αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Καλλικράτης: ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Β. Τόγιας από ποιον ενημερώνεται;

Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Βασίλης Τόγιας αναφερόμενος στο σχέδιο «Καλλικράτης» σημείωσε: «Είναι μια μεγάλη μεταρρύθμιση για την χώρα που πρέπει να αντιμετωπιστεί με την δέουσα σοβαρότητα απ΄όλους. Η μεταρρύθμιση αυτή δεν αφορά μόνο την αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού αλλά και την περιφερειακή που γίνεται μια μεγάλη αλλαγή με τον θεσμό του αιρετού περιφερειάρχη. Σε κάθε περίπτωση πάντως δημιουργούνται λιγότεροι και ισχυρότεροι δήμοι και η πολιτεία οφείλει να δώσει και αρμοδιότητες και πόρους για να ασκήσουν σωστά το ρόλο τους. Επίσης δεν πρέπει να χαθούν οι δήμοι που θα συνενωθούν. Πρέπει να έχουν πόρους και αρμοδιότητες και να αποφευχθεί η εμπλοκή σε ένα νέο κύκλο γραφειοκρατίας».

Σχετικά με το χωροταξικό της Βοιωτίας είπε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Και πιο συγκεκριμένα: «Πρόκειται για ένα σχέδιο έξι δήμων που είναι ένα σχέδιο ισορροπίας. Στο σχέδιο αυτό οπωσδήποτε μπορούν και πρέπει να γίνουν αναγκαίες διορθώσεις. Και αυτό διότι έχουμε δήμους που τα δημοτικά τους συμβούλια έχουν λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις. Οπως η Αράχωβα η οποία αφού θέλει να συνενωθεί με τη Λιβαδειά καλό θα ήταν να πραγματοποιηθεί το αίτημά της».

Από τα Νέα της Βοιωτίας, Παρασκευή 30/04/2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κυριοσ Τογιας ενημερωνεται απο το τοπικο ΠΑΣΟΚ της Αραχωβας που δε ξερει τη του γινεται.
ΑΛΛΑ γραφουν εδω αλλα μας ελεγαν σημερα στο ΔΣ.
Κυριε Τογια αντι να δειτε οτι εγινε μεγαλη ΛΑΜΟΓΙΑ εναντιον της ΑΡΑΧΩΒΑΣ μας λετε οτι η Αραχωβα θελει να ενωθει με τη ΛΙβαδεια.

Ανώνυμος είπε...

Το μονο καλο σημερα στο Δσ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ηταν οτι μαζευτηκαμε 150 ατομα για πλακα...
Ο δημαρχος το χαβα του η αντιπολιτευση στο κοσμο της οι μονοι τελικα που αγαπανε την Αραχωβα ηταν αυτοι που σημερα για τρισιμισι ωρες ακουγαν το τιποτα.

Αυτος που εκλεψε τις εντυπωσεις ηταν ο Γιαννελος.

Αλλα ρε Σταθη λαικιζεις...
Δες τα πραγματα με τη λογικη και οχι με λαικισμο.

Κυριοι οι Αραχωβιτες σημερα σας εδειξαν οτι μπορουν να κανουν τα παντα για αυτον το τοπο.
ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑΝΝΕΛΟ
εχετε ως δυναμη αυτο το κοσμο που ηρθε σημερα να σας ακουσει.
Βαλτε στην ακρη τα μικροσυμφεροντα σας αγωνιστητε για αυτον το τοπο ολοι μαζι οι μερες που ερχοντε ειναι δυσκολες (ΔΝΤ)ο κοσμος θα πινασει εσεις οχι.Γιατι δεν εχετε ουτε δανεια ουτε υποχρεωσεις που εχουν ολοι οι επαγγελματιες τησ Αραχωβας.
Αγωνιστητε οχι μονο για τα πρωσοπικα σας συμφεροντα αλλα για τα συμφεροντα του τοπου μας.
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ

ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Σημερα ξεκιναει μια καινουργια μερα για την Αραχωβα βαλτε τα δυνατα σας ολοι να κερδισουμε τη μαχη.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΑΡΑΜΕΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ....

Ο ΑΓΑΠΩΝ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ

(ΝΤΕΛΑΛΗ ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ )

σταθης γιαννελος είπε...

αν λαικισμος πατριωτη ειναιΝΑ ΛΕΣ την αληθεια,λαικιζω επικινδυνα.κατ τ αλλα συμφωνω απολυτα μαζι σου, με μια διορθωση μικρη.δεν εχω κανενα μικροσυμφερον η μεγαλο στην αραχωβα.ειμαι ιδιωτικος υπαλληλος και οπως πιστευω εχεις διαπιστωσει δεν ξεχωριζω μπλε η πρασινους.επ ευκαιρια σε καποιον ανωνυμο που επελεξε εμενα απο το δημοτικο συμβουλιο να πει τι καναμε να διαβασει τον αχο του γεναρη.απο εδω και περα ενωμενοι θα νικησουμε.ενωμενοι ομως και με μια γλωσσα!!!!χωρις πισωπλατα παιχνιδια

Top