αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Δεν θα διεξαχθεί φέτος το ράλλυ Ακρόπολις

Δεν θα διεξαχθεί φέτος το Ράλλυ Ακρόπολις, σύμφωνα με ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής, λόγω της οικονομικής κρίσης... Στην ανακοίνωση αναφέρεται: Παρά την καλή προετοιμασία του αγώνα από πλευράς διαδρομών και κανονισμών και στελέχωσης, η ΕΛΠΑ και η Οργανωτική Επιτροπή του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις, λαμβάνοντας υπόψη:
  • Την δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας και τα γνωστά σε όλους κοινωνικά προβλήματα.
  • Την αδυναμία να βρεθούν σημαντικοί οικονομικοί υποστηρικτές για να συνδράμουν και να εξασφαλίσουντο υψηλό επίπεδο της οργάνωσης, αποφάσισαν την ματαίωση «9ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις» το οποίο είχε προγραμματιστεί για τις 11-13 Ιουνίου 2010.
Όπως τονίζει η ΕΛΠΑ στην ανακοίνωσή της:
«Είναι φυσικό οι διαμορφωμένες συνθήκες, τόσο σε Ευρωπαϊκό όσο και σε και Ελληνικό επίπεδο, να επιβάλουν την αναπροσαρμογή των προτεραιοτήτων της ΕΛΠΑ. Δηλώνουμε ωστόσο, ότι oι διοργανώσεις του «Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις 2011» και του «Ράλλυ Ακρόπολις του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2011» είναι ήδη εξασφαλισμένες, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις και αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων και στελεχών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου – FIA».
Η ΕΛΠΑ ευχαριστεί θερμά όλους που στάθηκαν στο πλευρό της Οργάνωσης, προσπαθώντας το καλύτερο για την άριστη διοργάνωση του Αγώνα.
Σε όλους αυτούς δίνουμε ραντεβού για το 2011, και την υπόσχεση ότι τα Διεθνή Ελληνικά Ράλλυ θα είναι -όπως πάντα, διοργανώσεις αντάξιες της ιστορίας μας.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει αναμένομένο. Και έψαχνα από καιρό να δω ημερομηνίες αλλά δεν τις έβρισκα. Βέβαια τώρα λένε για MotoGP στις Σέρρες.

Top