθετική, αλλά στα πλαίσια της νομιμότητας.
Η Ελληνική Κυβέρνηση θα πρέπει επιτέλους, να ζητήσει από την Τουρκία, την οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, ως όρο εκ των ουκ άνευ, για τη συνέχιση των διμερών συνομιλιών.

Πρόκειται για εξαιρετικής σημασίας ζήτημα, διότι η οριοθέτησή της διαμορφώνει ένα νέο νομικό και κυριαρχικό καθεστώς στο Αιγαίο. Είναι μια ρύθμιση αναγκαία, που όχι μόνο διασφαλίζει τα εθνικά μας συμφέροντα, άλλα και διευρύνει τα...

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Το... «καταραμένο» απόβλητο του λαδιού που πιάνει 2.000 ευρώ το κιλό

Τα υγρά ελαιουργικά απόβλητα (λιοζούμια ή κατσίγαροι όπως λέγονται στην Κρήτη), που αποτελούν κατάρα για το περιβάλλον λόγω της υψηλής τοξικότητάς τους, διαλύοντας ολόκληρα οικοσυστήματα και μολύνοντας τον υδροφόρο ορίζοντα, επιβαρύνοντας ταυτόχρονα με υψηλό κόστος τους παραγωγούς και τους ελαιουργούς, τώρα μεταβάλλονται σε ευλογία για τη ζωή.

Μετατρέπονται σε προϊόν υψηλής οικονομικής και βιολογικής αξίας, χάρη σε μια τεχνολογική καινοτομία που δημιούργησαν τα τρία ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Κρήτης, Πανεπιστήμιο, Πολυτεχνείο, ΤΕΙ, με επικεφαλής τον καθηγητή της Ιατρικής Σχολής, Ηλία Καστανά.

Συγκεκριμένα, αναπτύσσοντας ένα ειδικό φίλτρο καθαρισμού και άλλες τεχνικές, τα τοξικά απόβλητα των ελαιουργείων γίνονται στο τέλος καθαρό νερό και οι τοξικές φαινόλες, που είναι σημαντικά αντιοξειδωτικά, και μετατρέπονται με την κατάλληλη επεξεργασία και δοσολογία σε ένα καθαρό βιολογικό προϊόν το οποίο θα πωλείται προς 2.000 ευρώ το κιλό, όταν το καλό λάδι κοστίζει μόλις 2 ευρώ το κιλό!

Η αρχή της εφαρμογής της προαναφερόμενης συσκευής και της επεξεργασίας θα γίνει φέτος σε ιδιωτικό ελαιουργείο του χωριού...

Η θερμότερη ευχή μας προς Γερμανούς, ΔΝΤ, Κυβέρνηση


Από το Ποντίκι

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ρίχνουν τώρα τις τιμές οι ξενοδόχοι της Αράχωβας

Τη μείωση των τιμών κατά 50% σε όλα τα ξενοδοχεία της Αράχωβας, ανακοίνωσε μέσα από το Star Κεντρικής Ελλάδας ο πρόεδρος των ξενοδόχων Γιάννης Γεωργακός.

Για την περίοδο των εορτών οι ξενοδόχοι έχουν μειώσει κατά 30% τις τιμές
, ενώ από τις 9 Ιανουαρίου όποιος εξασφαλίσει κατάλυμα στην περιοχή και επιθυμεί να κάνει σκι στον Παρνασσό θα πληρώσει τα μισά, αφού αποφασίστηκε για όλη την χειμερινή περίοδο να μειωθούν οι τιμές στο μισό δεδομένης και της χαμηλής επισκεψιμότητας που παρατηρείται.

Από Star Κεντρικής Ελλάδας


Σχόλιο Ντελάλη:

Καλά μας τα λέει ο πρόεδρος των ξενοδόχων, κύριος Γεωργακός. Γιατί όμως τα προηγούμενα χρόνια κύριε πρόεδρε οι τιμές ήταν 30% και 50% πάνω σε σχέση με φέτος? Τότε δεν υπήρχαν τα σημερινά λειτουργικά έξοδα? Τι άλλαξε?

Μήπως γιατί τότε περνούσαμε τους επισκέπτες για κορόιδα, και εκείνοι φερόμενοι ως τέτοιοι, πλήρωναν όσο - όσο. Μήπως γιατί κι εμείς -νεοέλληνες γαρ- βασίσαμε την ανάπτυξή μας στο εύκολο και γρήγορο κέρδος? Να τα αρπάξουμε όσο πιο γρήγορα για να ξεμπερδεύουμε? Και μήπως λοιπόν έτσι βγήκε η φήμη ότι είμαστε ακριβός προορισμός? Τότε βέβαια δε μας ένοιαζε γιατί... λεφτά (και κορόιδα!) υπήρχαν. Και το χωριό γέμιζε.

Τώρα όμως είδαμε όλοι τα σκούρα και τρέχουμε να προλάβουμε. Να σώσουμε ότι μπορούμε. Προφανώς οι επιχειρήσεις και οι παροχές της Αράχωβας...

Δασικά "πλοκάμια" για έκταση - φιλέτο 160 στρεμμάτων στην Αράχωβα, φθάνουν μέχρι την Περιφέρεια

Για δασικά "πλοκάμια" που αφορούν έκταση - φιλέτο 160 στρεμμάτων στην Αράχωβα κάνει λόγο η σημερινή εφημερίδα "Ημέρα" της Λαμίας, εμπλέκοντας άμεσα την Περιφερειάρχη κα Κατερίνα Διαμαντοπούλου.

Το άρθρο με τίτλο "Τα πλοκάμια είναι στο γραφειο σας κα Γενική", απόσπασμα του οποίου βλέπετε παρακάτω, κάνει λόγο ογκοδέστατο φάκελο που έχει φθάσει στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας από τους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης.

Μάλιστα, όπως διερωτάται ο συντάκτης του άρθρου, η Περιφερειάρχης κα Διαμαντοπούλου μετείχε σε σύσκεψη με το... "δασικό πλοκάμι" ώστε να επεξεργαστούν το νομικό πλαίσιο για να πέσουν στα μαλακά.


Σε ποιά έκταση αναφέρεται? Ποιοι εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα? Ποια είναι τα δασικά πλοκάμια που φθάνουν μέχρι το γραφείο της Περιφέρειας?
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τη συνέχεια...

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Πετάξτε σαν πουλιά...

Ανοίξτε σε full screen mode το βίντεο και πετάξτε σαν πουλιά...



Από τον ΑΝΤΑΡΣΙΑ (phoenix-fly.com)

Ψεύτες, ψεύτες, ψεύτες... Χρειαζόμαστε ηγέτες, όχι πινόκιο - χαχανούληδες...!

Γράφει η Κουκίδα
(Από το Ποντίκι)

Την προηγούμενη Τετάρτη (22/12) το βράδυ αποκαλύφθηκε ότι από τον Ιούνιο του 2009 τόσο η κυβέρνηση Καραμανλή όσο και ο Γιώργος Παπανδρέου ειδοποιήθηκαν από το ΔΝΤ ότι ο δημοσιονομικός εκτροχιασμός της Ελλάδας έφτασε στο κόκκινο και ότι η μόνη λύση είναι «να ενταχθεί η χώρα στο Ταμείο».

Στην εκπομπή «Έρευνα», του Παύλου Τσίμα, αποκαλύφθηκε επίσης ότι τον Ιανουάριο του 2010, την ημέρα που τόσο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από το Νταβός, όσο και ο υπουργός οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου διέψευδαν κατηγορηματικά ότι η χώρα θα προσφύγει στο ΔΝΤ, οι διεργασίες είχαν ήδη ξεκινήσει και ο ΓΑΠ ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Ντομινίκ Στρος Καν ο οποίος φέρεται μάλιστα να του είπε ότι «κάθε μήνα που αργείτε, προσθέτετε και ένα χρόνο επιτήρησης».

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της χώρας μας στο ΔΝΤ, Γ. Ρουμελιώτης δεν μάσησε τα λόγια του και φανέρωσε ότι η κατάσταση ήταν γνωστή πριν τις εκλογές. Δηλαδή ο Παπανδρέου γνώριζε πάρα πολύ καλά την δημοσιονομική κατάσταση της χώρας και παρόλα αυτά βάσισε την προεκλογική του εκστρατεία πάνω σε ψευδείς υποσχέσεις και πάνω σε μια πολιτική και οικονομική πλατφόρμα που δεν υπήρχε περίπτωση να εφαρμόσει. Έδωσε παραπλανητική ατζέντα 100 ημερών, (θυμάστε, όχι φόρους, όχι στο πάγωμα συντάξεων, μισθών, υπάρχουν λεφτά), και συνειδητά πήρε μια «κλεμμένη» ψήφο.

Μάλιστα, οι μήνες από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2010, που υπεγράφη η δανειακή σύμβαση με την τρόικα, η κωλυσιεργία της ομάδας του ΓΑΠ, ήταν καταστροφική για την χώρα και την οικονομία της, δεν υπήρξε καμία απολύτως πρωτοβουλία και διαπραγμάτευση, με αποτέλεσμα η μόνη λύση να είναι η ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ, αφού τα σπρεντ του δανεισμού εκτοξεύθηκαν εν τω μεταξύ από τις 150 στις 1000 μονάδες βάσης.

Ο ανταποκριτής της γαλλικής εφημερίδας Liberation στις Βρυξέλες, που μίλησε στην εκπομπή, δήλωσε ότι η χρεοκοπία της Ελλάδας συζητιόταν...

Χριστούγεννα με χιούμορ...

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Ευχές από το Σωματείο «Ενωση» - Εργαζομένων στο Αλουμίνιο της Ελλάδος

Σωματείο Ένωση
Εργαζομένων στην εταιρεία Αλουμίνιον της Ελλάδος

Άγιος Νικόλαος
24 Δεκεμβρίου 2010


Με την ευκαιρία των Άγιων ημερών το Δ.Σ. του Σωματείου εύχεται σε όλους τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.
Ο καινούργιος χρόνος να είναι χρόνος υγείας – ειρήνης για όλο τον κόσμο και επιτευγμάτων της Εργατικής Τάξης.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Σ. Σωπασουδάκης
Ο Γεν. Γραμματέας
Θ. Γερακιός

Αιχμάλωτοι...

Αιχμάλωτοι!!! Αυτό είμαστε...

Τίνος όμως? Των "αγορών"? Του Δ.Ν.Τ.? Της Τρόικας? Των Τραπεζών? Του καπιταλισμού? Του σοσιαλισμού? Του κομμουνισμού?
Του κακού μας του καιρού!! Εκείνου είμαστε αιχμάλωτοι λοιπόν...

Από οικονομικά δεν κατέχω, ούτε θέλω να μάθω δηλαδή... Δυο-τρεις σκέψεις σκόρπιες θα γράψω, με βάση αυτά που μας σερβίρουν τα παπαγαλάκια, αλλά και με τα άλλα, που ψάχνω μέσω internet, για να ικανοποιήσω την περιέργειά μου... Πιθανώς να κάνω λάθος.

Πρώτη διαπίστωση: οι αριθμοί δεν βγαίνουν.
Οι πιο σοβαρές οικονομικές μελέτες (π.χ. Κ. Rogoff & C. Reinhart, "This Time is Different") δείχνουν ότι με χρέος πάνω από 80% του ΑΕΠ, η κατάσταση είναι πολύ προβληματική. Το χρέος μας θα ανέλθει περίπου στο 150% ακόμα κι αν τηρηθούν κατά γράμμα οι προβλέψεις του μνημονίου. Τότε, θα δίνουμε μόνο για τόκους 6,8% του ΑΕΠ (ή 15,8 δισ. ευρώ το 2011). Νέα μέτρα θα ανακοινωθούν -στο όνομα της τέταρτης, της πέμπτης, της έκτης δόσης κτλ...-, ύψους 12 δισ. ευρώ (δηλαδή το 5% του ΑΕΠ) μέσα στην τριετία 2012 - 2014, και πολύ φοβάμαι ότι θα είναι πάλι από τις τσέπες των συνήθων υπόπτων (από που αλλού θα μπορούσαν άλλωστε...?).
Μου φαίνεται λοιπόν ότι το πρόβλημα δεν είναι διαχειρίσιμο...
Επειδή αυτό το βλέπουν κι άλλοι, η πιστοληπτική ικανότητα της χώρας συνεχώς υποβαθμίζεται...

Δεύτερη διαπίστωση: τα παραμύθια της χαλιμάς και ο Πινόκιο Geoffrey.
Όσα παπαγαλάκια κι αν ακούσω το προσεχές μέλλον περί της... σωτήριας επιμήκυνσης του χρέους, ξέρω ότι αργά ή γρήγορα, η χρεοκοπία θα ανακοινωθεί. Το πώς θα την ονομάσουν, δε με νοιάζει. Κι αν είναι ελεγχόμενη ή ανεξέλεκτη λίγο με απασχολεί.
Με νοιάζει ωστόσο η συνεπακόλουθη ανεργία, η φτώχια, τα θλιμμένα πρόσωπα που συναντώ όπου κι γυρίσω να κοιτάξω, η κακοκεφιά, η παντελής έλλειψη ελπίδας. Μαυρίλα παντού! Οι επαγγελματίες παραμυθάδες αυτό δε μπορούν να το κρύψουν...
Και είναι βέβαιο ότι η καταστροφή και η εσωτερική υποτίμηση θα συνεχίζονται από τη σοσιαλιστική μας κυβέρνηση, προκειμένου να αγοραστεί από ιδιώτες σε εξεφτελιστική τιμή η εθνική μας περιουσία... Ξεπούλημα κανονικό. Περάστε κόσμε...

Τρίτη διαπίστωση: παράδοση άνευ όρων.
Γράφω συχνά για τον (Giorgo) Geoffrey Papandreou. Η αλήθεια είναι ότι αυτός είναι ο τελευταίος κρίκος της μακριάς αλυσίδας των συνενόχων. Ο Geoffrey παρέδοσε την Ελλάδα άνευ όρων. Τυχόν ελληνική χρεοκοπία την άνοιξη του 2010 θα είχε μεγάλο κόστος και για τους δανειστές μας. Αυτό ήταν ένα σπουδαίο διαπραγματευτικό χαρτί. Πλέον, με τη σύμφωνη ψήφο της Ελλάδας, μεταφέρθηκε το δικαίωμα της χρεοκοπίας από τα χέρια μας, στα χέρια των δανειστών μας.
Ο Κώστας Καραμανλής πριν από το Geoffrey, άφησε ένα κράτος διεφθαρμένο, χρεοκοπημένο, καταληστεμένο, στο έλεος του, και φυγομάχησε. Δείχνοντας με περίτρανο τρόπο το ότι ούτε ο ίδιος δεν μπόρεσε να αντέξει το που έφτασε τη χώρα η κυβέρνηση της Ν.Δ. ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ! Ο Κώστας Σημίτης πριν από αυτούς, ήταν ο πρωτεργάτης της ρεμούλας και των χορηγιών, και πριν από αυτούς ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κ.ο.κ. Όλοι αποδείχθηκαν ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ!!!


Κοινός παρονομαστής όλων αυτών, εμείς: ο κυρίαρχος λαός!
Με τη συμπεριφορά μας τους δώσαμε το δικαίωμα στην κλοπή, τη ρεμούλα, τη διαφθορά!! Καθένας στη ζωή παίρνει αυτό που του αξίζει!
Πλέον, δεν έχουμε ούτε το δικαίωμα της αυτοκτονίας (πτώχευσης). Ένα δικαίωμα που στη φύση το έχουν όλα τα ζώα. Ακόμα και οι ελέφαντες πάνε και επιλέγουν τον τόπο όπου θέλουν να τελειώσουν τον βίο τους.
Φθάσαμε να ζούμε σε μια χώρα που τα Σούπερ Μάρκετ Lidl διαφημίζουν την κοινωνική τους ευθύνη και η κυβέρνηση την κοινωνική της αναλγησία...

Τελικά άραγε υπάρχει ελπίδα?
Όχι!!
Κι αν αλλάξουμε, αν αντισταθούμε, αν γίνουμε ανυπάκουοι, μπορούμε κάτι να αλλάξουμε...?

Ίσως τους εαυτούς μας...

Ντελάλης

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας

Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και των τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας, σήμερα Κυριακή, στο Δημαρχείο Διστόμου.

Ομιλία νέου Δήμαρχου, κ. Γιάννη Πατσαντάρα:

Σεβασμιότατε, κυρίες και κύριοι βουλευτές,
Αγαπητοί μου Συμπολίτες, Κυρίες και Κύριοι...

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για όλους μας, μια ιστορική ημέρα για τον τόπο. Για εμάς τους αιρετούς που, ως νέα Δημοτική Αρχή, παίρνουμε την ευθύνη της Διοίκησης του Δήμου. Για εμάς που ορκιστήκαμε και δεσμευτήκαμε να εργαστούμε για την επιτυχία της διοικητικής μεταρρύθμισης, με στόχο την ευημερία των πολιτών και την προκοπή της Πατρίδας γενικότερα.
Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα, για το Δήμο ο οποίος δεν αλλάζει απλώς σελίδα, αλλάζει βιβλίο. Κάνει μια νέα αρχή. Είναι μια ξεχωριστή ημέρα, για το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γενικότερα, ο οποίος από την 1η Ιανουαρίου ξεκινά με νέο σε εξέλιξη νομικό πλαίσιο τον “Καλλικράτη”.
Δίστομο, Αράχωβα, Αντίκυρα, Στείρι, γινόμαστε μια ενιαία Δημοτική ενότητα, με κοινό σκοπό την σύγχρονη και ισόρροπη ανάπτυξη του τόπου μας.

Θέλω προσωπικά να σας ευχαριστήσω για...

Καλά... Κρισούγεννα

Το 2011 φθάνει...
Με ένα σωρό δώρα... Τι χαρές που θα κάνουν όλοι (...οι "δανειστές" μας!)...


Από το Ποντίκι
Top