αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Παρουσία πλήθους κόσμου η παρουσίαση του βιβλίου του Γ. Κατσιμπάρδη

Παρουσία πλήθους κόσμου, ανθρώπων των τεχνών, των γραμμάτων και της πολιτικής ζωής της χώρας έγινε η παρουσίαση του δίτομου βιβλίου του Γιώργου Κατσιμπάρδη "Ιστορία των Επτά Μύθων".
Το βιβλίο που κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις "Λιβάνη" προλόγισαν ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος, ο πρ. Υπουργός Πρ. Παυλόπουλος, ο Βασίλης Βασιλικός, Κώστας Γεωργουσόπουλος, η ζωγράφος Ε. Γιαννακάκη και ο Δήμαρχος Θηβαίων Νίκος Σβίγγος.
Στο μεταξύ το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Θηβαίων και ο εκδοτικός οίκος Λιβάνη βράβευσαν τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο για το συγγραφικό του έργο και εν γένει για την προσφορά του στον πολιτισμό.
Top