αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Το πάρτυ άρχισε...

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου ντελάλη τι κάνεις??? Χαθήκαμε...
Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στον αγαπητό μας Δήμαρχο για τις νέες του επιχειρηματικές δραστηριότητες στην γειτονική μας Βουλγαρία. Μπράβο κύριε δήμαρχε τώρα θα κοιμόμαστε όλοι ήσυχα γιατί δεν έχουμε να φοβηθούμε ούτε το ΔΝΤ ούτε τίποτα αφού εσείς πλέον θα μπορείτε να ζήσετε όλο το χωριό μας με τα λεφτά που ............ απο τους επιχειρηματίες της Αραχωβας και απο τις ....... των (αναπτυξιακών) έργων ώστε να κατασκευάσετε το εργοστάσιο σας. Ούτως η άλλως δικό μας δεν είναι των πολιτών φυσικά, ε???
Τώρα ας περάσουμε στον αγαπητό κύριο Γιαννέλο που αγαπάει την Αράχωβα τοοοοοοοσο πολύ, χαίρομαι πολύ που μαζί με όλο το συμβούλιο επιτρέψατε ένας ιστορικός δήμος να γίνει τίποτα ενώ χτυπιόσασταν στα καφενεία για τα κατορθώματα σας οτι δεν θα επιτρέψετε σε κανέναν να πειράξει το δήμο μας... Τα πανηγύρια όμως καλά κρατούν.
Απλά ντροπή σας και αίσχος γιατί σίγουρα αν βλέπουν άνθρωποι παλιοί που ανέδειξαν αυτόν τον τόπο και τον έβαλαν στον χάρτη εσείς καταφέρατε να τον εξαφανίσετε και πλέον είναι αργά για αγώνες και δήθεν κινήσεις εντυπωσιασμού.
Ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται και το άσχημο σε αυτή την περίπτωση είναι πως, εσείς στρώσατε γιατί είστε πουλημένα κορμιά κι εμείς πρέπει να κοιμηθούμε σαν ξεχασμένοι ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ.
Ξέρω πως δεν θα αναρτηθεί το mail μου αλλά τι να κάνουμε είπαμε πως είναι ενα blog ελεύθερης έκφρασης που ανεβαίνουν μόνο συγκεκριμένα mail κι από συγκεκριμένες παρατάξεις.

Σίγμα είπε...

Ειλικρινά δεν μπορώ να εξηγήσω, Ντελάλη, την επιλεκτική σου μνήμη στις περιόδους πρίν το Μάρτιο 2004 και μετά τον Οκτώβριο 2009. Ασφαλώς και η διαχείριση του προβλήματος γίνεται (με σωστούς ή λάθος χειρισμούς) απο τη σημερινή κυβέρνηση αλλά μήπως δεν πρέπει να ξεχνούμε τη διαχείρηση της ...ρεμούλας κατα την περίοδο Μάρτος 2004 - Οκτώβριος 2010?

ονομα είπε...

Ασφαλώς έχει δίκιο.
Δεν έχω επιλεκτική μνήμη.
Φταίνε όλοι... Φταίμε όλοι...

Ντελάλης

Σίγμα είπε...

Ναι Ντελάλη, φταίμε όλοι. ΄Ομως, ο τρόπος που προβάλεις το θέμα τουλάχιστον υπονοεί πως για όλα φταίει ο ...πράσινος ήλιος (είσαι καλός στο ...marketing). Ας μείνουμε όμως (αυτή τη δύσκολη μέρα) στο "ΠΑΛΗΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ..." για την οικονομική μας συνέχιση έχοντας πάντα στο νού τα λάθη όλων μας, διάθεση για δουλειά και ηλιόλουστη Ελληνική αισιοδοξία και όχι άλλη αλαζονία, ωχαδερφισμό και αδιαφορία για το σύνολο.

ονομα είπε...

Φίλε Σίγμα.

Αν και δε με απασχολεί προφανώς είσαι οπαδός του πράσινου ήλιου. Εγώ δεν είμαι οπαδός ούτε του πράσινου ήλιου, ούτε του μπλε πυρσού, ούτε του κόκκινου σφυροδρέπανου, ούτε οτιδήποτε άλλου.
Προβάλλω τον πράσινο ήλιο και την αγαστή συνεργασία με το ΔΝΤ γιατί ο πράσινος ήλιος το υλοποίησε. Τα αποτελέσματα θα τα δεις στην τσέπη σου λίαν συντόμως.
Όλοι έχουν κλέψει, όλοι έχουν παρανομήσει... Πράσινοι, μπλε, κόκκινοι κτλ.
Δεν είμαι με κανέναν. Είμαι εναντίον της κλεψιάς. Είμαι εναντίον των εχθρών της Ελλάδος και των Ελλήνων. Είμαι με την αξιοκρατία και τη διαφάνεια.

Προτείνω σε όλους να βγάλετε τα σκουφάκια σας, πράσινα, μπλε, κόκκινα, και να δείτε την αλήθεια κατάματα. Γιατί μόνο τότε θα δούμε καλύτερες μέρες.

Ντελάλης

Tatii είπε...

Είμαστε λαός κρισιάρικος. Αν δεν υπάρξει κρίση, απειλή, ζόρι, απελπισία, δεν μπορούμε να δείξουμε το μεγαλείο μας. Το είχανε διαπιστώσει και όλοι οι αρχαιοέλληνες στρατηγοί: Σε ένα παγιδευμένο σώμα εχθρών δώσε διέξοδο διαφυγής, γιατί, αν δεν την έχει, πολεμάει έως θανάτου με τερατώδη γενναιότητα και μπορεί να σε νικήσει.

Σίγμα είπε...

Αγαπητέ Ντελάλη,
Ναι, ψηφίζω τον πράσινο ήλιο. Δεν νομίζω η τοποθέτησή μου να με ταξινομεί στους οπαδούς. Προσπαθώ για το αντίθετο τουλαχιστον. Δεν φόρεσα ποτέ πράσινο σκουφάκι. Η αντίθεση όμως επιβάλλει και μια θέση. Γνωρίζεις καλά πως όλοι οι Έλληνες υπογράφουν τις θέσεις σου για τη κλεψιά, τους εχθρούς της Ελλάδας και των Ελλήνων την αξιοκρατία και τη διαφάνεια. Όμως, όπως λές, όλοι έκλεψαν, παρανόμησαν κτλ.
Σε καμμιά περίπτωση όμως οι ψηφοφόροι ενός κόμματος δεν έχουν πορεία ζωής για το καλό αυτού του τόπου.
Όσο για την αποδοχή της "συνεργασίας" με το ΔΝΤ απο τη σημερινή κυβέρνηση, ίσως οι άλλες επιλογές (...ποιές;) που είχε στη διάθεσή της να ήταν επωφελείς.

αι γιωργης είπε...

oi 3 μεγαλες ατυχιες.1η αυτη την στιγμη που ειτε μας αρεσει ειτε οχιτο πασοκ κανει κουμαντο δεν υπαρχει ενας αρχηγος του πασοκ ισχυρος στη αραχωβα.ειμαστε διασπασμενοι σε κομματια.κοιταξτε μονο ποιος μιλησε εκ μερους του πασοκ.2ηο ψηλος-γιατι ειναι φιλος. του-κι ο σταθης -γιατι εχει παραιτηθει-οι δυο κατ εξοχην ανθρωποι που ξερουν να μιλανε εχουν αφησει τον δημαρχο να μιλαει που στις 4 κουβεντες οι 3 ειναι λαθος.3η ατυχια.επικεφαλης υης αντιπολιτευσης ειναι.........βαλτε εσεις οποιο κοσμητικο επιθετο θελετε.αυτα παντως δημαρχε σ ενα τοσο κρισιμο συμβουλιο το να μην περασει η προταση σου και να σε καταψηφισει ακομη και το αλτερ εγω σου ο ψηλος ειναι λογος παραιτησης

ονομα είπε...

Φίλε Σίγμα.

Δεν σε μέμφομαι που ψηφίζεις το ΠΑΣΟΚ. Δεν θα το έκανα ούτε αν ψήφιζες Νέα Δημοκρατία. Δεν σου μιλάω για χρώματα. Δε με αφορά αν είσαι οπαδός ή απλός ψηφοφόρος του συγκεκριμένου κόμματος, ή οποιουδήποτε άλλου...
Μου λες ότι η αντίθεση επιβάλλει και μια θέση. Θα σου πω τη θέση μου. Το θέμα είναι αν την αντέχεις.
Ψήφιζε ότι νομίζεις σωστότερο, δεν έχει καμία σημασία. Όμως έχε το μυαλό σου ευρύ και τα μάτια σου ανοιχτά. Και να συμμετέχεις. Κι όπου δεις τη λοβιτούρα, την κλεψιά, μη σταματάς να το φωνάζεις. Προφανώς να μην κάνεις ούτε εσύ λοβιτούρα αν βρεθείς σε θέση.
Και μαζί με όλους εμάς να πετάξουμε τα λαμόγια έξω από το προσκήνιο σα στυμένες λεμονόκουπες. Και πρόγκηγμα κανονικό, να μην τολμάνε να μας συναντήσουν στο δρόμο. Για να δούμε αν θα τολμάνε σε λίγο καιρό να κάνουν το παραμικρό.
Η λύση που σου προτείνω είναι απλή αλλά η πιο δύσκολη.
Δεν είναι θέμα χρωμάτων, δεν είναι θέμα προσώπων. Είναι θέμα συμπεριφοράς.
Και για να στο θέσω σε βάσεις στέρεες για να μπορείς να το καταλάβεις καλύτερα, σκέψου ποιοι μας κοροϊδεψαν κατάμουτρα με τον Καλλικράτη και το όνομα. Επειδή έτυχε να έχουν τη δύναμη. Όλο το χωριό τους προγκάει. Εσύ θα τους αφήσεις έτσι?

Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

Ντελάλη, είπες:
«Και μαζί με όλους εμάς να πετάξουμε τα λαμόγια έξω από το προσκήνιο σα στυμένες λεμονόκουπες. Και πρόγκηγμα κανονικό, να μην τολμάνε να μας συναντήσουν στο δρόμο».
Όμως μάλλον δεν το τηρείς. Σου έστειλα μια προειδοποίηση για τους μπακάληδες του Φάρμακου και το…….. έπνιξες. Μη μου πεις ότι δεν ξέρεις το θέμα και ότι δεν υπάρχουν στοιχεία γιατί ……. όλη η Αράχωβα βουίζει.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΚ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ
paskviotias.blogspot.com
3.5.2010

Κυβέρνηση ΔΝΤ:
Η ώρα της αλήθειας και της ευθύνης

Οι τελευταίες οικονομικές εξελίξεις μας φέρνουν αντιμέτωπους με μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές της ιστορίας του νεοελληνικού κράτους. Η οικονομική «κρίση» της πατρίδας μας που εξελίσσεται, δεν είναι μονοδιάστατα οικονομική αλλά συγχρόνως πολιτική, κοινωνική, πολιτιστική και ηθική. Πρόκειται ουσιαστικά για την «χρεοκοπία» του πολιτικού οικοδομήματος της Μεταπολίτευσης.

Τη «χρεοκοπία» αυτή τη δημιούργησε ένας ιδιότυπος τρόπος πολιτικής δράσης και συμπεριφοράς. Τη δημιούργησε η συνάντηση των «αιτημάτων» και των «προσφορών» πολιτικών, κυβερνήσεων, κομμάτων, «πολιτών», συνδικάτων, επιχειρηματιών, ο τρόπος δηλαδή που κυβερνήθηκε στην ακυβερνησία του – χωρίς κανένα πολιτικό σχέδιο - ο τόπος επί δεκαετίες.
Το δημόσιο χρέος είναι χρέος της χώρας αλλά εκφράζεται σε κέρδη μιας πολυδιάστατης κάστας. Η πολιτική, κοινωνική, οικονομική ανθρωπογεωγραφία της κάστας αυτής είναι γνωστή και ορατή. Αυτή η κάστα πρέπει να πληρώσει, όσοι ιδιοποιήθηκαν άμεσα ή έμμεσα το δημόσιο χρήμα, το δημόσιο πλούτο.

Σήμερα, το πολιτικό σύστημα της χώρας δεν μπορεί να ασκήσει την εθνική κυριαρχία, δεν μπορεί να ασκήσει τη λαϊκή κυριαρχία, δεν μπορεί να ασκήσει οικονομική πολιτική, έχει ουσιαστικά αποσυρθεί, έχει παραδώσει τη διαχείριση του τόπου στο μηχανισμό ΔΝΤ– Ευρωζώνης.

Διαφωνούμε απόλυτα με μια αποστροφή της ομιλίας του Πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο (2/5/2010): «Δεν είναι η ώρα της απόδοσης ευθυνών».

Λάθος , κ. Πρωθυπουργέ, ΤΩΡΑ είναι η ώρα για την απόδοση ευθυνών. Τιμωρία όλων των υπευθύνων ΤΩΡΑ!! Η υπομονή μας εξαντλήθηκε…
Δεν είναι απλά ένα πολιτικό αίτημα των εργαζομένων, είναι η κάθαρση που οφείλει να έχει η σύγχρονη τραγωδία του Ελληνισμού, πριν το νέο ξεκίνημα.

Σίγμα είπε...

Αγαπητέ Ντελάλη,
Λίγο καθυστερημένα, σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.
Τη θέση σου την αντέχω. Και πολλά περισσότερα.
Προσπαθώ να πορεύομαι με το να "προγκάω", με τον τρόπο μου, αυτούς που μας προδίδουν, πόσο μάλλον αυτούς που μας κοροιδεύουν. Είδες και την απάντηση της ΠΑΣΚ καθηγητών (δεν έχω σχέση).
Τη θέση σου όμως θα την έλεγα αντίδραση. Σε νιώθω. Πρέπει να προχωρήσουμε σε ΔΡΑΣΗ όμως Ντελάλη.
Τι εννοώ; Έχουν γίνει (στο Ντελάλη) τόσες καταγγελίες για λαθη, σκάνδαλα, διαφθορά κτλ. της Δημοτικής Αρχής (συμπεριλαμβάνω με μεγαλυτερη ευθύνη και την αντιπολίτευση). Και τι έγινε; Οι άνθρωποι μετα βαϊων και κλάδων φλερτάρουν με μια νέα υποψηφιότητα. Επίσης, για το θέμα του ονόματος ούτε λέξη για τις δικές μας ευθύνες, αδυναμίες και λάθη. Εύκολα καταγγέλλουμε τους Πασόκους του Διστόμου (όχι πως δεν πρέπει) και γινόμαστε οι ήρωες του χωριού.
Στο δια ταύτα. Πολύ καλός ο Ντελάλης σαν ενα μέσο επικοινωνίας. Ομως, Ντελάλη έχεις κοινωνικά ιερό σκοπό (σαν blog) "να κατεβάζεις το κόσμο στο δρόμο" για προβληματα του τόπου για τα οποία αδιαφορεί η Δημοτική Αρχή καθώς και για οποιοδήποτε ...αρωμα διαφθοράς και αδιαφάνειας. Σου το έχουν ζητήσει αναγνώστες σου να το κάνεις. Φαντάζομαι και κατανοώ τους λόγους για τους οποίους δεν το έχεις κάνει ακόμα. Όμως, κάποτε πρέπει να γίνει η αρχή. Το έχεις. Το διαβάζω στη "θέση" σου. Και για σκέψου. Κάποιοι σε ταύτισαν με το ...Στάθη.
Και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό. "Βάλε τους νέους στο blog"
Σε ευχαριστώ.
...Θα σε δω αύριο στους δρόμους της Αθήνας!

γιαννελος σταθης είπε...

ζητω συγγνωμη που παρεμβαινω αλλα επειδη σιγμα διακρινω μια ποιοτητα σκεψης στον διαλογο σου με τον η την ντελαλη νομιζω σ αδικει το υπονοουμενο για μενα παλι.δεν ειμαι φιλε ο ντελαλης εκτος αν καταλαβα λαθος οποτε ζητω συγγνωμη.κι αν ησουν στο δημοτικο συμβουλιο θα ηξερες οτι το ουτε λεξη για τισ δικες μας ευθυνες δεν ισχυει.ευχαριστω

Τριτο Ματι είπε...

Φιλοι Ντελαλη , Σιγμα , Σταθη........... Θελω να πω και εγω τη γνωμη μου , χωρις να θελω να διακοψω την κουβεντα που ανοιξε μεταξυ ανθρωπων , που με παρα πολυ μεγαλη χαρα βλεπω οτι αν παραμερισουμε τις κομματικες ταυτοτητες και μπορεσουμε να βγαλουμε τις ταμπελες που μας εχουν φορεσει , το αποτελεσμα πανω και περα απο ολους ειναι προς ωφελος ολων , γιατι πιστευω [θεωρω οτι το ιδιο πιστευετε και εσεις], οταν υπαρχει καλο για ολους υπαρχει και για μας τους ιδιους......... Βαζοντας και εγω τη φωνη μου , λεω οτι πρεπει ΝΑ ΠΡΟΓΚΑΜΕ [με ολη τη σημασια της λεξης] , οποιοδηποτε ΛΑΜΟΓΙΟ ανεξαρτητου χρωματος και σημαιας και οποιαδηποτε στιγμη αυτος πεσει στην αντιληψη μας......... Δεν πρεπει να χαριστουμε σε κανενα , ακομα και αν αυτος ειναι ο αδελφος μας.......... Οσο αφορα για αυτο που ειπατε για το τελευταιο Δημοτικο Συμβουλιο , επειδη ημουν εκει , για οσο ακουσα , αν αφαιρεσεις ολο τοδημοτικο συμβουλιο [συμπολιτευση και αντιπολιτευση] ,που δεν καταλογησαν καμοια ευθυνη στον εαυτο τους , με εξαιρεση τον Σταθη , ολοι οι υπολοιποι που τοποθετηθηκαν , αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο επικεντρωθηκαν στην ανιπαρξεια της Δημοτικης μας αρχης και μαλιστα μερικοι δεν ηταν καθολου ευγενικοι......... Ας προσπαθησουμε να γινουμε περισσοτεροι.........

Αυτόλυκος είπε...

Αγαπητοί,
αν προσέξατε στο τελευταίο Δ.Σ. κάποιος φίλος έβαλε θέμα επί της διαδικασίας να συζητήσουμε πρώτα, πως φτάσαμε μέχρι εδώ και μετά τις προτάσεις μας. Βέβαια η πρόταση απορρίφθηκε από τον πρόεδρο και έγινε η συζήτηση με τον τρόπο που έγινε. Ας περιμένουμε λίγο να τελειώσει το πρόβλημα «Καλλικράτης» και να είσαστε σίγουροι ότι θα ανοίξει η συζήτηση για το πώς φτάσαμε ως εδώ σ ‘ όλα τα θέματα οπότε θα έχουμε και την ευκαιρία να τοποθετηθούμε.
Όσο αφορά τη λειτουργία του Ντελάλη, αγαπητέ «Σίγμα» νομίζω ότι το μόνο σκοπό που θα πρέπει να εξυπηρετεί είναι η απρόσκοπτη και ελεύθερη διακίνηση των ειδήσεων και ιδεών στα πλαίσια που έχει βάλει. Οτιδήποτε πέρα από αυτό πιστεύω ότι είναι επικίνδυνο.
Ντελάλη λες δεν είμαι με κανένα, αυτό όμως είναι άρνηση, δεν είναι θέση, λές να δούμε την αλήθεια κατάματα, ο καθένας όμως μέσα από τα δικά του μάτια τη βλέπει διαφορετική.
Όλοι συμφωνούν με τις αξίες που αναφέρεις, το θέμα είναι πως κατακτώνται, γιατί εγώ δεν πιστεύω στο ¨προγκηγμα» και στην κατάληψη της βουλής, άλλο τρόπο πρέπει να βρούμε. Αυτό να συζητήσουμε.

ονομα είπε...

Φίλε Σίγμα, φίλοι που έχετε εμπλακεί στην συζήτηση (Στάθη, Τρίτο Μάτι, Αυτόλυκε), καθώς και όλοι οι υπόλοιποι αναγνώστες.

Ο σκοπός του blog "Ντελάλης" δεν είναι να υποκινήσει τον κόσμο σε εξέγερση, είναι να ενημερώσει και να δώσει ένα βήμα σε όλους ώστε να επικοινωνήσουμε.

Όμως από πότε είναι άρνηση, η άρνηση των μπλε ή πράσινων ή κόκκινων επιχορηγήσεων?
Δεν υποστηρίζω κανέναν κομματικό σχηματισμό, αυτό σημαίνει ότι δεν έχω θέση?
Αρνούμαι να πάρω τηλέφωνο το βουλευτή βοιωτίας για να μου κάνει... χάρη για το αυτονόητο, όπως υποψιάζομαι ότι πολλοί από εσάς έχετε ήδη κάνει.

Δε με αφορούν οι βουλευτές, οι χάρες τους, ούτε και τίποτα άλλο τέτοιο. Αυτά με αηδιάζουν.

Με νοιάζει όμως να επικοινωνώ με τους συγχωριανούς μου, ως ενεργός πολίτης, αποκλειστικά για να λύσουμε τα προβλήματά μας (χωρίς να φοράμε καπελάκια και να ζητωκραυγάζουμε την επομένη των εκλογών), να προσπαθήσουμε να βάλουμε τις βάσεις για την βιώσιμη ανάπτυξή μας, ώστε να γίνει ο τόπος μας πρότυπο ανάπτυξης και ευημερίας.

Αν αυτό δεν είναι θέση, τότε λυπάμαι, αλλά προτιμώ να μείνω... όρθιος, να μην πιάσω -δηλαδή- και τη θέση αλλουνού...

Κι όπως είπε ο Στάθης κάποτε, με αυτό τον τρόπο που σας περιέγραψα, θα προσπαθήσω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου για το καλό του τόπου. Μπορεί να είναι μικρό, αλλά θα είναι ΚΑΘΑΡΟ.

Ντελάλης

Τριτο Ματι είπε...

Θελω να εξηγηθω για να μην παραξηγηθω . Λεγοντας ΠΡΟΓΚΗΓΜΑ δεν εννοω με τιποτα τον ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟ και την ΤΥΦΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ σε οποιο βλεπουμε μπροστα μας........... Εννοω την συνεχη προσπαθεια που πρεπει να κανουμε , προς καθε κατευθυνση , να σεβαστουν το δικαιωμα που εχουμε σαν πολιτες στην ενημερωση , στη διαφανεια , στον καταλογισμο ευθυνων και ολα αυτα με στοιχεια και ονοματεπωνυμο.......... Οσο αφορα την λειτουργια του Ντελαλη , το μονο που εχω να πω ειναι οτι : αν δεχομαστε και σεβομαστε τους κανονες που εχει βαλει απο την αρχη , τοτε συνεχιζουμε και γραφουμε , αν οχι ή αν αλλαξη αυτο απο την μερια του , τοτε πολυ απλα σταματαμε να γραφουμε...........

Σίγμα είπε...

Ντελάλη, Στάθη, Αυτόλυκε, Τρίτο Μάτι γειά σας.
Ασφαλώς ο σκοπός ενός blog, Αυτόλυκε, είναι και αυτά που λές. Όμως, δεν θα ήθελα ο Ντελάλης να αποτελέσει τη συνέχεια του "καφενείου" (όπου μέχρι τον ερχομό του γίνονταν η ανταλλαγή ιδεών κτλ) ούτε το δικό μας ..."ντιβάνι".
Πιό συγκεκριμένα, πριν κάποιους μήνες το Τρίτο Μάτι μας παρουσίασε μία εμπεριστατωμένη κατάσταση (την πιό αξιόλογη κατά την αποψή μου και σε ευχαριστώ Τρίτο Μάτι, γιατί καθότι δεν είμαι μόνιμος κάτοικος έχω ελάχιστη πληροφόρηση)με ερωτήματα για πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής. Όχι μόνο δεν πήρε απάντηση αλλά την έχουμε σχεδόν ξεχάσει.
Θα μπορούσε λοιπόν ο Ντελάλης να έχει μια μόνιμη ανάρτηση με ερωτήματα προς απάντηση από τη Δημοτική Αρχή.
Δεν ζητάω κάτι το επικίνδυνο με το "να κατεβάζει το κόσμο στο δρόμο" (έχουν περάσει και τα χρόνια για χουλιγκάνικη δράση Τρίτο Μάτι). Ουσιαστικά ζητάω την οργάνωση "της συζήτησης για το πως φτάσαμε εδώ..." όπως λές Αυτόλυκε.
Επίσης, κάποιος είχε ζητήσει από το Ντελάλη να κατεβάσει τους πολίτες να μαζέψουν τα σκουπίδια. Δεν το βρίσκω επικίνδυνο.
Στάθη, λάθος κατάλαβες για "ταύτισή του Ντελάλη με σένα". Επίσης, ναι δεν ήμουν στο ΔΣ αλλά με το "ούτε λέξη για τις δικές μας ευθύνες" εννοώ τα επόμενα από το "κάναμε λάθη, συγνώμη".
Και κάτι ακόμη για σένα. Μην αρπάζεσαι με το παραμικρό και απο καχυποψία. Δώσε την ενέργειά σου και το χρόνο κάπου αλλού που θα είναι πιό ωφέλιμο για όλους μας. Η ενεργητικότητά σου είναι αναγνωρίσιμη. Και όχι μόνο από μένα.
Να είστε όλοι καλά.

Top