αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Εφαρμογή για τις αποδείξεις

Μία δωρεάν εφαρμογή, στην οποία μπορείτε να βάζετε τα ποσά από τις αποδείξεις που συγκεντρώνετε για την εφορία…

Επιλέξτε “πρόσθεση” & εισάγετε δεδομένα. Στο χώρο του ΑΦΜ δέχεται μόνο αριθμούς. Mπορείτε ανά πάσα στιγμή να τα διορθώσετε, αλλά & να τα εκτυπώσετε. Δοκιμασμένο σε xp.
“Όλες οι αποδείξεις, ακόμα κι αυτές των super markets, θα γίνονται δεκτές από τις Εφορίες, κατά την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων. Του κανόνα θα εξαιρούνται μόνο οι αποδείξεις από λογαριασμούς των ΔΕΚΟ και της απόκτησης ΙΧ, που συνιστούν τεκμήριο.
Δεν θα χρειαστεί να στείλουμε στις εφορίες το σύνολο των αποδείξεων που θα μαζέψουμε, όπως είπε ο υφυπουργός Οικονομικών. Ο Φίλιππος Σαχινίδης διευκρίνησε ότι θα πρέπει να κρατήσουμε το σύνολο των αποδείξεων και στη συνέχεια θα καθοριστεί ποιες θα πρέπει να στείλουμε στην εφορία.
Κατεβάστε το πρόγραμμα εδώ
Top