αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Την άποψη σας κ. Δήμαρχε

Από τον "Ελεύθερο Πολίτη"

Στη σελίδα εξ(6) της εφημερίδας ΑΧΟΣ, η οποία μόλις είδε το φώς της δημοσιότητας και στην ερώτηση Νο2, «καρφώνετε» τον κ. Πρόεδρο του Δ.Σ., ότι αυτά που είπατε στην ΤΕΔΚ δεν είναι δικά σας αλλά «ενδιάμεσες προτάσεις» του.
Με αυτή σας την απάντηση, μου δώσατε την αφορμή να σας θυμίσω, παραθέτοντας σας, όλες τις μέχρι τώρα εκφρασμένες απόψεις σας:

1) 12/01/2010 αναρτάται η απόφαση του Δ.Σ Αραχώβης:
«Να επιδιωχθεί ως πρώτη προτεραιότητα, η συνεννόηση με τους Δημάρχους Δελφών (Δελφοί-Χρυσό), Δεσφίνας, Διστόμου (Δίστομο-Στείρι-Άσπρα Σπίτια), Αντίκυρας και Δαύλειας (Δαύλεια, Μαυρονέρι, Παρόρι) για την διαμόρφωση κοινής πρότασης προς την Κυβέρνηση για δημιουργία ενιαίου Δήμου (Νότιος Παρνασσός ή όπως ονομασθεί).»
http://ntelalis-arahovas.blogspot.com/2010/01/blog-post_5249.html

2) 21/01/2010

Στο συνέδριο της ΤΕΔΚ κ. Δήμαρχε...

...υποστηρίξατε την αναγκαιότητα ύπαρξης δύο δήμων στη Βοιωτία με συμμετοχή της Αράχωβας, αιτιολογώντας την άποψή σας με το επιχείρημα ότι όσο μεγαλύτερες είναι οι νέες διοικητικές μονάδες, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η αυτοτέλεια των οικισμών που την συναποτελούν».
http://viotia.blogspot.com/2010/01/2_21.html

3) 18/02/2010
το Δ.Σ Δελφών αναρτά:
«Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Αράχωβας αποφασίστηκε ομόφωνα ότι ο φυσικός χώρος της Αράχωβας βλέπει προς τα δυτικά δηλ. προς τη πλευρά της Φωκίδας και επομένως προτείνουμε τη συνένωσή μας με το Δήμο Δελφών εφ΄ όσον γίνει αναμόρφωση του αυτοδιοικητικού χάρτη με ονομασία και έδρα τους Δελφούς. Επίσης συμφωνούμε εφόσον αποφασιστεί από το Δήμο Δελφών να συνενωθούμε και με το Δήμο Ιτέας.»
http://www.delphi.gr/viewshoparticle.aspx?Articleid=7851

4) 22/2/2010
δημοσιεύονται τα πρακτικά της από 17/02/2010 συνεδρίασης του Δ.Σ Αραχώβης:
«Ως πρώτη προτεραιότητα να επιδιωχθεί η διατήρηση του Δήμου Αράχωβας ως αυτοτελούς, στα πλαίσια της ειδικής μεταχείρισης των ορεινών και νησιωτικών Δήμων και εναλλακτικά να διεκδικηθεί η συνένωση με τον υφιστάμενο Δήμο Δελφών για την δημιουργία ενιαίου Δήμου Δελφών – Αράχωβας. Εναλλακτικά και αν ο Δήμος Δελφών διευρυνθεί και με άλλους Δήμους της Φωκίδας να επιδιωχθεί η ένταξη της Αράχωβας στον μεγαλύτερο αυτό Δήμο στα πλαίσια της Φωκίδας.»
http://ntelalis-arahovas.blogspot.com/2010/02/42010.html

Επειδή τα παραπάνω, πραγματικά δεδομένα, έχουν δει το φώς της Δημοσιότητας, χωρίς κανένα από αυτά τουλάχιστον μέχρι τώρα να έχει διαψευστεί από εσάς.
Επειδή δυστυχώς οι θεσμικά υπόχρεοι να ρωτούν, (Αντιπολίτευση) περί άλλα τυρβάζουν.
Επειδή (παρ όλο που δεν μου αρέσει να υποκαθιστώ τους αιρετούς αντιπροσώπους) έχω δικαίωμα ως πολίτης , να ξέρω.
Επειδή οι ερωτήσεις στη συνέντευξη που δώσατε στον ΑΧΟ ήταν πολύ χαλαρές και ήπιες.
Επειδή γνωρίζω ότι έχετε συναντηθεί με όλους τους ενδιαφερόμενους για συνένωση δημάρχους.

Σας ρωτώ:
Πού θα πάτε τελικά την Αράχωβα κ. Δήμαρχε;
Ο διάλογος καθώς και οι απαντήσεις στους πολίτες (για τόσο σοβαρά θέματα) είναι μέσα στις «ασχολίες» σας ; Δικαιούμαστε ως πολίτες να ρωτάμε;

Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε.
Και μη μου πείτε το αντίθετο
γιατί……. μας βλέπουν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε παίζονται χοντρά παιγνίδια και δεν μπορείς μόνος σου με το ψηλό να τα αντιμετωπίσεις. Πάρε το κόσμο μαζί σου. Άσε τη μυστική διπλωματία. Κατήγγειλε τους να τελειώνουμε. Βλέπε τι έγινε στην Ιτιά (Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ.) και στη Λειβαδιά(Δ.Σ.) Αλίαρτο(http://aliartosnet.blogspot.com/) το ματς είναι στημένο.

ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΕΛΕΥΘΕΡΕ ΠΟΛΙΤΗ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ.ΑΝ ΕΣΥ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΧΑΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΗΠΙΕΣ ΑΣ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΕΣ.ΚΡΙΜΑ

Ελεύθερος Πολίτης είπε...

Αγαπητέ Στάθη :
Σταμάτα να γίνεσαι απολογητής τους, δεν έχεις κανένα λόγο. Αυτό που εσύ έπρεπε να κάνεις το έκανες. Τα μηνύματα που ήθελες να στείλεις τα πήραμε, με την ανεξαρτητοποίηση και με την έκδοση της εφημερίδας σου. Λένε, αυτοί που σε ξέρουν, ότι είσαι έντιμος άνθρωπος. Μαθαίνω ότι λες παντού ότι δεν ψήφισες τον Προϋπολογισμό αν και είσαι Οικονομολόγος, είναι προφανές ότι κάτι τρέχει. Αντί να λες «κρίμα» ,παρότρυνε τους να μας δώσουν στοιχεία, να μας απαντήσουν στις ερωτήσεις μας με σαφήνεια και όχι με υπεκφυγές. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω η εφημερίδα σου ,αλλά ιδικά τα blogs, μας έδωσαν βήμα το οποίο, με άρνηση απαντήσεων η με το να κρύβονται, καμία εξουσία δεν μπορεί πλέον να φιμώσει.

Top