αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Ελληνικές αλήθειες από... ξένα στόματα

Ο Daniel Marc Cohn-Bendit είναι Γάλλο-Γερμανός πολιτικός, ευρωβουλευτής με το κόμμα των Πρασίνων. Ακούστε την άποψή του για το ελληνικό πρόβλημα...

4 σχόλια:

Στέργιος είπε...

Αγαπητέ Ντελάλη. Με σεβασμό στη νεότητά σας, η οποία δικαιολογεί την πιθανή άγνοια, θα ήθελα να κάνω μια…… διόρθωση: Ο Daniel Marc Cohn-Bendit ΔΕΝ είναι Γερμανός αλλά Γάλλος πολιτικός(Λαμόγιο!!!). Είναι ένας από τους ηγέτες του φοιτητικού- λαϊκού κινήματος του Μάι του 68 στη Γαλλία( δική μου γενιά). Ανήκε τότε στην εξωκοινοβουλευτική Αριστερά των ονείρων, της επανάστασης ,των ιδανικών, της κατάργησης της φτώχιας, της πολιτικής..... αλλαγής του πλανήτη. Τα εξαργύρωσε όλα αυτά αργότερα, όπως και οι αντίστοιχοι δικοί μας με θέσεις στο κοινοβούλιο, αποδοχή από την άρχουσα τάξη, πλούτο και …….Δόξα. Σήμερα περιφέρει την …..προοδευτικότητά του πίσω από τον Μανδύα των Πρασίνων της Ευρώπης. Επειδή έχει κλασική Ελληνική Παιδεία, προσπαθεί να μας πει , αυτά που θέλουμε να ακούσουμε. Ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί μαζί του!!!.

ονομα είπε...

Αγαπητέ Στέργιο.

Ως προς την επιφύλαξη ΔΕΝ θα διαφωνήσω μαζί σου, όχι μόνο για τον Daniel Marc Cohn-Bendit, αλλά και για οποιονδήποτε άλλο. Ως προς την ιστορία του εν λόγω κυρίου δεν την έχω ψάξει, όμως θα διαβάσω για αυτόν για να διαμορφώσω την άποψή μου. Μέχρι τότε εμπιστέυομαι την κρίση σου.

Όσον αφορά την εθνικότητα του, είναι Γερμανικής καταγωγής. Αντιγράφω από τη wikipedia:
Daniel Marc Cohn-Bendit (born 4 April 1945) is a German politician, active in France and Germany, and was a student leader during the unrest of May 1968 in France.
[http://en.wikipedia.org/wiki/Daniel_Cohn-Bendit]

Πάντως στο συγκεκριμένο βίντεο θίγει το πολύ σημαντικό θέμα των εξολπισμών.

Ντελάλης

Άμφισσιώτης είπε...

Στέργιο δεν έχει σημασία αν είναι Γερμανός ή Γάλλος ή Πακιστανός. Σημασία έχει η πολιτική του πορεία κι αν τα λόγια του συμβαδίζουν με τις πράξεις του και το παρελθόν του. Είναι αλήθεια ότι είναι άριστος εξαργυρωτής των πράξεών του. Το βίντεο αυτό όμως λέει αλήθειες, αυτό πρέπει να το αναγνωρίσεις.
Ντελάλη συγχαρητήρια για το blog που έχεις φτιάξει. Σε παρακολουθούν όλες οι γύρω περιοχές. Για αυτό το λόγο να είσαι προσεκτικός στο τι γράφεις.
Άμφισσιώτης

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τι φρούτο είναι αυτός, αν είναι σωστός ή λαμόγιο, αλλά όταν είδα το βίντεο αναρωτήθηκα: Καλά, οι δικοί μας οι κρατικοδίαιτοι, οι καρπαζοεισπράκτορες της Ευρώπης, τι κάνουν; Είναι δυνατόν να μιλούν για μας καλύτερα οι γαλλογερμανοί; Μακάρι να είχαν το μισό τσαμπουκά από τούτον

Top