αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Δημόσια πρόταση - πρόσκληση για τον "Καλλικράτη"

Του Στάθη Γιαννέλου

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ-ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

ΚΥΡΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ... ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΟΡΙΣΕΤΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ:
1ον: Το συμβούλιο θα πρέπει να γίνει τέτοια μέρα που να μπορούν να έλθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι (προτείνω την 25η 26 Μαρτίου απόγευμα).
2ον: Οι υπηρεσίες του δήμου θα πρέπει να αναγγείλουν αυτό το δημ. συμβούλιο παντί τρόπω ακόμη και με ντουντούκες.
3ον: Ο δήμαρχος που έχει εξουσιοδοτηθεί να έχει πλήρη φάκελο των απόψεων των γειτονικών δήμων εγγράφως ει δυνατόν.
4ον: Να υπάρξει πειθαρχία στη σειρά των ομιλητών.
5ον: Όποια απόφαση ληφθεί να... αναγνωσθεί πριν καταγραφεί.
6ον: Αμέσως μετά την απόφαση να χαραχθεί πλάνο ενεργειών για την στήριξη της όποιας απόφασης..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

4 σχόλια:

ΛΟΥΚΑΣ είπε...

AMA ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΧΙ...............

Ανώνυμος είπε...

Στάθη, ακούγεται δίκαιο και ίσως πρέπει να γίνει όπως το λες. Το πολύ πολύ να χάσουμε 1 απόγευμα από τη ζωή μας. Δήμαρχε, νομίζω αξίζει τον κόπο...και αν μετά από αυτό μιλήσει ξανά κανένα μάτι, φρύδι, πόδι, χέρι, αφτί κλπ..περί αποφάσεων για τον Καλλικράτη ερήμην του λαού, προγκάτε τον..

Υπναρας είπε...

Δευτερη μερα!!!!!!!!! Ο Δημαρχος και ο Προεδρος , δεν ασχολουντε ουτε και με το ΣΤΑΘΗ!!!!!!!! Και μετα εμεις περιμενουμε να ασχοληθουν με μας!!!!!!!!!Και εσενα φιλε ανωνυμε σου φταινε τα ματια ,τα φρυδια ,τα ποδια ,τα χερια και τα αφτια!!!!!!!!!!Η Αραχωβα καλα κοιμαται!!!!!!!!!! σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσστ ,γιατι θα ξυπνησει!!!!!!!!!!ΚΟΙΜΙΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΑ ΠΡΟΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ ΤΑ ΑΣΗΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!! Κυριοι και κυριες καλη μας νυχτα!!!!!!!!!!!! Και να ονειρευτειτε οτι ολα ειναι καλα!!!!!!!!!!!! Οι τοπικοι μας αρχοντες δουλεβουν μονο για μας!!!!!!!!!!!! Και οποιος δεν το πιστευει ,ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΕΙ!!!!!!!!!!!Και σταματειστε επιτελους να ρωτατε ολη την ωρα οτι σας κατεβει στο μυαλο!!!!!!!!!!! Καλα δεν καταλαβαινετε οτι οι ανθρωποι εχουν πιο σοβαρα πραγματα να κανουν!!!!!!!!!!! Θεε μου τι στο καλο κοσμος εισαστε εσεις!!!!!!!!!!! παλιοαραχωβιτες ,περιεργοι ,ολα θελετε να τα ξερετε!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο δημαρχος δεν μπορει να καθετε να ασχολειτε με τα μπλοκς και να απανταει συνεχεια στους δικους του αντιπολιτευομενους συμβουλους εχει και δουλειες να κανει ο ανθρωπος επειδη ο σταθης ασχολειτε ολη μερα με το ντελαλη και τον αχος δε παει να πει οτι θα το κανει και ο δημαρχος.
Λοιπον κυριοι συγκετρωθητε στις δουλειες σας και αφηστε το καλο του χωριου σας , το μελλον σας το εχουν φτιαξει αλλοι αν ημουνα ο δημαρχος θα κοιταζα ολα αυτα που γραφετε εδω και θα σας εγραφα ετσι κανει κι αυτος απο τη μια μπαινουν απο την αλλη βγαινουν. Ο ανθρωπος εχει ΟΡΑΜΑ σας δουλευει κανονικα .
Ο ψηλος θελει να γινει ΔΗΜΑΡΧΟΣ αλλα...

Η ατιπολιτευση που ειναι?

Σταθη για το καλο σου μην ασχολησε με τα μπλοκ κακο σου κανουν καθοντε ολοι και ασχολουντε με εσενα.
Ολοι σε περιμενουν στη γωνια και ξερεις το λογο...

ΚΑΤΑΚΑΙΜΕΝΟΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ

Top