αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Η ρήση της ημέρας

Ψήφιζε και μη ερεύνα.

Σύνθημα σε τοίχο

4 σχόλια:

Χαρης είπε...

Εφτασε ο καιρος να πληρωσουμε..... Το ερωτημα ομως παραμενει...... ΠΟΙΟΣ;;;;; Μερικοι λενε να πληρωσουν οι πολιτικοι ,αλλοι λενε να πληρωσουν οι επιχειρηματιες , αλλοι λενε να πληρωσουν αυτοι που τα εφαγαν....... ΑΡΑΓΕ ποιος μας φταιει οταν ψηφιζουμε εχοντας στο μυαλο μας το ρουσφετακι μας...... ΑΡΑΓΕ ποιος φταιει οταν οι εργολαβοι μοιραζοντε τις μιζες με την εκαστοτε εξουσια....... ΑΡΑΓΕ ποιος φταιει οταν οι δασκαλοι , ολης της βαθμιδας , στο σχολειο που διδασκουν σκεφτοντε μονο τα απογευματινα ιδιαιτερα...... ΑΡΑΓΕ ποιος φταιει οταν οι γιατροι γραφουν αβερτα φαρμακα για να παρουν τα μπονους και τα ταξιδακια απο τις φαρμακευτικες...... ΑΡΑΓΕ ποιος φταιει οταν ζηταμε να διορισουν το παιδι μας και ας μην εχει τα προσοντα....... ΑΡΑΓΕ ποιος φταιει που ο καθενας πουλαει οτι θελει , οσο θελει και εφαρμοζει μονο τα παραθυρακια του νομου...... ΑΡΑΓΕ ποιος φταιει που πολλοι ανθρωποι πληρωνοντε απο το δημοσιο χωρις να πηγαινουν καθολου στην υπηρεσια τους...... ΑΡΑΓΕ ποιος φταιει οταν την φοροδιαφυγη την εχουμε κανει εθνικη μαγκια...... ΑΡΑΓΕ ποιος φταιει οταν πεταμε παντου τα σκουπιδια μας , αρκει να μην ειναι μεσα στο αυτοκινητο μας και μεσα στο σπιτι μας...... ΑΡΑΓΕ , ΑΡΑΓΕ , ΑΡΑΓΕ , ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΑΓΕ..... Πριν βιαστουμε να βγαλουμε συμπερασματα , ας σκεφτει ο καθενας μας τον εαυτο του . Η ρηση της ημερας λεει 'ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ' . Αυτο ακριβως κανουμε ολοι , και δυστυχως το κανουμε γιατι κοιταμε να βολεψουμε τον εαυτο μας , κοιταμε το μικρορουσφετακι μας και την ψιλοκονομα μας χωρις να μας ενδιαφερει κανενας και τιποτα...... Θα μου πειτε οτι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι...... Δυστυχως εχω αρχισει να πιστευω οτι αλλος λιγο αλλος πολυ ειμαστε ολοι ιδιοι...... Και αν υπαρξει που και που κανενας που να αντιστεκεται και αντιδραει δεν ξαναβλεπει το φως του ηλιου ποτε....... ΑΡΑ για μενα η ρηση της ημερας λεει ολη την αληθεια για την σημερινη ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ...... 'ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ'....... Διαχειριζομαστε την ψηφο μας σαν οπαδοι ομαδων , για να παρει καποιος το πρωταθλημα...... Ολοι εχουμε βαλει το χερι μας για να φτασει αυτη η χωρα στο πατο....... ΕΜΕΙΣ δινουμε την εξουσια στα ΛΑΜΟΓΙΑ που καταφαγαν την Ελλαδα...... ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ αποφασιζουμε ποιοι θα μας κυβερνουν και με ποιο τροπο...... ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ φταιμε και ηρθε η ωρα να πληρωσουμε για την προκλιτικη αδιαφορια μας τοσων χρονων...... Ας αλλαξουμε λοιπον τον εαυτο μας , ο καθενας απο μονος του , και μετα να απαιτησουμε να αλλαξει η συμπεριφορα της εξουσιας απεναντι σε μας........

ΦΟΥΚΑΡΑΣ είπε...

Συμφωνω φιλε Χαρη με τα λεγομενα σου, ομως συμορφωθειτε πρωτα εσεις οι επαγγελματιες να κοβετε ολες τις αποδειξεις γιατι η γαγκραινα του ελληνικου κρατους ειναι οι ελευθεροι επαγγελματιες και αφηστε εμας τους μισθωτους να πληρωνουμε μεχρι τελευταιας δεκαρας.

ονομα είπε...

Φίλε Χάρη συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Εμείς είμαστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι για την κατάντια μας, κι όχι μόνο γι'αυτά που λες, αλλά και γιατί μετά την ψήφο τους αφήνουμε όλους ανεξέλεγκτους.

Όσον αφορά το Φουκαρά, θα του απαντήσω ότι να μην μπαίνει στο παιχνίδι κάποιων που θέλουν οι κοινωνικές ομάδες να φαγώνονται μεταξύ τους. Δε σου φταίει ο ελεύθερος επαγγελματίας φίλε μου αν εσύ πας στο γιατρό και ζητάς να μη σου κόψει απόδειξη για να πληρώσεις λιγότερα. Και στην καφετέρια δεν ζητάς απόδειξη. Και στην ταβέρνα το ίδιο. Που πας στην Τράπεζα και αγοράζεις πιστωτική κάρτα με επιτόκιο 18%, όταν οι γερμανικές τράπεζες ούτε στα ονειρά τους δεν έχουν φανταστεί τέτοια κλεψιά.

Άστα φίλε φουκαρά, ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ. Που τους αφήσαμε να αλωνίζουν... Που αφεθήκαμε να αλωνίζουμε...

Φιλικά
Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ. Που τους αφήσαμε να αλωνίζουν... σωστό. Και για αυτό θα πληρώσουμε!!! Εγώ θέλω και θα πληρώσω.Θα δώσω χρήματα να σώσουμε την πατρίδα μας ΟΜΩΣ με αντάλαγμα. Όχι με τόκους και τέτοια όπως οι Γερμανοί, αλλά με αντάλαγμα ΑΙΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ. Ονόματα..Μέτρο και όνομα. Αύξηση ΦΠΑ και όνομα..Κατάργηση επιδομάτων και όνομα...φόρος στα καύσιμα και όνομα..λαμόγια φυλάξτε τους κ@λους σας...τα παλούκια στήνονται στις πλατείες!!Θα παρακαλάτε για ισόβεια..

Top