αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

1ο Αράχωβα classic

Του Στέργιου Παπαστάθη

Ντελάλη
Θα ήθελα και εγώ να σε συγχαρώ για την τόσο προσεγμένη δούλεια που κάνεις για τον τόπο μας.
Στις 23 Μαίου 2010 στην Αράχωβα θα γίνει το πρώτο 1ο "Arachova Classic". Για φέτος θα γίνει για μια ημέρα με σκοπό να πραγματοποιείται κάθε χρόνο αυτή την εποχή.
Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο Αράχωβας για την παραχώρηση της πλατείας του Ξενία και συγκεκριμένα πίσω απο τα ταξί, για να παρκάρουν τα αυτοκίνητα, όπου θα μπορεί ο κόσμος που θα βρίσκεται εκείνη την ημέρα στην Αράχωβα να τα θαυμάσει.
Τα αυτοκίνητα θα φθάσουν στην Αράχωβα στις 13.000 και θα μείνουν για 2 ώρες στην πλατεία του Ξενία.

"Περιήγηση Arachova Classic"

Μάθατε τα νεα? To Lancia Club Hellas σε συνεργασία με τον Δήμο Κηφισιάς και Αράχωβας σας προσκαλεί την Κυριακή 23 Μαίου στην ανοιξιάτικη περιήγηση μας "Αραχωβα Classic". Με αφετηρία την Πλατεία που βρίσκεται στο τέρμα της οδού Ολυμπιονικών στην Πολιτεία (Κηφισιά), και εκκίνηση στις 10:30 θα υπάξουν ευχάριστες εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες!
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοχοι Ιστορικών οχημάτων έως τις 31/12/1984, ανεξαρτήτως μάρκας κατασκευαστή (για τους κατόχους οχημάτων Lancia είναι απαραίτητο να διαθέτουν τα οχήματά τους κάρτα FIVA). Λήξη συμμετοχών Πέμπτη 20 Μαίου. Ραντεβού λοιπόν, ολοι στις 23 Μαίου στο "Αράχωβα Classic".
Κατεβάστε και συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής και αποστείλετέ την με email στο info@lanciaclubhellas.gr ή με φαξ στην Γραμματεία στο 211-0120047 εντός της 20ης Μαίου.

1 σχόλια:

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ. ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ.

Top