αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Εχουν ξεσαλώσει τελείως οι Γερμανοί...

Αυτό είναι το εξώφυλλο της νέας έκδοσης του γερμανικού περιοδικού Focus.

Η Αφροδίτη της Μήλου, σε επεξεργασία Photoshop, τυλιγμένη με την ελληνική σημαία, κάνει τη γνωστή χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο. Και ο τίτλος αναφέρεται στους απατεώνες της ευρω-οικογένειας.
Οι Γερμανοί ποτέ δεν φημίζονταν για το χιούμορ τους, αλλά εδώ δεν πρόκειται μόνο για αυτό.
Μακάρι να είχαμε μια κυβέρνηση που θα έπαιρνε την απόφαση να βάλει στο τραπέζι, τι χρωστάμε εμείς στους Γερμανούς, και τι χρωστάνε οι Γερμανοί σε μας.
Για να δούμε ποιοί είναι οι πραγματικοί κατσαπλιάδες σ' αυτό το ευρωπαικό συνοθύλλευμα.
Ένα περιοδικό ασφαλώς δεν εκφράζει (;) την επίσημη άποψη μιας χώρας ούτε καν την κοινή γνώμη πολλές φορές, αλλά το εξώφυλλο όπως και να το δει κανείς είναι στην καλύτερη περίπτωση άθλιο οτιδήποτε και να προσπαθεί να πεί...

Από το anaxfiles.blogspot.com

3 σχόλια:

ονομα είπε...

Θα'λεγα κάτι για τους Γερμανούς τώρα, άλλα έχε χάρη που δεν επιτρέπω υβριστικούς χαρακτηρισμούς στο blog.

ονομα είπε...

Η απάντηση του ελληνικού FOCUS για την ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ενέργεια του γερμανικού Focus.

"Η ελληνική έκδοση του περιοδικού Focus ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ για την προσβλητική ανθελληνική «σάτιρα» του γερμανικού Focus!

Αγαπητοί αναγνώστες, διευκρινίζουμε ότι η ελληνική έκδοση του περιοδικού Focus ουδεμία σχέση έχει με το γερμανικό Focus. Εκείνο είναι ένα πολιτικό-ειδησεογραφικό περιοδικό και ανήκει σε άλλη κατηγορία εντύπων. Το αντίστοιχο με εμάς γερμανικό περιοδικό τιτλοφορείται P.M. Το ελληνικό Focus σαφώς και έχει αγαστή συνεργασία με όλα τα περιοδικά Focus του κόσμου, εκτός από το γερμανικό που δεν ανήκει στη διεθνή οικογένειά μας και το οποίο στο καινούριο τεύχος του προέβη σε μια κατάπτυστη ενέργεια εναντίον της χώρας μας. Κυκλοφόρησε με τίτλο «Aπατεώνες στην Ευρω-οικογένεια», φιλοξενώντας ως εικονογράφηση την Αφροδίτη της Μήλου, ντυμένη από τη μέση και κάτω με την ελληνική σημαία, να κάνει μια άσεμνη χειρονομία με το χέρι της. Απαράδεκτη συμπεριφορά… βαρβάρων! Γιατί και το εθνικό μας σύμβολο είναι ιερό και η Αφροδίτη λατρευόταν ως ολύμπια θεά στην αρχαία Ελλάδα, εκπροσωπώντας ως εικόνα το διαχρονικό πολιτισμό μας. Η όποια διάθεση σάτιρας έχει και τα όριά της. Η ποιότητα ενός ανθρώπου φαίνεται από το κατά πόσο είναι προσεκτικός και σέβεται ό,τι ο άλλος έχει ιερό, έστω και αν για τον ίδιον δε σημαίνει τίποτα. Θα πρέπει να υπάρξει άμεση αντίδραση από την κυβέρνηση σχετικά με το σεβασμό της ιστορίας μας και προβληματισμός εκ μέρους όλων μας για το γεγονός ότι παραχωρήσαμε οικιοθελώς το δικαίωμα σε ανάλγητους να μας λοιδορούν.

Χρήστος Τσανάκας

Διευθυντής περιοδικού Focus

Από το troktiko

Ντελάλης.

Τριτο Ματι είπε...

Δυστυχως το D.N.A των ανθρωπων δεν αλλαζει οσα χρονια και να περασουν!!!!!!!!!! Οπως ελεγαν και οι παπουδες μας 'ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΛΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ'...Ποσο μπορει να αλλαξει ενας λαος που πριν απο 70 χρονια ,επνιξε ολη την ευρωπη στο αιμα...Δυστυχως για μας ,αυτους τους ανθρωπους τους εχουμε στην ιδια γειτονια και δυστυχως για μας καποιοι απο τους κυβερνητες μας τους φιλανε ακομη το χερι... Το χερι που μπορει να εχει σφαξει και τον παππου τους... Οτι δεν καταφεραν πριν 70 χρονια με την ΛΟΥΤΦΑΦΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣ-ΕΣ , προσπαθουν να το καταφερουν τωρα με το ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...Πρεπει να τους δωσουμε να καταλαβουν οτι ο ελληνας μπορει να πεφτει ,αλλα παντα βρισκει τη δυναμη να σηκωθει και να συνεχισει!!!!

Top