αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Ελεύθεροι και φτωχοί ή φτωχοί και δούλοι;

Του Στέργιου Μπακολουκά

Άκουσα το Σάββατο το πρωί 8/5/2010 την κ. Λούκα Κατσέλη Υπ. Οικονομίας της χώρας, στο τηλεοπτικό κανάλι MEGA, να χρησιμοποιεί οικονομικά επιχειρήματα για να αιτιολογήσει τα δημοσιονομικά προβλήματα της χώρας, τόσο λαθεμένα, άκυρα, στρεβλά και ανυπόστατα, και με τρόπο καφενειακού επιπέδου, που ακόμα και ένας πρωτοετής φοιτητής οικονομικής σχολής θα τα αντέκρουε εύκολα και με επιτυχία. Τελικά σκέφτηκα ότι ή είναι παντελώς... άσχετη η... Υπουργός, ή... μας δουλεύει.
Αντιλαμβάνομαι, πλέον ότι αυτοί οι άνθρωποι (Πολιτικοί) και εννοώ όλοι τους ανεξαιρέτως, ότι και αν συμβαίνει δεν έχουν καμιά διάθεση, ίσως στερούνται και της ικανότητος, να αντιληφτούν την πραγματικότητα.
  • Δεν μπορούν δηλαδή να καταλάβουν ότι ξεπεράσαμε πλέον την διαχωριστική γραμμή και η οικονομική καταστροφική πορεία της χώρα είναι χωρίς επιστροφή.
  • Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι τα δεινά που έρχονται είναι τόσο μεγάλα που πρώτοι αυτοί θα πληρώσουν τα λάθη τους.
  • Δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι ο καιρός που δεν θα μπορούν να ξεμυτίσουν από τα σπίτια τους ή τη Βουλή είναι πολύ κοντά.
  • Δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορούν πλέον να «λεσφερίζουν» τα χρήματα και τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού με την άνεση που το έκαναν παλαιά.
  • Δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν ότι το πρόβλημα που λέγεται Εξωτερικό χρέος έχει ξεφύγει πλέον από κάθε έλεγχο και τα επόμενα χρόνια θα αυξάνετε, ανεξάρτητα από τα μέτρα περιστολής των δημοσιονομικών δαπανών που θα ληφθούν.
  • Έχουν άγνοια κινδύνου για το «τέρας της οικονομικής αποκάλυψης» που μας έχει είδη χτυπήσει την πόρτα.
  • Αδυνατούν να αφήσουν τους θώκους που εναποθέτουν την ανεπάρκειάς τους και να αφουγκραστούν το βογκητό του Ελληνικού λαού που σε λίγο θα γίνει ουρλιαχτό και θα τους διαμελίσει.
  • Δεν έχουν την παραμικρή διαίσθηση και γνώση να προβλέψουν αυτό που έρχεται. Το αναπόφευκτο δηλαδή λιντσάρισμά τους από το μαινόμενο πλήθος που, όταν σε λίγο δεν θα έχουν να τους πληρώσουν μισθούς και συντάξεις, θα ξεχυθεί στους δρόμους και θα αποκτήσει τα ένστικτα και την συμπεριφορά του Όχλου.
  • Είναι ανιστόρητοι για να προβλέψουν, (γιατί το φαινόμενο έχει επαναληφτεί και υπάρχουν ιστορικά στοιχεία αντιμετώπισης του) ότι αν δεν πάρουν ΤΩΡΑ μέτρα και δεν δώσουν ΤΩΡΑ λύσεις είναι αδύνατο να ξεφύγουν οι ίδιοι και ο τόπος, από το οδυνηρό οικονομικό αποτέλεσμα που θα ξεθεμελιώσει θεσμούς και αξίες, θα διαλύσει οικογένειες και θα απομονώσει ανθρώπους μέσα από την στέρηση του ιερότερου αγαθού του ανθρώπου μετά την Ελευθερία, της Εργασίας δηλαδή.
Κύριοι Πολιτικοί:
  1. Δεν μπορείτε πλέον να λέτε ψέματα. Δεν μπορείτε να παίρνετε αποφάσεις ερήμην του Ελληνικού λαού. Δεν μπορείτε να μαζεύεστε στο μαγαζί σας (βουλή) και να προσπαθείτε με δεκάρικους λόγους να εξαντλήστε την υποχρέωση που έχετε στον τόπο.
    Πάρτε μέτρα. Πάρτε τα τώρα. Σε λίγο θα είναι αργά.
  2. Δεν μπορείτε να εφαρμόσετε καμία οικονομική πολιτική που θα στηρίζετε σε φοροεισπρακτικά μέτρα αν προηγουμένως δεν τιμωρηθούν παραδειγματικά έστω κάποιοι από σας που έγιναν πλούσιοι κλέβοντας, καρπωνόμενοι μίζες δισεκατομμυρίων, χωρίς ποτέ να έχουν δουλέψει, εγκληματώντας έτσι επί του Ελληνικού λαού.
  3. Στείλτε στη φυλακή τους γνωστούς υπουργούς και κακούς και επίβουλους οικονομικούς διαχειριστές των κυβερνήσεων που πέρασαν, γιατί θα είσαστε ηθικοί αυτουργοί των εγκλημάτων που θα γίνουν από αγανάκτηση εκ μέρος των πολιτών όταν κάτω από το βάρος της οικονομικής ανέχειας και εξαθλίωσης, θα στραφούν εναντίων σας.
    Στείλτε στη φυλακή τους διαχειριστές των χρημάτων του Ελληνικού λαού κατά την μεγάλη ληστεία του χρηματιστηρίου, που σήμερα τα αδικήματά τους δήθεν παραγράφηκαν και οι ίδιοι απολαμβάνουν την ελευθερία τους και τα πλούτοι τους χωρίς ντροπή και χωρίς ίχνος μεταμέλειας.
    Δικάστε αυτούς που διασπάθισαν τον ιδρώτα των Ελλήνων, που με τη μορφή των δομημένων ομολόγων ξεχαρβάλωσαν τα ασφαλιστικά ταμεία, στέλνοντας στην απόγνωση στρατιές συνταξιούχων.
  4. Αφήστε ελεύθερους τους Δικαστές να πράξουν το καθήκον τους τιμωρώντας παραδειγματικά όλους αυτούς τους επίορκους κρατικούς λειτουργούς, που για δεκαετίες λυμαίνονται το Ελληνικό Δημόσιο.
  5. Δημεύστε τις περιουσίες όλων αυτών που αδυνατούν να αποδείξουν την προέλευση του πλούτο τους. Το Σύνταγμα σας δίνει τη δυνατότητα και το δικαίωμα. Αυτή την ύστατη στιγμή, κάντε την σωτήρια για σας κίνηση, που πιθανώς να σας δώσει τη δυνατότητα συμμετοχής στην κάθαρση.
  6. Με πρωτοβουλία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κάντε κυβέρνηση υπερκομματική και τίμια, με κεντρικό διευθυντήριο για την αντιμετώπιση της κρίσης και πρόσωπα ικανά για την διαχείρισή της. Εξηγήστε το πρόβλημα στην αριστερά και ζητήστε την ανοχή της ή υποχρεώστε την να σας ακολουθήσει. Σε αντίθετη περίπτωση, καταγγείλτε αυτόν το ξύλινο και στείρο εξογκωμένο και ανεδαφικό λόγο που εκφράζει. Ο λαός δεν είναι κουτός... τα ξέρει όλα.
  7. Απομονώστε την φασιστική δεξιά που εκπροσωπείτε δυστυχώς στο κοινοβούλιο και η οποία χρησιμοποιώντας τα γνωστά όπλα του φασισμού (φασισμός είναι η ακραία μορφή του λαϊκισμού) διαβρώνει την Ελληνική κοινωνία και προετοιμάζει το δρόμο σε έκνομες καταστάσεις, που στο παρελθόν, μας ανάγκασαν να χύσουμε ποτάμια αίματος.
  8. Αφήστε τα πολυτελέστατα τα γραφεία σας και κατεβείτε τώρα στον κόσμο, να του εξηγήσετε ότι τα μέτρα που πρέπει να παρθούν είναι αναγκαία και μονόδρομος.
  9. Αφαιρέστε τη διαχείριση του κόπου του Ελληνικού λαού από τις Τράπεζες, συρρικνώνοντας την δυνατότητα που έχουν να ασκούν οικονομική δημοσιονομική πολιτική. Έχετε αυτή την δυνατότητα, η οποία προβλέπετε από το Σύνταγμα. Συγχωνέψτε – ελέγξτε τις πέντε μεγάλες τράπεζες της Χώρας και αν αυτό δεν είναι πραγματοποιήσιμο, καταργήστε τες και δημιουργήστε μία νέα κεντρική που να μπορεί να ελέγχει όλες τις οικονομικές εισροές – εκροές της χώρας.
  10. Αυτό το υπέρογκο χρέος που δημιουργήσατε, ρωτήστε τους ειδικούς να μάθετε ή διαβάστε την οικονομική ιστορία των λαών, να καταλάβετε, ότι ακόμα και με επιτόκιο 5% που μας δίνει η ΕΚΤ και το ΔΝΤ, είναι απαγορευτικό για να ξεπληρώσουμε τις τρομακτικές δανειακές υποχρεώσεις που δημιουργεί...
    Αποφασίστε ενωμένοι αφού προηγουμένως ενημερώσετε τον Ελληνικό λαό, ότι πρέπει να σταματήσουμε εδώ τον οικονομικό κατήφορο αρνούμενοι να πληρώσουμε όχι μόνο τους τόκους αλλά ακόμα και ένα μεγάλο μέρος του κεφαλαίου, το οποίο οι αιματορουφίχτες τραπεζίτες πιστωτές μας, ντόπιες, της Ευρώπης και της Αμερικής διόγκωσαν με τη δική σας συμμετοχή. Διαπραγματευτείτε αυτό το υπόλοιπο του χρέους και μηνύστε τους ότι θα τους το αποπληρώσουμε μόνο όταν θα έχουμε περίσσευμα και δεν θα το... χρειαζόμαστε.
  11. Όταν τα κάνετε όλα αυτά, εφαρμόστε τότε τα μέτρα που εξαγγείλατε και άλλα τόσα για να μαζέψετε το εσωτερικό έλλειμμα που ανέρχεται στο ύψος των τριάντα δύο δις για κάθε χρόνο, το οποίο τώρα δανείζεστε πληρώνοντας υπέρογκους τόκους εν αγνοία του Ελληνικού λαού για να πληρώσετε μισθούς και συντάξεις.
    Να είσαστε σίγουροι ότι ο λαός τότε θα καταλάβει και θα σφίξει το ζωνάρι του γιατί θα ξέρει και θα έχει επιλέξει να είναι φτωχός και ελεύθερος, παρά φτωχός και δούλος.
  12. Εφαρμόστε το πόθεν έσχες, με ευαγγελική προσήλωση.
  13. Ζητήστε την πραγματική οικονομική συμβολή της εκκλησίας (οι κρυφές οικονομικές της δυνατότητες είναι τεράστιες) σ’ αυτό το μεγάλο πρόβλημα, η παρουσία της οποίας μέχρι σήμερα είναι αντιληπτή μέσα από την ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ.
  14. Καταργήστε την εθελοντική στράτευση και δημιουργήστε αξιόμαχο μισθοφορικό στρατό. Απαλλάξτε τον προϋπολογισμό από τα έξοδα σίτισης και ένδυσης των εθελοντών στρατιωτών, διασώζοντας ταυτόχρονα την αξιοπρέπειά τους από το να είναι ορντίναντσες κάποιων άλλων ανθρώπων.
  15. Βάλτε τις βάσεις για την ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας με έμφαση στα δυνατά μας ατού (Τουρισμός, πολιτισμός)

Κύριοι Πολιτικοί:
Πάρτε τα πιο πάνω μέτρα και με αυτή τη σειρά γιατί αν δεν το κάνετε τώρα, θα αναγκαστείτε να τα πάρετε σίγουρα αργότερα, κάτω από την πίεση του ΔΝΤ και της ΕΚΤ και αφού πρώτα εξαθλιώσετε τον Ελληνικό λαό.
Μετά θα αναγκαστείτε να πτωχεύσετε τη χώρα έχοντας δημιουργήσει ένα λαό αναξιοπρεπών πτωχών δούλων και ταυτόχρονα κανένας από σας δεν θα είναι στην ενεργό πολιτική σκηνή, θα έχετε αποσυρθεί χωρίς να τολμάτε να πείτε το όνομά σας.

Λεσφερίζω: Ξοδεύω ανεξέλεγκτα

14 σχόλια:

ΔΗΜΟΤΗΣ Β' είπε...

Μπραβο Στεργιο για το τοσο επικαιρο αρθρο σου.
Το παραδοξο στην ολη κατασταση ειναι αυτο που εθεσες με ολες σου τις ερωτησεις: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.
Σ'αυτο το συμπερασμα εχω καταληξει εγω.Δεν ειναι οτι καπου εκαναν λαθος ή κατι πηγε στραβα, ή επεσαν εξω σε καποια θεματα αλλα, οτι ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΕΣΤΑΤΟΙ σε καθε τι που τους παρουσιαζεται.Το αποτελεσμα αυτης της ανεπαρκειας το βλεπουμε και το βιωνουμε στο πετσι μας ολοι οι ελληνες και περα απο κομματικες οι αλλες επιρροες, συμφωνουμε μαλλον ολοι οτι ειναι
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!

Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ είπε...

ΑΚΟΥΣΕ ΣΤΕΡΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗ ΤΑ ΝΕΑ.ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ.ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ 2.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΠΕΜΦΘΗ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΟΚΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΕΠΕΜΦΘΗ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ.ΕΓΙΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΤΠΑ.ΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΑΓΟΝΟΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ........ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΣΕ Ο Θ.ΚΟΚΚΟΒΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΚΑ.ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ Κε ΚΟΚΚΟΒΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

ΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΤΠΑ Κον ΑΝΔΡΕΟΥ.ΚΟΙΝ. ΚΟΚΚΟΒΟ ΘΕΟΔΩΡΟ.ΣΤΑΘΗ ΓΙΑΝΝΕΛΟ.!!!ΑΛΗΘΕΥΕΙ Κε δημαρχε οτι ο κοκκοβος .θ μειοψηφισε στο συμβουλιο της δετπα επιμενοντας οτι η ντολτσε βιτα πρεπει να δοθει στον μποκα ο ποιΟς απεπεμφθη απο το μαγαζι που ειχε λογω χρεων στο δημοσιο.αληθευει οτι ο προηγουμενος ενοικος της ντολτσε βιτα κοροδημος που απεπεμφθη λογω χρεων ζητα να την ξαναπαρειβαζοντας λυτους και δεμενους.κε κοκκοβε σας το κοινοποιω γιατι περιμενω μια απαντηση.κε ανδρεου δωστε στη δημοσιοτητα το πρακτικο.κε γιαννελο ζητω ως αναγνωστης του αχου να δημοσιευστε το πρακτικο.ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΕ ΒΟΗΘΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΚΑΣ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΞΩΣΗ ΛΟΓΟ ΧΡΕΩΝ?
ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΑΓΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΔΣ.
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΚΟΒΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ Ο ΜΠΟΚΑΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ.
ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΑΝ ΕΚΘΕΤΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

AΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΟ ΧΡΩΣΤΑΩ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Η ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ, ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!


ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΟΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ DOLCE VITA ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΗ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ...........


ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΟΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ο Κοκοβός να βοηθήσει όποιον θέλει με τα δικά του χρήματα όχι με τα δικά μας

Ανώνυμος είπε...

τότε γιατί του έκανε έξοση ο Ερυθρός αν πλήρωνε οέο?

Ανώνυμος είπε...

Ο Κοκοβός και ο Δήμαρχος να κάνουν΄
δώρα από την δική τους περιουσία και όχι απο την δημοτική

ΔΗΜΟΤΗΣ Β' είπε...

Για να λεμε και του ''στραβου το δικιο'' κυριοι ανωνυμοι, οπως πολυ σωστα λετε, δεν εχουμε αποδειξεις και δεν πρεπει να σπιλωνονται ετσι αβιαστα υποληψεις ανθρωπων.
Ξερουμε ομως ολοι, και εννοω ολοκληρη την Αραχωβα, ποιος ''ανεβασε''τα ενοικια στο σημερινο τους επιπεδο.Και αυτος δεν ειναι αλλος απο αυτον που τωρα ''βαρεθηκε να πληρωνει τις παραλογες απαιτησεις των ιδιοκτητων'' του ερυθρου σταυρου!!!

Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΔΩΡΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟ.ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΥΡΕΠΗ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΜΠΟΚΑΣ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΡΕΥΜΑ Ο ΚΟΡΟΔΗΜΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΤΗΝ ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ.ΚΕ ΚΟΚΚΟΒΕ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΤΗ Β'!ΕΧΑΣΕ Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΩΝ!ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ(ΟΣΑ ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ-ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩΓΙΑ) ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΚΑ ΤΩΡΑ! ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ!!!ΑΣ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΝΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ,ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.....

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΠΟΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΟΧΡΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ!!!ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΙΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ...ΟΤΑΝ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ!

Top