αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Με... αστυνομική προστασία ήρθε ο πρώην προπονητής του Παρνασσού!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Την ώρα που η Αράχοβα έπηζε στην κίνηση και τα 2 περιπολικά της αστυνομίας ευρίσκονταν στο γήπεδο για τον αγώνα Παρνασσού-Πήγασου, γιατί όπως μάθαμε ο προπονητής του Πήγασου, κ. Καντάς Γιάννης, που μέχρι πέρυσι ηταν προπονητής της Αράχοβας, ζήτησε αστυνομική προστασία γιατί... άκουσον άκουσον κινδύνευε η ζωή του... Από ποιους άραγε? Ο κ. Καντάς, εκδότης της εφημερίδας Νέα της Βοιωτίας κυνηγάει την Αράχωβα εδώ και καιρό και σήμερα έγινε κι αυτό...
Στάθη Γιαννέλο, Θωμά Γιαννέλο, Κοροδήμο Γιάννη, θα το αφήσετε να περάσει έτσι? Ο αστυνομικός δ/ντης Βοιωτίας έδωσε την εντολή? Αν είναι έτσι να ζητήσω κι εγω συνοδεία... Ντροπή... Κε Χρυσοχοίδη.. Κε Αραχωβίτσα τα ξέρετε αυτά?

Ένας φίλαθλος

5 σχόλια:

V είπε...

Είναι πιο σημαντικός ο κύριος Καντάς από τους επισκέπτες μας στην Αράχωβα κύριοι της Αστυνομίας, ωστέ να θέλει 2 περιπολικά???? Ποιος νομίζει ότι είναι???? Ντροπή!!!!!!!!!!!!!
Και οι έσχατοι έσονται πρώτοι....

Ανώνυμος είπε...

ο αγωνας ποσο ηρθε?

ntelalis είπε...

0-0

Ανώνυμος είπε...

ντελαλη τι γινεται γιατι πλακονοντε στο fb? παιχτες και παραγοντες?
για βαλτους σε σειρα.....

Ανώνυμος είπε...

επειδή δεν κατάφερες να δημιουργήσεις επισοδεια τα βάζεις τώρα με την αστυνομία!! αργά σκέφτηκες την πολη της Αραχωβας φιλε!! εσυ που παρκαρεις το αυτοκινητάκι σου για να πιεις ρακομελα στον κεντρικο δρομο αδιαφορώντας για ολους και για ολα τι μας λες τωρα????????!!!!

Top