αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Ανοιχτή επιστολή προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Δήμου Αραχόβης

Του Στέργιου Μπακολουκά

"Ήμουν κι εγώ εκεί"!!!

Κύριε Πρόεδρε του Διοικητικού Συμβουλίου Αράχοβας

1. Στο Δ.Σ της 17/02/2010, ως πρώτη προτεραιότητα και μοναδική, ψηφίσατε την διεκδίκηση της συνένωσης της Αράχοβας με τον Δήμο Δελφών και με όποιους άλλους όμορους Δήμους της Φωκίδας κριθεί αναγκαίο. ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
2. Στην πρόταση του κ. Γεωργακού για πρώτη διεκδίκηση της αυτονομίας του Δήμου Αράχοβας στα πλαίσια της ειδικής μεταχείρισης των ορεινών και νησιωτικών Δήμων,εσείς ο ίδιος είπατε ότι η Αράχοβα δεν έχει τέτοιες πιθανότητες, ή έχει ελάχιστες και επομένως είναι άνευ αξίας μια τέτοια διεκδίκηση. Μετά από την επιμονή του κ. Γεωργακού συμφωνήσατε να το αναφέρετε ως παράγραφο μόνο, στην απόφαση αποδοχής του σχεδίου Καλλικράτης. Ξαφνικά είδα σήμερα ανηρτημένο στα blogs ότι η πρώτη διεκδίκηση είναι η ανεδαφική, όπως σεις την χαρακτηρίσατε, πρόταση του κ. Γεωργακού και όχι η συνένωση με τον Δήμο Δελφών που πραγματικά ψηφίσατε, αυτή μάλιστα έγινε «εναλλακτική».
3. Ουδέποτε ο Δήμαρχος τάχτηκε υπέρ της άποψης να διεκδικηθεί αγωνιστικά η αυτονομία του Δήμου μας ως ορεινού όγκου. Αντίθετα η αγωνιστική διεκδίκηση προτάθηκε ΜΟΝΟ για την περίπτωση συνένωσης με τον Δήμο Δελφών. Σας θυμίζω, αυτό πού σας είπα εκείνο το βράδυ στο Δ.Σ, απ το παραμύθι χωρίς όνομα του Καμπανέλη: (Όποιος στη μάχη πάει για να πεθάνει στρατιώτη μου για πόλεμο δεν κάνει).
4. Εάν χρησιμοποιήσουμε πολλές εναλλακτικές προτάσεις το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να αποδυναμώσουμε τον αρχικό στόχο που είναι ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ: Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΑΞΙΑΣ», ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΛΦΙΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ (Όπως πάρα πολύ σωστά και μάλιστα παμψηφεί αποφασίσατε).

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΡΑΧΟΒΑΣ ΚΑΙ ΔΕΛΦΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ 17/02/2010
1. Να εγκαταλειφτεί η ανεδαφική πρόταση για διεκδίκηση της αυτονομίας του Δήμου Αράχοβας στα πλαίσια της ειδικής μεταχείρισης των ορεινών και νησιωτικών Δήμων γιατί ξεστρατίζει την προσπάθεια και διχάζει τον κόσμο.
2. Με την φροντίδα του Δήμου και των υπηρεσιών του, να οργανωθεί ανοιχτή συγκέντρωση στην Πλατεία Λάκας με μοναδικό θέμα το σχέδιο Καλλικράτης. Οι υπηρεσίες του Δήμου μαζί με όλους τους συλλόγους αλλά και εθελοντές, να φροντίσουν για την ενημέρωση των πολιτών μέσα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ώστε να επιτευχτεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση πολιτών και επομένως να διασφαλιστεί η διατύπωση περισσότερων απόψεων.(Να μια ιδανική ευκαιρία εφαρμογής της άμεσης Δημοκρατίας). Στη συγκέντρωση αυτή πρέπει να κληθούν επίσημα,(ώστε να υποχρεωθούν να έρθουν) οι Βουλευτές Βοιωτίας και Φωκίδας (για να έχουμε τη γνώμη τους) καθώς και Νομάρχες των δύο νομών.
3. Με τη φροντίδα του Δήμου και τη βοήθεια του Συλλόγου των Αραχοβιτών της Αθήνας και του Πειραιά, να προγραμματιστεί μία συγκέντρωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολεμικού Μουσείου στην οποία θα κληθούν εκτός των Αραχοβιτών οι φίλοι της Αράχοβας και όλοι αυτοί που έχουν σπίτια στην περιοχή μας, οι οποίοι ουσιαστικά είναι εν δυνάμει Αραχοβίτες (Ο Τόπος κάνει τον άνθρωπο και όχι ο άνθρωπος τον τόπο).Επίσης να κληθούν επίσημα ο Υπουργός κ. Ραγκούσης, η κ. Τζάκρη και ο υπεύθυνος γραμματέας του σχεδίου Καλλικράτης, για να τους ενημερώσουμε αλλά και για να πάρουμε την γνώμη τους.

Στέργιος Μπακολουκάς

42 σχόλια:

ονομα είπε...

Δε μας τα λέει καλά το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχος. Άλλα ψηφίζουν κι άλλα ακολουθούνται. Ο Στάθης το έχει πει κατ'επανάληψη και από το blog αυτό. Και να που δικαιώνεται...
Γιατί κύριοι?

Ντελάλης

Χαρης είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!!!!!!! Επι της διαδικασιας δεν εχω να προσθεσω ή να αφαιρεσω τιποτα.Ειναι ακριβως οπως την περιεγραψε στο κειμενο του ο Στεργιος Μπακολουκας.......... Δεν μπορω να καταλαβω ουτε και ΄γω γιατι βγηκε προς τα εξω αυτη η αποφαση του δημοτικου συμβουλιου, η οποια δεν εχει καμοια σχεση με αυτα που ψηφισε το ιδιο δημοτικο συμβουλιο στη συνεδριαση που εγινε της 17/2/2010..............Κυριοι θα ηθελα να παρακαλεσω να ημαστε πιο σοβαροι...........Σε λιγο οι γυρω περιοχες θα μας παρουν με τα λεμονια και με τις ντοματες........... Αλλαζουμε θεση και προσανατολισμο σαν τα πουκαμισα...........Ειναι τραγικο ο δημος Δελφων να περνει ξεκαθαρη θεση ,να την αποφασιζει και να την δημοσιευει ( βασιζομενο σε μια επιστολη τριων αραχωβιτων) και εμεις αλλα να συζηταμε ,αλλα να αποφασιζουμε και αλλα να δημοσιευουμε............Θα ηθελα κι ΄γω με τη σειρα μου να παρακαλεσω τον προεδρο του δημοτικου συμβουλιου να οργανωσει μια ανοιχτη συγκεντρωση , με μοναδικο θεμα τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ , ωστε ολοι μαζι να χαραξουμε μια και μοναδικη πορεια , εχοντας μοναδικη πυξιδα το καλο και το συμφερον της ΑΡΑΧΩΒΑΣ...........

Δήμος είπε...

Εγώ δεν πήγα στο Συμβούλιο. Διαβάζω στα σχόλια για τις θέσεις του δημάρχου. Διαβάζω τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου 17/02/2010. Διαβάζω το άρθρο ήμουν και εγώ εκεί.Δυσκολεύομαι να πιστέψω τον κ.Μπακολουκά. Έρχεται ο Χάρης και επιβεβαιώνει. Ρωτάω το πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου το υπόγραψαν το πρακτικό 4/2010 τα μέλη; Αν το υπόγραψαν ρωτάω τα μέλη τι γίνεται με το Καλλικράτη ποια είναι η θέση του Δήμου να μάθω και εγώ. Ο δήμαρχος ανάλογα το ακροατήριο αλλάζει θέση, εσείς όμως τι λόγο έχετε να ακολουθείται τα ακροβατικά του δημάρχου;

Ανώνυμος είπε...

Ήταν και άλλοι εκεί !!!!!!
Πρόεδρε γιατί παραποιείς την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου;
Ψηφοθηρικοί λόγοι; (για να είσαι αρεστός στο εκλογικό σου σώμα;)
Μάλλον ακολούθησες την υπάρχουσα συνήθεια να παραποιούνται οι αποφάσεις του Δ.Σ. προς όφελος κάποιου ή κάποιων και τώρα θα προσπαθήσεις να αποδείξεις ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι τυφλοί, κουφοί και ηλίθιοι. Για να δούμε πως θα πείσεις εκτός από την παράταξή σου και την ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ αντιπολίτευση και τον κόσμο που παρακαλούσες πριν από την συνεδρίαση να έρθει, ότι δεν κατάλαβε καλά.
Τα πρακτικά του Δ.Σ. τα διάβασες ή έγραψες από καρδιάς;

Γκαβάραπας είπε...

Τι θα γίνει Στάθη από σένα περιμένουμε εάν δεν κατάλαβες. Έχεις υποχρέωση να πάρεις θέση δημόσια. Να τελειώνουμε με αυτό το αγκάθι για να μιλήσουμε για την ουσία της πρότασης του κ.Μπακολουκά τις συγκεντρώσεις. Νομίζω ότι όπως έγιναν τα πράγματα μόνο εσύ μπορείς να δόσεις λύση.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Γκαβαραπα . Μην φερνεις το σταθη σε δυσκολη θεση . Ρωτησε τον μονο τι ψηφισε ; Η θεση του σταθη στην αρχη ηταν να μπει σαν πρωτη προτεραιοτητα , η αυτοδυναμια της αραχοβας (δεν ειναι καθολου κακο) . Μετα απο τισ τοποθετησεις που εγιναν , συμφωνισε και αυτος στην προταση που γραφει ο στεργιος (πραγματικο δειγμα δημοκρατικου ανθρωπου) . Μην τον πιεζεις να ξαναγραψει αυτα που λεει τοσο καιρο.

Γκαβάραπας είπε...

Φίλε Ανώνυμε δεν κατάλαβες το θέμα. Το θέμα δεν είναι η θέση το Στάθη που δικαίωμα του είναι να έχει όποια θέλει, αλλά τι πρόταση ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο εκείνη τη μέρα και τι γράφτηκε στα πρακτικά. Αν συμφωνήσει με όλους εσάς τότε ο πρόεδρος βρίσκεται εκτεθειμένος αλλιώς εσείς δεν καταλάβατε τις προτάσεις που μπήκαν για ψηφοφορία .

σταθης είπε...

μισο λεπτο παιδια γιατι ημουν κι εγω εκει!!!!!!οντως εγω υποστηριξα και υποστηριζω!!!!την θεση της αυτοδυναμιας της αραχωβας.επειδη δοξα τω θεω η μνημη μου ειναι πολυ καλη ειπωθηκαν ακριβως τα εξης. η αυτοδυναμια οπως ειπε ο προεδρος δεν φαινεται εφικτη και πρεπει να εχουμε ρεαλιστικο σεναριο.επελεχθη η προταση των δελφων ομοφωνα και συμφωνηθηκε ομως να παραμεινει η αυτοδυναμια σαν σεναριο μηπως και περασει τα περι ορεινου που ομως ο ιδιος ο προεδρος χαρακτηρισε σχεδον αδυνατο.λυπαμαι που δεν θα ικανοποιησω το αντιπολιτευτικο μενος καποιων αλλα εγω δεν βλεπω καμια πλαστογραφια.η αποφαση οπωσς την εχω εξωφφυλο στο νεο φυλλο..ηταν στροφη στη φωκιδα!!!εχω διαφωνησει σε πολλα με τον προεδρο παρ οτι ειμαστε συγγενεις(το λεω πριν το πει κανεις ανωνυμος)αλλα..θεωρω .α ν η θ ι κ ο!!να βγαινουν καποιοι ορμωμενοι απο το αρθρο του στεργιου που κατ εμε τα ιδια λεει και να βρισκουν ευκαιρια να χτυπησουν ανθρωπους που αν μη τι αλλο υπηρξαν εντιμοι με κεφαλαια.κατ εμε το προβλημα προεδρε και στο εχω ξαναπει ειναι οτι ολοι μιλανε ..γινεται μια χαβρα και παναθεμα αν ξερουν φευγοντας τι ψηφισαν..οσον αφορα τις συγκεντωσεις μην ξεχνατε οτι τις προτεινα απο το προηγουμενο φυλλο του αχος..λυπαμαι που ..σαςαπογοητευσα..αλλα επειδη εχω περασει ατελειωτες ωρες στο γραφειο του ψηλου βλεποντας τον να γραφει υπομνηματα για την αραχωβα θεωρω αχαριστια απο ..ενα μπερδεμα να βρισκουν ευκαιρια καποιοι να τον λενε πλαστογραφο..αιδως αργειοι που θα λεγε κι ο φιλος μου στεργιος..

Ανώνυμος είπε...

Ρε σταθη , δεν ειπε κανενας για πλαστογραφια . Αυτο που λενε ολοι ειναι οτι προεδρος , αλλαξε τη σειρα των προτερεοτητων , με αποτελεσμα να χανεται η ουσια και η δυναμη του στοχου . Οσο για αντιπολιτευση που γραφεις ,ειναι αστοχο . Ο ιδιος ο προεδρος εκθετει τον εαυτο του . Γιατι οπως βεβαιωνης και εσυ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ .

Γκαβάραπας είπε...

Λήξη συναγερμού. Όπως σας είπα μόνο ο Στάθης θα έλυνε το πρόβλημα. Φίλε ανώνυμε όπως κατάλαβες ο πρόεδρος δεν παραποιεί την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου απλά μπήκε με τέτοιο τρόπο που δεν ήταν ξεκάθαρο. Άρα φίλε Στέργιο δεν μπαίνει θέμα συγκεντρώσεων αφού η Δημοτική αρχή έχει άλλες προτεραιότητες. Θα τοποθετηθώ όμως (αργότερα) για τη πρώτη επιλογή.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορω να καταλαβω πως καταφερνουν μερικοι ανθρωποι να κανουν την νυχτα να φενεται μερα . Πιο θεμα λυθηκε Γκαβαραπα με την παρεμβαση του σταθη;;;;;;;; Αφου σε λεει καθαρα , οτι ναι μεν ηθελα κατι και συνεχιζω να το θελω , αλλα τελικα ψηφισα ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ αυτο που ηθελε ο κοσμος (και το θεωρω και εγω σωστο), αλλα ο προεδρος ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ και τελικα εγραψε κατι αλλο απο αυτο που ψηφισαμε . Και ρωταω εσενα Γκαβαραπα ( γιατι δεν μου τα λες καλα) . Ειδες πουθενα να ζηταει ο προεδρος συγνωμη για το λαθος που εκανε;;;;;;;; Εισαι σιγουρος τοσα χρονια οτι ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ πρωτη φορα;;;;;;;;;;Γκαβαραπα μην παιρνεις ορκο για κανενα . Σε ενα δημοτικο συμβουλιο βρεθηκαν καποιοι ανθρωποι ( που καταλαβαινουν πεντε πραματα) και μια εβδομαδα εχει γινει χαμος , με ερωτησεις , με μπερδεματα , με ανακριβειες . Και εσυ μου λες οτι εληξε ο συναγερμος . Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ . Γκαβαραπα μας εχουν σπασει στο δουλεμα , και εσυ δινεις πολυ ευκολα αφεση αμαρτιων .

Ανώνυμος είπε...

Ρε Γκαβαραπα , θα μας τρελανεις!!!!!!!!!! Εσυ δε γραφεις οτι αν πει και ο σταθης οτι ψηφισε αλλο και στα πρακτικα εγραψαν αλλο , τοτε υπαρχει θεμα με τον προεδρο!!!!!!!!!!! Αυτο ακριβως εγινε . Ο προεδρος δημοσιευσαι τα πρακτικα του Δ.Σ .Αλλο ψηφισαν αλλο εγραψαν στα πρακτικα .Τωρα μας γραφεις οτι τελικα δεν υπαρχει κανενα θεμα ,καλα εισαι!!!!!!!!!! θα μας τρελανεις!!!!!!!!!!!

Γκαβάραπας είπε...

Το βασικό θέμα ήταν αν ο πρόεδρος παραποιεί την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπως του έγραψαν. Εγώ από την απάντηση του Στάθη κατάλαβα ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε. Αλλά απ ότι ξέρω τα πρακτικά υπογράφονται αργότερα οπότε ας δούμε αν θα υπογράψουν όλοι (όπως υπονοεί ο Δήμος) τώρα που έγινε το θέμα. Για παλιότερες αποφάσεις δεν ξέρω, αλλά από τη στιγμή που δημοσιοποιούνται τα ζητήματα να είσαι σίγουρος ότι δεν δίνω και δεν θα δίνω άφεση σε κανένα. Ωραία συναγερμός, αλλά να κάνουμε τι; Υπάρχει πρόταση; Ας ανασκευάσει την πρόταση του ο Στέργιος ή ας κατεβάσει κάποιος μια πρόταση για να στοιχηθούμε πίσω του. Εγώ τα περί ορεινού Δήμου ντρέπομαι να τα επικαλούμαι γιατί θα γελάσει μαζί μας και το παρδαλό κατσίκι. Περισσότερα επιχειρήματα θα είχε η πρόταση μας για συγχώνευση με τη Μύκονο.
ΥΓ Βάλε ένα ψευδώνυμο να μπορώ να σου απαντήσω.

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχει καμια σημασια πια λεξη χρησιμοποιεις για να περιγραψης ενα λαθος!!!!!!!!! Ενας φιλος εγραψε τη λεξη ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ , ο σταθης εγραψε τη λεξη ΜΠΕΡΔΕΜΑ ,καποιος αλλος εγραψε ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ . Με τις λεξεις θα παιξουμε;;;;;;;;; Η ουσια ειναι μια ,ΑΛΛΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΛΛΟ ΕΓΡΑΨΑΝ . Αυτο εσυ πως το λες;;;;;;;;; Οσο για την προταση , κατω απο την οποια συνταχθηκαν ΟΛΟΙ ,ειναι η ενωση μας με τους δελφους και με οποιους αλλους δημους της φωκιδας κριθει απαρετητο . Βλεπεις λοιπον Γκαβαραπα γιατι φωναζει ολος ο κοσμος . Ενω εχουν συμφωνησει στο δημοτικο συμβουλιο και ο δημαρχος και ο προεδρος και εχουν ψηφισει ολοι για αυτο που ανεφερα , βγενει μετα ο καθενας και λεει και γραφει αλλα . καταλαβαινεις τι σημαινει ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ;;;;;;;;;; Και σε ξαναρωταω, ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ;;;;;;;;;;; ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ;;;;;;;;;;Και εν παση περιπτωση μια συγνωμη θα διξει οτι πραγματικα εγινε λαθος στην αντιγραφη του πρακτικου , θα διξει οτι δεν υπαρχει προθεση ,θα διξει οτι ενας πραγματικος δημοτικος αρχοντας ξερει να αναγνωριζει το λαθος του , θα διξει οτι δεν μας εχει γραμμενους στα παλια του τα παπουτσια .Εγω πλεον δεν πιστευω κανεναν και τιποτα . οτι θα μας λενε προφορικα , θα πρεπει απαρετητα να υπαρχουν χαρτια και παραστατικα γιατι αλλιως εχω την εντυπωση οτι ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ .

Γκαβάραπας είπε...

Φίλε εγώ δεν μασάω τα λόγια μου. Αν άλλο ψήφισαν και άλλο έγραψαν και υπόγραψαν είναι πολύ σοβαρό θέμα και θα πρέπει ο Πρόεδρος να ζητήσει συγνώμη και να προχωρήσει στη διόρθωση των πρακτικών. Αν αυτό έχει συμβεί ξανά τότε υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα αξιοπιστίας της Δημοτικής αρχής και !!!!!!!!!! της αντιπολίτευσης που υπογράφει και δεν βάζει παραπομπές στα πρακτικά ότι "δεν υπογράφω γιατί δεν είπαμε αυτά" . Η πρόταση που σου λέω φίλε είναι η πρόταση για το συναγερμό που μου γράφεις. Συμφωνώ με τους Δελφούς και τη Φωκίδα αλλά θα μείνουμε εκεί; Θα το αφήσουμε στη τύχη του; Δεν θα κινητοποιηθούμε, δεν θα ενημερώσουμε το κόσμο, δεν θα ενημερώσουμε τις υπηρεσίες γι αυτήν μας τη πρόταση; Σου γράφω για πρόταση δράσης γιατί όπως και να έχει το θέμα με τα πρακτικά η αξιοπιστία της Δημοτικής αρχής έχει πληγεί ανεπανόρθωτα πιστεύω και δεν μπορείς να στηριχθείς πάνω τους. Κάτι άλλο πρέπει να βρεθεί άμεσα.

Στέργιος Μπακολουκάς είπε...

(Σημείωση του Ντελάλη: Φίλε Στέργιο έκανα κάποιες τροποποιήσεις ως προς τη μορφοποίηση, καθώς στα σχόλια δεν είναι εφικτή η μορφοποίηση που έστειλες το σχόλιό σου (με χρώματα). Ελπίζω το αποτέλεσμα να σε ικανοποιήσει, έστω κι έτσι)

Κύριοι,

μην είστε υπερβολικοί, έχετε υπερβεί το μέτρο, δεν νομίζω ότι είναι θέμα χαρακτηρισμών του είδους (πλαστογράφος, ανήθικος, αχάριστος, αντιπολιτευτικό μένος κ.λπ.). Το θέμα μας είναι μόνο η σαφής διατύπωση του κειμένου, για να επιτευχτεί ο στόχος της συνένωσης με τον Αμφικτύονα Δήμο Δελφών, που είναι άλλωστε και η απόφαση του Δ.Σ όπως όλοι αποδέχονται.

Εννοώ ότι το κείμενο που ψηφίστηκε στο Δ.Σ. για την άρση οποιασδήποτε παρεξηγήσεως πρέπει να έχει τις εξής συντακτικές διορθώσεις:

1)Στην πιο κάτω παράγραφο, από το πρακτικό της 17/2/2010, να απαλειφτούν και να γραφούν τα εξής (με έντονα γράμματα αφαιρούνται - με πλάγια γράμματα προστίθενται):
…………………τάχθηκε υπέρ της άποψης να διεκδικηθεί αγωνιστικά «η αυτονομία του δήμου μας ως ορεινού με βάση την σχετική παράγραφο της εισήγησης του Υπουργείου Εσωτερικών και αν αυτό δεν επιτευχθεί να αποτελέσει» (ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ) ως (ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ) πρώτη προτεραιότητα η συνένωση του Δήμου μας (ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ) με το Δήμο Δελφών. Ήδη έχει βολιδοσκοπηθεί ο Δήμαρχος Δελφών και αναμένεται η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου των Δελφών).

2)Στην παράγραφο με την αρίθμηση 1) του πρακτικού, να προστεθεί η πρόταση: (………Κρατώντας το δικαίωμα της αυτονομίας, στα πλαίσια της ειδικής μεταχείρισης των ορεινών και νησιωτικών Δήμων, ως επιδίωξη, σε περίπτωσή που εμπίπτουμε σε αυτές τις διατάξεις ) (ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ).

3) Στην παράγραφο με αρίθμηση 2) του πρακτικού, να απαλειφτεί:
(Ως πρώτη προτεραιότητα «να επιδιωχθεί η διατήρηση του Δήμου Αράχωβας ως αυτοτελούς στα πλαίσια της ειδικής μεταχείρισης των ορεινών και νησιωτικών Δήμων και εναλλακτικά» (ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ)να διεκδικηθεί η συνένωση με τον υφιστάμενο Δήμο Δελφών για την δημιουργία ενιαίου Δήμου Δελφών - Αράχωβας, με την τροποποίηση των ορίων των ούτως ή άλλως καταργουμένων σημερινών νομών, αφού με το ίδιο σχέδιο καταργούνται και οι Νομαρχίες).

Στέργιος Μπακολουκάς

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια η αποφαση για τον Καλλικρατη αναρτηθηκε και τη συζηταμε εδω και μερες.Ηαποφαση για το Γ.Π.Σ που ειναι? ξεχαστηκε η μαγειρευεται και θα βγει και αυτη με τροποποιησεις να βρισκομαστε σε δουλεια?Εσεις που εισασταν εκει!!!!!!!δεν αναρωτιωσαστε?

ΣΤΑΘΗΣ είπε...

δηλαδη στεργιο φιλε αυτο τι διαφορα εχει απο τ αλλο..πολλη φασαρια για το τιποτα..εγω παντως κυριοι εχω μια πληροφορια οτο γειτονικα χωρια βλεπουν με καλο ματι να ελθουν στην αραχωβα..π.χ αγοριανη..γιατι ρε στεργιο πρεπει ..ν απαλειφθει!!!!αυτο.δηλαδη σωνει και καλα ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ..ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ?ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ 2 ΜΕ 3 ΠΑΡΝΑΣΣΙΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΙ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΘΑ ΤΑΝ?ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ..ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΙ!ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ..ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ!!!ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΚΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ!!ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ !ΞΕΚΑΘΑΡΗ!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΙ ΟΧΙ ΠΟΙΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ.ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΖΗΤΩ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ..ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΨΗΛΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τις απόψεις του Στάθη. Να εξεταστεί και το ενδεχόμενο των ορεινών Παραπαρνάσσιων Δήμων.

Ανώνυμος είπε...

Η αποφαση για το σχεδιο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ εχει παρθει ΟΜΟΦΩΝΑ στο δημοτικο συμβουλιο που εγινε την 17/2/2010 , τελεια και παυλα . Σταθη , αντι να βαζεις νεους προβληματισμους και αντι να προσπαθεις να πεταξεις την μπαλα εξω απο το γηπεδο , ΚΑΛΕΣΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ να διορθωσει το κειμενο που δημοσιευσαι και να γραψει αυτα που ψηφισατε , με τη σειρα και τις προτεραιοτητες ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΟΦΩΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ , μονο τοτε θα αποκατασταθει η ταξη των πραγματων . Αν δεν γινει αυτο ας βγαλει ο καθενας το δικο του συμπερασμα .

ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΟΥΤΑΡΕΙΣ..ΜΕΣΑ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΘΥΜΑΜΑΙ..ΕΓΩ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΑΙΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΩΝΥΜΑ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΩ ΝΕΟ Δ.Σ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΛΑ

Στέργιος Μπακολουκάς είπε...

Φίλε Στάθη, έχει μεγάλη διαφορά :

1)Ότι, ως πρώτη προτεραιότητα και μοναδική ψηφίστηκε η συνένωση του Δήμου μας με τους Δελφούς και όχι ως «εναλλακτική»
2)Ότι, τυπικά και ως…….παράγραφος, θα αναφερόταν η διατήρηση της αυτονομίας και όχι ως πρώτη προτεραιότητα.
3) Ότι, η πρόταση του Δημάρχου για δυναμική κινητοποίηση αφορά την συνένωση μας με το Δήμο Δελφών και όχι για την διατήρηση της αυτονομίας.
Υποθέτω ότι επειδή η αντιγραφή των πρακτικών έγινε από το πρόχειρο, (απ ότι έμαθα) ίσως δεν έγινε σωστή διατύπωση ,άρα μπορεί να γίνει διόρθωση.
Η άποψης μου παραμένει ότι η μοναδική λύση για μας είναι η συνένωση με τους Δελφούς (και ότι από κοινού με εκείνους, «πάντα στα πλαίσια των απαιτήσεων του ν.δ. Καλλικράτης» αποφασίσουμε για τη συμμετοχή και άλλων Δήμων ).Οτιδήποτε άλλο είναι μόνο για να έχουμε να κουβεντιάζουμε.

Στέργιος Μπακολουκάς είπε...

Φίλε Στάθη και κάτι ακόμα:
1)Η Ιστορία των Δελφών είναι και δική μας Ιστορία(ζήτα από τον κ. Στάθη Ασημάκη να σου γράψει, γι αυτό το θέμα, ένα άρθρο για την εφημερίδα σου).
2)Επειδή όμως «ο κύβος ερρίφθη »(alea jacta est) και ήδη «περάσαμε τον Ρουβικώνα», πρέπει να γίνουν συγκεντρώσεις στην Αράχοβα και στην Αθήνα αλλά μόνο για να διεκδικήσουμε το περιεχόμενο της συγκεκριμένης απόφασης. Διότι το λέω και ξελέω δεν νομίζω ότι μπορεί να μας χαρακτηρίζει.

ΑΓΙΩΡΓΙΤΗΣ είπε...

ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ.ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ .ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΧΑΡΗΣ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ [ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΔΕΛΦΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΣΤΑΘΗ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΨΗΛΕ ΑΛΛΑ Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΕ 4 ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ ΤΥΠΟΙ.ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΘΩΡΑ ΜΑΤΙΑ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ.ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλά κανείς δεν σκέφτηκε από τους παραπάνω γράφοντες , ο ΔΗΜΟΣ τόσα χρόνια τι μεγάλα έργα έκανε ώστε να είναι σημαντική η μη η συνένωση με το Α ή Β χωριό; Οι Δήμοι είναι πάρα πολύ για την Ελλάδα και για τα πορτοφόλια μας. Οι δημόσιοι υπάλληλοι ως γνωστόν δεν είναι η 'παραγωγικότερη τάξη' του λαού, τα οικονομικά του κράτους είναι μηδενικά, τα λαμόγια όλο και πληθαίνουν άρα η συνένωση είναι 100% σίγουρη. Για να δώσετε βάση καλύτερα στο ΓΠΣ που περνάει απαρατήρητο και δεν έχει ενημερωθεί ο λαός της Αράχωβας.!!!

Τριτο Ματι είπε...

Φιλε ΑΓΙΩΡΓΙΤΗ...........Μου θυμιζεις πολυ εναν αλλο φιλο που τα λεγαμε πριν λιγο καιρο ,αλλα τον εχω χασει τωρα τελευταια και ομολογω οτι μου εχει λιψει...Πρεπει να τρωτε απο το ιδιο κουτοχορτο [δεν δικαιολογειτε αλλιως]............Δεν εχω κανει σχολιο σε αυτη την αναρτιση που εγραψε ο κ.μπακολουκας ,γιατι δυστυχως εγω δεν ημουνα εκει... και ετσι δεν μπορω να εχω αποψη για ολο το θεμα που δημιουργειθηκε............ Παρακολουθησα ομως τη σειρα των σχολιων [επωνυμες και ανωνυμες] και καταλαβα οτι καπου και μετα απο καποιο μπερδεμα ,εγραψε ο προεδρος με αναποδη σειρα τις προταιρεοτητες που ψηφισαν στο δημοτικο συμβουλιο που εγινε της 17/2/2010...Καποιοι το θεωρουν σημαντικο και καποιοι αλλοι οχι και τοσο............Στο συμβουλιο ηταν ο ΓΙΩΡΓΟΣ [προεδρος] , ο ΣΤΑΘΗΣ [σαν μελος] , ο ΧΑΡΗΣ και ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ [στο ακροατηριο]...Οι τρεις λοιπον απο τους τεσσερις [ο Γιωργος δεν εχει απαντησει ακομη] ,γραφουν οτι εχει γινει καποιο λαθος στη σειρα και στην προταιρεοτητα που ψηφισαν στο Δ.Σ...Εσυ βρε ΑΓΙΩΡΓΙΤΗ που παρακολουθεις τοσες μερες το διαλογο για πες μας που βλεπεις το ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ [να κοιτας που και που το κουτι με τα χαπια ,γιατι και αυτα εχουν ημερεμηνια ληξης]............Μου εχεις ξαναγραψει οτι το ενα ματι μου ειναι αλληθωρο και σου εχω πει οτι δοξα το θεο , τα αλλα δυο βλεπουν πολυ καλα............Θα επρεπε ομως να σεβεσαι τους δυο κυριους που τοποθετηθηκαν ΕΠΩΝΥΜΑ και εγραψαν την γνωμη τους ,γιατι ηταν εκει , και εχουν αποψη...Θεωρω οτι δεν τους γνωριζεις γιαυτο και εκφραζεσαι με αυτο τον τροπο για αυτους ,γιατι αν τους γνωριζες ισως τα λογια σου να ηταν πιο μετρημενα............Το περιθωριο ,φιλε ΑΓΙΩΡΓΙΤΗ ειναι για τους ανθρωπους που λειτουργουν ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ και οχι σε βαρος των αλλων ,ειναι για τους ανθρωπους που δεν ειναι ΡΑΓΙΑΔΕΣ και δεν εχουν ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΜΕΣΗ...........Οσο για το τελευταιο που γραφεις ,εχω να σου δηλωσω υπευθυνα οτι εγω ειμαι ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ της αδιαφανειας , του ωχαδερφισμου, της ορκισμενης σιωπης [ΟΜΕΡΤΑ], και πολλα αλλα που ειναι αντιθετα με το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ............Ασε λοιπον κατα μερος τις σαλπιγγες του πολεμου και μαθε να διαβαζεις ωστε να μπορεις να βγαζεις τα σωστα συμπερασματα............ Ξερεις οτι κατι σαν και σενα εφτασαν την Ελλαδα στη θεση που ειναι τωρα...Οσο για μενα σου λεω οτι θεωρω τιμη μου που με βαζεις στην ιδια κατηγορια με αυτους που αναφερες και σου δηλωνω [οτι αν και δεν σε ξερω] εγω με σενα ειμαι και θα ειμαι ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ..............

ΑΓΙΩΡΓΙΤΗΣ είπε...

ΤΡΙΤΟ ΑΛΛΟΙΘΩΡΟ ΜΑΤΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΘΗ ΔΗΛΩΣΑ.ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΑΣΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ

Τριτο Ματι είπε...

Βλεπω οτι προσπαθεις και εσυ ,να βαλεις μια ταμπελα [παλια γνωριμη τακτικη]...........Ξερω να διαβαζω πολυ καλα...σου εχω ξαναπει οτι τα αλλα δυο ματια μου βλεπουν πολυ καλα...στα δικα σου εχεις φορεσει παροπιδες...........Αν εσυ ησουνα ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ των ανθρωπων που αναφερες , εγω ειμαι ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ...........Επειδη ΦΩΣΤΗΡΑ ΜΟΥ εχεις ,τρομερα μεγαλη αντιληψη [ειναι να σε φοβαται καποιος] , για γραψε μας τι εχεις να μας πεις και για αυτα που εχω γραψει σε προηγουμενο χρονο..........Εχεις αποψη;;; Εχεις καποια θεση;;; Μηπως σε λιγο θα γραφεις με αλλο ψευδονυμο [ετσι για να φενεται οτι εισαστε πολοι]..........Μηπως ξαναρχισεις παλι τις ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ...ετσι για να βρισκομαστε σε κουβεντα..........

Στυλιάρης Στάθης είπε...

Φίλε ΑΓΙΩΡΓΙΤΗ τι εννοείς με αυτούς που υπογράφουν το κείμενο σε ποιό κείμενο αναφέρεσαι και σε ποιόν τσαμπουκα; Ξεκαθάρισε τι εννοείς για να μπορούμε να απαντήσουμε.

αγιωργιτης είπε...

οσο κι αν εκπλησσεσαιτριτο ματι συμφωνω απολυτα μ οσα εγραψες.η παρεμβαση μου εγινε γιατι βλεπω να σημαδευονται 2 ανθρωποι(ψηλος σταθης)που μπορει να διαφωνω πολιτικα μαζι τους αλλα εχουν προσφερει στο χωριο ακομη και σε ορκισμενους εχθρους τους σαν εμενα.κι αυτο ειναι αδικια ειδικα οταν γινεται απο ανθρωπους που ποτε ποτε ποτε δεν προσφεραν κατι

Χαρης είπε...

Αγαπητε ΑΓΙΟΡΓΙΤΗ .Θελω να ξερεις οτι δεν ειχα καμια διαθεση να εμπλακω σε καμια κουβεντα ,που για μενα δεν εχει ουτε αρχη ουτε τελος!!! Αν εγω εχω προσφερει η οχι σ΄αυτο τον τοπο ,σε συλλογους και με την συμμετοχη μου στα κοινα ( που εσυ μπορει να μην το γνωριζεις ),δεν εχει καμια σημασια και πιστευω οτι δεν αφορα και δεν απασχολει κανενα...Αν εσυ ομως εχεις ωφεληθει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ( απο το σταθη και το ψηλο οπως αναφερεις ) και θεωρεις ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ να τους υπερασπιστεις , κανεις πολυ καλα ,γιατι ετσι μπορει να θεωρεις οτι ανταποδιδεις το καλο που σου εχουν κανει...Θελω να ξερεις και να εισαι σιγουρος ,οτι κανενας (τουλαχιστον επωνυμα ) ΔΕΝ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙ ,αυτους τους δυο ανθρωπους ,γιατι οπως ξερει ολος ο κοσμος ,ετσι ξερουν και αυτοι οι δυο ανθρωποι , ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ , ισα ισα που πολες φορες και για διαφορα θεματα εχουμε λογοφερει και αντιπαρατεθει ,ΔΗΜΟΣΙΑ ,χωρις να εχουμε καμια εμπαθεια μεταξυ μας και θεωρω οτι με σεβοντε οσο και εγω... Εσυ ομως ,φιλε μου ΑΓΙΟΡΓΙΤΗ ,επειδη φαινετε οτι με γνωριζεις ,θεωρεις οτι ειναι λογικο να με αποκαλεις ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟ ΤΥΠΟ (που δεν ειναι και απαραιτητα κακο ,αναλογα ποιος το λεει,) επειδη δημοσιευσα ΕΠΩΝΥΜΑ τη θεση μου και την αποψη μου για αυτη την αναρτιση του Στεργιου...Θα ηθελα να σου πω κατι και αν θελεις ακουσετο , κανεις πολυ κακο στο Σταθη και το Γιωργο , αν προσπαθεις να τους υπερασπιστης με αυτο τον τροπο...

Ανώνυμος είπε...

O Σταθης μαλλον ερχεται Αραχωβα, οι αλλοι τι κανεται κοιμοσαστε?Γραψτε κατι να γελασουμε γιατι μονο για γελεια εισαστε οι πιο πολλοι.Εχεται γνωμη για ολα ,κι τα ξερεται ολα.Στο νερεσικος ξερεται ποτε θα φτασει το νερο? Στο βοιδολειβαδο ποτε θα αρχισει η βοσκη?Ελα τυρογαλο , που εισαι Σταθη, γεια σου κλαπαναρα,τι λει ο γκαβαραπας? γι αυτη την χαζομαρα?

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε σου έχω κόψει μπολέτο για πότισμα. Πέρνα από το καφενείο να το πάρεις. Να πάρεις και γαλότσες μαζί σου.

αγιωργιτης είπε...

χαρη συμμαθηττη αποφασιστε με την βαγγελιω σε ποιον θα απανταω.στο τριτο ματι η σε σενα?ο λαος της αραχωβας εχει μνημη και θυμαται καλα γι αυτο κι εισαι αποτυχων υποψηφιος 3 φορες.δεν θελω να υπερασπισω κανεναν ψιλο και σταθη τους οποιους και ποτε δεν ψηφισα.αλλα οχι να τους τη λετε εσυ κι η βαγελλιω.ελεος

ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ είπε...

ΔΕΝ ρωτησαμε γιατι πανε τα παιδια στο ΔΗΜΟ και ειδικα ο ενας Σταθη. Αν δεν ξερεις να ρωτησουμε τον ψηλο που ειναι νομικος,εμεις ρωταμε αν ειναι νομιμο?
Πρακατω που ρωτησαμε αλλα μας ειπαν.
Να σας θυμησω που μας ζηταγε λεφτα για τον 15 Αυγουστο θυμαστε τον τσακωμο?

Χαρης είπε...

ΑΓΙΩΡΓΙΤΗ εσυ γνωριζεις με ποιον μιλας , ενω εγω οχι . Δεν ξερω αν εισαι συμμαθητης μου η οχι ; Θα ηθελα ομως να εισαι τιμιος συνομηλητης και να απευθυνεις το λογο , τις ερωτησεις και τις κατηγοριες σου , σε συγκεκρημενους ανθρωπους με ονομα η με ψευτικο ονομα . Ανακατευοντας τα παντα ,στην προσπαθεια σου να γινεις λαγωνικο , το μονο που καταφερνεις ειναι να εκθετεις τον εαυτο σου . Θα ηθελα λοιπον να απαντησεις σε μενα... Γιατι ειμαι ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ χωρις καθολου προσφορα και θα ηθελα επισης να μου πεις , τι ειναι αυτο που εχω κανει και δεν το ξεχναει η αραχωβα και ειμαι 3 φορες αποτυχων υποψηφιος . ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟ ΝΤΕΛΑΛΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ) ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ . Αν δεν μου απαντησεις συγκεκρημενα , θα καταλαβω οτι δεν εχεις να πεις κατι και απλα βγαζεις μισος , εμπαθεια , ζηλια ,κομπλεξ και οτι αλλο βαζεις στο μυαλο σου . Σοβαρα λοιπον και υπευθυνα απαντησε μου , γιατι αν εισαι συμμαθητης μου οπως λες ,δεν μας περνει να πεζουμε το κρυφτουλι , ουτε ειπα και μετα δεν ειπα . ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ .

σταθης είπε...

φιλε αγιωργιτη συγγνωμη που παρεμβαινω αλλα αναφερθηκε τ ονομα μου.εχω κατα το παρελθον διαφωνησει με καποια απο τ ατομα που αναφερεις και φανταζομαι και οι ιδιοι αναλογα.περιθωριακοι ομως με τιποτα.απλη αποδειξη οτι γραφουν επωνυμα παιρνοντας κι αυτοι το ρισκο οπως κι εγω να τ ακουν ανωνυμως!!!!αν λοιπον θελεις να προκοψουμε μην τα βαζεις μ αυτους που εκφραζουν αγωνια για το τοπο αλλα μ αυτους που αδιαφορουν.δεν περισσευει κανενας που θελει να βοηθησει!!!και παρ οτι με βλεπω να με κατηγορουν παλι ο χαρης ο στεργιος ο αλλος σταθης ο γκαβαραπας το τριτο ματι ο ω ο λουκας κι αλλοι που ξεχναω τωρα αγωνια εκφραζουν αρα να τους τιμας!!τους αλλους τους υβριστες και συκοφαντες να φοβασαι..δεν ξερω τι..καλο σου κανα αλλα αν ειναι ετσι ανταποδωσετο με εμπεριστατωμενη κριτικη εκτος αν εννοεις περιθωριακους αυτους που αρενουνται να συμβιβαστουν οποτε (ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ)θα στο χρωστουσα χαρη να μου αποδιδες και μενα τετοιο τιτλο..ενας 3 χρονια μεγαλυτερος σου αν εισαι συμμαθητης του χαρη

ΛΟΥΚΑΣ είπε...

ΣΤΑΘΗ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΠΟΤΕ........ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

σταθης είπε...

λουκα στο ..παρ οτι με βλεπω να με κατηγορουν παλι εγραφα ..οι ανωνυμοι οτι κανω ανοιγμα για ψηφοθηρικους λογους...αλλα το απαλειψα.και φυσικα δεν εννοουσα τα ονοματα που αναφερω αλλωστε φαινεται απο τα παρακατω συμφραζομενα.συγγνωμη για το μπερδεμα αλλα..περνανε τα χρονια...χαχα

Χαρης είπε...

Θα ηθελα να ξεκαθαρισω τη θεση μου ,γιατι το τελευταιο πραγμα που με ενδιαφερει , ειναι η προσωπικη ζωη καποιου , η κομματικη του ταυτοτητα , η επαγγελματικη του ενασχοληση και οτιδηποτε αλλο που για μενα δεν εχουν καμια σημασια...Θα επικαλεστω μια φραση που ειχε πει ο Σταθης ,για το δημαρχο , σε μια παλιοτερη αναρτηση , που για μενα κρυβει ολη την ουσια της ανταλαγης των σχολιων και ολη την ουσια των καποιων αντιπαραθεσεων που υπαρχουν...Ειχε πει , οτι δεν διαφωνω με τον ανθρωπο ,γιαυτο και τον στηριξα , διαφωνω ομως σε μεγαλο βαθμο με τον τροπο που διοικει τον δημο Αραχωβας ,γιαυτο και παρετηθηκα απο αντιδημαρχος και απο προεδρος της ΔΕΤΠΑ... Αυτο ακριβως λοιπον συμβαινει απο ολους προς ολους... Οταν μεγαλωνει η ενταση ειναι , ΟΧΙ γιατι εχουμε να μοιρασουμε τα χωραφια μας ,ειναι γιατι διαφωνουμε στο τροπο που ασκουν καποιοι ανθρωποι , εκλεγμενοι απο εμας , την διοικηση και την εξουσια που με την ψηφο μας τους εχουμε αναθεσει... Για να ειμαι πιο συγκεκρημενος ,θα αναφερθω στην αναρτηση , που κανουμε τωρα τα σχολια μας , στην διαφωνια που προεκυψε , μεταξυ μερικων απο εμας και του προεδρου του δημοτικου συμβουλιου ,ως τι ψηφιστικε , σαν προταιρεοτητα , για το σχεδιο 'ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ' στο Δ.Σ που εγινε την 17/2/2010 ,και μπορει να εχει συμβει παλι και να ξανασυμβει και στο μελλον... Εξηγουμε και το βαζω σαν προταση και αν θελει καποιος ας το ακουσει... Θα μπορουσε ο δημος Αραχωβας , να βαλει σε εφαρμογη το νομο 3463/06 του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ , που στο αρθρο 97 αναφερει για την τηρηση των πρακτικων των δημοτικων συμβουλιων , ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ... Αν ειχε γινει αυτο και αν γινονταν σε καθε συνεδριαση , θα απομαγνητοφωνουσαμε την κασετα και δεν θα τολμαγε κανενας , ουτε να διαφωνει , ουτε να γραφει οτι θελει , ουτε να ασχολουμαστε τοσο καιρο για την διαδικασια , ( και μην μου πει κανενας οτι ο δημος δεν εχει λεφτα να αγορασει ενα μαγνητοφωνο )... Βλεπετε λοιπον γιατι υπαρχουν τοσες διαφωνιες... Γιατι ο κοσμος δεν ξερει τι του γινεται και βριζει και αμφισβητει ο ενας τον αλλο... Με πολλη απλες κινησεις θα ειχαν λυθει , σε πρωτη φαση χιλιαδες απορειες και θα κουβεντιζαμε για την ουσια και οχι για τον τυπο... Χθες , μετα απο αρκετο καιρο , στο καφενειο του Ζαμπα ,αναμεσα σε αρκετα τσιπουρα ,κουβεντιασαμε με το δημαρχο επι 3,5 ωρες περιπου , παρα πολλα θεματα για την Αραχωβα και παρα πολλα για αυτα που γραφοντε στο ΝΤΕΛΑΛΗ... Οτι και αν ειπαμε , εκει που καταληγαμε ηταν οτι ο απλος κοσμος της Αραχωβας δεν γνωριζει τιποτα απο αυτα που γινοντε , ειτε καλα ειτε κακα , και οσο αυτο συνεχιζεται ο καθενας εχει δικαιωμα να βαζει στο μυαλο του και να λεει οτι θελει... Αρα λοιπον δεν εχει αδικο ο κοσμος , αλλα ο τροπος που οι δημοτικοι αρχοντες ασκουν διοικηση και προσπαθουν να πραξουν για το καλο τους η για το κακο τους... Η δικη μου αποψη ειναι , οτι ο ενημερωμενος πολιτης ειναι ενεργος και ουσιαστικος πολιτης... Οσο ο δημος δεν ανοιγει την πορτα του , οσο ο δημος δεν απανταει επισημα σε οποιαδηποτε ερωτηση , οσο ο δημος αδιαφορει για τις ανησυχιες των πολιτων του... τοσο θα γιγαντονεται η παραφιλολογια , τοσο θα γραφοντε υπερβολες , τοσο θα μεγαλωνει το χασμα μεταξυ των πολιτων και του δημου... Οπως ειπα καποια στιγμη και στο δημαρχο , ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ BLOG , ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ,ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ... ευχαριστω πολυ για την ανοχη σας ... ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΧΑΡΗΣ...

Χαρης είπε...

ΑΓΙΩΡΓΙΤΗ ... Περιμενω να μου απαντησεις... Γιατι εχω να σου πω και εγω μια ιστορια ... Επειδη πραγματικα ειμαστε συμμαθητες...

αγιωργιτης είπε...

δηλαδη χαρη ησουν 3`5 ωρες μ αυτον που ειχες αποκαλεσει ψευτη δημοσιως κι οταν σου αποδειξε οτι εχεις αδικο δεν ζητησες συγγνωμη και επικαλεισαι τον σταθη που και οι πετρες γνωριζουν τι του σερνες προεκλογικα κι απ οτι ξερω δεν μιλατε.για πες μου λοιπον κατι που εχεις προσφερει στο χωριο.ενα εκτος απο κακοηθη κριτικη και γκρινια.ε ν α

Top