αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Το Πρακτικό του δημοτικού συμβουλίου Αράχωβας, σχετικά με την απονομή αναμνηστικού μεταλλίου και πλακέτας στον Dr. Rudolf Lachauer

Έλαβα και δημοσιεύω το παρακάτω απόσπασμα από το Πρακτικό υπ. αρ. 6/2009 (με ημερομηνία 21/04/2009) του Δημοτικού Συμβουλίου Αράχωβας, σχετικά με την απονομή αναμνηστικού μεταλλίου και πλακέτας στον Dr. Rudolf Lachauer. Περισσότερα για την ιστορία αυτή, δηλαδή ποιος είναι ο κ. Lachauer και γιατί τιμήθηκε από την Αράχωβα δε γνωρίζω με ακρίβεια.

To παρακάτω απόσπασμα έλαβα από ανώνυμο αναγνώστη με το εξής σχόλιο:

"Φίλοι του Διστόμου ,

Μήπως θέλετε να τιμήσετε τους Γερμανούς Ναζιστές του Ολοκαυτώματος της Σφαγής? Ο πλέον αρμόδιος είναι ο νυν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου όπως βλέπετε στην απόφαση του Δ.Σ. Αράχωβας τον Απρίλιο του 2009.
Ερνέστο".


Για την πλήρη κάλυψη -και όχι κουκούλωμα- του θέματος ζήτησα επιτακτικά από τον "Ερνέστο", το απόσπασμα να συνοδεύει σύντομο ιστορικό του θέματος καθώς και το σκεπτικό της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Θεωρώ αδιανόητο κάποιος που έχει πρόσβαση σε ένα απόσπασμα Πρακτικού, να μην γνωρίζει το ιστορικό και το σκεπτικό της απόφασης. Παρόλα αυτά ο αποστολέας δεν θέλησε να απαντήσει! Επιπλέον, θεωρώ το σχόλιο του "Ερνέστο" τουλάχιστον άστοχο, καθώς αφενός δεν βοηθάει τη συνεργασία των κατοίκων των δύο χωριών και αφετέρου για την απόφαση αρμόδιοι να απαντήσουν είναι όλοι όσοι το υπερψήφισαν, κι όχι μόνο ο κ. Γιαννέλος. Όποιος λοιπόν γνωρίζει ας μας ενημερώσει, προκειμένου να μην υπάρχουν σκιές.


Διόρθωση. Διορθώνω το λάθος μου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. όπως φαίνεται στην εικόνα ήταν ο κ. Γ. Ανδρέου, κι όχι ο κ. Γιαννέλος.

58 σχόλια:

κκ είπε...

ρε ντελαλη πανω που πανε να ηρεμησουν ολα βαζεις φωτιες.ποιος γιαννελος ηταν τοτε προεδρος του δ.σ.??τι μαλακιες γραφεις.γιατι παιζεις το παιχνιδι των διστομιτων που δεν θελουν αραχωβιτη προεδρο δ.σ.τι γκαφα ειναι αυτη που εκανες σημερα...μου φαινεται απιστευτη η καταντια σου

φασιστα ερνεστο είπε...

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΛΑΧΑΟΥΕΡ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΛΑΧΟΥΕΡ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΙ ΓΙΩΡΓΗ.Ο ΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ,ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΕ Κ.Λ..φασιστα ερνεστο γιατι εισαι αραχωβιτης ντροπη σου.2 φορες ντροπη σε σενα ντελαλη που κανεις τα παντα για να εχεις κοινο

Ερνέστο είπε...

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ (ΚΑΛΗΜΕΡΑ)
Στα 1728 ο Μητροπολίτης Μελέτιος αναφέρει ότι η Αράχωβα ήταν η διασημότερη κώμη του Παρνασσού.(Γεωγραφία Παλαιά και Νέα).

Στα 1830 γεννήθηκε στην Αράχωβα, το μεγάλο πνευματικό τέκνο της, ο ιστορικός Γεώργιος Κρέμος. Διατηρεί προσωπική φιλία με το Χαρίλαο Τρικούπη ενώ συγγράφει το τρίτομο έργο του «Τα Φωκικά». Η επιστημονική του απήχηση και αναγνώριση είναι τεράστια.

Ο Λουκάς Παπαϊωάννου γεννήθηκε στα 1831 στην Αράχωβα, υπήρξε διαπρεπής επιστήμονας και καθηγητής Ιατρικής, με αξιολογότατες ιατρικές μελέτες και καθολική αναγνώριση. Διατέλεσε και Δήμαρχος Αράχωβας.


Στα 1840 ο περιηγητής Ιάκωβος – Ρίζος Ραγκαβής που πέρασε από την Αράχωβα, τη χαρακτηρίζει «…μέγα χωρίον…. Περίφημον δια το υγιεινόν του αέρος και την μακροβιότητα των κατοίκων της…».
Τον Ιούλιο του 1856, στην περιοχή Ζεμενό Αράχωβας, δόθηκε σκληρή μάχη ανάμεσα στους αρχιληστές με επικεφαλής το Χρήστο Νταβέλη και στην Εθνική Χωροφυλακή, με τον Αραχωβίτη υπολοχαγό Ιωάννη Μέγα. Επακολούθησε σφαγή στην οποία σκοτώθηκαν ο Νταβέλης και ο διώκτης του Μέγας.


Στα 1860, οι Γάλλος περιηγητής YEMENIZ πλέκει το εγκώμιο της Αράχωβας: «…Η Αράχωβα είναι το πιο ρομαντικό, το πιο γραφικό χωριό, χτισμένο σε ένα σημείο γεμάτο παλληκαριά…γύρω σου βλέπεις όλα τα βουνά…Πάνω από το κεφάλι σας είναι οι απότομες κορφές του Παρνασσού με τα ασυντρόφευτα χιόνια του… πιο πέρα οι βράχοι των Δελφών…»


Αντίστοιχα και άλλος Γάλλος περιηγητής CORNILLE στα 1887, υμνεί τις ομορφιές της Αράχωβας και αναφέρεται στις συνήθειες και τα έθιμα της.


Στις 20 Ιουλίου 1870, ο ισχυρός σεισμός στην Αράχωβα, είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 24 κατοίκων, των τραυματισμό 300 ανθρώπων, ενώ τα περισσότερα σπίτια του χωριού που είχαν θεμελιωθεί σε αναβαθμούς του βουνού, κατέπεσαν.


Μεγάλη η προσφορά αγώνα από τους Αραχωβίτες κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών πολέμων 1912 -13, και στη διάρκεια της Μικρασιατικής καταστροφής του 1922, καθώς πολλοί έχυσαν το αίμα τους για την Ελευθερία.

Κατά τη διάρκεια της Γερμανικής κατοχής, η Αράχωβα υπέστη καταστροφές και εκτελέστηκαν κάτοικοι της, με ευθύνη του Φασίστα Κατοχικού φρούραρχου της Αράχωβας Epimach Lachauer.

Στις 8 Σεπτεμβρίου 1943, έλαβε χώρα η Μάχη της Σφάλας Αράχωβας, όπου οι Αραχωβίτες, σε συνεργασία με τους αντάρτες του ΕΛΑΣ κατατρόπωσαν τους 700 Ιταλούς του φασιστικού Τάγματος, στο δυτικό τμήμα της Αράχωβας. Υπάρχει μνημείο στο 5ο Κm Αράχωβας- Δελφών.
Δυστυχώς η Αράχωβα ενεπλάκη και στον Εμφύλιο πόλεμο στα 1944 με τις τραγικές συνέπειες.
Στη δεκαετία 1960 η Αράχωβα είχε εξελιχθεί σε αξιόλογο εμπορικό και τουριστικό κέντρο, λόγω της κίνησης τουριστών προς τους Δελφούς.
Επίσης υπήρχε εργοστάσιο αεριούχων ποτών «ο Παρνασσός», ελαιοτριβεία, κινηματογράφοι, ενώ τα υφαντά και το ξακουστό Αραχωβίτικο κρασί είχαν κάνει γνωστή την Αράχωβα, σε όλη την Ελλάδα.
Διάσημοι επισκέπτες πέρασαν από την Αράχωβα, όπως το θρυλικό συγκρότημα των Beatles στα 1967 με πρωταγωνιστή το John Lenon, ενώ πολλοί Αραχωβίτες συμμετείχαν σε παραστάσεις αρχαίου Δράματος και σε γνωστές ελληνικές ταινίες.

ονομα είπε...

Αγαπητέ "φασίστα ερνέστο" είσαι πολύ λάθος.

Σου παραθέτω το email, όπως το έστειλα στον Ερνέστο:

Date: Mon, 24 Jan 2011 12:19:28 +0200
Subject: Re: Λαχάουερ
From: ntelalisarahovas@gmail.com
To: ernesto-tse@......

Με αυτό φίλε νομίζεις ότι βοηθάς τη συνεργασία των δύο χωριών? Τι ακριβώς είναι ο Λαχάουερ, τι έκανε, γιατί τον βραβεύσαν?
Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για να το δημοσιεύσω και αν ναι, ποιος είναι?
Ήδη ανέφερα σε σχόλιο μου ότι έχω την απόφαση του Δ.Σ. κι όποιος τη θέλει να του τη στείλω με email.
Αν ωστόσο επιμένεις στη δημοσίευση θα ήθελα το σύντομο ιστορικό του κυρίου Λαχάουερ, ποιος είναι και τι έκανε και το σκεπτικό της απόφασης του Δ.Σ. Τότε δεν έχω αντίρρηση στη δημοσίευση.


Ντελάλης

φασιστα ερνεστο είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

''Κατά τη διάρκεια της Γερμανικής κατοχής, η Αράχωβα υπέστη καταστροφές και εκτελέστηκαν κάτοικοι της, με ευθύνη του Φασίστα Κατοχικού φρούραρχου της Αράχωβας Epimach Lachauer. ''
Ρε φασίστα ερνέστο δεν διαβάζεις?
Για τι μεταμέλεια λες? Χάθηκε κόσμος τότε, κι εμείς δώσαμε και τιμητική πλακέτα για τα κατορθώματά του.
Τραγικό!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
φασίστας ερνεστο είπε...

ντελαλη σημερα μαυρισες ολη την δουλεια σου.μετεφερες ενα ανωνυμο ανοσιουργημα γραφοντας μαλιστα ψευδως οτι τοτε ηταν προεδρος του δ.σ ο γιαννελος.μεγαλη ξεφτιλα ντελαλαινα.σημερα απεδειξες οτι εισαι...

ονομα είπε...

Αγαπητέ "φασίστα ερνέστο", έχεις δίκιο, έκανα λάθος, το αναγνωρίζω. Με παρέσυρε το σχόλιο του Ερνέστο.

Ζητώ συγνώμη από τους αναγνώστες κι από το Στάθη.

ΥΓ. Δε χρειάζονται υβριστικοί χαρακτηρισμοί για πατεράδες και μανάδες, ειδικά αν δεν είσαι βέβαιος για την ταυτότητα μου.

Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

....καιο Ιερώνυμος ακουλούθησε την παράδοση του προσκυνημένου παπαδαριού απ' την εποχή του Μεγάλου Αγώνα...ευχαρίστησε γλείφοντας τον απόγονα του ναζιστή εγκληματία κατακτητή...Κρίμα που δεν τίμησαν και άλλα σκουλήκια οι πατριδοκάπηλοι ή τουλάχιστον αφελείς "άρχοντες"...

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια ο νυν Πρόεδρος του ΔΣ και Δημοτικός Σύμβουλος της Απερχόμενης Δημοτικής Αρχής τι λέει για όλα αυτά?
Απ'ότι διάβασα είχε παρεβρεθεί στο συμβούλιο εκείνο.

Ανώνυμος είπε...

τελικα γιατι τον βραβευσαμε θα μας πει κανενας;

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και νυν στέλεχος της Ντόρας τι λέει για όλα αυτά? Απ΄οτι διάβασα προέδρευσε στο συμβούλιο εκείνο.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω οτι ο κ. Ανδρέου πρέπει να δώσει στη δημοσιότητα την εισήγηση (ποιού?) και το σκεπτικό της απόφασης.

ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΝΤΕΛΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΑ ΠΟΤΕ.ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΝ ΑΥΤΗ.ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ.ΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΕΡΝΕΣΤΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ- ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΟΛΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΞΕΦΤΙΖΕΙ,- ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΚΙ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΜΕΝΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑΖΙΣΤΕΣ Κ.Λ.Π.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΦΙΛΕ ΝΤΕΛΑΛΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΡΘΡΟ ΜΕΓΑΛΟΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ.Ο ΓΙΟΣ ΛΑΧΑΟΥΕΡ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΕΓΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΛΑΧΑΟΥΕΡ.Ο ΓΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠ ΟΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΤΡΟΠΙΝ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗς ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΤΑΛΙΟ.ΚΑΤ ΕΜΕ ΝΤΕΛΑΛΗ Ο ΕΡΝΕΣΤΟ Μ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ -ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ-ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΝΤΕΛΑΛΗ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ,Η ΑΡΑΧΩΒΑ,ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ,Η ΑΝΤΙΚΥΡΑ,Τ ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΟΨΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΡΝΕΣΤΗΔΕΣ Η ΟΧΙ.ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΝΕΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5 Λ.Δ,ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ.

ονομα είπε...

Αγαπητέ Στάθη,

Κατ'αρχήν σου οφείλω συγνώμη καθώς έγραψα λανθασμένα -έχοντας παρασυρθεί από το σχόλιο του Ερνέστο- ότι εσύ προήδρευες στο εν λόγω Δημοτικό Συμβούλιο.
Αυτή η πληροφορία ήταν λανθασμένη και δεν έγινε σκόπιμα αλλά εκ παραδρομής. Θα ήταν χαζό εκ μέρους μου να κάνω τέτοια αθλιότητα, τη στιγμή που φαίνεται πεντακάθαρα στο Απόσπασμα του Πρακτικού το όνομα του Προέδρου.
Βέβαια αυτό έγινε λόγος να βρίσουν άτομο που καμία ανάμειξη δεν έχει κι αυτό με στεναχώρησε. Δεν ήταν σωστό, από όπου κι αν προήλθε.

Αγαπητοί Αναγνώστες και Αγαπητέ Στάθη,

Όταν υπάρχουν σκιές και υποψίες, το καλύτερο είναι να ξεδιαλύνονται, όχι να κουκουλώνονται.
Κατά την γνώμη μου (δείτε στο σχόλιό μου παραπάνω) δεν υπήρχε λόγος για αυτή τη δημοσίευση.
Ωστόσο υπήρξε η Απόφαση αυτή, η οποία πάρθηκε με κάποιο σκεπτικό. Όπως είπε ο Στάθης, ο λόγος ήταν το βιβλίο του υιού Λαχάουερ για το Πανηγυράκι. Αυτή είναι η απάντηση στον Ερνέστο.
Είμαι αναρμόδιος/α να κρίνω αν ήταν σωστή ή όχι.
Ωστόσο είμαι αρμόδιος/α να καταδικάσω τα εγκλήματα της ναζιστικής θηριωδίας χωρίς συμψηφισμούς, κάτι που πιστεύω ότι κάνει και όλο το τότε Δ.Σ. της Αράχωβας.
Επίσης είμαι αρμόδιος/α να πω ότι τέτοιου είδους πυροτεχνήματα με σκοτεινές επιδιώξεις, φέρνουν ΠΑΝΤΑ το αντίθετο αποτέλεσμα, όταν είναι έωλες.

Σας παρακαλώ όλους να αφήσετε τις προσωπικές κόντρες και τα παιχνίδια, δε βοηθούν σε τίποτα. Μεγάλα παιδιά είστε, δεν το καταλαβαίνετε...?

Ντελάλης

ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ είπε...

ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ Ο ΕΡΝΕΣΤΟ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Σ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS.ΔEN HTAN TYXAIA KINHΣΗ.ΝΤΕΛΑΛΗ-ΑΙΝΑ ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΨΑΝ.ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΕΣΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙ ΜΙΣΟΣ ΣΕ 2 ΧΩΡΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ

αραχωβιτης-διστομιτης είπε...

εδω κυριε προεδρε μπαινει ενα πιο σοβαρο θεμα.αυτος ο φασιστας ερνεστο εχει προσβαση στα πρακτικα αρα ειναι δημοτικος υπαλληλος,κι αν προσεξει κανεις ποιοι διαφωνησαν τοτε φωτογραφριζεται.να διατξετε ενορκη διοιηκιτικηεξεταση.το ατομο αυτο θελει να σπειρει την διχονοια.πρεπει να τιμωρηθει

δ είπε...

προλογος του βιβλιου φιλε ντελαλη.γερμανικος στρατος στην ελλαδα.πρωτα απ ολα θυμιζει φρικτες σφαγες αβοηθητων πολιτων γερων γυναικων και παιδιων και φερνει τους τοπους καλαβρυτα και διστομο στην μνημη.σελιδα 5.αυτα γραφει ο ρουντολφ λαχαουερ. σελιδα 33.μοναδες των εςες εδρασαν με μανια.βαρια υπεφερε το διστομοκ.λ.π.τα κειμενα εχει μεταφρασει η γεροντισσα διοδωρα......ρε αλητη ερνεστο διαβασε το πρωτα και μετα μιλα

Σκεπτόμενοι πολίτες είπε...

Αγαπητοί φίλοι
Θέλω να σας υπενθυμίσω 3 γεγονότα
1. Πριν καν εκλεγεί ο κ. Γιαννέλος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, του έκανε πρόταση μομφής η αξιωματική αντιπολίτευση για κάτι που δήθεν είπε σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου για τη σφαγή του Διστόμου.
2. Εμφανίζεται στα blogs πρόταση της κ. Γρανιτσιώτη για να αποδοθεί ύψιστη τιμή στο κ. Παπανδρέου πρόταση παντελώς ανέφικτη (χωρίς απόφαση) από το νυν Δημοτικό Συμβούλιο.
3. Εμφανίζεται στα blogs ύποπτο σχόλιο του «Ερνεστο» με προσπάθεια εμπλοκής πάλι του κ. Γιαννέλου, με το ίδιο θέμα (σφαγή).
Επειδή πιστεύουμε ότι τα παραπάνω γεγονότα δεν έχουν μοναδικό στόχο το κ. Γιαννέλο αλλά συνδέονται και καθοδηγούνται από συγκεκριμένα κέντρα, προκειμένω να σπείρουν διχόνοια και να χωρίσουν τις τοπικές κοινωνίες του Διστόμου και της Αράχωβας, σας καλούμε να καταδικάσετε αυτές τις τακτικές απ όπου και αν προέρχονται.
Εμείς θέλουμε και επιδιώκουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να αντιμετωπίσουμε ενιαία τα υπαρκτά προβλήματα της περιοχής μας (οργάνωση νέου Δήμου, περιβάλλον, ανεργία κ.λ).

Σκεπτόμενοι πολίτες

Σόλων είπε...

Αγαπητέ "ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ" όλα τα Blogs της περιοχής απευθύνονται σε σκεπτόμενους πολίτες όχι σ αυτούς που τρώνε κουτόχορτο. Μπορούν να καταλάβουν τις προβοκάτσιες και τις κατευθυνόμενες αναρτήσεις. Προτιμώ ο ντελάλης και τα υπόλοιπα blogs να αναρτούν τα κείμενα και να αποφασίζουμε εμείς για το τι και πως από το να υπάρχει λογοκρισία. Αν εσύ θέλεις εισαγγελείς στην ενημέρωση και διωκτικές αρχές νομίζω ότι ανήκεις αλλού και σε άλλη εποχή.

βλαχους είπε...

ωρε παιδια πως καντε ετς.το πολυ πολυ στις επομενις εκλογες να παρ ο σταθς 1200.βρισμο εσεις ψηφο εμεις χοντρε γαμπρε.λες αρι να ναι ο ερνεστους ο γαμπρους μας που σκονοταν στις 10 και τορα φευγει απ το κουκουρα τα χαραματα.λες παγωνα μ

Λέλεγας είπε...

Δεν κατάλαβα καλά την φράση ''Άφηνε τους αντάρτες να παίρνουν μέρος στο πανηγύρι''. Δηλαδή θα του πείτε, κ Γιαννέλο, ευχαριστώ γι αυτό; Τι ήταν οι αντάρτες μιάσματα;
Δεν ξέρω τι σκοπό έχει αυτή η ανάρτηση τώρα, πάντως ο Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, δεν κρυβόταν πίσω από ανωνυμίες.
Ότι και να ήταν, ήταν κατακτητής. Εδώ χουντικό τιμάς και ξεσηκώνεται η Ελλάδα, μιας και έγινε η απονομη ( 21 Απριλίου )....Σαν πράξη για μένα είναι αισχρή, και δεν έχει να κάνει με το Δίστομο,έτσι κι αλλιώς η περιοχή δεν έχει δείξει τον απαιτουμενο σεβασμό στο Δίστομο.
Ωστόσο δεν έιναι κατι που εχει να κανει με τις σχεσεις των δυο κωμοπολεων, θα επρεπε αυτην την ενεργεια να την καταδικασουν και τα αλλα μερη. Γερμανος ΕΙΝΑΙ, ΣΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΗΡΘΕ....Ειναι προδοσία αυτό για μένα, ό,τι και να λενε καποιοι για να δικαιολογησουν..!! Δεν επρεπε να γινει, ειναι πρωτοφανες για τα ελληνικα δεδομενα..Για μια αξιοπρεπεια ζει η χωρα..και στον πρωτο που ειπε τα περι ιστοριας....Και το Διστομο πριν το σφαξουνε, ειχε καει πολλακις, και περασε κι αλλα απο τον εμφυλιο..επισης σφαγες στο Διστομο ειχαν γινει απο τα αρχαια χρονια, με αποκορυφωμα αυτο του Φιλιππου....Ευχαριστω

Αντιφερτός είπε...

Μια μικρη παρατηρηση,,οχι στον διαχεριστη, αλλα στους τοτε συνταξαντες το αισχρο αυτο κειμενο της απονομης....
Το μετάλιο γράφεται έτσι ΜΕΤΑΛΙΟ...Αυτό που γράφει εκεί,ειναι μεταλλείο, όπως λεμε βωξίτης. Εκτος αν εννοεί οτι του δωρησαν μεταλλεία !!! :)

44 είπε...

ρε λελεγα το γιο τιμισαν οχι τον πατερα ..ξυπνατε ρε

Ανώνυμος είπε...

Τίμησαν τον γιο γιατί ήξεραν τον πατέρα..έσυ ξύπνα..και μην χρησιμοποιεις αυτον τον αριθμο...ειναι ιεροσυλία

Ορθογράφος είπε...

ουτε μετάλλειο, ούτε μετάλιο...Μετάλλιο.... :)

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν είπε...

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΝΤΕΛΑΛΗ ,ΣΤΕΙΡΙΔΑ.ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥ ΝΤΕΦΙ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕ.ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ είπε...

Εκτος απο τον Λαχαουερ , εχουν γραψει και αλλοι βιβλια για την Αραχωβα .Αλλα δεν ετυχαν την ιδια τυχη απο την Δημαρχεια του χωριου.
Σιωπηλοι και αθορυβοι εζησαν η ζουν ακομη και εγραψαν κατι για την μεγαλη τους αγαπη την Αραχωβα.
Μαυροπουλος , Χαριτος,ζευγος Νικολιδακη,Σιδηρας-Καψουλης κ.α. αλλα ποιος μπορει να ξεχασει τον Ηλια τον Λιακο ο οποιος και βιβλια εγραψε αλλα και ηταν η ψυχη του πανυγηριου. Ξερετε ποιο ηταν το αποτελεσμα?
Αναγνωρηση μηδεν απο τους ΑΡΧΟΝΤΕΣ .
Βεβαια και ο ιδιος τους ειχε κανει περα γιατι ειχε δει τι ψωνια ασχολουνταν με τα κοινα και για ποιους λογους.
Βεβαια ο Λαχαουερ μπορει να εχει προσφερει ποιο πολλα απο τον Βαγγελη τον Νικολιδακη, ο οποιος με την γυναικα του εχουν δουλεψει πολυ πανω στο θεμα του πανυγηριου, και γενικως της Αραχωβας και αυτο φαινεται απο το εργο τους.
Αυτα λοιπον που γραφουν ολοι για να δικαιολογησου την βλακεια που εκανα ειναι λαθος, θα ηταν καλυτερα να ζητησουν μια συγνωμη και να πουν πηραμε λαθος αποφαση.
Ετσι κανουν αυτοι που εχουν το θαρρος της γνωμης και εν γενει εχουν και μεγαλα αρ.....α.
Δηλαδη ο Κατσαμπινης με την Πλαστη δεν ειχαν το θαρρος να που οχι και ειπαν παρον?
Τελος θα ηθελα αν ξερει καποιος να μας πει ποιος ειχε αυτη την ιδεα για την βραβευση Λαχαουερ?

GR είπε...

DIABASTE STO NTEFI POSO EXIPNA ANTEDRASE ENA KORITSI STIN PROVOKATSIA KAI META DES TE NTELALH ,STEIRIDA,TOYS IPOTITHEMENOYS ARISTEROYS SKEPTOMENOYS POS TSIMPISAN GIA N AFXISOYN TOYS EPISKEPTES TOYS

Στειριώτης είπε...

Προς

Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ Ν είπε...

Αγαπητέ καλημέρα

διαφωνώ κάθετα με την άποψή σας ( μαύρη μέρα)και εξηγούμαι:

ήλθε ένα ανώνυμο μήνυμα μεν, αλλά με πραγματικά γεγονότα δε ( πρακτικό, με υπογραφές, ψηφίσαντες, δήλωσαν παρόντες κατά την ψηφοφορία,απόντες, γεγονότα , εισήγηση, απόφαση κλπ).

Πιστεύω να καταλάβατε για πιο λόγο έγινε η ανάρτηση ,

όσο για τα νούμερα, αδίστακτοι, κρίμα, ντροπή ( για τα μπλοκ) να μην τα γράφετε με ελαφρά την καρδία ( χωρίς να σκέφτεστε ) γιατί εγώ προσωπικά σέβομαι τους αναγνώστες και αυτά που αναρτώ τα ελέγχω στο μέτρο του δυνατού.

Με εκτίμηση

Στειριώτης


YΓ. Τα ίδια απαντώ και στον Ο/Η GR είπε...

και για να γελάσουμε λίγο
( πόσο τις %, από την αύξηση των κερδών θέλετε )

Ανώνυμος είπε...

...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ...
1.ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ "ΚΟΥΪΣΛΙΓΚ" ΔΙΑΔΕΧΟΝΤΑΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ (ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ).
2.ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΠΟΠΕΔΟ (ΣΠΑΝΙΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ) ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ-ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ, ΤΟ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ...ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ Ή ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΑΜΑΧΗΤΙ, Ή ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΥΝ, Ή ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, Ή ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠ' ΤΟ ΠΡΩΪ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...
3.ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ,Η ΛΕΒΕΝΤΙΑ, Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ, Η ΤΟΛΜΗ....;;
...ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΗ...ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ....

gr είπε...

αντικειμενικα και σταρατα εισαι εκτος αραχωβας αλλιως θα ξερες οτι αυτοι που λες και ειδικα ο δσκλος εχει τιμηθει και με το παραπανω

Ανώνυμος είπε...

Θυμίζω λίγο τα γεγονότα: μετά το μακελειό που υπέστη ο σχηματισμός των Ιταλών από τους αντάρτες όταν ερχόντουσαν Αράχοβα από το Καστρί, ο Λαχάουερ πήρε εντολή από τους ανωτέρους του να έρθει και να μην αφήσει ποδάρι στο χωριό γιατί η Αράχωβα ήταν ανταρτομάνα, να ξεμπερδεύουν ήθελαν μια και καλή.
Αντίθετα, παρακούοντας τις εντολές, αυτός στη μνήμη του Αγίου έκανε ανακωχή. Έτσι δεν άνοιξε ούτε μύτη στην Αράχωβα. Έχει καταγραφεί μάλιστα οτι Γερμανοί και αντάρτες τρώγανε και πίνανε μαζί, χωρίς τα όπλα τους και συμμετείχαν στα αγωνίσματα του πανηγυριού.(υπάρχουν φωτογραφίες)
Οι πραγματικοί αντάρτες τον ζύγισαν τον μέτρησαν και τον έκριναν, εσείς τώρα "αριστεροί με prada" η άποψή σας δεν μετράει.

Και κάτι αλλο: Αν ο νέος Δήμος δεν έχει αυτή τη στιγμή δυο μαρτυρικές πόλεις αλλά μόνο μια, οφείλεται σε αυτόν τον άνθρωπο, είτε ήταν καλός είτε ήταν κακός.
Τι παραπάνω έκανε δηλαδή ο Γιωργάκης για να αξίζει τη βράβευση περισσότερο?

giannisdistomo είπε...

-ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ-
ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Τ Ω Ρ Α.
ΦΙΛΕ ΝΤΕΛΑΛΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 97/2009 ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΑΣ ΠΙΑ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΣΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

1)ΝΑ ΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ,ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ(ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΙΚΑΙΑ Η' ΑΔΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ)
2)ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 97/2009 ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ

Υ.Γ1 Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ.ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΤΟΤΕ Δ.Σ.ΕΙΠΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η΄ΑΙΡΕΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΝΟΣ Δ.Σ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΒΡΑΥΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΝΑΙ Η' ΟΧΙ?

Υ.Γ2 ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ.ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.

Υ.Γ3 -ΕΡΝΕΣΤΟ- ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΛΟΥΦΑΞΕΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ?ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΛΕΝΕ,ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΕ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ -ΕΡΝΕΣΤΟΥΣ- ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΣ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ!

ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ είπε...

GIANNIDISTOMO ΒΛΕΠΩ Μ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΠΙΣΤΑ.ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?ΕΠΕΙΔΗ Μ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ-ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΙΣΩΣ ΑΔΙΚΑ-.ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ.ΑΡΑ ..ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ Δ.Σ ΕΧΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΓΩ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ..ΕΙΜΑΙ...Κ.Λ.Π.ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ.ΩΣ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΘΑ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΗ Σ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ.ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΛΕΝΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΟΓΙΟΡΤΗ.ΠΕΡΕΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ.ΔΕΝ Μ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ.

66 είπε...

ρε γιαννη διστομο τιμητη των παντων ασε τον γιαννελο και πες μας για το τι εκανε ο πανουργιας πριν παραδωσει την δημαρχια.πως πουλησε μετοχες.πως μονιμοποιησε 7 ατομα..πες μας γι αυτα

αριστερος είπε...

γιαννη διστομιτη εισαι πιο φασιστας απο τον ερνεστο γιατι εδω και καιρο καλυπτομενος απο την ανωνυμια στοχοποιεις ανθρωπους εσυ εισαι ναζι γιαννη.δεν εισαι θυμα

giannisdistomo είπε...

ΠΡΟΣ ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΕΙΠΕ...
ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟ ΑΝΤΑΞΙΟ ΥΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ.ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΦΘΕΙΡΩ(ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ).ΑΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ Δ.Α.Α ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΙΕΣΥ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΗ ΜΕΣΗ.ΔΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ.ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ

Υ.Γ1 ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΥΡΟΔΩΣΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.

Υ.Γ2 ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΛΕΝΕ ΑΓΑΛΙΑ ΑΓΑΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΜΕΛΙ

Υ.Γ3 ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΝΕΝΑ,ΕΧΩ ΤΕΚΜΙΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΠΑΡΕ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕ ΘΑ ΣΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΟΥ

Υ.Γ4 ΝΤΕΛΑΛΗ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

πολύ κατατοπστικό το άρθρο Ερνεστο , βάζει τα πράγματα σε μαι σειρά και ξεκαθαρίζει το τοπίο. Το οτι ο Lachauer ερχόταν εδω μέχρι και το θανατό του το λένε πολλοι στην Αράχωβα και το γεγονός της μεταμέλειας που του αναγνωρίστηκε...

giannisdistomo είπε...

ΠΡΟΣ Ο/Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΠΕ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΑ ΕΧΩ ΘΥΜΑ.
16 ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΤΣΕ ΚΟΥΕΒΑΡΑ.!!!
[ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ]!!!

ΑΝΤΙΚΥΡΕΑΣ είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΤΑ.ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΜΕΣΩ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΠΕΡΙ ΣΦΑΓΗΣ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ.ΑΠΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ?Η ΒΑΓΕΛΛΙΩ Η Ο ΖΑΚΚΑΣ?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΑΛΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ 2 ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΑΜΟΚΛΕΙΟ ΣΠΑΘΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΘΕΙΡΕΙ.Ο 2ος ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ.ΚΙ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ.ΑΡΑ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΤΕ.ΒΑΡΑΤΕ ΑΛΥΠΗΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Προς

Ο/Η giannisdistomo είπε... ( ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΤΣΕ ΚΟΥΕΒΑΡΑ.!!! )

Ερνέστο Τσε Γκεβάρα(Ερνέστο Γκεβάρα ντε λα Σέρνα) λεγότανε

μην μας τρελαίνεις....

τον έχεις και πάνω από το κρεβάτι σου...
( φωτογραφία)

έλεος πια με τα ....... σχόλια σας

ΑΡΑΧΩΒΑΣ είπε...

ΓΙΑΝΝΙΔΙΣΤΟΜΟ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥ ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΚΙ ΕΝΑ ΦΤΥΑΡΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ .ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ.ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΕΙΚΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΧΑΟΥΕΡ

ΚΥΡΙΟΙΙ ΜΗ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΔΙΧΩΝΙΑ.

ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ


ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΣΟΙ

ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ


Θυμίζω λίγο τα γεγονότα: μετά το μακελειό που υπέστη ο σχηματισμός των Ιταλών από τους αντάρτες όταν ερχόντουσαν Αράχοβα από το Καστρί, ο Λαχάουερ πήρε εντολή από τους ανωτέρους του να έρθει και να μην αφήσει ποδάρι στο χωριό γιατί η Αράχωβα ήταν ανταρτομάνα, να ξεμπερδεύουν ήθελαν μια και καλή.
Αντίθετα, παρακούοντας τις εντολές, αυτός στη μνήμη του Αγίου έκανε ανακωχή. Έτσι δεν άνοιξε ούτε μύτη στην Αράχωβα. Έχει καταγραφεί μάλιστα οτι Γερμανοί και αντάρτες τρώγανε και πίνανε μαζί, χωρίς τα όπλα τους και συμμετείχαν στα αγωνίσματα του πανηγυριού.(υπάρχουν φωτογραφίες)
Οι πραγματικοί αντάρτες τον ζύγισαν τον μέτρησαν και τον έκριναν, εσείς τώρα "αριστεροί με prada" η άποψή σας δεν μετράει.

Και κάτι αλλο: Αν ο νέος Δήμος δεν έχει αυτή τη στιγμή δυο μαρτυρικές πόλεις αλλά μόνο μια, οφείλεται σε αυτόν τον άνθρωπο, είτε ήταν καλός είτε ήταν κακός.
Τι παραπάνω έκανε δηλαδή ο Γιωργάκης για να αξίζει τη βράβευση περισσότερο?

Ιανουάριος 25, 2011

Ανώνυμος είπε...

...ΜΤΕΛΑΛΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ. ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ (ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ) ΤΟ ΦΟΒΟ,ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ, ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ, ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΞΕΝΟΛΑΤΡΕΙΑ, ΤΟ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ,ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑ,ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ (ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ) ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ" ΠΟΥ ΖΟΥΝ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...ΓΙΑ ΛΕΒΕΝΤΙΑ, ΑΝΔΡΕΙΑ, ΠΥΓΜΗ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ....!!!

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Παιδιά δεν υπάρχει διχόνοια...πιστέψε καθα μερα βγαίνω έξω....Τρεις γραφικοί από καθε τοπο ειναι....Δεν ζω σε γιάλα...
Οι οποίοι γραφικοί τα κομματικά συμφέροντα μόνο θελουν να εξυπηρετήσουν..

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΟΛΟΥΜΕΝΟ DISTOMO ΑΠΑΝΤΩ΄ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΖΕΙΣ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΛΑ.ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ....

ΛΟΥΚΑΣ είπε...

ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΑΗΔΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΕΙΜΑΙ ΔΙΣΤΟΜΙΤΗΣ.ΠΡΙΝ 19 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 28 ΜΕ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ.ΗΜΟΥΝ ΨΑΡΩΜΕΝΟΣ.ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ.ΔΙΣΤΟΜΟ ΤΟΥ ΕΙΠΑ.ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.ΜΕ ΚΕΡΑΣΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ.ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΜΙΑ 10 ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ,ΑΣΠΡΟΣΠΙΤΙΩΤΕΣ,ΑΝΤΙΚΥΡΑΙΟΙ.ΦΑΝΑΤΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΑ ΠΟΤΕ.ΜΑΘΑΙΝΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 80 ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΚΡΥΜΜΑΛΗΣ ΓΙΑΠΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΩ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ!!!!Σ Τ Α ΘΗ Σ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΘΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ 2-3 ΕΜΠΑΘΕΙΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΝΕΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ.ΛΟΥΚΑΣ

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Σπίθα..είμαι ο Θέμης ο Παπαϊωάννου ή κατσαμπίν'ς ( παρατσούκλι μου )..Κάθε μέρα είμαι εξω και μιλάω με κόσμο, δεν έχω αγοραφοβία.....
Θες διεύθυνση σπιτιού και αριθμού αυτοκινήτου; Αν και νομίζω ότι τα ξέρεις; Εσύ ποιός είσαι; Παίζω θεατρο λοιπόν; Πως γίνεται να πάιζω θέατρο, αφού δεν είμαι διορίσμένος, δεν έχω παρακαλέσει κανέναν, είμαι σε μια δουλειά με το ένα πόδι να την πουλέψω..Μάχομαι και βγάζω στη φορα τους κλεφτες..Αλλα ειμαι υπερηφανος για την καταγωγη μου και την περιοχη μου.....Σε τι επαιξα θεατρο; Εσυ παιζεις θεατρο γιατι σε λενε ''σπιθα''. Τι σε κανει να μην λες ποιος εισαι; Ελα να με βρεις. Ξερεις που συχναζω τα βραδια....ΟΣΟ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ..βρες τα κομματοσκυλα που συναναστρεφεσαι..Τα σερπετα σου...Αν θες να πεις κατι για μενα αντιμετωπισε με επωνυμα, αλλιως κλειστο!!! ΑΥΤΑ

Ανώνυμος είπε...

..."ΛΟΥΚΑ" ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΥΓΙΕΙΣ" ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ (ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ)...ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ",Η "ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ Η "ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ" ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΗ (ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ,ΤΡΑΣΤ,ΚΟΝΣΟΡΤΣΙΟΥΜ κλπ), ΠΟΥ ΜΕ "ΤΙΜΙΟ" ΤΡΟΠΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ)Ο ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΣ,Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ, Ο ΓΛΕΙΦΤΗΣ, Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΙΑΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ....
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΤΩ ΕΙΝΑΙ: ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΝΕΥΜΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΣΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ (ΠΡΟΣΟΝΤΟΛΟΓΙΟ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ κ.α) ;;;
ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΜΥΤΗΛΙΝΑΙΟ, ΒΩΞΙΤΕΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ,COCA-COLA κλπ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ;;;

44 είπε...

re anvoyme pseftotrostkisti mpas ki eisai aftos poy zitages doulia me 2000 eyro proeklogika gia na psifiseis.exeis vrei mia karamela kai ti les.i asxetos eisai i kanena plousiopaido poy den exeis me ti na skotoseis tin ora soy

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς ο/η 44 έχει κάλο στο μυαλό. Μια χαρά τα ψέλνει ο ανώνυμος στο "Λουκά". Τώρα αν είναι ψευτοτροτσκιστής ή πλουσιόπαιδο ή άσχετος δεν παίζει κανένα ρόλο, το θέμα είναι ότι το σχόλιό του είναι πολύ εύστοχο για την κατάντια ενός συστήματος το οποίο ο/η 44 φαίνεται να επιδοκιμάζει (ίσως είναι και προβοκάτορας ή τσιράκι του).

Ένας νέος της γενιάς των 775 ευρώ το μήνα.

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΗ.ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ !

Σκεπτόμενος δημότης είπε...

Ανώνυμε (Ιανουάριος 27, 2011)

το δημοτικό συμβούλιο της ΑΡΆΧΩΒΑΣ ΚΡΊΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΆΖΟΥΜΕ για την απόφασή του

τον Στάθη και τον κάθε " ΣΤΆΘΗ " ΔΕΝ τον θέλουμε ούτε για γαμπρό ούτε για νύφη (ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, καλός,χρυσός κλπ. !!)

αλλά στο δημοτικό συμβούλιο να προλαβαίνουν τέτοιες κατάπτυστες αποφάσεις

και να είναι ενημερωμένοι,.... γιατί ψηφίζουν και αποφασίζουν για τον δήμο μας.

Σκεπτόμενος δημότης είπε...

Προς

Ο/Η ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ είπε...

πρόεδρε ( για την ταμπακιέρα τίποτα, ΒΛΈΠΩ απαντάς σαν πολιτικάντης )

δεν φταίνε όμως τα μπλοκ του δήμου μας για τα λάθη τα δικά σας.

1) Στο πρακτικό του δήμου Αράχωβας, γράφει ότι τιμάται τον υιό του κατακτητή (ναζί),για το βιβλίο που έγραψε για την Αράχωβα

2) Στο πρακτικό της εκλογής προεδρείου του δήμου ΔΑΑ, πριν την διόρθωσή του άλλα έγραφε.( κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν είναι τιμητική θέση του γραμματέα)

Κυρίες και κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι

σταθείτε στο ύψος σας και στους ρόλους που σας ανέθεσαν οι δημότες του δήμου μας ( συμπολίτευση ή αντιπολίτευση )

και κατανοήστε νωρίς

ότι έχουν περάσει ανεπιτρεπτή τα χρόνια, που τα δημοτικά συμβούλια ήταν ανεξέλεγκτα για τις αποφάσεις που έπαιρναν.

Καλή επιτυχία στο έργο, που μας ζητήσατε ( δια της ψήφου) και εμείς σας αναθέσαμε.( ρόλους)

ο νοών , νοείτω....

παρνασσος είπε...

ρε απιθανοι κομπλεξικοι.την αποφαση την πηρε ο δημος αραχωβας πριν 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χρονια για την αραχωβα και τιμησε εναν συγγραφεα που εγραψε ενα βιβλιο για τον αη γιωργη.τι παει να πει ηταν ο πατερας του ναζι.αυτος ηταν αγγενητος.δηλαδη επειδη ο λαμπρου διωκεται για κλεπσιες ολοι εσεις ειστε κλεφτες.αει παρατατε μας με σας που ....... ........ ......... ........ ........

Ανώνυμος είπε...

προς

παρνασσος είπε...

Μεγάλε

οι ίδιοι το γράφουν στο πρακτικό που έχει δημοσιευτεί ότι είναι ο γιος του ναζί. ( μήπως έκανε πάλι λάθος η κ. Φωτίου )


όσο για το

ρε απιθανοι κομπλεξικοι,

μήπως

εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια.

Top