αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Απάντηση των υπαλλήλων του Δήμου Αράχωβας

Από τους υπάλληλους του Δήμου Αράχωβας

Κύριε Στάθη Γιαννέλο

Σύσσωμο το προσωπικό του Δήμου Αράχωβας διαμαρτυρόμαστε για το σχόλιό σου στο ιστολόγιο του «ΝΤΕΛΑΛΗ» (δείτε εδώ).

Σαν Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος έπρεπε να ξέρεις ότι όλες οι προσλήψεις στο Δήμο μας έχουν γίνει με απόλυτα αξιοκρατικό τρόπο και με τον διεξοδικό έλεγχο του ΑΣΕΠ.

Για την επαλήθευση αυτού και καθώς οι υπηρεσιακοί μας φάκελοι είναι δημόσια έγγραφα, μπορείς να περάσεις από το Δήμο και να κάνεις όποιον έλεγχο θέλεις στα φανερά και όχι στα κρυφά.

Καθώς οι κατηγορίες που εκτοξεύεις είναι τυφλές και ιδιαίτερα βαριές, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να περάσεις από το Δήμο το αργότερο μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα – και αν είναι δυνατό αύριο κιόλας – γιατί αυτά δεν είναι λόγια που δέχονται καθυστερημένες απαντήσεις.

Αν βρεθεί οποιαδήποτε παράλειψη τότε όλοι οι φάκελοι θα σταλθούν στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Τέλος, περιμένουμε από εσένα, όταν η έρευνά σου ολοκληρωθεί να επανέλθεις τόσο στον ΝΤΕΛΑΛΗ και στον ΑΧΟ (και όχι με ψιλά γράμματα), όσο και στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ και να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη από το προσωπικό του Δήμου που τόσο συχνά και ΜΟΝΟ ΕΣΥ θίγεις.

Το παρόν συνυπογράφεται

από ΟΛΟ το προσωπικό του Δήμου

30 σχόλια:

Γκαβάραπας είπε...

Σιγά με τον εισαγγελέα θα μας πάρουν τα αίματα. Δεν κατάλαβα την ευθιξία των υπαλλήλων. Καλά κάνει ο Στάθης και το ψάχνει. Γιαυτό τον ψηφίσαμε για να ασκεί έλεγχο. Εσείς δεν καταλάβατε, ούτε τι ψάχνει ούτε διαβάσατε τα σχόλια του "V". Το θέμα είναι αν χρειάζονταν αυτές οι ειδικότητες. Δεν αμφισβητεί την εγκυρότητα της πρόσληψης αλλά την αναγκαιότητα και το φωτογραφικό της προκήρυξης .

V είπε...

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ:
Επανέρχομαι σε προηγούμενο ερώτημά.
Μιας και διαβάζει όλο το προσωπικό του Δήμου το ΝΤΕΛΑΛΗ και τα σχόλια που γίνονται, σας προκαλώ κι εγώ παιδιά που εργάζεστε στο Δήμο Αράχωβας, να απαντήσετε στα εξής -και περιμένω τη σύσσωμη απάντησή σας-:
Πόσες ελλείψεις έχει ο Δήμος σε προσωπικό??? Για πείτε μας εσείς που είστε πιο αρμόδιοι η πιο αναγκαία πρόσληψη -τη στιγμή που έγινε- ήταν η πρόσληψη μιας γυμνάστριας? Γιατί δεν μιλάτε γι'αυτα?
Οι υπόλοιπες υπηρεσίες είναι πλήρεις? Ποιες οι ανάγκες του Δήμου σε προσωπικό? Εισακούγονται αυτές οι ανάγκες από τους αρμόδιους? Ή κάποιοι κάνουν ότι θέλουν?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΥΘΙΚΤΟΙ!!!ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ.ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΕΡΩΤΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΑ ΠΟΤΕ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΣΠΗΛΙΩΤΗΣΕΙΝΑΙ ΑΙΚΑΝΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΚΡΙΝΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΒΟΝΖΟΥΡ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΝ!!!ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΤΙ...ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ!!ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝ Τ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ.ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ.ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΛΟΙ ΛΥΠΑΜΑΙ.Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ!!ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ!!!ΕΣΤΩ ΔΗΜΟΤΗΣ ΜΕ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΩ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ,,ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ..ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ Η ΜΙΣΗ ΑΡΑΧΩΒΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ..ΤΩΡΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟ ΚΙ ΕΙΠΑ ΘΑ ΚΑΝΩ!!ΚΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ!!ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΕΞΕ Ο ΛΑΟΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΛΘΩ ΘΑ ΕΛΘΩ !!ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΡΙΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΣΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΕΛΘΩ ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια αντι να τα βαζετε με το σταθη ( που σε τελευταια αναλυση αυτο πρεπει και επιβαλεται να κανει) ,φροντιστε να πηγαινετε στην ωρα σας για δουλεια ,γιατι μερικοι πανε 9.30 και φευγουν στις 1.30 (περνοντας μαλιστα και προκλητικα τη μιση αραχωβα),και μετα βγαλτε ανακοινωση οτι σας προσβαλοι κιωλας . Γυριστε το χρονο πισω και σκεφτητε πιους παρακαλαγατε για να μπειτε στο δημο, και μετα βγαλτε ανακοινωσεις . Σταθη αν βρεις κατι, σε παρακαλω πολυ δημοσιευσετο .

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

OΛΑ ΤΑ ΧΑΜΕ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΜΑΣ ΛΕΙΠΑΝΕ.ΣΤΑΘΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ.ΕΝΑΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΑ.ΟΥΤΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΥΤΕ Τ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ.ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΙ ΩΡΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΒΑΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΘΟΥΝ

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ.ΣΤΑΘΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΒΓΑΛΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ

ΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ ΓΙ ΑΝΤΕΚΔΙΚΗΣΗ.ΡΩΤΑΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΑΠΡΕΠΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΕ ΝΤΕΛΑΛΗ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΑΓΟΝΩΜΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΑΥΤΗΤΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΤΠΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ .
ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ Η ΑΡΑΧΩΒΑ Ή ΧΕΙΜΩΝΑ Ή ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ... ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.
Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΠΑΤΑΕΙ ΠΟΔΑΡ ΣΤ ΧΩΡΙΟ ...

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ

ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ Α ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΙΚΑΝΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟΤΙ..ΙΚΑΝΟΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΟ ΙΔΙΟΣ..ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΩ

ΛΟΥΚΑΣ είπε...

ΒΡΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......ΚΑΘΟΤΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.....ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΤΕ.....

σταθης είπε...

περασαν τοσες ωρες και οι 2!!!!!συντακτες της ανακοινωσης των υπαλληλων του δημου δεν βρηκαν την ..στοιχειωδη ευθιξια να επανορθωσουν.αρα δικαιουμαι να ζητησω ποιοι συνυπεγραψαν το κειμενο αυτο!δηλαδη να το κανω πιο λιανα ποιοι ειναι ολοι οι δημοτικοι υπαλληλοιγιατι απο το πρωι μ οσουσ μιλησα δεν γνωριζαν κατι.ζητω λοιπον λασπολογε!εγκαθετε!συγγραφεα τα ονοματα αυτων που συνυπεγραψαντο κειμενο αυτο .και βεβαιως στο επομενο δημοτικο συμβουλιο θα εχουμε να πουμε πολλα.τιμω τους δημοτικους υπαλληλους που δουλευουν αλλα δεν θα επιτρεψω σε κηφηνα!!!να παιζει με τ ονομα μου.κε δημαρχε θα ηθελα μια απαντηση αν το υφος της ανακοινωσης σας εκφραζει..οσο για τις προσληψεις ολα στο τευχος μαρτιου

V είπε...

Η ερώτηση που έχω κάνει παραμένει αναπάντηστη.
Ειπώθηκε χθες ότι συντρέχουν λόγοι μονιμοποίησης για Γεωργιάδη και Αλεξάκη.
Ρωτώ λοιπόν ΕΥΘΕΩΣ τους υπάλληλους του Δήμου αλλά και το Στάθη, επειδή τους υπάλληλους αυτούς αν μονιμοποιηθούν ΕΜΕΙΣ θα τους πληρώνουμε για μια ζωή: Οι πιο επείγουσες ανάγκες του Δήμου σε προσωπικό καλύπτονται από τις παραπάνω ειδικότητες; Και αν όχι ΠΟΙΟΣ ζήτησε γυμναστές για το Δήμο; Υπήρξε μεθόδευση;

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ είπε...

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΗΓΕΙ ΕΔΩ.

Ανώνυμος είπε...

Στάθη, Υπάλληλοι και λοιποί Αραχωβίτες, αλλά κυρίως αυτό το σχόλιο αφορά το Στάθη και τους Υπάλληλους

Η δύναμη του Δήμου, όπως λένε και στο στρατό, καλώς ή κακώς αποτελείται και από αιρετούς και από διορισμένους. Για να λειτουργεί σωστά πρέπει πρώτα από όλα να λειτουργούν σωστά μεταξύ τους, όχι ως αντίθετοι πόλοι με διαφοροποιήσεις ταξικού τύπου (π.χ. εγώ είμαι η Αρχή και συ υπακούς ή αντίθετα εσύ είσαι περαστικός εγώ είμαι η Δημαρχία) αλλά ως μια γροθιά συνεργασίας για το καλό τον πολιτών.
Με θλίβει ιδιαίτερα αυτή η ανακοίνωση διότι, αν ισχύει αυτό το ΟΛΟΙ, δείχνει ότι στο Δήμο υπάρχουν αυτοί οι δυο πόλοι με ευθύνη και των δύο πλευρών.
Και πάνω από όλα, αδικεί τους ίδιους τους υπαλλήλους διότι τεμπέληδες και εργατικούς τους βάζει στο ίδιο καζάνι.
Αλλά με θλίβει και το ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΥΘΙΚΤΟΙ!!!ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ κι ας διευκρινίζει παρακάτω ότι ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Παιδιά, για το καλό του τόπου βρείτε τα, ούτε στο δημοτικό δεν τα κάναμε αυτά..

Και να σας θυμίσω κάτι
Αυτή η Δημαρχία κάποτε λειτουργούσε σαν Ελβετικό ρολόι 24 ώρες 7 μέρες, χωρίς υπερβολή...με τους μισούς υπαλλήλους..αλλά με τον Κορίτο. Και για να θυμίσω περιστατικά: ώρα 10 το βράδυ στον Καρμάλη, όπου ο Τάκης έπινε τα ουζάκια του. "Τάκη, αύριο το πρωί θέλω το τάδε Θέλημα για να πάω Λιβαδειά" απάντηση "Αύριο ο δήμαρχος θα λείπει, να σου πω, τώρα είναι στον Ζάμπα πήγαινε πάρτον και πάμε να το φτιάξουμε το χαρτί τώρα 10 λεπτά, αφού επείγεσαι. Πάω να ανοίξω". Τι απάντηση θα έπαιρνε σήμερα άραγε αυτός ο πολίτης;
Υπάλληλε, που συνέταξες αυτό το κείμενο όποιος και να σαι, άσε τις ανακοινώσεις και σήκωσε τα μανίκια. Αν δεν έχεις κίνητρο για αυτό, μιας και είσαι μόνιμος και δεν σε πολυνοιάζει, αν το ευχαριστώ και η εκτίμηση του Αραχοβίτης δεν σου είναι αρκετή, σου δίνω εγώ ένα κίνητρο: Πού ξέρεις, μπορεί να τα καταφέρεις και συ σε πολλά (εύχομαι πραγματικά) χρόνια από τώρα, να έχεις και συ 1 χωριό ολόκληρο, 3000 άτομα, για κατευόδιο...

σταθης είπε...

πολυ ωραια!!!!πρωτα πεταμελασπη και μετα ..ηταν απο συναισθηματικη φορτιση!!!οχι συγγραφεα δεν θα σταματησει εδω..τα υπολοιπα τα ειπε ο ανωνυμος.καποτε ειχα ενα προβλημα προσωπικο και ο αιμνηστος τακης μπηκε μια η ωρα νυκτα να μου φτιαξει το χαρτι.τωρα 2 εκει μεσα ασχολουνται να βριζουν ποτε ανωνυμα και ποτε χρησιμοποιωντας ονοματα αλλων.επαναλαμβανω κε δημαρχε την ερωτηση μου?το υφος της ανακοινωσης εκφραζει την δημαρχια?τα υπολοιπα απο κοντα.

V είπε...

ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΓΑ!!!!
Τι έγινε ρε παιδιά, σας βάλανε χέρι και μας λέτε ότι το θέμα τελειώνει εδώ;;; Ποια ψυχολογική πίεση και κουραφέξαλα μας τσαμπουνάτε;;;
Σ'αυτά που ρωτάω ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ. Μιλάτε βρεεεεεεε.
Όσον αφορά το θέμα με το Στάθη, αν καταλάβατε καλά, κάποιος συνάδελφός σας, σας έκανε ρόμπα. ΠΙΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ.
Στάθη από σένα περιμένω μια απάντηση για τις προϋποθέσεις που συντρέχουν για Γεωργιάδη και Αλεξάκη. Ήταν οι πιο επείγουσες ειδικότητες για τη λειτουργία του Δήμου; Ελπίζω να την έχω από οποιοδήποτε μέσο!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο φιλος ο ανωνυμος ηταν συγγεκρημενος . 10 η ωρα το βραδυ ο τακης στο καρμαλη και ο δημαρχος στο ζαμπα και η δουλεια εγινε . τωρα ο τακης δεν υπαρχει , αλλα και να υπηρχε , που να παει να βρει το δημαρχο στην ΕΚΑΛΗ ; Οποτε τσιφος η δουλεια . Κυριοι παρτετο χαμπαρι ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΓΑΤΟΣ ΧΟΡΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

Θα απαντησει κανεις στον V ? για τις δυο προσληψεις?

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ.ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΙΣΩΣ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΩΣ ΜΕΘΟΔΕΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ.ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΙΣΩΣ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΩΣ ΜΕΘΟΔΕΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ BLOG ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΙΓΟ ΝΟΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10:00 ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΣΤΟ ΖΑΜΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12:30 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ.ΠΩΣ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ?ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΤΟΠΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ...

ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ είπε...

Καλησπερα κυριοι τωρα ποσο θα τραβηξει αυτη η δουλεια πιος ειναι αυτος ο Γεωργιαδης που γινεται τοσος ντορος μηπως ο ανθρωπος αξιζει να μινει εκει?

ο δημος εχει και γυμναστηριο ?

ανασκουμποθητε και δουλεφτε μη δουλευετε το κοσμο...


Δημαρχε γιατι σου την λενε συνεχεια για την Εκαλη

gianni είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ?ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΥΦΛΑ?ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΦΛΑΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΤΙ ΠΙΣΤΗ?Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΧΕΙ ΛΙΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ?ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ-ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟ ΕΜΑΘΕ?ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΑΦΗΣ ΤΟΝΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΝΤΩΛΗ ΑΝΟΘΕΝ ΑΠΟΦΕΥΘΗΚΕ ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ?ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΡΙΞΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ?ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΥΤΗΛΙΣΤΗ Ο ΤΟΠΟΣ?ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΠΡΩΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ.

ΛΟΥΚΑΣ είπε...

ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο "ΚΑΝΕΝΑΣ" ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ.Ο ΣΥΡΟΣ ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΧΥΤΑ?

gianni είπε...

ΟΣΑ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΤΑ ΕΧΩΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ?ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ.

σταθης είπε...

φιλε v ειμαιαραχωβα και ρωταω.για το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι οι φακελλοι ειχαν ελθει στο δημ.συμβουλιο κι η αποοφαση ηταν ομοφωνη.την δευτερα ελπιζω να μπορω να σου απαντησω.εγω ξαναγυρναω στ αλλο.κηφηνα υβριστη συντακτη της επιστολης περιμενω ακομη να μου πεις πιοι κι αν συνυπεγραψαν το κειμενο γιατι εγω εμαθα οτι μονος σου το κανες..

σταθης είπε...

φιλε v σου υποσχεθηκα μια απαντηση και στην δινω με οσα μπορω να ξερω βεβαια.οι γεωργιαδης και αλεξακη μετατεθηκαν στον δημο επειδη θα εκλεινε η δετπα οχι ως γυμναστεςαλλα ωσ υπαλληλοι.αλλωστε ο γεοργιαδης εχει μεταπτυχιακα στη διοικιση επεχειρησεων.αυτα εμαθα αυτα λεω.μια παρακληση.μετην γιωτα την αλεξακη ζητημα να εχουμε μιλησει 3 φορες.αλλα οσο καιρο ημουνα στη δετπα ητν εξαιρετικη.αψογη.το ειδα το κοριτσι στεναχωρημενο μ ολα αυτα.ειναι κριμα παιδια κι επειδη τιποτα δεν μενει κρυφο αναρρωτηθειτε ποιος δεν θελει αυτους τους δυο στη δημαρχια.τελος επαναλαμβανω γιατι αυτο το θυμαμαι καλα οτι η αποφαση ηταν ομοφωνη.

V είπε...

Στάθη σ’ευχαριστώ που το έψαξες και για την απάντηση.
Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω τίποτα με τα 2 παιδιά ως πρόσωπα, ούτε έχω αμφιβολίες ως προς το αν είναι νόμιμες οι προϋποθέσεις που συντρέχουν για τη μονιμοποίησή τους. Η ερώτησή μου όμως θα ήταν αν «ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό», υπό την έννοια ότι υπάρχουν πολλά παιδιά που δουλεύουν περισσότερα χρόνια στο Δήμο και τη ΔΕΤΠΑ για ένα κομμάτι ψωμί, αλλά για εκείνους δεν είδα να συντρέχουν λόγοι μονιμοποίησης, αντίθετα μαθαίνω ότι συντρέχουν... λόγοι απόλυσης. Γιατί -αν μη τι άλλο- εγείρουν ερωτήματα αυτές οι... περίεργες συμπτώσεις. Αυτή ήταν και η ουσία της ερώτησής μου. Όσον αφορά το ότι προσλαμβάνονται ως διοικητικοί δεν θέλω να το σχολιάσω.
Τέλος πάντων. Στην ερώτηση μου φίλε Στάθη αν ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό δε περιμένω απάντηση (έχω σχηματίσει ήδη την άποψή μου), θέλω να λήξει το θέμα εδώ για να μη στεναχωρούμε άδικα τον κόσμο.
Αν στεναχώρησα κάποιους συμπαθάτε με, δεν το ήθελα. Επαναλαμβάνω δεν έχω τίποτα με συγκεκριμένα πρόσωπα, έχω αντιρρήσεις στις διαδικασίες.

ΔΗΜΟΤΗΣ Β' είπε...

Γεια σας. Χθες εγραψα το πρωτο μου μηνυμα στον ΝΤΕΛΑΛΗ ως ΔΗΜΟΤΗΣ.
Επειδη ομως τωρα διαπιστωσα οτι χρησιμοποιησα ονομα το οποιο υπαρχει ηδη και δεν θελω να δημιουργουνται συγχυσεις,θα παρακαλουσα τον διαχειριστη να δεχτει την ''μετονομασια'' μου σε ΔΗΜΟΤΗΣ Β'.
Ετσι θα μπορει να γραφει ο καθενας μας τις αποψεις του και να μην υπαρχουν μπερδεματα και συγχυσεις.

Ευχαριστω

ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ είπε...

ΔΕΝ ρωτησαμε γιατι πανε τα παιδια στο ΔΗΜΟ και ειδικα ο ενας Σταθη. Αν δεν ξερεις να ρωτησουμε τον ψηλο που ειναι νομικος,εμεις ρωταμε αν ειναι νομιμο?
Πρακατω που ρωτησαμε αλλα μας ειπαν.
Να σας θυμησω που μας ζηταγε λεφτα για τον 15 Αυγουστο θυμαστε τον τσακωμο?

Top