αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Τα λέμε on line...

Εκτός από πληροφορίες, ένας στους τρεις χρήστες αναζητούν και το έτερον τους ήμισυ στο διαδίκτυο, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση της GlobeScan για λογαριασμό του BBC. Στην έρευνα συμμετείχαν σχεδόν 11.000 χρήστες από 19 χώρες από όλο τον κόσμο.
Σύμφωνα με τα πορίσματα της έρευνας, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για γνωριμίες μέσω ίντερνετ παρατηρείται στην Ινδία και το Πακιστάν, καθώς το 59% των Ινδών και το 60% των Πακιστανών δήλωσαν ότι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο ως μέσο γνωριμίας με άτομα του άλλου φύλου.

«Τα ευρήματα αυτά δείχνουν πόσο σπουδαίο ρόλο παίζει το διαδίκτυο στη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη», σχολιάζει ο διευθυντής της GlobeScan Research, Σαμ Μάουντφορντ.

«Για πολλούς ανθρώπους –ιδίως στον αναπτυσσόμενο κόσμο– το διαδίκτυο δεν προσφέρει λύσεις μόνο στην εργασία, ψώνια και επικοινωνία, αλλά και έναν αξιόπιστο τρόπο εύρεσης συντρόφου», συμπληρώνει.

Μεταξύ των πρώτων θέσεων της κατάταξης φιγουράρουν η Γκάνα (47%) και οι Φιλιππίνες (42), ενώ στις χαμηλότερες θέσεις βρίσκονται οι ΗΠΑ (21%), η Νότια Κορέα (16%), οι Βρετανοί (28%) και οι Γάλλοι (27%).

Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας, εξάγεται επίσης το συμπέρασμα ότι τα άτομα με υψηλότερο μορφωτικό επίπεδο είναι λιγότερο πιθανό να αναζητήσουν το σύντροφό τους στο ίντερνετ.

Πηγή: Reuters

Από το nonews-news.blogspot.com
Top