αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Ο Παρνασσός παρέμεινε στην Α' κατηγορία

Τα πανηγύρια καλά κρατούν στην Αράχωβα. Ο Παρνασσός στην διαδικασία των play out με γκολ του Θανάση Μαρτιναίου κέρδισε 1-0 και τον Ορχομενό και πανάξια ανανέωσε από τώρα την παραμονή του στην α’ κατηγορία ανεξάρτητα των αποτελεσμάτων που θα έρθουν στους υπόλοιπους αγώνες που απομένουν.
Η ομάδα του Νίκου Γεωργακόπουλου έδειξε χαρακτήρα στα μπαράζ πετυχαίνοντας μέχρι στιγμής το απόλυτο αφού έχει τρεις συνεχόμενες νίκες (Πήγασο 4-0, Δαύλεια 2-1, Ορχομενό 1-0) και σε συνδυασμό με τη νίκη στα… χαρτιά επί του Παμβαγιακού έφθασε τους 12 βαθμούς που φυσικά του δίνουν το πρώτο εισιτήριο παραμονής.
Πριν αναφερθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι πρέπει να επισημάνουμε κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει τους υπεύθυνους για τη νέα σεζόν. Βλέποντας την αγωνιστική παρουσία τόσο του Παρνασσού όσο και του Ορχομενού πρεπει να τονίσουμε ότι...

...είναι κρίμα και άδικο τέτοιες ομάδες να εμπλέκονται σε τέτοιες διαδικασίες
. Κι είναι περισσότερο άδικο, εξ αιτίας μιας άτυχης στιγμής κάποια από αυτές τις ομάδες να μην έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στην α’ κατηγορία. Γιατί τέτοιες ομάδες χρειάζεται η Βοιωτία για να μπορεί να λέμε ότι έχουμε αναβάθμιση του ποδοσφαίρου. Ας το λάβουν αυτό σοβαρά όλοι…
Αγωνιστικά τώρα θα μπορούσαμε να πούμε ότι σύμφωνα με την απόδοση των δυο ομάδων αλλά και των ευκαιριών που δημιουργήθηκαν η ισοπαλία θα ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα. Και οι δυο ομάδες στάθηκαν πολύ καλά στο γήπεδο και ειδικά στο β’ μέρος είδαμε ποδόσφαιρο αρκετά υψηλού επιπέδου και σίγουρα ο χθεσινός αγώνας ήταν ο καλύτερος που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι στιγμής στα μπαράζ παραμονής.
Ο Ορχομενός στάθηκε άτυχος σε οριακές στιγμές του παιχνιδιού. Ήταν η ομάδα που έχασε πιο κλασικές ευκαιρίες από τον αντίπαλό του και σίγουρα δικαιούταν το κάτι παραπάνω. Έχει και τα παράπονά του ότι ίσως ο σκόρερ Μαρτιναίος να πήρε την μπάλα από ελεγχόμενη θέση οφ’ σάϊντ. Αυτό βέβαια δεν μειώνει σε καμιά περίπτωση την μεγάλη προσπάθεια και τη δίκαιη νίκη και παραμονή του Παρνασσού. Η ομάδα της Αράχωβας επιβεβαίωσε και αυτή με τη σειρά της την ποιότητα και τον χαρακτήρα στα δύσκολα που διαθέτει, είχε και τις ευκαιρίες και εν τέλει είχε και την ουσία που της έδωσε την μεγάλη νίκη.
Κι αν θέλουμε να κρατήσουμε και κάτι προς συζήτηση να πούμε ότι ο υιός Θανάσης Μαρτιναίος «εκτέλεσε» τον πατέρα Γιάννη Μαρτιναίο που ήταν στον πάγκο του Ορχομενού.

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ
20* Συνεχόμενη διπλή ευκαιρία για τον Ορχομενό. Σε λάθος γύρισμα του Μπότσι ο Κοντελές μπήκε σφήνα και την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή ο Δημητράς με αυτοθυσία έδιωξε τη μπάλα με τα πόδια. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μαρτναίος έκανε τη σέντρα ο Δημητράς έκανε λάθος εκτίμηση αλλά ο Κοντελές από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί.
38* Σε σέντρα του Μπότσι ο Μαρτιναίος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γιοβανάκη.
45* Σε πάσα του Γκαλαμέλου ο Παπαχαραλάμπους από πλεονεκτική θέση αστοχεί.
49* Σε βαθιά μπαλιά του Μιχαλόπουλου ο Βλάχος από πλάγια και σε καλή θέση με σουτ στέλνει τη μπάλα μόλις άουτ.
53* Ο Μαρτιναίος κάνει την επέλαση από τα δεξιά και στην κατάλληλη στιγμή στρώνει τη μπάλα στον Γκαλαμέλο ο οποίος όμως επιχειρεί από πλεονεκτική θέση βιαστικό σουτ.
57* Σε κόρνερ του Γκαλαμέλου ο Ντέμος εξ επαφής πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα βρίσκει το στήθος του Γιοβανάκη και χάνεται η ευακιρία.
63* Ο Κοντελές με ατομική προσπάθεια και σουτ στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
64* Ο Βλάχος στην καρδιά της άμυνας του Παρνασσού και με τον Δημητρά εκτός θέσης κάνει το πλασέ κι ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα ο Ντέμος ως από μηχανής Θεός την απομακρύνει ακριβώς πάνω στη γραμμή.
69* Ο Δημητράς με υπερένταση διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ από το δυνατό σουτ του Στεφάνου.
70* Σε σέντρα του Γκαλαμέλου ο Παπαχαραλάμπους φάτσα με την εστία στέλνει τη μπάλα άουτ.
72* Σε κάθετη πάσα του Μιχαλόπουλου ο Γκικγκόπουλος έκανε το γυριστό σουτ αλλά η μπάλα πριν… καταλήξει στην άδεια εστία κόντραρε σε πόδια αμυντικών και απομακρύνθηκε.
78* ΓΚΟΛ… Σε πάσα του Μπότσι ο Μαρτιναίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και την κατάλληλη στιγμή με ψύχραιμο πλάσε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιβανάκη γράφοντας το 0-1.

Και από τις δυο ομάδες δεν μπορούμε να πούμε ότι υστέρησε κάποιος. Όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν. Κορυφαίοι πάντως οι Μαρτιναίος, Ντέμος, Πέρβελης Π. (Παρν.) και οι Μιχαλόπουλος, Βλάχος, Στεφάνου, Θεοχάρης (Ορχ.).
Ο Κώστας Σκλιάς (Μιχαηλίδης – Μεγαρίτης) με… αγγλικό στυλ έβγαλε αρκετά καλά ένα δύσκολο παιχνίδι.

ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ: Γιοβανάκης, Θεοχάρης, Στεφάνου, Λούτσας, Βελέντζας (85* Αναστασίου), Κοντελές, Κραβαρίτης, Γκουλής, Βλάχος, Ψαλλίδας (51* Γκιγκόπουλος), Μιχαλόπουλος.

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ: Δημητράς, Σνιγκούρ, Ντέμος, Μανώλης, Λάμπρου, Γκαλαμέλος (90+ Πέρβελης Ι.), Καρδαράς (83* Παπασιδέρης), Πέρβελης Π., Μπότσι, Μαρτιναίος, Παπαχαραλάμπους.

ΑΓΩΝΕΣ PLAY-OUT
Πήγασος – Παρνασσός: 0-4


Παρνασσός - Δαύλεια: 2-1
Ιωνικός – Πήγασος: 1-2

Ορχομενός – Παρνασσός: 0-1

Παρνασσός - Ιωνικός: 12/5
Πήγασος – Ορχομενός: 12/5

Ιωνικός - Ορχομενός: 15/5
Πήγασος – Δαύλεια: 15/5

Βαθμολογία play – out

Παρνασσός 12
Ορχομενός 6
---------------
Ιωνικός 6
Πήγασος 6
Δαύλεια 3
Παμβαγιακός 0

Από το stereasports

1 σχόλια:

OPADOS είπε...

KAI KLAMA O LENTAS KI O KANTAS MAZI ME TON MPATSIAKO.TO TRIO MPELKANTO

Top