αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Παρασκευή 28/01/2011

Δήμος Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας
Αρ. Πρωτοκόλλου: 180

Σας προσκαλούμε σε δημόσια συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού καταστήματος, την 28/1/2011 ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα 19.30 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:
  • Θέμα 1o: Καθορισμός πιστωτικού ιδρύματος για έντοκη κατάθεση εσόδων του Δήμου.
  • Θέμα 2o: Συγκρότηση Επιτροπής για διενέργεια διαγωνισμών προμηθειών και αξιολόγησης αποτελεσμάτων (ΕΚΠΟΤΑ).
  • Θέμα 3o: Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής υλικών (ΕΚΠΟΤΑ).
  • Θέμα 4o: Ορισμός μέλους και αναπληρωτή για τη συγκρότηση Επιτροπής παραλαβής έργου και ορισμός δύο δημοτικών συμβούλων για τη συγκρότηση Επιτροπής συντάξεως βεβαιώσεως καλής εκτέλεσης έργου.
  • Θέμα 5o: Συγκρότηση Επιτροπής για την επισκευή και συντήρηση των αυτοκινήτων του Δήμου και την παραλαβή των ανταλλακτικών.
  • Θέμα 6o: Μεταφορά ποσού 156.826,33 € από το Τ.Π.& Δ. της ΔΟΥ-Λιβαδειάς στον αριθμό λογαριασμού του Δήμου που τηρείται στο κατάστημα της ALPHA ΒΑΝΚ στην Αράχωβα.
  • Θέμα 7o: Υποβολή πρότασης της πράξης "ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ, ΑΓΩΓΟΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ (ΕΕΛ)" στο Ε.Π. "Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη" του ΥΠΕΚΑ.
  • Θέμα 8o: Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας και Δήμου Λεβαδέων για τη πράξη "ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ, ΑΓΩΓΟΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ (ΕΕΛ)"
  • Θέμα 9o: Χορήγηση παράτασης προθεσμίας για την εκτέλεση της προμήθειας "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΣΤΟΜΟΥ"
  • Θέμα 10o: Ενημέρωση για το έργο "ΕΞΥΠΝΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ"
  • Θέμα 11o: Έγκριση απολογισμού σχολικής επιτροπής Γυμνασίου Άσπρων Σπιτιών (ΠΑΡ. ΔΙΣΤΟΜΟΥ).
  • Θέμα 12o: Εκπροσώπηση του Δήμου από το κ. Δήμαρχο για καταβολή αποζημιώσεων στα Δικαστήρια Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Χάγη.
  • Θέμα 13o: Ιστοσελίδα VOTEFOR DISTOMO.
  • Θέμα 14o: Ενημέρωση για την παραχώρηση κτιρίου της ΔΕΛΦΟΙ-ΔΙΣΤΟΜΟ Α.Ε.
  • Θέμα 15o: Αντικατάσταση μελών Διοικ. Συμβουλίου της ΑΡΑΧΩΒΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε.
  • Θέμα 16o: Τροποποίηση καταστατικού της ΑΡΑΧΩΒΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε.
  • Θέμα 17o: Έγκριση της 1/2011 απόφασης Δ.Σ. της Κ.Κ.Ε.Α.Π.Α. περί "Ψήφιση-έγκριση σχεδίου δράσης της επιχείρησης από 1/1/2011-31-12-2012.
  • Θέμα 18o: Καθορισμός αυτοτελών οικισμών.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Ευστάθιος Γιαννέλος

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ? ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 18 ΘΕΜΑΤΑ ? ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ 9 ΩΡΕΣ!!!!! ΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ !

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ, Ανώνυμος είπε...(Ιανουάριος 28, 2011)

Αυτά κάνουν

και μετά τους βγάζουν στη φόρα .....

giannisdistomo είπε...

ΓΙΑ ΦΙΛΟ ΝΤΕΛΑΛΗ
ΣΤΙΣ 25-1-2011 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛ.ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΛΟΥΚΑ[ΣΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ.ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ UNESCO]
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Δ.Α.Α
ΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ....
Ν Τ Ε Λ Α Λ Η Κ Α Ν Ε Κ Α Τ Ι ...

σχολιαστης είπε...

μια ματια στο δημοτικο συμβουλιο που εγινε.λοιπον οι 3 διστομιτες της αντιπολιτευσης μιλησαν οσο ολοι οι αλλοι μαζι και ειναι πορομενοι τοπικιστες.problem αυτο βαγγελιω.ο ζακκας τον χαβα του κκε.εκεινος ο μπαλαουρας εκτος θεματος μονιμως.σοβαροι οι παπασταθης,θωμας γιαννελος.αμετοχος ο γιατρος.παναθεμα αν ηξερε τι ελεγε ο αλλος γιατρος.στην συμπολιτευση απολυτη η η η σιωπη.ο δημαρχος που εκανε καποια λαθακια αλλα ειχε διπλα την γρια αλεπου τον μιχο και τον μαζευε.ο σταθης καλος στην πρωτη εμφανιση αλλα παραειταν ηπιος για μας που τον ξερουμε.μαλλον κολπο τακτικης θα ταν.οι αλλοι ρε παιδια δεν μιλησαν ενα λεπτο ενα.και σε μας στην εξεδρα αυτος ο γραφικος εχθρος της αραχωβας που τρωνε τα παιδια του ψωμι

πονηρους είπε...

βρεεεεε ξυπνατε.στην συμπολιτευση υπαρχει πειθαρχια.το φαντομ ειναι σκληρο καρυδι κι ο σταθης εκανε μεγαλο αγωνα για να νικησουν .χαζοι ειναι ν αφησουν να κουνηθει κανενας.δεν ειδατ μολις εσκασ το θεματακι με τη σοφια.αμεσους απανο ολοι μπαμ και κατου.δεν περναει τρουπα.γι αυτο δεν διερευσ τιπουτα απο το μυστικο σιμβουλιο.

ο " χαζός ' είπε...

Προς

πονηρους είπε...

φίλε μην ξεχνάς ότι:

" το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται "

και το πρόσφατο παρελθόν έχει πολλά παραδείγματα από κυρίους που νόμιζαν ότι ελέγχουν το παιχνίδι.( χάθηκαν από την πιάτσα )

και επίσης σου υπενθυμίζω ότι

" στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό "

και εάν το φάντομ όπως τον αποκαλείς, δεν αλλάξει γραμμή πλεύσης ...
θα πάθει ότι έπαθε και ο πανούργος τσοπάνης

Top