αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Aργά μας θυμήθηκε...

Μας ξέχασε ο φετινός χειμώνας και οι συνθήκες όχι μόνο στην Αράχωβα αλλά και σε όλη τη χώρα μέχρι τώρα χαρακτηρίζονται ήπιες. Λίγα χιόνια ο Παρνασσός, στην Αράχωβα δεν σημειώθηκε αξιόλογη χιονόπτωση, οι μυγδαλιές άνθισαν και όλα δίνουν την εντύπωση πως διανύουμε την άνοιξη. Θα συνεχιστεί όμως αυτή η κατάσταση?
Ήδη εδώ και δύο 24ωρα ο καιρός έχει κρυώσει αρκετά και πασπάλα επισκέπτηκε το χωριό μας.
Επειδή δεν θέλω να σας κουράσω με τις διατάξεις των συστημάτων και όλες τις μετεωρολογικές ορολογίες, όλα δείχνουν πως μπαίνουμε σε καθαρά χειμωνιάτικη περίοδο. Από την Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή, δρολάπια, παροδικές βροχές εξαιτίας της πρόσκαιρης ανόδου της θερμοκρασίας, αλλά και κατά διαστήματα πυκνές χιονοπτώσεις θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού.Ο βοριάς θα μαλώνει με το νοτιά και η θερμοκρασία θα είναι στην περιοχή του μηδενός, ενώ την Πέμπτη το απόγευμα θα παρουσιάσει μικρή πρόσκαιρη άνοδο.
Τέλος από βδομάδα με κάθε επιφύλαξη πάμε για παγερές καταστάσεις, καθώς ψύχος από την Ρωσία έχει διάθεση να κάνει διακοπές στην Ελλάδα.
Δεν θέλω να σας στενοχωρήσω, αλλά κάντε τα κουμάντα σας στο πετρέλαιο. Και με το τσίπουρο κάτι γίνεται πάντως!!
Top