αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Ετελείωσε: Δήμος Διστόμου - Αράχωβας (κρίσιμες οι επόμενες ώρες για το όνομα - σε αναμονή για πιθανή αλλαγή)

Ακόμη λιγότερους δήμους (συνολικά 325), σε σχέση με το προσχέδιο, προβλέπει τελικά το νομοσχέδιο για τον «Καλλικράτη» που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή.

Για το Νομό Βοιωτίας (μέχρι ώρα 10.00 μ.μ.) ισχύουν:
Νομός Βοιωτίας:
Συνιστώνται οι κατωτέρω δήμοι:
  1. Δήμος Τανάγρας με έδρα το Σχηματάρι αποτελούμενος από τους δήμους α. Σχηματαρίου β. Οινοφύτων γ. Τανάγρας και δ. Δερβενοχωρίων, οι οποίοι καταργούνται.
  2. Δήμος Θηβαίων με έδρα τη Θήβα αποτελούμενος από τους δήμους α. Θηβαίων β. Θίσβης γ. Βαγίων δ. Πλαταιών, οι οποίοι καταργούντα
  3. Δήμος Αλιάρτου με έδρα την Αλίαρτο αποτελούμενος από τους δήμους α. Αλιάρτου β. Θεσπιέων, οι οποίοι καταργούνται.
  4. Δήμος Ορχομενού με έδρα τον Ορχομενό αποτελούμενος από τους δήμους α. Ορχομενού β. Ακραιφνίας, οι οποίοι καταργούνται.
  5. Δήμος Λεβαδέων με έδρα τη Λιβαδειά αποτελούμενος από τους δήμους α. Λεβαδέων β. Χαιρωνείας γ. Δαύλειας δ. Κορώνειας και τη κοινότητα Κυριακίου, οι οποίοι καταργούνται.
  6. Δήμος Διστόμου - Αράχοβας με έδρα το Δίστομο αποτελούμενος από τους δήμους α. Αραχόβης β. Διστόμου και τη κοινότητα Αντικύρας, οι οποίοι καταργούνται.
    Β. Ο δήμος Διστόμου - Αράχοβας χαρακτηρίζεται ως ορεινός.
Η είδηση μεταδίδεται με κάθε επιφύλαξη καθώς δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν υπάρχει... λάθος κατά την πληκτρολόγηση του ως άνω αναφερόμενου σχεδίου Νόμου, αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Ντελάλη, ο υπάλληλος που έκανε την λανθασμένη πληκτρολόγηση την προηγούμενη φορά είναι ακόμη στο πόστο του.
Οι πληροφορίες μου ότι αξιότιμοι κομματικοί παράγοντες και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος εκ Διστόμου ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία του απρόσεκτου υπαλλήλου ελέγχονται ως ανακριβείς...

Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι η αντίδραση που παρουσιάσαμε ως τοπική κοινωνία για την αδικία που υποστήκαμε είναι ένα πρώτο βήμα για να δείξουμε ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Στην περίπτωσή μας λοιπόν και μετά από αλλεπάλληλα δημοψηφίσματα των τοπικών κοινωνιών, στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης του κ. Παπανδρέου, αποφασίσαμε ότι θέλουμε δήμο Διστόμου-Αράχοβας με έδρα το Δίστομο. Και πώς θα μπορούσε να μας αρνηθεί ο κ. Ραγκούσης;
Γι' αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τον υπουργό εσωτερικών, όσο και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας που υπέκυψαν στις πιέσεις για αποκατάσταση της αδικίας και μετά από μαραθώνιες και σκληρές διαβουλεύσεις... μας παραχώρησαν το... δεύτερο συνθετικό του ονόματος του νέου Δήμου.
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι η Αντίκυρα είναι αδικημένη μιας και είναι η μόνη εκ των τριών που δεν αναφέρεται στο όνομα. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν οι κάθε βαθμίδας "αρμόδιοι" αυτού του τόπου είναι για γέλια ή για κλάματα.

Τώρα για το αν θα το γιορτάσουμε το γεγονός, θα σας γελάσω... Περιμένω κι εγώ ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Γεώργιο Ανδρέου...

Θα παραμείνω στη σελίδα του Υπουργείου και θα σας κρατώ ενήμερους για πιθανές αλλαγές.

Με εκτίμηση
Ντελάλης

Tο παρακάτω βίντεο το αφιερώνω στους αξιότιμους βουλευτές μας...

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα σας πω την αλήθεια , επειδή όλοι φυσικά την ξέρετε και είναι και δική σας αλήθεια, την λέτε στα καφενεία, την συζητάτε μεταξύ σας, αλλά κανένας δεν την γράφει. Η Αράχωβα δεν έχει καμία σχέση με το Δίστομο. αλλά ούτε και η Αντίκυρα με αυτούς. Το Δίστομο είναι ένα χωριό με έπαρση χωρίς πνεύμα συνεργασίας, δεν έχουν αίσθηση του μέτρου, είναι άνθρωποι υπερφίαλοι και δεν συνεργάζονται εύκολα με άλλους ανθρώπους. Είναι καιροσκόποι και το απέδειξαν αυτό με τα τελευταία γεγονότα. Σε λίγο θα μας πουν ότι μας έκαναν και χάρη που συμπεριέλαβαν το όνομα της Αράχωβας στο νέο Δήμο. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν τα βρίσκουν εύκολα με κανέναν από τα γύρω χωριά. Δεν είναι τυχαίο επίσης που τους λένε Ψ…… ς. Ας είναι…… καλά όμως ό Δήμαρχος Αραχώβης του οποίου ο ρόλος σε όλη αυτή την κατάσταση είναι υπό ΕΛΕΓΧΟ. Τώρα για ενότητες και συνεργασίες , αυτά είναι για μικρά παιδιά, εμείς θα βάλουμε πάλι το χέρι στην τσέπη, αυτοί θα βάλουν το ξινόκρασο που μας πουλάνε.

ταπι και ψυχραιμος είπε...

Εισαι, φιλε Ανωνυμε, προβοκατορας . Εδω πετυχαμε να υποχωρησει λιγο το Διστομο και εσυ το χαβα σου.Πας να εξαγριωσεις τους μη φανατικους Διστομιτες.Περασα απο το Διστομο στις 3μ.μ. και το ηξεραν , αλλα δεν ειδα να νιαζονται για την προσθηκη. Ενας μου ειπε στο περιπτερο που πηρα εφημεριδα οτι ''σημασια εχει η εδρα''. Το κακο με μας ειναι οτι η ειδηση στο Διστομο και στην Αθηνα ηταν γνωστη απο το μεσημερι και εμεις το μαθαμε επισημως στις 9 το βραδυ! Γιατι; Καντε μοκο να περασουμε τον καβο και ολα θα πανε καλα. Το θεμα ισιωσε αρκετα ετσι.

Σταθης1+2+3+4 είπε...

Διάβασα τώρα το ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ σε άλλη ανάρτηση. Ειχε δίκιο ΔΕΝ πήραμε ΧΑΜΠΑΡΙ τις εξελίξεις. Το άσχημο είναι οτι μας ξύπνησε αυτός ο ΜΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΗ που μάλλον είναι από τούς καλούς Διστομίτες. Ας ηρεμήσουμε. Ολοι έχουμε δίκιο από την σκοπιά του ο καθένας.

ΠΑρΑΤΗΡΗΤΗς είπε...

Κάποιος σε ένα άλλο άρθρο σχολίασε για την δοθείσα "λύση" ώς χρυσή τομή ή κάπως έτσι...

Προσωπικά πιστεύω οτι η οξείδωση που κουβαλάνε τα πνεύματα αυτών που εμπλέκονται με κάθε τρόπο στην λύση αυτή κάθε άλλο παρά "χρυσές" λύσεις μπορούν να δώσουν. Όσο για τομές... χειρουργείο σκέτο!

Τίποτα όμως δεν είναι τελικό!

Αν ήθελαν να δώσουν μια Σολομόντια λύση θα εφάρμοζαν το γράμμα του νόμου χωρίς φόβο και πάθος και θα έβαζαν φυσικά πρώτη την Αράχωβα μόνο και μόνο για αλφαβητικούς λόγους. Ετσι είναι το σωστό!

Το έκαναν όμως με τέτοιο τρόπο που μόνο αναγούλα προκαλεί. Θυμίζοντας ακόμα μιά φορά σε κάθε άνθρωπο που έχει λίγα κύτταρα λογικής σώα και αβλαβή στο κεφάλι του οτι πάνω απ' όλα οι υμέτεροι!

Δεν το βάζουν κάτω και προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμάζευτα χάλια ΤΟΥΣ!

Να δεις τι θα μαζέψουν οι βρωμιάρηδες σε λίγο καιρό!

Αίσχος!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ...ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ..ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΩΡΙΑ..ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ(ΒΛΕΠΕ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΣΦΑΓΗ) ΟΥΤΕ Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΟΥΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

Δείτε πως το κράτος όταν λειτουργεί χωρίς κ....δάχτυλο βάζει τα πράγματα στην σωστή σειρά:

Δήμος Διστόμου - Αράχοβας με έδρα το Δίστομο αποτελούμενος από τους δήμους α. Αραχόβης β. Διστόμου και τη κοινότητα Αντικύρας, οι οποίοι καταργούνται.
Β. Ο δήμος Διστόμου - Αράχοβας χαρακτηρίζεται ως ορεινός.


:-)

Ανώνυμος είπε...

γιατί δεν γίνεται και τώρα μια διόρθωση (εκ παραδρομής πάντα) και να πούν: ΔΗΜΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ κ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ?


...φάλες!!!!!

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη για να καταλαβω,μας εκαναν και χαρη που μας εβαλαν στο ονομα?οπως ανεφερε ο ΠΑρΑΤΗΡΗΤΗς,αλφαβητικα δικαιουμαστε να εχουμε το πρωτο συνθετικο.αλλα και παλι,δεν νομιζω το διστομο να εχει μεγαλυτερο πληθυσμο απο την αραχωβα.μερικοι πιστευουν οτι επειδη μπηκε το ονομα στο δημο,ολα λυθηκαν.σε λιγο θα πρεπει να πανηγυριζουμε δηλαδη.δυστυχως αγαπητοι μου δεν ειναι ετσι.ισως να εγινε ενα βημα αλλα δεν ανταποκρινεται σε καμια περιπτωση στις απαιτησεις που ειχαμε εξ αρχης.δεν ζητησαμε να μπουμε ως δευτερο συνθετικο.ζητησαμε αρχικα την εδρα κ στη συνεχεια και την εδρα και την ονομασια του δημου.απο τη στιγμη λοιπον που κανενα απο τα δυο δεν εγινε,γιατι να γιορταζουμε?

bloγκer είπε...

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΟΞΥΜΩΡΟ!

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ΜΑΣ) ΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΣΥΤΟΜΑ!

Σ.Ρ

Ανώνυμος είπε...

Arakste sta kivika sas re..exete fagwthei toso kairo anistoritoi..to eipe kai o manesis allwste stin tv tin araxwva mporei na tin kserei oli i ellada alla to distomo to kserei olws o kosmos...figourarete stin defteri thesei tou titlou kai me ts ygeies sas..dimos distomou-araxwvas me edra poio allo..to distomo..ante geia..

Ανώνυμος είπε...

Dimos distomou-araxwvas me edra to distomo..elate distomo na sas eksipiretisoume opote thelete..kai to kalokairi pou varate miges peraste mia volta kathe mera ginete xamos..

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε Διστομίτη για ποιός ξέρει το Δίστομο και ποιός την Αράχωβα δοκίμασε να δεις τις αναζητήσεις που γίνονται στο google για τα ονόματα Arachova, Αράχωβα, Δίστομο, Distomo.

Ανώνυμος είπε...

Η λύση είναι μια ορεινός Δήμος Αράχωβας με έδρα την Αράχωβα και όποιος θέλει ακολουθεί αλλιώς δεν πρέπει να δεχτούμε με τίποτα αυτό το έκτρωμα που παρουσιάζουν οι ανίκανοι "εθνοσωτήρες" . Αυτοί για το μόνο που είναι ικανοί έίναι να κρύβουν τις σακούλες από τη Siemens που κουβάλαγε ο Τσουκάτος αντε πια βαρεθήκαμε.

ΙΝΤΕΡΝΕΤάκιας είπε...

ΠΡΟΣ Fafnir of pressroom. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΧΑΝΕΤΕ! ΑΠΛΩΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΒΕΛΟΝΑ ΣΤΑ ΑΧΥΡΑ.
ΕΠΕΙΣΗΣ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΣΤΟΜΟ ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΙ - ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ... ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ... Α, ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ, ΣΠΗΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΕΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΛΑΦΤΗΚΕ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ είπε...

Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΛΑΦΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ (ΔΙΣΤΟΜΟ).

Top