αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Αποστρατεύτηκε ο Ιωάννης Πατσαντάρας

Tο ΣΑΓΕ έκρινε χθες ως ευδοκίμως τερματίσαντα τη σταδιοδρομία του τον Γιάννη Πατσαντάρα. Ο Γιάννης αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Αντιπτέραρχου (Ι).
Εκτός του Γιάννη, αποστρατεύτηκαν ακόμη έξι αντιστράτηγοι, ένας αντιναύαρχος, δυο αντιπτέραρχοι, επτά υποναυάρχοι και δέκα υποπτέραρχοι.
Γιάννη σ'ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά στην πατρίδα... Μας κάνεις υπερήφανους που είμαστε συντοπίτες...

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

-ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΑΣ

- ΑΞΙΟΣ - ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ & ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ Π.Α., Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ

- ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΣ & ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ, εως τώρα

- ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ & ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ & ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ

- ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ, ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΛΗΡΩΣ .

- ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ, ΟΤΙ ΜΕΤΑ TΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔIΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ CAOC-7 ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ , ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ κ. SPECKHARD ΣΤΟ ΑΤΑ, ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ CCAIR IZMIR ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟ R. JODICE ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ, ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΠΑΝΕ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.

- ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΙΩΣΑΜΕ ΟΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΑΜΜΕΣΑ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΣΑΦΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΚΙ ΣΕΧΙΡ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ - ΚΟΡΚΑΝ ΠΟΥΛΑΤΣΟΥ - ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ.
ΤΟΣΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ !!!

.... ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ...

..... ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΙΚΡΟΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ... ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΑΣ .. ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙΤΕ ....
-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

http://www.drougos.gr/?p=3322

http://www.diplomatia.gr/article/1570/ένοπλες-δυνάμεις-πολεμική-αεροπορία-στρατός-ξηράς-κρίσεις-πολεμικό-ναυτικό-πατσαντάρας.html

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια κ. Αρχηγέ!

Θα θυμόμαστε πάντοτε αυτό το επτάμηνο της παρουσίας σας στο Αρχηγείο με υπερηφάνεια και συγκίνηση.

Μάκαρι όλοι οι Αξκοί της ΠΑ να είχαν το σθένος, τη μαχητικότητα αλλά και την αβρότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις με τους υφισταμένους τους όπως είχατε εσείς!

Η Παναγιά μαζί σε σας και στην οικογένειά σας!

...ενάς συνάδερφος!

Ανώνυμος είπε...

Η Αράχωβα είναι περίφανη για τον Γιάννη.Όσο για την ηγεσία του ΓΕΑ : "Καληνύχτα σας κε Πτέραρχε"

Στέργιος Μπακολουκάς είπε...

ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Ήταν συμμαθητής μου, με τιμά με τη φιλία του. Πάνω απ όλα όμως είναι ΑΝΤΡΑΣ. Η Πόλις σ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς έχει ανάγκη από Άντρες. Τον καλοδεχόμαστε ως πολίτη πλέον στα πατρώα, με τον παρακάτω στίχο του Κ. Καβάφη:
«Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των
Ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες
Ποτέ από το χρέος μη κινούντες.»

Στέργιος Μπακολουκάς

ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΚεΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ(ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ)ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΟΥΝΕ ΚΥΡΙΟΙ!ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ?ΩΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΠΕΛΛΑΚΙ .ΤΗΝ ΜΙΑ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΑΣΙΝΟ...ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΕΤΥΧΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΑΝ ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΓΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΝΟΙΩΣΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ..

ονομα είπε...

Στέργιο, Στάθη συμφωνώ μαζί σας...

Ότι δημοσίευμα και να έχω διαβάσει για τον Γιάννη, με γεμίζει περηφάνια...

Ότι και να πω γι'αυτόν, ότι και να γράψω, λίγο θα είναι...

Ντελάλης

Στυλιάρης Στάθης είπε...

Διαβάστε το σημερινό δημοσίευμα 3/3/2010 http://www.drougos.gr/ παράγραφος 3 και τη παρέμβαση που κάνει για την αδικία που έγινε.

Στυλιάρης Στάθης είπε...

Μηπως σε παρακαλώ πολύ μπορεις να κάνεις ανάρτηση το δημοσίευμα του δρούγκου που σου αναφαίρω παραπάνω

ονομα είπε...

Φίλε Στάθη το παραθέτω παρακάτω:

3)Πολλοί μου είπαν ότι «δεν πέρασα-ενώ τα γνωρίζω- σε ευρεία κριτική επί των βιογραφικών σημειωμάτων των προαχθέντων και αποστρατευθέντων. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Υπάρχουν λόγοι που ορισμένοι δεν θα έπρεπε να προαχθούν. Στις κρίσεις πάντα υπάρχουν αδικίες.Και πιέσεις. ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Εμμένω στην αναλυτική διάσταση του θέματος, και δεν προσωποποιώ τα πράγματα .ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΤΑ Αντιπτεράρχου(Ι) ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ Που ήταν κραυγαλέα περίπτωση αδικίας και λαθεμένης απόφασης της ηγεσίας του ΚΛΑΔΟΥ με ευρύτερες προεκτάσεις. Με Ροβεσπιερικού «τύπου ενέργειες» σε τέτοιου επιπέδου πρόσωπα «χάνεις και τα ελάχιστα ερείσματα που πιθανό να νομίζεις ότι έχεις». ΠΕΡΑΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ. ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ. ΑΡΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ .ΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΤΣΙ «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ», ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΌΤΙ «ΚΑΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΜΕΝΟ»..

Τι να πει κανείς;;; Ντροπή κύριοι της Κυβέρνησης... Ντροπή....

ΔΗΜΟΤΗΣ Β' είπε...

Απο μονο του το γεγονος οτι ολοι αναγνωριζουν την αξια του, περα απο κοματικες προτιμησεις, λεει τα παντα για την προσφορα του σε ολες τις θεσεις στις οποιες υπηρετησε.
Δυστυχως ομως ''επεσε υπερ ΠΑΡΤΗΣ''και οχι ''υπερ ΠΑΤΡΙΣ''.
Αθανατη Ελλαδα που κατασπαραζεις τα παιδια σου σαν αλλη Μηδεια.
Τιμη για την Αραχωβα που εχει τετοια τεκνα και τιμη για την αεροπορια μας που διοικηθηκε απο τετοιον ΑΡΧΗΓΟ.

Top