αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Συνεδριάζει εκτάκτως για αλλαγές το ΚΥΣΕΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, επίκειται συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ για έκτακτες κρίσεις τόσο στις Ένοπλες Δυνάμεις όσο και στην ΕΛ.ΑΣ. Για τις Ένοπλες Δυνάμεις, ο πτέραρχος Ι. Γιάγκος παραμένει αρχηγός ΓΕΕΘΑ αλλά ασκούνται πιέσεις για να παραμείνει αρχηγός ΓΕΣ ο Φραγκούλης Φράγκος ο οποίος έχει την υποστήριξη του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου που με τη σειρά του το έχει ζητήσει από τον υπουργό Άμυνας Ε. Βενιζέλο. Αποστρατεύεται α αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Γ. Καραμαλίκης που ακούγεται ότι θέλει να πολιτευθεί με τη ΝΔ στην Αχαΐα και μάλλον παραμένει αρχηγός ΓΕΑ ο αντιπτέραρχος Βασίλειος Κλόκοζας. Ενδιαφέρον έχει να φανεί ποιες αλλαγές θα γίνουν στα ηγετικά κλιμάκια της ΕΛΑΣ ύστερα και από τα τελευταία θλιβερά γεγονότα.
Από το press-gr.blogspot.com
Νεώτερη ενημέρωση
Την τοποθέτηση του αντιναυάρχου, Δ. Ελευσινιώτη, στη θέση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ. Οι αρχηγοί των υπόλοιπων όπλων παραμένουν στις θέσεις τους.
Ο Δ. Ελευσινιώτης γεννήθηκε στην Σαλαμίνα στις 26 Αυγούστου 1955. Εισήλθε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων το 1973 και απεφοίτησε το 1977 με τον βαθμό του Μαχίμου Σημαιοφόρου Π.Ν. Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο.
Top