αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Διαχείριση των απορριμμάτων

Εδώ και 2 μήνες το 1/3 των σκουπιδιών δεν πάνε στο ΧΥΤΑ Λιβαδειάς, αλλά τα πετάνε στη χωματερή της Αράχωβας και τα μπαζώνουνε ή τα καίνε. Σήμερα τα έκαιγαν.
Πώς γίνεται αυτό εφόσον απαγορεύεται?

Αναγνώστρια

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ Η ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ:
- ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΕΣ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ????????
- ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΥΜΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΡΟΦΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ????
-ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΑΡΑΧΟΒΑ ΠΡΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ?
-ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΡΑΓΕ?????

Αράχωβας blog είπε...

Με το θέμα είχα ασχοληθεί σε παλιότερο άρθρο στο Αράχωβας blog http://tinyurl.com/37lyydz όπου θα βρείτε και άλλα στοιχεία για τη διαχείριση των αδρανών υλικών από εκσκαφές ή κατεδαφίσεις στην Ελλάδα σήμερα. Απάντηση ποτέ δεν έλαβα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ 'ΦΤΩΧΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ'ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΕΙΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΣΤΑΣ ΞΑΝΑ . ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΠΟΨΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ . ΜΗΝ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ BLOG H OTI EXEIS ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ .

Unknown είπε...

OI ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΟΙΝΩΣ ΠΡΟΣΤΟΙΜΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ..ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ...ΙΩΑΝΝΑ

ονομα είπε...

Το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων είναι πολύ σοβαρό.
Το Αράχωβας blog και εγώ έχουμε ξαναναφερθεί σε αυτό.

Όμως φίλε Κώστα επείδη ισχυρίζομαι ότι και δημοκρατική άποψη έχω και ότι είμαι blog για πες μου τι δεν σου δημοσίευσα.

Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

2 πράγματα μου έρχονται στο μυαλό για τα απορρίμματα είτε ότι οι υπάλληλοι που πληρώνει ο δήμος βαριούνται να τα μεταφέρουν στην χωματερή, είτε ότι υπάρχει εντολή από κάτω ώστε να μην γεμίσει γρήγορα η χωματερή.
Τα απορρίμματα από το πράσινο αγροτικό με την προσαρμοσμένη καρότσα που καταλήγουν?

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ, ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 35 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΥΜΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΩΣΤΕ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΩΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥΣ,ΜΑΖΕΨΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΙΟΣ?????
ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΑΠ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (ΚΟΥΡΣΑ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΧΩΡΕΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ.
ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ!!!

Top