αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Τίτλοι τέλους...

Έπειτα από 470 ημέρες παρουσίας, ο "Ντελάλης" βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να αποχαιρετήσει τους αναγνώστες του.

Είναι δυσάρεστη, γιατί ο χωρισμός αυτού που γράφει απ' αυτούς που τον διαβάζουν, είναι όπως ο χωρισμός σε μια σχέση. Πολύ περισσότερο όταν ο αναγνώστης αισθάνεται ότι μέσα από το blog, ακούγεται και η δική του φωνή. Αυτή η στενή σχέση με τους αναγνώστες, είναι μια ευκαιρία για να βλέπει κανείς τον εαυτό του και να προσπαθεί έτσι να γίνεται καλύτερος. Πιο χρήσιμος.

Όλες αυτές τις μέρες υπηρέτησα ανιδιοτελώς την ενημέρωση και τη δημοκρατία, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους το ήθελαν να πουν ελεύθερα τη γνώμη τους... Στο blog αυτό επίσης κατέθεσα τις απόψεις μου με απόλυτη ελευθερία λόγου και χωρίς κανένα φόβο ή σκοπιμότητα!

Ο χώρος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό την ελεύθερη έκφραση, και αυτήν υπηρέτησε μέχρι τέλους...

Από εδώ έμαθα πολλά, πάρα πολλά. Ελπίζω κι εσείς.

Για τα παραπάνω, αλλά και για όσα προσφέρθηκαν απλόχερα από τους αναγνώστες, το blog αυτό ευχαριστεί όλους όσους περπάτησαν μαζί του. Είτε συμπορεύτηκαν είτε συγκρούστηκαν. Πάντα έχω κάτι να μάθω απ' όλους. Κι αυτό δεν αποτιμάται σε λέξεις.

Ντελάλης

Φεύγω...

Η ρήση της ημέρας

Αν δεν πετύχεις με την πρώτη, προσπάθησε ξανά και ξανά. Μετά παράτα τα. Δεν είναι ανάγκη και να τρελαθείς κιόλας γι' αυτό.

W.C. Fields, 1880-1946,
Αμερικανός ηθοποιός και συγγραφέας


Υ.Γ. Όλα κάποτε τελειώνουν, καλά ή άσχημα... Έτσι μια μέρα θα γίνει και μ' αυτό...
Top