αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Πάλης ξεκίνημα...

Με συμμετοχή συμπολιτών μας που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο κατά τη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα τον «Καλλικράτη», οι πολίτες της Αράχωβας, έδειξαν με τον τρόπο τους ότι η αδικία και η κοροϊδία που υπέστησαν δεν θα περάσει.
Πολλοί εκφράστηκαν με οργή εναντίον εκείνων που έκαναν και εκείνων που επέτρεψαν την λαθροχειρία μετά τη δημοσίευση του χωροταξικού του Καλλικράτη, σύμφωνα με το οποίο ήμασταν αρχικά Δήμος Αράχωβας με έδρα το Δίστομο και κατόπιν "ξαναβαφτιστήκαμε", αυτή τη φορά Δήμος Διστόμου. Κανείς δεν φαίνεται διατεθειμένος να δεχθεί αυτό το αίσχος που κάποιοι μας παρουσιάζουν για... τυπογραφικό λάθος.
Οι περισσότεροι πολίτες που μίλησαν συμφώνησαν με την άποψη του Σ. Γιαννέλου για δυναμική διεκδίκηση τόσο του ονόματος όσο και της έδρας, με επιχειρήματα οικονομικά, αναπτυξιακά και πληθυσμιακά. Άποψη με την οποία συμφώνησε και το Δημοτικό Συμβούλιο κατά πλειοψηφία. Μειοψήφησε η δεύτερη πρόταση για διεκδίκηση μόνο του ονόματος του Δήμου κι όχι της έδρας.
Εξουσιοδοτήθηκε ο Δήμαρχος να προβεί σε διαπραγματεύσεις με τα άλλα χωριά για την εξεύρεση λύσης.
Προγραμματίστηκαν κινητοποιήσεις που θα κλιμακωθούν στην περίπτωση που δεν βρεθεί συναινετική λύση και η Πολιτεία δεν ανακαλέσει την "ανασκευασθείσα" άποψή της για τον Δήμο μας.
Aπό την πλευρά των πολιτών της Αράχωβας, δεν υπάρχει αντιπαλότητα με τους κάτοικους του Διστόμου ούτε έχθρα, όμως περίμενουμε από αυτούς να καταδικάζουν τέτοιες ενέργειες.

Αναγνώστης

23 σχόλια:

Κασσάνδρα είπε...

Η μοναδική πρόταση διαπραγμάτευσης είναι η πρόταση Γεωργακού. Ή μας δίνεται το όνομα ή πάμε οικειοθελώς στη Λιβαδειά. Μια τέτοια προοπτική θα καταστήσει τον "ιστορικό, μαρτυρικό" δήμου Διστόμου πληθυσμιακά κάτω των 10000 κατοίκων άρα ...... Σε αυτό το ενδεχόμενο πιθανώς να την κάνει οικειοθελώς και η Αντίκυρα και να μείνουν μόνοι τους ως ορεινός δήμος μαζί με την παραλία Διστόμου.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η αδικία εις βάρος του χωριόυ μας δεν θα περάσει.Για να γίνουν έτσι τα πράγματα με τον....."Δήμο Διστόμου",κάποιος Διστομίτης στη Βουλή πρέπει να έβαλε το χεράκι του.Ας γίνουν όσες προσπάθειες είναι δυνατόν αλλά να μην έρθουν όλοι αυτοί στις μεγάλες γιορτές να φανούν και να φωτογραφηθούν και μόλις περάσουμε απ το κέντρο να την κάνουμε με ελαφρά.....Οι περισσότεροι Αραχωβίτες κοιμούνται και ξυπνάνε με την ανησυχία ότι τελευταία χρονια ειδαν το πανό "ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΑΙ ΓΙΩΡΓΗ" και ότι από του χρόνου θα αντικρύχουμε το "Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ".
ΚΥΡΙΟΙ,ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.....ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΜΑΣ.....????

Στέργιος είπε...

Ο Γεωργακός πρότεινε και την άποψη να πάει ο Δήμαρχος μαζί με κάποιους από του ΔΣ στο Δίστομο και να διαπραγματευτεί απ ευθείας μαζί τους το όνομα, δίνοντάς τους την έδρα. Η πρόταση αυτή ΔΕΝ συζητήθηκε όσο έπρεπε. Αν συνδυαστεί με την αρχική του πρόταση, «αν δεν μας δώσουν το όνομα να πάμε Λειβαδιά», ίσως να ενδώσουν κάτω από το βάρος του φόβου τους για διάλυση του Δήμου και να ………συνετιστούν. Αυτή η ενέργεια πρέπει να γίνει άμεσα γιατί μπορεί να μας απαλλάξει από όλες τις άλλες προσπάθειες.

ANEΠΑΦΟΣ είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ.

ΓΙΩΤΑ είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΠΑΦΟ.ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙ Ν.Δ ΤΟ Ι.Τ.Α
ΕΔΙΝΕ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ. ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΡΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΩ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΩ.
ΑΛΛΑ ΑΝΕΠΑΦΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΤΗΛΙΝΑΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΕ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΗΤΕ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΑΡΑΧΩΒΙΤΩΝ
ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ Τα Α...Α του απο την ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 100%
ΑΠΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΔΕΝ ΒΓΕΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ.
ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΙΑ ΧΑΖΟΣ.
Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΕΓΟΙΣΜΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ.
ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝ ΔΕ ΠΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΙΘΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ.

ΥΓ. ΝΤΕΛΑΛΗ ΕΚανεςΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΤΟ ΖΕΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...
ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ...
ΠΝΤΑ ΤΟ ΠΑΝΙΓΥΡΑΚΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΑΙ ΓΙΩΡΓΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος μπορεί να μην καταλαβαίνει τη διαφορά της λέξης μεθόδευση και λαθροχειρία, μπορεί να του καταλογίζουμε διάφορα, αλλά τούτη τη στιγμή εκτιμώ ότι πρέπει όλοι να τον στηρίξουμε στο δύσκολο αγώνα που έχει μπροστά του . Μια προϋπόθεση μόνο. Ενημέρωση και Δήμαρχε προχώρα είμαστε όλοι μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω από το http://www.greekholocausts.gr/gr/index.php Μαρτυρικές Πόλεις & Χωριά της Ελλάδος 1940 - 1945:
Μαρτυρικές πόλεις στη περιοχή μας είναι
ΑΓΙΑ ΕΥΘΥΜΙΑ, ΒΟΥΝΙΧΩΡΑ, ΔΙΣΤΟΜΟ, ΕΠΤΑΛΟΦΟ, ΚΑΛΟΣΚΟΠΗ, ΛΙΔΩΡΙΚΙ, ΛΙΛΑΙΑ, ΠΡΟΣΗΛΙΟ, μία μόνο όμως από αυτές πουλά και εξαργυρώνει την πρόσφατη ιστορία της.
Κύριοι ξυπνήστε. Δεν είναι θέμα μόνο μαρτυρικών δήμων. Είναι θέμα Πασοκικών εξυπηρετήσεων .
Απαντώντας στη Γιώτα και στο Ανέπαφο, Ναι μπορεί ο Λεόντιος να το έκανε, αλλά μην ξεχνάμε ότι αυτά γίνονται από το Ραγκούση και τη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.

Σίγμα είπε...

Ντελάλη,
Το "ΠΑΛΗΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ..." πρέπει να βασίζεται στην ορθότητα του αιτήματός μας για το όνομα και την έδρα του Δήμου και όχι στην "αδικία και κοροιδία".
Επίσης, πρέπει να υπάρχει πλήρης τεκμηρίωση. Ο καθηγητής Μακρυδημήτρης είχε πολύ καλές τοποθετήσεις σήμερα στο FLASH 961 και ανέφερε σαν παράδειγμα και την Αράχωβα. Ας το συμβουλευτούμε.

Εσώγαμβρος είπε...

Για να αντιμετωπίσεις τον αντίπαλό σου πρέπει να τον γνωρίζεις. Ας χαρτογραφήσουμε λοιπόν το πεδίο. Το Δίστομο έχει σχέδιο, έχει ατζέντα, και βεβαίως έχει το "βαθύ ΠΑΣΟΚ" στο πλευρό του το οποίο του εξασφαλίζει προνομιακή επιρροή και ώτα ευήκοα στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Η Αράχωβα έχει πέσει θύμα της επιτυχίας της η οποία την έχει ωθήσει σε μια κατάσταση ακατάσχετης ευωχίας και φιλαρέσκειας θεωρώντας εν πολλοίς ότι η εκάστοτε Μενεγάκη των κάθε λογής πρωϊνάδικων είναι και ντε φάκτο Υπουργός Εσωτερικών, Τουρισμού και Οικονομίας. Το Δίστομο φθονεί την λάμψη της Αράχωβας αλλά ταυτόχρονα την εποφθαλμιά. Το χρήμα είναι πολύ και τα συμφέροντα που διακυβεύονται πολλά. Ο νοών νοείτω!
Εκτίμησή μου είναι ότι το Δίστομο είχε μια ξεκάθαρη στρατηγική απέναντι στον Καλλικράτη: Αποτροπή ενδεχόμενης συνένωσης με τη Λειβαδιά (όπου οι Διστομίτες θα παίξουν με άλλη σύνθεση) και δημιουργία άλλου Καλλικρατικού πόλου όπου θα είχε σοβαρές προοπτικές επικράτησης. Γι αυτό άλλωστε φρόντισαν να ψαλιδίσουν την πρόταση του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πετώντας έξω από το νέο Δήμο τη Δαύλεια δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για έναν πρασινοβαρή δήμο.
Ο χαρακτηρισμός του νέου δήμου ως ορεινού αποτελεί βεβαίως αστειότητα. Έγινε όμως εκ του πονηρού. Αν δείτε τα στατιστικά στοιχεία του νομοσχεδίου Ραγκούση θα δείτε ότι ο προτεινόμενος δήμος έχει πληθυσμό 9.802 κατοίκων. Άρα υπολείπεται κατά 198 από το ελάχιστο όριο των 10.000 κατοίκων που έχει τεθεί ως δήθεν ενιαίο κριτήριο. Αλλά αν ένας δήμος χαρακτηρισθεί ως ορεινός το ελάχιστο όριο μειώνεται στους 2.000 κατοίκους. Αυτός είναι ο (υστερόβουλος και πονηρός) λόγος που ο νέος δήμος χαρακτηρίσθηκε ορεινός και ουδείς άλλος. Και βέβαια δεν θα σχολιάσω την χωροταξική ορθολογικότητα ενός δήμου που ξεκινάει από 1400 μέτρα υψόμετρο και καταλήγει στο... ακρογιάλι.
Θα ήθελα να σας πω κι άλλα αλλά μην σας κουράζω. Μια ταπεινή συμβουλή μόνο: φτιάξτε δική σας ατζέντα και πλατιές συναινέσεις αλλιώς θα μας μείνει η Μενεγάκη και η εφήμερη λάμψη του γκλάμουρ.

Tatii είπε...

Είμαστε λαός κρισιάρικος. Αν δεν υπάρξει κρίση, απειλή, ζόρι, απελπισία, δεν μπορούμε να δείξουμε το μεγαλείο μας. Το είχανε διαπιστώσει και όλοι οι αρχαιοέλληνες στρατηγοί: Σε ένα παγιδευμένο σώμα εχθρών δώσε διέξοδο διαφυγής, γιατί, αν δεν την έχει, πολεμάει έως θανάτου με τερατώδη γενναιότητα και μπορεί να σε νικήσει.

μαθηματικος είπε...

ο ψηλος η πρωτη γατα.βλεποντας τον κοσμο να ναι με τον γιαννελο αδειασε τον λεοντιο και ψηφισε αναποδα απ οτι ειχε εισηγηθει.να σας πω γιατι.ο ψηλος εχει καταλαβει οτι ο λεοντιος ειναι καμμενο χαρτι στην αραχωβα.τα βαλε κατω μετρησε την δυναμη του σταθη ξεροντας απο πρωτο χερι ποσοι ασπροσπιτιωτες δουλευουν στην κοκα κολα και οτι ο σταθης εχοντας συμμαθητες εκει εχει μεγαλη δυναμη μετρησε τα κουκια καιεκανε την στροφη.μονο που λογαριασε χωρις τον ξενοδοχο γιατι ο σταθης αρνειται μεχρι στιγμης να ειναι υποψηφιος δημαρχος.αλλα τετοια γατα που ειναι ο ψηλος που θα παει θα τον πεισει.οι πασοκοι δεν θα εχουν αντιρριση γιατι δεν θελουν με τιποτα λεοντιο.οι δεξιοι θα λενε καλυτερα αυτος που ηταν δικο μας παιδι πριν φυγει απο το κοπαδι,και κοινος υποψηφιος γιαννελος.αραχωβα +ασπρα σπιτια=δημαρχος.σας μοιαζει σεναριο μηπως.περιμενετε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιαννέλος στο Δ.Σ. έκανε ηγετική εμφάνιση παρασύροντας και μηδενίζοντας όλους τους σχεδιασμούς. Ο πρόεδρος (γνωστός παλάτζας) εξαναγκάστηκε να ακολουθήσει. Ο δήμαρχος αξιολύπητος με τα μάτια εκλιπαρούσε να τελειώσει το βασανιστήριο. Κανένας δεν σκέφτηκε όμως να επιβάλει τη παρουσία του Γιαννέλου στις διαπραγματεύσεις με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε να το ξαναχύσει το γάλα απο τη καρδάρα ο Λεόντιος.

ΤΥΡΟΓΑΛΟΣ είπε...

Ψηλος και Γιαννελος ειναι κολλητοι και πριν ερθουν σε οποιοδηποτε συμβουλιο εχουν συνεννοηθει τι θα πουν και τον πανε το Λεοντιο ψηλο γαζι.
Που ηταν ο ψηλος τοσα χρονια που τα προβληματα υπηρχαν,αλλα τωρα που εγινε η Αραχωβα φιρμα ειναι ωραια να εισαι και να ακουγεσαι προεδρος Δ.Σ Αραχωβας.
Οταν θα ξυπνησετε γκαβαραπαδες θα ναι αργα.Εδω δουλεψαν το Λεοντιο μια τετραετια,δεν θα δουλεψουν εμας?
Εμεις οι μεγαλυτεροι ξερουμε,εσεις οι νεωτεροι να ρωτησετε και να μαθετε την ιστορια του καθενος.

Ανώνυμος είπε...

Τυρόγαλο μην λες ..... Ο ψηλός είναι παλάτζας και δεν καταλαβαίνω γιατί ο Γιαννέλος θα πάει να συνεννοηθεί μαζί του τώρα που έχει μαζί του όλο το χωριό.

γιαννελος σταθης είπε...

δεν θα ασχοληθω με τα σεναρια αυτη την ωρα προεχουν αλλα.μια ερωτηση τυρογαλε?για πες μας εσυ την ιστορια του καθενος σαν μεγαλυτερος και που δουλεψα τ αφεντικο σου?4 χρονια.αιδως πατριωτη!!!οσο για τ αλλο που εγραψες ετσι για ν αλαφρυνω λιγο την κατασταση με λιγο χιουμορ.ναι οταν εχουμε δ.σ συναντιομαστε κρυφα με τον ψηλο στην στρουγγα του παππου μου στον λαρσο και συννενοουμαστε τι θα πουμε.ντροπη βρε!!!!!!τελος παντων για να γραφεις παει να πει οτι ενδιαφερεσαι.ας αφησουμε λοιπον τα σεναρια κι ας ειμαστε ολοι εκει την κυριακη στις 10 να στειλουμε το μηνυμα ..και μολις νικησουμε και τελειωσει αυτη η ιστορια μπορουμε να ξαναρχισουμε να τσακωνομαστε.μεχρι τοτε ενωμενοι.μην ξεχνατε ολα αυτα τα διαβαζουν κι αλλοι.προχθες το μηνυμα ηταν ενα και σαφες.ολοι μαζι δυναμικα.καλο βραδυ απο την θεσσαλονικη οπου βρισκομαι για επαγγελματικους λογους,μετα θα παω χανια αλλα την κυριακη θα ειμαι επανω και περιμενω ολους και τους εν αθηναις ν ανεβουν.αν καπιοι δεν εχουν μεσον ο ΑΧΟΣ ειναι διατεθειμενος να βαλει πουλμαν.

ΖΥΓΟΣ είπε...

Σαν μεγαλος εμφυλιος να ανοιξε . Μηπως γιαυτο καλυτερα να μεινει Δημος Διστομου και με την δικημας βουλα και νατελειωνουμε?

tatii είπε...

πεστα ρε ζυγε...!οποιο σχολιο και αν διαβασεις στο block ολοι με τον Γιαννελο τα βαζουν.ελεος!Ας κατεβει δημαρχος ο(δεξιος)ΤΥΡΟΓΑΛΟΣ λοιπον να δουμε ασπρη μερα.Και να του πω οτι εχουμε ξυπνησει μαλλον αυτος κοιμαται ακομα.Και επιτελους ψηφιστε μια φορα με βασει το συμφερον της Αραχωβας και αφηστε στην ακρη τα κομματικα.

ΤΥΡΟΓΑΛΟΣ είπε...

Εγω tatti δεν ειμαι δεξιος ειμαι ακομα πιο περα,ειμαι χουντικος.
Γιατι αν ηταν η χουντα θα σου λεγα τι θα γινοταν.
Επρεπε εγω και μερικοι αλλοι να μασταν μερικα χρονια νεωτεροι και να δεις που θα πηγαινε κι ο Δημος Διστομου και ο Καλλικρατης γιατι εμεις ειχαμε.....α.α
Αυτο που παραδεχομαι στο Γιαννελο ειναι το οτι ειναι δυναμικος και υπερασπιζεται τις αποψεις του με σθενος

NEOS ARAXWVITHS είπε...

Eνταξει Ντeλαλη, ειμαστε ''ο κατεξοχήν χειμερινός τουριστικός προορισμός της Ελλάδος''. Το θεωρεις αρκετο ως επιχειρημα εσυ και ο Δημαρχος;Ιδιως τωρα με την οικονομικη κριση μαλλον προκαλουμε τον μεσο Ελληνα να μιλαμε για τουρισμο με ...σκι και πλουσιους...
Αν το Διστομο πει - και σωστα - οτι εχει στην εδρα του το μεγαλυτερο εργοστασιο των Βαλκανιων - το Αλουμινιο - οπως και το Βυζαντινο μοναστηρι του Οσιου Λουκα με τα ψηφιδωτα, ιδια με την Αγια Σοφια, εμεις τι θα πουμε; Ή αν πει οτι ειναι παγκοσμιως γνωστο για την Σφαγη και απο την Δικη κατα του Γερμανικου κρατους, τι λεμε τοτε; Μηπως πρεπει να αλλαξουμε τροπαρι;

Ανώνυμος είπε...

Α,ρε τυρόγαλε ΜΟΝΟ η χούντα μπορει να τα αλλάξει όλα....Ευτυχώς που τα παιδιά μας έχουνε ΞΥΠΝΗΣΕΙ και ευτυχώς είναι πιο έξυπνα απο εμάς και μπορούν να σκεφτούν και παραπέρα γιατί εμείς έχουμε μείνει στα ίδια απ'ότι βλέπω....Όσο για το αν είχατε α..... ασε να το κρίνει κανένας άλλος!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς «Τυρόγαλος» : ΟΥΣΤ !!!!!

Top