αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Καλλικράτης: Νέοι διευρυμένοι Δήμοι

Ανακοίνωση της Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αράχωβας

Με γνώμονα τις Ιστορικές, Οικονομικές και Γεωγραφικές παραμέτρους αποφασίσαμε να προτείνουμε τη συνένωση του Δήμου Αράχωβας με τους Δελφούς, την Ιτέα, τη Δεσφίνα, το Δίστομο και την Αντίκυρα σε ένα νέο διευρυμένο Δήμο, που θα φέρει ανάπτυξη και ευημερία σε όλους τους τομείς.
Το νέο διευρυμένο σχήμα ενώσεων των Δήμων, μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και προτείνουμε την παραπάνω συνένωση, διότι η Αράχωβα παλαιότερα ήταν στο νομό Φωκίδας αλλά και σήμερα οι κάτοικοι της θέλουν την επανένταξη τους,

γιατί έχουν άμεση σύνδεση με τη Φωκίδα αφού πολλοί Αραχωβίτες εργάζονται στο Μουσείο Δελφών και σε Δημόσιες Υπηρεσίες του Νομού.
Ιστορικά, με το Κορύκειο Άνδρο, τον Ιερό χώρο των Δελφών και τους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες του έθνους μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι. Η ιστορία μας ενώνει αλλά και η σύγχρονη τουριστική ανάπτυξη συνδέει την Αράχωβα με τους Δελφούς και τις παραλίες της Ιτέας το Δίστομο με τις παραλίες του και τους υπεράριθμους εργαζομένους στο Αλουμίνιο.
Θέλουμε ανάπτυξη στον τόπο μας, σύμφωνα με τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης, που θέλει ένα Καλλικράτη αρχιτέκτονα στην ανάπτυξη και τη νέα διοικητική δομή της χώρας. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. πρωτοπόρο στην ανάπτυξη και στο σχεδιασμό μιας νέας Ελλάδας με κέντρο τον άνθρωπο και την αξιοπρεπή διαβίωση του, πιστεύουμε ότι θα προχωρήσει στην παραπάνω συνένωση την οποία η Συντονιστική Οργάνωση ομόφωνα υποστηρίζει.

Η Συντονιστική Επιτροπή Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αράχωβας
Ο Γραμματέας Σπάρταλης Θωμάς

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Συντροφοι» του ΠΑΣΟΚ καλα τα λετε αλλα……. δεν θα επρεπε να χτενισετε λίγο το κειμενο πριν το δημοσιευσετε? τι παει να πει ......υπεραριθμοι στο αλουμινιο? Ειναι παραπανω απ οτι.... πρεπει δηλαδη? Θα τους ..διωξετε? Τον ....Γιαννακη γιατι τον στειλατε αδιαβαστο στο συμβουλιο και ελεγε αλλα αντ αλλων ? η μηπως δεν σας εκπροσωπει πλεον?

Ανώνυμος είπε...

Αυτό σε πείραξε ρε φίλε. Επί της ουσίας της πρότασης έχεις να μας πεις κάτι; Με το να κολλάμε σε μια λέξη βλέπουμε το δέντρο και θα χάσουμε το δάσος.

Ανώνυμος είπε...

Και ποια ειναι η ουσια φιλε? αυτοι που αυτοαποκαλουνται εκπροσωποι (τρομαρα τους) του ΠΑΣΟΚ ,δεν θα επρεπε να εχουν δωσει το παρον νωριτερα? Που βρισκοντουσαν τοσον καιρο? Εβαλαν το γιαννακη να τους εκπροσωπησει και τα εκανε ροιδο στις εκλογες, βγηκε τριτος και καταϊδρωμενος, τον περασε ακομα και ο ανυπαρκτος {τσουλίς}.

Ιωάννα είπε...

Αγαπητέ φίλε ανώνυμε μάλλον δεν θα διάβασες αυτά που σου γράφω για τα συγκρουόμενα. Οι κ.κ. Κοκκοβός και Γεωργακός είναι εκλεγμένοι απο συμπολίτες μας και δεν μπορείς να τους χαρακτηρίζεις με παρατσούκλια ανύπαρκτους, εσύ ο ανώνυμος. Αιδώς Αργείοι.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν με λέγαν Κώστα, Νίκο, Παναγιώτη ,θα ήμουν επώνυμος? εσύ είσαι επώνυμη “αγαπητή φίλη Ιωάννα”? Οσο για τους δύο που αναφέρεις προφανώς και είναι ανύπαρκτοι ,(δεν τους το αποδίδω ως βρισιά) αλλά με την κυριολεξία της λέξης για την μη εμφανή συμμετοχή τους στα πολιτικά πράγματα της Αράχωβας, ως αντιπολίτευση {δεν ξέρω αν ζεις εδώ για να το διαπιστώσεις αλλά ρώτα εμάς που δεν τους ακούσαμε ποτέ να βγάλουν λέξη αντιπολιτευτική τόσα χρόνια}. Κατέχουν θεσμικό ρόλο και όμως τον έχουν ποδοπατήσει. Πράγματι είναι εκλεγμένοι όπως λες, όμως μόνο δια της απουσίας τους {αντε για να χρησιμοποιήσω ποιο ευπρεπή για σένα λέξη } κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Μέχρι σήμερα σε αυτό το μπλοκ δεν ασχολήθηκε κανένας μαζί τους και ούτε θα ασχοληθεί, ξέρεις γιατί ? επειδή ακριβώς συγκεντρώνουν όλα τα χαρακτηριστικά της λέξης που προανέφερα. Το γραπτό σου το διάβασα, αλλά και κει αντιφατική είσαι, θέλεις να είσαι και από δώ και από κει στρογγυλή δηλαδή, αυτό όμως δεν γίνεται, να τα έχεις καλά με όλους. Θα πρέπει να διαλέξεις. Δεν γίνετε ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά. Ο μόνος ρυθμιστής, που πρέπει να απαγορεύει τις βρισιές και τις προσβολές είναι ο διαχειριστής του μπλοκ και νομίζω αυτό κάνει, τουλάχιστον ως τώρα.

Ιωάννα είπε...

Θα δεις, δεν θα αναφέρομαι ποτέ σε πρόσωπα και να τους χαρακτηρίζω κάπως. Αν χρειαστεί να το κάνω θα το κάνω επώνυμα. Πάντως με το τελευταίο σου σχόλιο για την αντιπολίτευση δεν διαφωνώ. Καλοπροαίρετη κάθε κριτική και σε ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Τις επόμενες μέρες "πέφτει στο τραπέζι" ριζοσπαστική πρόταση για την συνένωση της Αράχοβας με τους Δελφούς βεβαίως και περιχώρων. Δεν θα αφήνει κανέναν παραπονεμένο... Η πρόταση που σύμφωνα με πληροφορίες συντάσσεται ακόμα και σήμερα, θα κατατεθεί απο γνωστό άτομο της περιοχής... Εν αναμονή λοιπόν...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοι συμπολητες οΝτελαλης εγινε για το καλο του χωριου και οχι για να βγαζουμε τις προσωπικες μας αντιπαθειες.Ηρεμηστε τα προσωπικα σας δεν μας ενδιαφερουν.

Top