αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Προσοχή: απατεώνες εισβάλλουν στα σπίτια ως τεχνικοί του ΟΤΕ!

Τίποτε δεν αποκλείεται να συμβεί τους σημερινούς καιρούς καθώς οι παντός είδους απατεώνες σκαρφίζονται τα πάντα, προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα ή οτιδήποτε άλλα οφέλη από τους ανυποψίαστους πολίτες.
Την Τρίτη τέσσερεις καλοντυμένοι και γραβατωμένοι κύριοι επισκέφθηκαν σπίτια στο Πυρί Θήβας, προβάλλοντας την «ιδιότητά» τους ως Τεχνικοί του ΟΤΕ, και πιέζοντας τους ενοίκους να μπουν στο σπίτι για να ελέγξουν τις γραμμές!
Σε επικοινωνία με τον επίσημο ΟΤΕ, πληροφορηθήκαμε πως η δικαιοδοσία των τεχνικών φτάνει μέχρι την είσοδο και όχι μέσα στα σπίτια!!! και σε ώρες εργάσιμες, που σε καμία περίπτωση δεν είναι 8.00, 9.00 και μετά τα βράδια όπως συνέβη...
Οι τεχνικοί επίσης, διαθέτουν έντυπα με όλες τις πληροφορίες και δεν ζητούν να μάθουν τα στοιχεία από τους πελάτες τους.
Πληροφορείστε ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους που παραμένουν στα σπίτια, να μην ανοίγουν ποτέ την πόρτα και σε περίπτωση ανάγκης να επικοινωνούν με το 100 χωρίς κωδικό πόλης!

Από το thiva-press.blogspot.com
Top