αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Θέματα Δημοτικού Συμβουλίου Παρασκευής 12/3/2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε σε δημόσια συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού καταστήματος, την 12/3/2010 ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα 20:30΄ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:

Θέμα 1o: Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού μαγνητοφώνησης των πρακτικών των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θέμα 2ο: Εγκριση πρ/σμου του ΝΠΔΔ με την επωνυμία ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ οικονομικού έτους 2010.

Θέμα 3o: Αποδοχή χρηματοδότησης 76.803,77 € για επενδύσεις, έργα και λειτουργικές δαπάνες.

Θέμα 4o: Αποδοχή χρηματοδότησης για λειτουργικές δαπάνες του ΝΠΔΔ με την επωνυμία ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ.

Θέμα 5o: Αποδοχή χρηματοδότησης 34.101,62 € για οικονομική τακτοποίηση της μελέτης "ΑΡΧΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΠΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Δ. ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΓΠΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ".

Θέμα 6o: Αποδοχή χρηματοδότησης 41.258,28 € για οικονομική τακτοποίηση του έργου "ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΑΠΟ ΛΕΓΚΕΡΙΣΟ ΜΕΧΡΙ Ε.Ο. Δ. ΑΡΑΧΩΒΑΣ".

Θέμα 7o: Διαγραφές οφειλετών από τους χρηματικούς καταλόγους του Δήμου.

Θέμα 8o: Επιστροφή παραβόλου ως αχρεωστήτως καταβληθέντος.

Θέμα 9o: Χρηματοδότηση Κ.Δ.Ε.Τ.Π.Α. με βάση το διετές πλάνο.

Θέμα 10o: Εγκριση απολογισμού Σχολικής Επιτροπής ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ Αράχωβας οικονομικού έτους 2009.

Θέμα 11o: Εγκριση απολογισμού Σχολικής Επιτροπής ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Αράχωβας οικονομικού έτους 2009.

Θέμα 12o: Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Περιφερειακής Αναπτυξιακής Εταιρείας ΟΑΣΕ ΑΑΕ.

Θέμα 13o: Αναμόρφωση πρ/σμου οικονομικού έτους 2010 για εργασίες επισκευής πλατύσκαλου στη συνοικία ΕΓΚΑΡΣΙΟΣ.

Θέμα 14o: Αναμόρφωση του πρ/σμου οικονομικού έτους 2010 για εκτέλεση εργασιών κατασκευής βρύσης ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Θέμα 15o: Έγκριση του 4ου Α.Π. για το έργο "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΠΟ ΠΗΓΗ ΓΙΩΡΓΗ ΒΡΥΣΗ,ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟ ΑΜΙΑΝΤΟΤΣΙΜΕΝΤΟΣΩΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΗΓΗΣ ΜΑΝΝΑ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΟΝΙΣΚΟΣ’’.

Θέμα 16o: Εγκριση της 26/2010 μελέτης ΤΥΔΚ για το έργο "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΣ/ΤΩΝ ΓΙΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΖΕΥΞΗ ΜΕ UHF (RAD MOD) 8 ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΔΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ. ΑΡΑΧΩΒΑΣ".

Θέμα 17o: Παραχώρηση χώρου για κατασκευή υποσταθμού.

Θέμα 18o: Υπογραφή σύμβασης με τη ΔΕΗ για την εκτέλεση έργων αισθητικής αναβάθμισης δικτύων διανομής.

Θέμα 19o: Αναμόρφωση του πρ/σμου για κάλυψη δαπανών επαύξησης ισχύος παροχής στο Δημοτικό Σφαγείο.

Θέμα 20o: Λήψη απόφασης για αγορά ακινήτου όμορου προς στις εγκαταστάσεις ύδρευσης ΠΑΝΙΑΣ.

Θέμα 21o: Έγκριση επαγγελματικού ταξιδιού Δημάρχου.

Θέμα 22o: Εξέταση αιτήσεως Θεόδωρου Παπούλια για διάνοιξη αγροτικού δρόμου στη θέση ΑΗ ΓΙΑΝΝΗΣ.

Θέμα 23o: Εξέταση αιτήσεως Γεωργοτουριστικού και Βιοτεχνικού Συνεταιρισμού Αράχωβας για παραχώρηση χώρου για τη στέγασή του.

Θέμα 24o: Εξέταση αιτήσεως Εκπολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ για οικονομική του ενίσχυση.

Θέμα 25o: Εξέταση αιτήσεων δημοτών για τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων.

Θέμα 26o: Ενημέρωση επί εγγράφου του ΤΟΕΒ σε σχέση με την άρδευση του ελαιώνα της Αράχωβας.

Θέμα 27o: Εξέταση αιτήσεων δημοτών για χορήγηση παροχών ύδρευσης.

Η παρούσα να αναρτηθεί στον Πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου και να γνωστοποιηθεί στους δημότες με κάθε πρόσφορο μέσο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
Γεώργιος Δ. Ανδρέου

49 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΌΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΠΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΧΑΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα θα ηθελα να μαθω την δραστηριοτητα και τα μελη του αγροτοτουριστικου συλλογου που στο 23ο θεμα ζηταει χωρο απο το δημο μας γιατι απο οσα γνωριζω αυτος ο συν/σμος εχει διαλυθει εδω και χρονια εκτος αν επαναλειτουργει οποτε ειναι ακαιρη η διαμαρτυρια μου θα παρακαλουσα καποιον που ξερει να απαντησει ευχαριστω εκ των προτττερων.
ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει να απαντήσει ο Στάθης που θα κληθεί να ψηφίσει για το θέμα.

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΘΗ??ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΝΤΕΛΑΛΗ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΑΧΑΧΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ... ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ........

αντικειμενικος είπε...

μια απορια πατριοτες.απ οσα ξρω και ο σταθης και ο ψηλος εχουν καλα να ναι δουλεια φουλ κι ομως βρισκουν χρονο ν απαντουν.οι αλλοι και ειδικα της αντιπολιτευσης που εχουν αραξει.

Ernesto Ernesto είπε...

Κύριε Γιαννέλο,περιμένουμε την απάντησή σας απόψε στο Συμβούλιο για τους υπαλλήλους του Δήμου (κηφήνας κ.τ.λ.) για να μη σας θεωρήσουν συκοφάντη.
Είχατε κάνει βαριές δηλώσεις για το θέμα!!!!!!!!

Ernesto Ernesto

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε, θέμα για τα πρακτικά του προηγούμενου ΔΣ δεν βλέπω να έχετε βάλει. Θα το συζητήσετε;

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα δεν τελείωσε το ΔΣ; Θέλουμε και μείς να μάθουμε τι έγεινε.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά θα μάθουμε τι έγινε στο χθεσινό ΔΣ; Ντελάλη εσύ δεν ήσουν εκεί;

σταθης είπε...

ερνεστο μην κρυβεσαιτοσο ...φανερα.....τις εδωσα εγω τις απαντησεις..γιατι δεν ηλθες να τις ακουσεις

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΔΗΛΑΔΗ ……Ο ΕΝΑΣ, Ο Ψ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ανώνυμε
Περιμενεις τον Ντελάλη να σου μάθει τι έγινε στο ΔΣ αντί να πάρεις τα πόδια σου και να πας να ακούσεις. Μετα μας ενοχλούν οι αποφάσεις που παίρνουν
Αλέκος

Ανώνυμος είπε...

Αλέκο, η Δήμαρχε η Πρόεδρε του ΔΣ, η όπως αλλιώς σε λένε, φορμαέλες δεν έχουμε για σένα μην κάνεις λοιπόν το δικολάβο, έχουμε και καλύτερους από σένα, όπως είναι ο ψλός.

Εσωτερικός εχθρός είπε...

Για πιες απαντήσεις μιλάς Στάθη; Μόλις σου αγρίεψε λίγο ο Δήμαρχος άρχισες να τα μασάς, ούτε ονόματα είπες, ούτε συγνώμη ζήτησες. Το μόνο που έκανες ήταν αυτό που έκανες πάντα, να πηγαίνεις πάσο και στο Δήμαρχο και στον ψηλό. Γιαλαντζή Δερβίσης δηλαδή.

σταθης είπε...

ευτυχως που εισαι εσωτερικος εχθρος κι οχι φιλος γιατι θ ανησυχουσα!!το ποιος πηγε πασο το ειδαν οσοι ηταν εκει..εκτος αν ησουν κι εσυ οποτε γιαλαντζι βαλτος εισαι.ουτε να κρυφτεις δεν ξερεις

Ανώνυμος είπε...

τι θα γίνει θα μάθουμε και εμείς οι μακρινοί τι έγινε . Να πάρουμε το αεροπλάνο να έρθουμε. Δεν μπορεί να γράψει κάποιος τι έγινε. Επειδή δεν ήξερα τι είναι γιαλντζί στο internet βρήκα Τούρκικη λέξη, yalanci, που μεταφέρθηκε αυτούσια στα Ελληνικά: είναι ο ψεύτης και, κατ' επέκταση, ο ψεύτικος, ο ψευδεπώνυμος, ο ιμιτασιόν. Το δερβίσης δεν ταιριάζει ειναι ο άνθρωπος του θεού.

αντικειμενικος είπε...

αληθινο στιγμιοτυπο.δοξαστε τους.το δημοτικο συμβουλιο συζιταει το ταξιδι του δημαρχου στη μοσχα.ο ανδρεου ο δικηγορος προτεινει να μπει ενα οριο στις δαπανες του 1000 με 1500ευρω και ω του θαυματος ο γεωργακος προτεινει απεριοριστο οριο προταση που περασε με μοναδικο μειοψηφισαντα τον σταθη.λεω ψεμματα ψηλε σταθη

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ακριβώς εννοούσα, ψεύτικος παπάς δηλαδή. Τώρα για το ποιος πήγε πάσο μπορεί να μην ήταν πολλοί οι παρόντες αλά νομίζω ότι το είδαν.

ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕ ΕΧΘΡΕ.ΕΣΝΕΣΤΟ Η Μ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΑΛΛΟ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΤΣΙ?ΕΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ..ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩς ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ είπε...

Αγαπητοι συμπολητες και φιλοι της Αραχοβας, φαινεται οτι δεν εχετε καταλαβει ΤΙΠΟΤΑ.
Ακουστε λοιπον πως εχουν τα πραγματα.
Ο δημαρχος ο προεδρος και ο πρωην αντιδημαρχος ειναι το ενα και το αυτο.
Οτι κανουν το κανουν για να μας δουλευουν οτι τσακωνονται και κατι τετοια μην τα τρωτε, απλως ειναι ενα τεχνασμα για να μας αποπροσανατολιζουν.
Παραδειγμα ποιος ασχοληθηκε με την επανεκλογη της Σοφιας πατσανταρα στο Δ.Σ. της Α. Ε. του Δημου ? κανεις.
Εβαλαν παλι το ΛΥΚΟ να φιλαει προβατα ΧΑ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ .!!!!
Το Σαββατο το βραδυ μου ειπαν οτι ο Δ/ντης της ΔΕΤΠΑ θα γινει μονιμος στο Δημο, και μαλιστα με οχι και πολυ διαφανεις διαδικασιες.
Λοιπον κυριοι οταν αυτα ακουγονται και δεν παιρνει κανεις θεση κατι γινεται, γι αυτο σας λεω οτι μας δουλευουν.
Στην Αραχωβα σκοτωνονται και στην Αθηνα πανε και οι τρεις μαζι στο Κολωνακι για καφε.
Τι να κανουμε ματια εχουμε και βλεπουμε και αυτια και ακουμε.

ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΝΤΕΛΑΛΗ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΚΑΤΗΓΕΙΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ..ΤΥΦΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΧΘΡΟΣ.ΑΡΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΒΟΥΛΩΣΕ Τ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ.

Χαρης είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ !!!!!!!!! Εγω ειχα παει στο δημοτικο συμβουλιο της Παρασκευης . Δυστυχως δεν μπορεσα να ειμαι μεχρι το τελος , γιατι επρεπε να φυγω για προσωπικους λογους...Καθησα ομως περιπου 1,5 ωρα... Δεν ακουσα το θεμα που ρωτατε για το επαγγελματικο ταξιδι του δημαρχου , αρα δεν ξερω τι ειπαν... Για το θεμα των πρακτικων ειπωθηκε οτι δεν εγινε τελικα αλλαγη της σειρας των προτεραιοτητων , και οτι το δημοτικο συμβουλιο ομοφωνα συνεχιζει να θελει σαν προταρχικο στοχο την ενωση μας με τους Δελφους , με την Ιτεα και με οποιους αλλους κριθει σκοπιμο (αναφερθηκε το Γαλαξειδι), και στην ενημερωση που εκανε ο Δημαρχος αναφεραι τις επαφες που εχει κανει για αυτο το σκοπο , με τους γυρω Δημους , καθως και με το υπουργειο εσωτερικων με δημοτικη επιτροπη που την αποτελουσαν , ο ιδιος , ο προεδρος κ.Ανδρεου ,ο κ.Κοκκοβος και ο κ.Γεωργακος . Οι εντυπωσεις της επιτροπης απο την συναντηση με το υπουργιο ,ειπε ο Δημαρχος , οτι ειναι θετικες . Τωρα τι εγινε με τα πρακτικα του προηγουμενου Δ.Σ , ας βγαλει ο καθενας μονος του το συμπερασμα... Για το θεμα του Τροιζηνικου , ειπωθηκαν σχεδον τα ιδια που γραφοντε στο Ντελαλη . Τα μονα νεα που υπαρχουν ειναι οτι προεδρος μου ειπε οτι ο ΤΟΕΒ εχει δικαιωμα να κανει οτι θελει με το νερο , βαση των δικαιωματων που του εχουν δωθει απο το υπουργιο γεωργιας , και οτι εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο απο αυτα που κανουμε. Μου ειπε επισης οτι μου εχει φερει τα χαρτια που του ζητησα , αλλα δυστυχως εγω εφυγα εκτακτα και δεν μπορεσα να τα παρω στα χερια μου . Το θεμα θα το αναφερω παλι μολις διαβασω και στα χαρτια ολα αυτα που ακουσα προφορικα... Για το θεμα που υπηρξε μεταξυ του κ.Γιαννελου και των δημοτικων υπαλληλων , ο Δημαρχος και ο Προεδρος το εκριναν αυστηρα προσωπικο και οταν προσπαθησα να πω τη γνωμη μου ειπαν να μην πω τιποτα και οτι δεν ειμαι στο καφενειο . Εγω βεβαια δεν καταλαβα τι δουλεια εχουν τα προσωπικα του καθενα στο δημοτικο συμβουλιο . Γιατι αν ειναι ετσι εχω και εγω κατι προσωπικα προβληματα με καποιους , να τα βαλω σαν θεματα στο επομενο Δ.Σ ... Ο Σταθης παντως ονοματα ειπε , τη θεση του και τη γνωμη του την ειπε , προτεινε να μπουν ρολογια προσελευσης και αποχωρησης των υπαλληλων , και καποια στιγμη προχωρησε και το θεμα πιο περα και αναφεραι και καποια αλλα παρατραγουδα που εχουν γινει σε αποστολες φακελων . Λεπτομερειες αν θελει ας αναφερει ο ιδιος... Για το θεμα που ρωταει καποιος φιλος για τον Γεωργοτουριστικο και Βιοτεχνικο Συνεταιρισμο Αραχωβας , θελω να του πω οτι υπαρχει , αλλα μαλλον νομιζε οτι ειχε διαλυθει γιατι τοσο καιρο δεν ειχαν καπου να στεγαστουν . Στο Δ.Σ ειχαν ερθει σχεδον ολο το διοικητικο τους συμβουλιο και τους δωθεικε μια προσωρινη λυση... Μεχρι εδω γνωριζω ... Τελος θα ηθελα να παρακαλεσω μεσα απο τον Ντελαλη να προσπαθουμε ολοι να ειμαστε στα δημοτικα συμβουλια , γιατι τελικα αν κανουμε μονο υποθεσεις μονο κακο κανουμε...

ονομα είπε...

Θα συμφωνήσω απολύτως με το Χάρη.

Η παρουσία όλων στα δημοτικά συμβούλια είναι επιβεβλημένη. Όλοι πρέπει να είμαστε εκεί.

Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

Στάθη για πες μας ψήφισες και συ τη Σοφία για το Δ.Σ. της Α.Ε. που λέει ο σχολιαστής? Σωστά για καφέ πρέπει να πηγαίνεις όπου θές και με όποιον θές αλλά ψήφισες?

Ανώνυμος είπε...

Ρε Χαρη ρωτάμε τι είναι αυτος ο συνεταιρισμος Γεωργοτουριστικοσ και Βιοτεχνικοσ κάνει τιποτα φτιαχνει κατι εχει ενεργα μελη η μονο ΔΣ Να φτιάξουμε και μεις ενα συνεταιρισμο για τη διασωση της Τομαροβρυσης απο το φαινομενο της ερημοποιησης και να ζητησουμε στεγη και επιδοτηση αμα ειναι

ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΝΤΕΛΑΛΗ Η ΕΣΤΩ ΑΧΟ(ΤΕΥΧΟΣ ΓΕΝΑΡΗ Η ΦΛΕΒΑΡΗ)ΘΑ ΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΛΕΙΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΕΙΛΛΑ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΟΜΟΦΩΝΑ!!!!!ΨΗΦΙΣΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΤΠΑ ΠΑΡ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΖΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΖΑΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ .ΑΥΤΑ

Χαρης είπε...

Φιλε ανωνυμε , αυτα που ξερω ειναι : Αυτος ο συνεταιρισμος εχει σαν σκοπο την προβολη και την εκμαθηση παραδοσιακων Αραχωβιτικων τεχνικων (υφαντων , κεντιματος , παραδοσιακων στολων ). Λειτουργει περιπου 25 χρονια , με προβολη και ανταλαγες γνωσεων με περομοιους συνεταιρισμους του εξωτερικου . Την εποχη του 90 , τα μελη του με ενα νομο τον 1292 , μπορουσαν να επιδοτηθουν για την κατασκευη τουριστικων καταλυματων . Τον τελευταιο καιρο υπολειτουργουν γιατι δεν εχουν χωρο να στεγαστουν και δεν μπορουν ουτε να διδαξουν ουτε να εκθεσουν δικα τους πραγματα . Συμβαλουν πολυ στο απλωμα των χαλιων που γινεται στα μπαλκονια των αραχωβιτικων σπιτιων , οταν γινεται η περιφορα της εικονας του αγιου Γεωργιου . Προεδρος του συνεταιρισμου ειναι η κ.Χαριτου . Δεν ξερω τιποτα αλλο για αυτο το συνεταιρισμο........ Αν προχωρησεις και φτιαξεις αυτο το συνεταιρισμο που λες , για την διασωση της τομαροβρυσης απο το φαινομενο της ερημοποιησης , υπολογισαι και εμενα και υποσχομαι να ειμαι ενεργοτατο μελος . Ελπιζω να τα ξαναπουμε.........

Ανώνυμος είπε...

Ναι , Στάθη αλλά στην τελική δεν μας λες που διαφωνείς με το Δήμαρχο; Κάντα μας λιανά να τα καταλάβουμε .

Ανώνυμος είπε...

Συνέχεια από το προηγούμενο: Παραιτήθηκες χωρίς ποτέ να μας δώσεις εξηγήσεις . Παρά μόνο αόριστες. Είμαστε δώ να ακούσουμε τους πραγματικούς λόγους. Αν έχεις την τόλμη να τους πείς.

σταθης είπε...

ανωνυμε για 2η φορα σε ποιανω αδιαβαστο.εχω πει πολλακις στον ντελαλη οτι τους λογους τους εξηγησα εκει που επρεπε στο δημοτικο συμβουλιο.και θα το ξανακανω οταν περασει η μπορα του καλλικρατη.μη μου μιλας εμενα για τολμη.σ αυτους που ψηφισες να τα πεις.

ΛΙΑΚΟΥΡΑΣ είπε...

Σταθη θα μας απαντησεις για το Δ.Σ. της ΔΕΤΠΑ, και για την προσληψη? και για αυτα που ακουγονται?
Ολο γυρω -γυρω το πας και δεν λες τιποτα.
Καποιος συμβουλος της αντιπολητευσης ελεγε οτι ειναι παρατυπα,οταν ομως τον ρωτησαμε εσυ που ησουν ? αρχισε το παραμυθι, και τι να κανω εγω μονος μου? και τι να πω? αφου το ειχανε κανονισει?
Δεν ειναι ομως ετσι ,ειδικα τωρα που τα πραγματα ειναι δυσκολα και η χωρα ειναι στο ορια της πρεπει ολοι να βαλουμε ενα λιθαρακι.
Λοιπον κυριοι ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ σπαστε την ΟΜΕΡΤΑ ειναι ντροπη.
Αν δεν μπορειτε να απαντατε να φυγετε να πατε στα σπιτια σας.
Πειτε μας ειναι νομιμα η ειναι παρανομα ? ετσι απλα, ολα τα αλλα ειναι ΝΤΡΙΠΛΕΣ για να βρισκομαστε σε δουλεια.
Ο φιλος που κανει προταση στον Ντελαλη για να γραφουμε επωνυμα, μαλλον ξεχναει οτι ειμαστε χωριο , και οτι ολοι εχουμε σχεσεις μεταξυ μας. Αν το κανουμε αυτο στο τελος δεν θα γραφει κανενας .

σταθης είπε...

φιλε λιακουρα η μ οποιο αλλο ψευδωνυμο μπαινεις εχω ηδη απαντησει.κατα την γνωμη μου και οι 2 μεταταξεις ειναι νομιμες γι αυτο τις ψηφισαν ομοφωνα ολοι.οσο για τα συμβουλια της δετπα η ερωτηση στο δημαρχο και σ οσους ψηφισαν.ομερτα υπαρχει οταν υπαρχει συμφερον φιλε λιακουρα.αν με ξερεις λοιπον οχι σε μενα αυτη τη λεξη

Τριτο Ματι είπε...

Αγαπητοι φιλοι , συγνωμη , για την παρεμβαση , αλλα πιστευω οτι αρχιζουμε και γινομαστε αδικοι και στην προσπαθεια που κανουμε να ανοιξουμε τις πορτες και τα χαρτια των δημοτικων μας θεματων , κανουμε επιθεση σε ανθρωπους , που αν μη τι αλλο ειναι ΕΔΩ και απαντανε , ασχετα αν καποιους μας καληπτουν ή οχι........... Δεν ξερω αν ο σταθης ξερει κατι αλλο , εκτος απο αυτα που λεει, δεν ξερω αν υπαρχει γενικη συνομοσια με σκοπο το ατομικο συμφερον καποιων... Καταλαβαινω ομως , πολυ καλα , οτι η επιθεση σε εναν ανθρωπο που παρατησαι αυτα που παρατησαι , που απανταει συνεχεια [οπως απανταει] , που βαζει το ονομα του μπροστα , που εβαλε ανθρωπους απεναντι [θα μπορουσε να ηταν διπλα τους και να ειχε βολευτει],που καταγγελει ανακολουθεια στο δημο αραχωβας, και πολλα αλλα ,ΔΥΟ ΣΚΟΠΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ......... Ο πρωτος ειναι η απαξιωση στα λεγομενα του ,αρα και αυτος προσπαθει να μας πεταξει σταχτι στα ματια και ο δευτερος η πληρης εξισωση με οποιονδηποτε αλλο δημοτικο αρχοντα , αρα για πιο λογο να κανουμε κατι αλλο αφου τα ιδια θα εχουμε για μια ακομη φορα.......... Αυτα δεν σημενουν οτι πρεπει να παψουμε να ρωταμε , αλλα θα πρεπει να δειξουμε λιγο παραπανω σεβασμο σε αυτους που μας δειχνουν τον αναλογο σεβασμο.........

σταθης είπε...

φιλε τριτο ματι ευχαριστω για την παρεμβαση αλλα δεν πτοουμαι εγω απο καποιες επιθεσεις ανωνυμων τις οποιες και περιμενα απο τη στιγμη που διαλεξα να μαι δημοσιο προσωπο και να μην το....βουλονω κιολας.εγω θα μαι εδω και θ απαντω πρωτον απο σεβασμο σ αυτους που με εξελεξαν δευτερον για ολες τις υγιεις φωνες οπως εσυ ο ντελαλης ο χαρης ο στεργιος ο αλλος σταθης ο γκαβαραπας ο αλεκος ολοι εν πασει περιπτωσει που δειχνουν με τον τροπο τους ασχετα αν συμφωνουμε η οχι την αγωνια τους για τον τοπο μας.και να στειλω κι ενα ξεκαθαρο μηνυμα σ αυτους που οπως σωστα λες με τη λογικη ολοι ιδιοι ειναι πανε να εξισωσουν καταστασεις.οχι δεν ειμαστε κυριοι ιδιοι ολοι .θα μπορουσα να μαι αντιδημαρχος να παιρνω 1100 ευρω τον μηνακι αλλα 800ως προεδρος της δετπα βαλτε και βενζινες βαλτε βαλτε..και 3 χρονια δεν πηρα ενα ευρω!!!ουτε εγω ουτε ο νικολας ο μαυρεπης ουτε ο διαγουρτης ουτε ο ψηλος...εσεις λοιπον που κρυβεστε πισω απο την ανωνυμια και την μια γραφετε εδω και την αλλη βαζετε τον μαυρελλη εχετε ηδη παρει την απαντηση σας απο το χωριο.ευχαριστω συγγνωμη για το τονο αλλα δεν μπορω ν απολογουμαι γι αυτα που κατηγγειλα εγω

Ανώνυμος είπε...

Σταθη εσυ τα κατηγγειλες αλλα ποιοσ σε ακουσε και τι εγινε ?
τ ι π ο τα .Μηπως στο συμβουλιο για την εκλογη των μελων της ΔΕΤΠΑ ελειπες εσκεμενα?
Γιατι ηξερες απο πριν τις συνθεσεις και οτι και να ελεγες θα σε γραφανε κανονικα ακομη και η αντιπολητευση? Κυριοι τις αντιπολιτευσης παρτε και καμια θεση στο ΔΣ μην ειστε μουγκοι αυτοι που σας ψηφισαν δεν σας ψηφισαν για ΓΛΑΣΤΕΡΣ...

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ

ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΤΟ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ Σ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΙς ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΙΠΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΤΟ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ Σ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΙς ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΙΠΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΘΗ
ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 280 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.
ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΟΣ Ο ΨΗΦΟΣ ΜΟΥ ΔΕ ΠΗΓΕ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΔΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ...
ΟΙ ΜΕΝ ΛΕΝΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΗΛΟΥ ΟΙ ΔΕ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΜΗΤΟ ΦΟΒΑΣΑΙ...

ΑΣΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΑ ΛΕΩ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ.
ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ <> ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ...

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ

σταθης είπε...

φιλε ψηφοφορε κατ αρχας πηρα 254 ψηφους και σ ευχαριστω αν με ψηφισες.ξερω τι λενε για μενα αλλα για ενα να σαι σιγουρος.δεν φοβαμαι κανεναν γιατι ειμαι απολυτα καθαρος!!!και για να κανουμε λιγο χιουμορ καμια φορα και τα σκυλια που γαυγιζουν δαγκωνουν...

Ανώνυμος είπε...

Τα σκυλια που γαυγιζουν και δαγκωνουν, τρωνε και φολες.
Γι αυτο φιλε Σταθη προσεξε.
Εκτος κι αν δεν φτανεις να δαγκωσεις γιατι σε εχει δεσει ο δημαρχος με αλυσιδα,και μονο γαυγιζεις
Ντελαλη να γραψω και εγω μια ρυση.
Το σκυλι ποτε δεν δαγκωνει το χερι που το ταιζει.

΄

σταθης είπε...

ανωνυμε προδινεσαι πολυ ευκολα...ποιος εισαι.εσενα σ εχει σιγουρα ταισει εμενα δοξα τω θεω δεν χρειαζεται υβριστη.και φολες τρωνε οσοικοιταν ν αρπαξουν οτι να ναι..σαν και σενα

Ε. πολίτης είπε...

Ο Δήμαρχος Διστόμου, δίνει συνεντεύξεις , γράφει αναλήθειες, «τραβάει την φωτιά κατά τα σκέλια του», υπερασπίζετε τα συμφέροντα του χωριού του κι εσείς τρώγεστε για ασήμαντα προσωπικά θέματα. Θα μας πάρουν και τα πραγματικά «κελάρια» και μετά θα μας φταίνε οι άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια τι σοί επαγελματικο ταξιδι ειναι αυτο που κανει ο δημαρχος στη Μοσχα που πρεπει να το πληρωσουμε εμεις;;; Θα φερει καμια ρωσιδα για τα ανηπαντρα παιδια ;;; Γιατι αν ειναι ετσι ας χαλασει ο ανθρωπος οσα λεφτα θελει...

ΒΛΑΧΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ είπε...

θα παει με τα χρηματα τα δικα του,που δεν εχει παρει απο τον μσθο του δημαρχου οσα χρονια ειναι δημαρχος.[και οχι μονο αυτος.ΜΑΥΡΕΠΗΣ,ΔΙΑΓΟΥΡΤΗΣ.ΑΝΔΡΕΟΥ,ΓΙΑΝΕΛΟΣ,κλπ.]

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε Λαμπρο δεν τον ειπαμε και καμπουρη τον ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ... Αν τους χρωσταει λεφτα το χωριο , ας αρχισουν τα παιδια να πηγαινουν μερικα ταξιδια μηπως και πατσισουμε... Μην μας πουν μετα οτι τους χρωσταμε κιολας...

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος όπως αποφασίστηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, θα πάει με χρήματα του ΔΗΜΟΥ. Το ποσό που προτάθηκε των 1500 Ευρώ για 4 μέρες συμπεριλαμβανομένου εισιτηρίου αυξήθηκε συναινετικά, με ανοικτά όρια από όλους τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής, εκτός του κ. Γιανέλλου! Χρειάζεται απλά να είμαστε παρόντες για να γνωρίζουμε τι αποφάσεις παίρνονται στο Δ.Σ.

αγιωργιτης είπε...

ντελαλη ο ανωνυμος που απανταει στον λαμπρο δεν εχει κανενα σεβασμο .ναι σε μερικους χρωσταμε φανατικε αλλα οι παρωπιδες σου δεν σ αφηνουν να το παραδεχθεις.σταθη αληθευει οτι σε περιοδο κρισης ψηφιστηκε ανοικτο οριο.

ΒΛΑΧΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ είπε...

Καλα ρε Λαμπρο δεν τον ειπαμε και καμπουρη τον ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ..



Φιλε ανωνυμε ΑΡΧΗΓΟ εχω μονο τον εαυτο μου.Ναι εχω ψηφισει τον Λεοντιο δεν το κρυβω και τοσα χρονια δεν του εχω ζητησει το παραμικρο.Καποια πραγματα ομως πρεπει να λεγονται με το ονομα τους και επωνυμα ειτε ειναι καλα ειτε ειναι ασχημα.Σας εχει πει κανεις οτι εαν γραφουμε επωνυμα θα μας φαει κανας λυκος?Αυτοι που γραφουν δηλαδη με το ονομα τους τους λειπει κανα ποδι η χερι απ τον λυκο?

Top