αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Παραιτείται από τη βουλευτική σύνταξη η Νανά Μούσχουρη

Ένα φωτεινό, πλην σπάνιο παράδειγμα έδωσε η παγκοσμίως γνωστή Ελληνίδα Νάνα Μούσχουρη, με την επιστολή της που απέστειλε στον υπουργό Οικονομικών.
Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα τραγουδίστρια αλλά και πρώην Ευρωβουλευτής της Ελλάδας κατά την περίοδο 1994-1999, Νανά Μούσχουρη, ζήτησε από τον κύριο Γιώργο Παπακωνσταντίνου να μην απολαμβάνει πλέον τη σύνταξή της από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, έως ότου η Ελλάδα εξέλθει από την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει.
Η Μούσχουρη επικαλείται την οικονομική κρίση και την ανάγκη να εξέλθουμε από αυτή και τονίζει ότι με τον τρόπο της βάζει και αυτή ένα… χεράκι. Έτσι, προέβη στην ανακοίνωση, την οποία και σας παρουσιάζουμε, όπως ακριβώς εστάλη.

Από το fimotro

1 σχόλια:

Τάσος είπε...

Μπράβο - Μπράβο. Που είναι τόσοι άλλοι, δήθεν σπουδαίοι-φτασμένοι-λεφτάδες-πολυάσχολοι-ενίοτε διανοούμενοι. Μήπως πάσχουν από το σύνδρομο της μειονεκτικότητας;

Top