αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Απάντηση της κ. Ακτίδας Κορίτου σχετικά με την ένσταση στο διαγωνισμό για το κατάστημα του Ερυθρού Σταυρού

Αγαπητέ Κύριε Μπακολουκά και λοιποί ενδιαφερόμενοι,

Προτρέξατε να ενημερώσετε τους συγχωριανούς μας, για τα συμβάντα της 21ης Ιουνίου 2010, στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού, οδός Σίνα αρ. 1, σχετικά με τον κλειστό διαγωνισμό δημοπρασίας του εν λόγω ακινήτου επί της Πλ. Παπαιωάννου, στην Αράχωβα.

ΟΜΩΣ ΛΥΠΟΥΜΑΙ, ΟΛΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΩΣ!!

Δεν θα μακρυγορήσω ούτε θα περιαυτολογίσω όσον αφορά στην απόλυτη τήρηση της νόμιμης διαδικασίας του διαγωνισμού ενώπιον των νομίμων οργάνων, θα εμμείνω όμως σε ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ.

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, δηλαδή, αυτού του Διαγωνισμού.

Προσεκόμισα η ιδία και αυτοπροσώπως, ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΡΑΠΕΖΗΣ, όπως ρητά όριζε και προυπόθετε η εν λόγω προκήρυξη, ενώ ο Κος Κοροδήμος προσεκόμισε για λογαριασμό της συζύγου του (πάντα με την υποστήριξή Σας ως απλού Παρατηρητή) ΑΠΛΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ.
Συγκεκριμένα προσεκόμισα ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ποσού 318 ευρώ, εκδοθείσης στο υποκατάστημα ΘΗΒΩΝ στις 15 Ιουνίου 2010 και ώρα 8.12 π.μ., εν αντιθέσει με τον Κο Κοροδήμο που προσεκόμισε ΑΠΛΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, υποκαταστήματος Αθηνών, οδός Βουκουρεστίου, δεσμευμένου ποσού 315.20 ευρώ, που εκδόθηκε στις 15 Ιουνίου 2010 και ώρα 8.24 π.μ., δηλαδή 12 (δώδεκα λεπτά) ΑΡΓΟΤΕΡΑ, γεγονός εκ του οποίου προκύπτει πέραν πάσης υποψίας και αμφιβολίας το "ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΝ" του διαγωνισμού!!

Δεν θα υπεισέλθω -για λόγους ευνόητους- στη διαδικασία και στις προυποθέσεις που απαιτούνται να έχει ο ενδιαφερόμενος προκειμένου για την έκδοση ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ από την ΤΡΑΠΕΖΑ -γνωστές σε όλους μας-, εν αντιθέσει με την απλή απλούστατη έκδοση ΕΠΙΤΑΓΗΣ από την ΤΡΑΠΕΖΑ στην οποία μπορεί να προβεί οποιοσδήποτε καταθέτοντας απλά και μόνο το ανάλογο χρηματικό ποσό, μη πληρώντας όμως περαιτέρω τις απαιτούμενες ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ προυποθέσεις για την μίσθωση ενός ακινήτου του είδους!!

Εν κατακλείδι, επειδή "ΟΥΔΕΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΡΥΠΤΟΝ", είμαι πάντα στη διάθεση Σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση προς οποιαδήποτε πλευρά.

ΑΡΑΧΩΒΑ 22/06/2010

Με εκτίμηση,
ΑΚΤΙΔΑ ΚΟΡΙΤΟΥ

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον λοιπόν κ. Κορίτου όπως υπενίσεστε ο κ.Κοροδήμος δεν ήταν καθ'όλα νόμιμος (κατα την γνώμη σας πάντα, αφού εγγυητικη επιταγή εκδίδεται ακριβώς με την ίδια διαδικασία με την επιταγή την οποία εξέδωσε), τότε γιατί δεν κάνατε εσείς την ένσταση για ακύρωση της διαδικασίας??? Θα πρότεινα να συμβουλεύεστε και κανέναν δηκηγόρο πριν αναρτήσετε οποιαδήποτε απάντηση γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να μας κάνετε να γελάμε με την άγνοιά σας!!! Οσο για το 'ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΝ' του διαγωνισμού αυτό αφήστε να το αποδείξει η ιστορία!

Στέργιος Μπακολουκάς είπε...

Επειδή η ανάρτηση αναφέρει το όνομά μου, είμαι υποχρεωμένος να σας πω ότι:
Η παρουσία μου στη γνωστή δημοπρασία ήταν μόνο τυπική, για την καταγραφή των γεγονότων και την ενημέρωση των συγχωριανών μας.
Είχα στα χέρια μου την επιστολή του Δημάρχου από την οποία προέκυπτε το ενδιαφέρον της Δημοτικής αρχής για την ενοικίαση του κτηρίου, η χρήση του οποίου προοριζόταν για Κ.Α.Π.Η.
Δεν ήξερα καν ποιοι θα παρίσταντο.
Δεν έχω σχέση με κανένα από τους δύο που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό.
Δεν είπα ούτε μία λέξη κατά τη διάρκειά του και πριν με αποβάλουν από αυτόν.
Δεν υποστήριξα και υποστηρίζω κανέναν από τους δύο, άλλωστε και οι δύο είχαν κάθε νόμιμο δικαίωμα να διεκδικούν την ενοικίαση του συγκεκριμένου χώρου.
Τις επιστολές τραπέζης που κατέθεσαν και οι δύο την 15/6/2010 δεν τις είδα ποτέ, υποθέτω ότι ήταν και οι δύο νόμιμες διότι διαφορετικά δεν θα γινόντουσαν δεκτές.
Τα γεγονότα έγιναν ακριβώς όπως τα κατέγραψα και κανένας δεν μπορεί να τα διαψεύσει ή να θεωρήσει ότι είναι ανακριβή .
Ουδέποτε άφησα υπόνοιες για το «ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΝ» του διαγωνισμού.
Δεν βλέπω, με αυτά που γράφονται στην ανάρτηση, να υπάρχει η παραμικρή αμφισβήτηση σε αυτά που εγώ κατέγραψα ως γεγονότα.
Δεν είναι στις προθέσεις μου να βλάψω ή να διαβάλω κανέναν.

Ανώνυμος είπε...

Έμαθα κερνούσατε σήμερα τσίπουρα και ουισκάκια για τα καλορίζικα!!!Έχετε προεξοφλίσει το αποτέλεσμα της διαδικασίας??ΔΕΝ ΜΆΘΑΤΕ ΟΤΙ ΈΓΙΝΕ ΈΝΣΤΑΣΗ κ.Κορίτου ή μήπως τα κολλιτάρια σας απο την επιτροπή την παρέβλεψαν όπως έκαναν και με τις δικές σας παρατυπίες??? Όπως είπατε και εσείς όμως "ΟΥΔΕΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΜΑΡΟΒΡΥΣΗΣ) ΚΡΥΠΤΟΝ"

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ-ΚΑΛΥΨΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΘΙΓΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΜΙΛΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΠΩΣ Ο Κ.ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΑΙ Η Κ.ΑΧΤΙΔΑ

Αλμπανης Χαρης είπε...

Επειδη ειναι πολυ ασχημο καποιος να πεταει μια φωτοβολιδα και μετα να αφηνει το κοσμο να βγαζει τα ματια του..... Επειδη ο Δημος Αραχωβας πρεπει να προστατευει ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ (ειτε ειναι επιχειρηματιες, ειτε ειναι γεροντες, ειτε οτιδηποτε αλλο ειναι)..... Επειδη ο Ε.Ε.Σ. εδω και παρα πολλα χρονια παρανομει και παραπλανει ολους αυτους που ενδιαφεροντε για το κτιριο που εχει στην κατοχη του στην πλατεια Παπαιωανου..... Επειδη σε αυτη την παρανομια βρισκει αρωγο το Δημο Αραχωβας που δινει αδειες λειτουργιας παραβλεποντας το νομο και την χρηση του κτιριου..... Επειδη βαρεθηκαν ολοι να γινοντε ολα αυτα γυρω μας και να μην ανοιγει μυτη κανενος..... ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..... 1)Ειναι ακομη σε εφαρμογη το διαταγμα που αναφερει την χρηση του συγκεκριμενου ακινητου (ΦΕΚ 1027/1987 τευχος 40)????? 2)Αν δεν ειναι σε εφαρμογη, ποτε αλλαξε η χρηση του, για ποιο λογο και ποιων αποφαση????? 3)Αν στο νεο Γ.Π.Σ αναφερεται η χρηση του συγκεκριμενου ακινητου και καθοριζεται η χρηση του για Κ.Α.Π.Η????? 4)Αν ισχυει το διαταγμα και αναφερεται και στο νεο Γ.Π.Σ. , γιατι ο Δημος Αραχωβας αδειοδοτει αλλες λειτουργιες του ακινητου και γιατι δεν καταγγελει τον Ε.Ε.Σ. οτι παραπλανει τους επιχειρηματιες που ενδιαφεροντε για την εκμεταλευση του ακινητου????? Κυριοι του Δημου Αραχωβας πρεπει να πολεμησουμε και οχι να παρακαλαμε τον καθε ενα, που μεσω εκπροσωπων και δικηγορων εκμεταλευεται με την δικη μας ανοχη την Αραχωβα και χωρις κανενα ενδιασμο καταστρατηγει νομους και πολεοδομικα σχεδια..... Εστω και μετα απο 23 χρονια ας εφαρμοστει επιτελους ο νομος που ενω ισχυει για ολους εμας τους υπολοιπους, παραβλεπεται για καποιους εκλεκτους και γινομαστε ολοι θεατες του καθε λογης παρατραγουδου σε αυτο το ερμο το χωριο..... ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ..... Σε περιπτωση που ο Δημος Αραχωβας δεν απαντησει και δεν παρει θεση, ωστε να σταματησει αυτος ο πολεμος των σχολιων, που δεν κανουν σε κανενα καλο, τοτε προσωπικα θα τον θεωρω συνενοχο σε ολο αυτο που γινεται, θα τον θεωρω συνενοχο ωστε ποτε οι ανθρωποι της τριτης ηλικιας δεν θα εχουν το χωρο τους, θα τον θεωρω συνενοχο αν ο επιχειρηματιας απο λαθος ενημερωση παθει ζημια.....

Κακος λυκος είπε...

Μπραβο Χαρη, αυτή ειναι η σωστή θεση που θα επρεπε να ειχαμε ολοι. Δεν ειναι σωστο να δημιουργουμε αντιπάθειες μεταξύ μας. Η ουσία ειναι τι κανουν οι υπεύθυνοι και οχι τι κανουν οι επιχειρηματίες.λ Στο κατω κατω, αυτοι επενδυουν τα χρηματα τους, ενω οι υπευθυνοι τα πέρνουν εντος και εκτος εισαγωγικών!

σταθης γιαννελος είπε...

συμφωνω χαρη.θα ζητησω την δευτερα στο δημοτικο συμβουλιο επισημη απαντηση

Ανώνυμος είπε...

Αν πράγματι ισχύει το διάταγμα που αναφέρετε στο Φ.Ε.Κ 1027/1987 τεύχος 40, και ο Δήμος ενδιαφέρετε για το συγκεκριμένο χώρο, όπως αυτό φαίνετε από την επιστολή που έστειλε στον Ε.Ε.Σ την 11/6/2010 τότε εγείρονται τα εξής ερωτήματα:
1) Γιατί ο Δήμαρχος δεν έφερε στη δημοσιότητα νωρίτερα αυτή την επιστολή, με σκοπό να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι και να μην λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, αλλά τη δημοσίευσε την ημέρα της δημοπρασίας; Δεν αντιλαμβάνεται ο Δήμαρχος ότι με αυτό τον τρόπο έχει παγιδεύσει και επομένως έχει προξενήσει ζημιά στον επιχειρηματία που πλειοδότησε;
2) Γιατί ο Δήμος δεν έστειλε εκπρόσωπό του κατά την ημέρα της δημοπρασίας, στον τόπο που έλαβε χώρα αυτή;
3) Γιατί ο Δήμαρχος, παρ’ όλο που έσπευσε με την επιστολή αυτή να μας κάνει γνωστό ότι ενδιαφέρετε για το χώρο και παρ’ όλο που έχουν περάσει δύο μέρες από την γνωστοποίηση του αποτελέσματος του διαγωνισμού, δεν έκανε γνωστό στους ενδιαφερόμενους, ότι ΔΕΝ θα αδειοδοτήσει το κατάστημα;
4) Γιατί ο Δήμος δεν έκανε ένσταση για το αποτέλεσμα του διαγωνισμού;
5) Γιατί ο Δήμος ΔΕΝ έστειλε εξώδικο( αν δεν έστειλε) στον Ε.Ε.Σ για να τους κάνει γνωστό ότι θα μπλοκάρει τη διαδικασία της εκμίσθωσης;
6) Η επιστολή που στάλθηκε από τον Δήμαρχο προς τον Ε.Ε.Σ. ήταν σε γνώση κάποιου Δικηγόρου; και μάλιστα του προέδρου του ΔΣ Αραχώβης, ο οποίος είναι έγκριτος νομικός και γνώστης αυτών των θεμάτων και αν ναι ποια είναι η γνώμη του για την νομιμότητα του διαγωνισμού;
7) Πότε επιτέλους κ. Δήμαρχε, θα αφήσετε στην άκρη τα…… μανατζεριλίκια θα γίνετε πολιτικός όπως η θέση σας επιτάσσει και θα ασχοληθείτε με τα συμφέροντα της Αράχωβας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την γνώμη των ειδικών, χωρίς να εκτοξεύετε πυροτεχνήματα και επιστολές οι οποίες μάλλον θολώνουν τα νερά παρά προβλήματα επιλύουν;

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια, ρε παιδια, ηρεμια και βαλτε το μυαλο να δουλεψει.
1)Ο Δημαρχος που τρωει καθε μερα?
2)Το εγγραφο ειναι φωτοβολιδα για τα ματια του κοσμου.
2)Ο Ε.Ε.Σ. ξερετε που τον γραφει τον Δημο Αραχωβας και τι νομικους εχει ? θα παμε να του πουμε εμεις οι καθαροι πως ειναι τα πραγματα?
Ξερετε που θα τον στηλουν τον Δημαρχο? στην γωνια για κουλουρι.
4)καλυτερα ιδιωτης παρα να γινει κεντρο για μικροπολιτικη οπως τοσα αλλα δημοτικα αναψυκτηρια ανα την Ελλαδα.
Ευχαριστω που με διαβασατε, ειμαι και εγω ενας θαμωνας της πλατειας.

Ανώνυμος είπε...

Kύριοι, ηρεμία..
Με βάση τις πληροφορίες που έχω, θέλω να σας αναφέρω τα εξής:
Ο Δήμος δεν έχει την δυνατότητα ακόμα και να θέλει να παρέμβει διότι η διαδικασία είναι νόμιμη..
Σχετικά με τον περιορισμό που ορίζει το ΓΠΣ του 1987 θα πρέπει να ξέρετε οτι ΌΛΑ τα ΓΠΣ που έχουν ημερομηνία δημοσίευσης προ του 1997 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ. Για το θέμα έχουν καταθέσει ερώτημα οι Πολεοδομίες προς το ΥΠΕΚΑ (πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ) και εκκρεμεί απάντηση. Μέχρι τότε υπάρχει ρητή οδηγία τα ΓΠΣ αυτά να θεωρούνται άκυρα. (Χάρη ψάξε και θα το βρεις). Το νέο ΓΠΣ, που θα είναι δεσμευτικό, οτι και να λέει σε κάθε περίπτωση δεν ισχύει ακόμα.
Συνεπώς, εκτιμώ δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό πάνω στο οποίο να πατήσει ο Δήμος για να μη δώσει την άδεια άρα είναι υποχρεωμένος να αδειοδοτήσει το κατάστημα.
Τέλος, να σας πω τη γνώμη μου, αφού το μαγαζί θα δουλέψει που θα δουλέψει στην τελική, το θεωρώ άδικο, Δήμαρχε, Στάθη και λοιποί Αραχωβίτες, να στραφούμε εναντίον, να εξαντλήσουμε τα μέσα και να δημιουργήσουμε προβλήματα και προσχώματα σε μια συμπατριώτισσα που επενδύει τα χρήματά της στον τόπο, τη στιγμή μάλιστα που στρώνουμε χαλιά και βάζουμε πλάτες σαν Δήμος σε φερτά λαμόγια για μαγαζιά χωρίς άδειες και κατοικίες 50 τ.μ. που ξαφνικά γίνονται 250 τ.μ.
Αυτά και ευχαριστώ

Αλμπανης Χαρης είπε...

Φιλε Ανωνυμε..... ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ Κ.ΚΟΡΙΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ..... Στο σχολιο μου εγραψα, και μαλιστα στην αρχη, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ..... Οπως καταλαβαινεις εννοω το FAX που εστειλε ο Δημος Αραχωβας στον Ε.Ε.Σ. γιαυτο και ρωταω να απαντησει ο Δημος ΕΠΙΣΗΜΑ, αν αυτο το διαταγμα του 1987 ειναι σε εφαρμογη και ισχυει και σημερα.....Δεν ξερω ποιος σου ειπε οτι θεωρουντε ακυρα τα Γ.Π.Σ πριν του 1997, απο τη στιγμη που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ νεο εγγεκρημενο Γ.Π.Σ. Η αληθεια ειναι (οπως εγραψες) ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ..... Για να γινει ομως σημειακη τροποποιηση και αλλαγη χρησης σε υφισταμενο Γ.Π.Σ , ειτε αυτη αφορα οικοπεδο ιδιωτη, ειτε οικοπεδο του δημου, ειτε ακινητο χαρακτηρισμενο, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ και η αρχη ωστε να συμπληρωθει ο φακελος ειναι Η ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ..... Οπως καταλαβαινεις, αν αυτο εχει γινει, και ο Δημος Αραχωβας γνωριζει οτι εχει γινει αλλαγη χρησης στο συγκεκριμενο κτιριο, ειναι πολυ αδικο να βαζει τον κοσμο απεναντι και να δημιουργει αντιπαλοτητες μεσα στον ιδιο του το χωρο, δημιουργοντας προβληματα σε εναν επιχειρηματια που βαζει τα χρηματα του και επενδυει στον τοπο του..... Αρα λοιπον αυτο που ζηταω ειναι ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΜΙΣΗ, γιατι οπως καταλαβαινεις Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι αυτη που κανει τη ζημια.....

σταθης γιαννελος είπε...

επειδη αναφερθηκε τ ονομα μου να διευκρινησω οτι οπως γραφω στον αχο που θα κυκλοφορησει χαιρομαι οταν αραχωβιτες επιχειρηματιες πανε μπροστα και λυπαμαι που ορμαμε να τους φαμε ενω τον καθε τυχαιο που ερχεταιαπο αλλου ,αφηνει χρεη,τον εχουμε περι πολλου.η αχτιδω εχει αποδειξει οτι ειναι πετυχημενη κι ευχομαι καθε επιτυχια.την ερωτηση ομως στο δημοτικο συμβουλιο θα την κανω γιατι αν ισχυε κατι τετοιο τοσα χρονια τι καναμε?και γιατι το θυμηθηκαμε τωρα

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι ανώνυμοι και επώνυμοι

Πόσο εύκολα όταν είσαστε απέξω από το χορό παίρνουμε τη ρομφαία του τιμωρού και θέλουμε να επιβάλετε τη δικαιοσύνη.
Χωρίς να είμαι και εγώ μέσα στα πράγματα αναλογίζομε τους τόσους αγώνες που έκανε η δημοτική αρχή (2001-2002 αν δεν με απατά η μνήμη μου) για να πάρει το καφενείο από τον Ερυθρό Σταυρό και που τελικά υπέκυψε στην υποχρεώσει που έχουν τα ιδρύματα από τον νόμο να κάνουν διαγωνισμούς για κάθε είδους μισθώσεις.
Και βεβαία γνώριζε η Δημοτική Αρχή και χρησιμοποίησε την απειλή του ΓΠΣ. Όμως όταν τελείωσε ο διαγωνισμός το σκέπτεσθε μα μην είχε δώσει άδεια σε ένα ντόπιο επιχειρηματία (και πολύτεκνο).
Τώρα πάλι ότι και να λέει το ΓΠΣ ή οτιδήποτε άλλο με την ερήμωση που έχει πάθει η αγορά ποιος δεν θα δώσει αδείας σε έναν ντόπιο επιχειρηματία που μάλιστα έχει δώσει καλά δήγματα γραφής.
Θα πρέπει να σοβαρευτούμε καμιά φορά και να λεμέ και του στραβού το δίκαιο ότι αυτή που έχουν την ευθύνη φέρονται με υπευθυνότητα επειδή ο τόπος είναι μικρός και γνωριζόμαστε όλοι με ονοματεπώνυμο.
Και ορισμένοι νεόκοποι «διάττοντες αστέρες» που εμφανίσθηκαν τελευταία (και βρήκανε «το γ’ ινί πισω από την πόρτα» ) που μιλάνε για όλα και για τίποτα καλό θα είναι πρώτα να ρωτάνε και μετά να λένε γιατί κινδυνεύουν να γίνουν γραφικοί και το γιουχάρισα θα πάει σύννεφο.
Να είστε όλοι καλά
Ο ΑΡΑΧΩΒΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Βρε «Αράχωβα» μάθε πρώτα να μιλάς και να ….γράφεις Αραχωβίτικα και κατ’ επέκταση Ελληνικά, για να σε καταλαβαίνουμε και μετά όλα θα τα βρούμε. Η σκέψη σου με αυτό τον τρόπο που γράφεις είναι ομιχλώδης και παράτερη. Σε παρακολουθώ σποραδικά σε αυτά που γράφεις και νομίζω ότι ….. ρετάρεις, κάνε μια προσπάθεια ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

Επί του πιεστηρίου:
Η κ. Κορομήμου, έκανε ένσταση για τη «στημένη» Δημοπρασία του Ε.Ε.Σ την επόμενη μέρα της Δημοπρασίας και κατά την κατάθεση της ένστασης οι φωνές ακούστηκαν μέχρι το Κολονάκι. Το θέμα έχει φτάσει στη διοίκηση, οι υπάλληλοι που ανακατεύτηκαν με τον διαγωνισμό επιπλήχτηκαν για την προχειρότητα (και όχι μόνο) του διαγωνισμού. Την ένσταση θα εκδικάσει η διοίκηση και η απόφαση θα γίνει γνωστή σε δέκα μέρες . Η εισήγηση πάντως του Νομικού τμήματος( εσωτερική πληροφόρηση ) είναι να ακυρωθεί ό διαγωνισμός . Από εδώ και πέρα θα έχουμε γέλια.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο 'ΑΡΑΧΩΒΑΣ' ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΥ ΔΗΜΟΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΚΥΨΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε ΑΡΑΧΩΒΑ. Πες ακριβως τι θελεις να πεις η μη μιλας καθολου. Δηλαδη οταν γινεται κατι παρανομο και αυτο το κανουν υπευθυνα ατομα, να συνεχισουν να το κανουν γιατι ειναι υπευθυνα ατομα ; Τι στο καλο λογικη ειναι αυτη ;

Ανώνυμος είπε...

παιδιά ο αράχωβας μάλλον τά έχει βάλει μέ κάποιον από τούς επώνυμους σχολιαστές . τόν θυμάμαι από μιά παλιότερη ανάρτιση πού είχε γίνει σ'αυτό τό μπλόκ . μάλλον κάτι τόν τσούζει γιαυτό φωνάζει . αν θέλει ασ μάς πεί ο ίδιος .

Ανώνυμος είπε...

Ρε Αράχωβα, «μπάκι θες κι σύ ντινικέ στου νούρλου κι απόλ’(ι)μα στουν ανήφουρου;»

καλος λυκος είπε...

χθες βραδυ διερευσε στο χωριο οτι ο γιαννης πατσανταρας αποδεχθηκε την προταση του σταθη γιαννελου και θελει να ναι επικεφαλης του ενωτικου.σταθη αληθευει γιατι ειναι σπουδαιο νεο

Ανώνυμος είπε...

Στάθη είναι αλήθεια ότι υπάρχει και άλλος υποψήφιος που δεν πρότεινες και κινείται δραστήρια για να πάρει το χρίσμα? Για να σε διευκολύνω είναι Δάσκαλος και πολύ καλή περίπτωση. Μήπως σε προλάβανε?

Ανώνυμος είπε...

Σκεφτείτε να μπει ο Πατσαντάρας. Αν ναι τότε θα φάμε στην μάπα την αδελφούλα του! Θεός φυλάξει. Όλοι γνωρίζουμε το παρελθόν της και την υπέροχη προσφορά της! Αλλοίμονό μας.

Ανώνυμος είπε...

Καλο θα ειναι να μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι. Η αδελφη του ηταν αυτο που ηταν και το γνωριζουμε ολοι, αυτο δεν συμμενει οτι και αυτος ειναι ιδιος. Εξαλου πιστευω οτι μεγαλο ρολο θα πεξουν και αυτοι που θα δεχτουν να ειναι μαζι του στο ψηφοδελτιο. Θα δουμε.

αντι λεοντιος είπε...

βρε παιδσια τι σχεση εχει η σοφια με τον γιαννη.μερα με τη νυχτα.αλλου ειναι το προβλημα.η κλικα του λεοντιου θα τον αφησει να κανει εναν νεο συνδυασμο.εδω σε θελω σταθη.αφου τον προτεινες παρτον μαζι ,πεταξτε τα σκουπιδια

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ είπε...

Αντι Λεόντιε,
οι δημότες μπορούν να αποφασίσουν τη σχέση Γιάννη και Σοφίας (αν υπάρχει).
Το πρώτο ερώτημα είναι αν ο Στάθης δεν είναι στη κλίκα, άντε έστω και στην ομάδα. Δες σχόλιο του 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ σε άλλη ανάρτηση (Ανακοίνωση ΔΣ).
Και το δεύτερο, ποιός είναι ο Στάθης για να πάρει μαζί τον κ. Πατσαντάρα; Αντιλαμβανόμαστε ποιός είναι ο κ. Πατσαντάρας και τι πιθανόν περιμένουμε απ' αυτόν; Ή από κάποιον άλλο υποψήφιο. Μάλλον πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από σήμερα. Για να μην έχουμε τα ίδια.
Οι ευκαιρίες είναι ελάχιστες πλέον.

Top