αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Απάντηση του Αλέκου στο Τρίτο Μάτι

Αγαπητό Τρίτο Μάτι

Εύχομαι να μην έχει αρρωστήσει πάλι γιατί δεν σε βλέπω δραστήριο.
Ρώτησα και έμαθα.
1. ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ Το 1985 έγινε ταχυμετρική αποτύπωση όμως ποτέ η πολεοδομία δεν ενέκρινε αυτή την αποτύπωση.
Το 2000 όταν έγινε αναστολή τότε όλοι οι μηχανική της Αράχωβας έκαναν πρόταση βασισμένη στην αποτύπωση με στόχο να αρθούν όλες οι ασυμφωνίες το Υπουργείο όμως δεν δέχθηκε αυτή την πρόταση και έτσι επανήλθαμε στο παλιό ρυμοτομικό.
Θα πρέπει να γνωρίζεις επειδή φαίνεται είσαι άσχετος με τα πολεοδομικά και όπως σου έχω ξαναπεί δεν αυτό είναι κακό η Αράχωβα έχει χαρακτηρισθεί Παραδοσιακός οικισμός υπάγεται στο ΥΠΕΧΩΔΕ και οποιαδήποτε τροποποιήσει σχεδίου Προϋποθέτει την ύπαρξη Γενικού Πολεοδομικού.
Η μελέτη του Γενικού πολεοδομικού είναι σε εξέλιξη τώρα. Στη συνέχεια θα γίνει η μελέτη του ρυμοτομικού που θα διορθώσει όλα τα κακώς κείμενα.
2. ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΛΥΒΙΑ Δεν μπόρεσα να μάθω πολλές λεπτομέρειες. Πάντως το 1991 έγινε αποτύπωση και υπάρχει στη Δημαρχεία από ότι μου είπα μηχανικοί που την έχουν δει. Όμως και εδώ φαίνεται η ασχετοσύνη σου με τα πολεοδομικά γιατί και σχέδιο να είχαν τα Καλύβια η άναρχη δόμηση στην εκτός σχεδίου περιοχή δεν θα είχε αποτραπεί. Όσο γι τη Δ Ζώνη από ότι έμαθα η πολεοδομία δεν έκανε δεκτή την πρόταση της Δημαρχίας για τη δημιουργία της .
3. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Όταν πριν από 25 χρόνια η τότε Δημαρχεία σκέφτηκε και κατασκεύασε Βιολογικό Καθαρισμό για να είμαι ειλικρινής δεν ήμουνα σε ηλικία και δεν θυμάμαι να υπήρχαν αντιδράσεις. Ρωτώντας αν και η θέση δεν ήτα η ιδανική έμαθα ότι είχαν αντιδράσει οι αγρότες γιατί ήθελαν το νερό για πότισμα και αν πήγαινε αλλού ο Βιολογικός θα χάναμε το νερό.
Τώρα πράγματι υπάρχει σχέδιο οπό ότι είδα και δημοσιευμένο να μεταφερθεί ο Βιολογικός και το νερό μεταφέρετε με αντλίες όπως μου είπαν .
4. ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ομολογώ ότι δεν έχω πάει πότε και γι αυτό επιφυλάσσουμε να σου απαντήσω.
5. ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ Θα μάθω και θα σου απαντήσω
6.ΤΡΟΙΖΗΝΙΚΟΣ Τίποτε από όσα λες δεν ισχύουν και δεν ξέρω από πού τα βγάζεις αυτά που γράφεις δεν θα έπρεπε να ντρέπεσαι αν αποδειχθούν ψέματα αυτά που γράφεις . Αν πραγματικά όπως λες ενδιαφέρεσαι θα ρώταγες αυτόν που δούλευε στο ΤΟΕΒ και θα σου λυνόταν η απορία. Έτσι έκανα και εγώ και με διαβεβαίωσε ότι δεν ισχύει τίποτε από όσα έγραψες Πολύ παραμύθι φίλε Τρίτο Μάτι
7. ΣΦΑΓΕΙΑ Θα μάθω και θα σου απαντήσω.
8. ΠΛΑΤΕΙΑ ΞΕΝΙΑ Και εδώ φίλε μου επιβεβαιώνετε για άλλη μια φορά η ασχετοσύνη σου μα τα πολεοδομικά. Επειδή έχω μια αντίστοιχη περίπτωση που μου ρυμοτομείτε ένα τμήμα οικοπέδου αυτό θα γίνει κοινόχρηστος χώρος εάν μου το απαλλοτρίωση ο Δήμος ή εάν το θέσω σε κοινή χρήση μόνος μου. Πράγματι η οικοδομική γραμμή είναι στο κτήριο το οικόπεδο που περιβάλλει το Ξενία θα πρέπει πρώτα να απαλλοτριωθεί από το Δήμο και μετά να τεθεί σε κοινή χρήση. Αν ήταν δικό σου ιδιοκτησιακά ο χώρος θα τον παραχωρούσες ή επειδή είναι ξένος δεν μας νοιάζει.
Αρκετά για σήμερα. Φαίνεται η πρόβλεψη μου όσο πάει και επιβεβαιώνεται.
Δεν σε ενδιαφέρει η αλήθεια σου αρέσει να λές μπούρου…… μπούρου σαν τις γυναικούλες αρκεί να γεμίζεις το κενό που έχεις μέσα σου.

Έχουμε Συνέχεια
Αλέκος

1 σχόλια:

Τριτο Ματι είπε...

Φιλε ΑΛΕΚΟ........Δυστυχως για σενα , οι λογοι υγειας που απουσιαζα την προηγουμενη φορα δεν αφορουσαν εμενα προσωπικα........Γραφεις οτι δεν με βλεπεις δραστηριο...Απλα περιμενω μηπως ακουσω καμια ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ απο καποιον πραγματικα ΑΡΜΟΔΙΟ ,αλλα ο μονος που γραφεις εισαι εσυ και αυτα που γραφεις [συγνωμη απο τους υπολοιπους αναγνωστες] ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ.......Ο μονος χαρακτηρισμος που σου παει γαντι , ειναι του ΦΕΡΕΦΩΝΟΥ......................... Αν διαβασεις προσεκτικα το κειμενο που εγραψες θα καταλαβεις οτι το μονο που κανεις ειναι, πολυ απλα να επιβεβαιωνεις αυτα που εχω καταγγειλει εγω...Θα καταλαβεις οτι εισαι ενας τυφλος υπερασπιστεις ενος ΑΔΙΑΦΟΡΟΥ-ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ δημοτικου συμβουλιου......... Μεταφερεις στο ΝΤΕΛΑΛΗ οτι σου λενε οι φιλοι σου οι ΑΡΜΟΔΙΟΙ και το μασας σαν κουτοχορτο........... Αλλα αφου εχεις επαφες και μπορεις να μαθεις , πες στο φιλο σου απο τον ΤΟΕΒ να σου δειξει την συμβαση [γιατι χωρις αυτη ] δεν μπορει να ερχεται καποιος απο το ΧΡΙΣΣΟ και να κανει κουμαντο στη δικια σου περιουσια και επισης πες του να σου δειξει και την επιστολη του ΤΟΕΒ προς τη Διευθυνση τεχνικων μελετων και κατασκευων με κοινοποιηση στη πλεοδομια και προς το δημο αραχωβας το μαιο του 2007, που ζηταει 1450 στρεματα [περιπου 350 ιδιοκτησιες αραχωβιτων],γιατι οπως γραφει τα θεωρει αναποσπαστο τμημα των εγκαταστασεων του...Ευτυχως εδω η πολεοδομια εκανε μονη της ενεργειες [και οχι μετα απο αιτηση του δημου αραχωβας] και τελεικα καταφεραι ο ΤΟΕΒ να θεωρηθει αναποσπαστο τμημα των εγκαταστασεων του εκταση περιπου 350 στρεματων[περιπου 80 αραχωβιτικες ιδιοκτησιες] που σε αυτες απαγορευεται να οικοδομησεις [και βεβαια μεχρι και προσφατα η αρχικη του απαιτηση δεν εχει σταματησει]...να θυμασαι θα γινει ακριβως το ιδιο που εγινε με τα ΚΕΛΛΑΡΙΑ...................Βρε ΑΛΕΚΟ , αγορι μου...Θα σου πω παλι οτι μασας κουτοχορτο και θα παρεξηγηθεις..........Επειδη ,οπως γραφεις ,σε αφορα και σενα προσωπικα το θεμα , ξερεις κανεναν που να μπορει να βγαλει αδεια και να μαντρωνει με τοιχους, με πορτες, να πλακοστρωνει σε χωρο που ειναι ρυμοτομουμενος.........Γιατι αν ειναι αληθεια αυτο που μας λες... ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ.....Διαλεξαι λοιπον η ειμαστε ΔΩΡΗΤΕΣ η ειμαστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ.......................... Γιαυτο και εγω θα τελειωσω οπως αρχισα.........Αυτα που μας γραφεις για πολεοδομιες, για καλυβια και ολα τα υπολοιπα ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ............

Top