αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Δήλωση - απάντηση του κ. Πατσαντάρα σε ερώτηση του blog sogal-stiri.blogspot.com

Δευτέρα 20 Σεπ. 10

Με αφορμή δημοσίευμα του ιστολογίου sogal-stiri.blogspot.com που αφορά την ιστοσελίδα του ανεξάρτητου υποψηφίου δημάρχου Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας (patsantaras.gr) και την ερώτηση του διαχειριστή σχετικά με την ονομασία του νεοσύστατου καλλικράτειου Δήμου (sogal-stiri.blogspot.com) ο αντιπτέραρχος ε.α. κ. Γιάννης Πατσαντάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση.

"Επί 37 συναπτά έτη αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας έχω διδαχθεί να τηρώ απαρέγκλιτα τους νόμους της Πολιτείας. Από την άποψη αυτή δεν υπάρχει εκ μέρους μου πρόθεση -πολλώ μάλλον δέσμευση- για αλλαγή του ονόματος του νεοσύστατου δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας. Δεν πρόκειται να μοιράσω ψεύτικες υποσχέσεις για να ψηφοθηρήσω στις ευαισθησίες των συνδημοτών μου.

Μπορώ όμως να δεσμευτώ ότι το Στείρι θα έχει διακριτό ρόλο και λόγο στο ψηφοδέλτιο που καταρτίζουμε στην Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία. Και κυρίως μετά τις εκλογές -εφόσον οι πολίτες μας εμπιστευτούν- το Στείρι θα λάβει τη θέση που αξίζει να έχει στον νέο Δήμο".

Γιάννης Λ. Πατσαντάρας

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε Γιάννη, η απάντησή σου είναι σπουδαία. Πάντα καθαρό και ντόμπρος στις εξηγήσεις σου. Αυτός είναι και ο σπουδαιότερος λόγος που σε ακολουθούμε όλοι εμείς, έστω και αν έχουμε διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΠΙΖΩ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "ΑΝΤΡΙΚΙΑ" ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ.ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ !! Ο κ.ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ, ΘΕΩΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ?

Ανώνυμος είπε...

Ο τύπος νομίζει ότι ήρθε και σε ένα μήνα θα γίνει δήμαρχος!!! Αμ δε!!! Βαγγελιώ μαζί σου η νίκη είναι σίγουρα δική σου!!!!!

διστομίτης είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας είπατε τα παιδιά από την Αθήνα τους δείξατε που πέφτει η λάκκα;;Ή μόνο που έχει μοσχάρια;;

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ είπε...

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ Η ΣΟΦΙΑ,ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ, ΤΟΥ ΣΤΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Πες τα φίλε αξιωματικέ που νομίζουν ότι θα βγούν κι όλας!!! Τα παπαγαλάκια στα καφενία καμιά μέρα θα φάνε ξύλο ,....προσβάλλουν τους πάντες

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Γιουσοφάκι είπε...

Η αδελφή του είναι εκπαιδευτικός! Όλοι ρωτούν όμως που διδάσκει!!! Άλλη μια θέση που πληρώνεται χωρίς να εργάζεται ο υπάλληλος. Αλλά ξέχασα είναι σε πολλά συμβούλια και οργανισμούς πρόεδρος. Προκοπή όμως δεν βρίσκει!

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΦΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ. ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ.
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΤΑΝΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΛΕΥΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ,ΑΥΤΟ ΗΤΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ

μαθηματικος Α είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ.ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΣΕΙ.Η ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 500 ΓΙΑΤΙ ΚΑ[ΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ.ΓΙΑΝΝΑΚΟ ΜΟΥ ΟΝΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΑΥΡΕΠΗΣ .Ο ΔΙΑΓΟΥΡΤΗΣ ΟΙ 2 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ(κι αυτο το ξερουν κι οι αλλοι υποψηφιοι συμβουλοικαι ειδικα εσυ σταθη).Ο ΚΕΦΑΛΑΣ ΝΑΙ ΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΗ ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑΝΝΕΛΟ,Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΣΩ ΜΑΥΡΕΠΗ(φανατικος αντιγιαννελικος) ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ,ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.ΗΔΗ ΕΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ ΝΤΕΛΑΛΗ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ δ.σ ο σταθης ειναι πυρ και μανια με καποιον απο τους παραπανω διοτι του σφυριξανε οτι ειχε κλειδι κι εκανε τον λουη.μονο ετσι μπορει να χασεις πατσανταρα.να φαγωθειτε.οταν ελθουν οι ψηφοι απο την αντικυρα για αραχωβιτη υποψηφιο θα με θυμηθειτε.Αspeaking

πασοκ αλλα αραχωβιτης πρωτα είπε...

μαθηματικε αυτα που λες τα ξερει ολη η αραχωβα αλλα ξεχνας κατι βασικο.αυτοι που λες ειναι μια κλειστη παρεα .τον κεφαλα αστον,οπως σου χα πει σταθη καλο σου κανεινα σε κατηγορει,ο λεοντιος ειναι τελειωμενος η νεολαια ομως ειναι με τον σταθη.αυτον εβλεπε τοσα χρονια στο γηπεδο,στις εκδηλωσεις,στα μπαρ εστω και στο φιναλε φιναλε σ αυτον πηγαινε οταν ειχε αναγκη απο δουλεια.και εν πασει περιπτωσειρε μαγκες εχει κανενας σας να πει οτι πηρε ενα ευρω οπως λεει και στη συνεντυξη.αφηστε λοιπον σοφιες και τα υποχειρια της-τα πε ο μαθηματικος τα ονοματα-και την πρωτη φορα συμπαιγνια εκαναν και βγηκαν 2οι.αλλα θα ρωτησω κατι αν ειναι αληθεια.καλα ρε μαυρεπη εσυ εισαι κουμπαρος του λεοντιου.εσυ ρε διαγουρτη που το παιζες δικαιος γιατι.ντελαλη συγγνωμη.φανατικος γιαννελικος αν και την πρωτη φορα δεν σε ψηφισα

πυρηνικός επιστήμονας Β είπε...

Μαθηματικέ Α μικρός έβλεπες εφιάλτες με ολοκληρώματα να σε κυνηγάνε και τώρα βλέπεις με ψηφαλάκια?
Προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις μπας και χαλάσει το κλίμα του ενωτικού κι ανάθεμα αν δεν είσαι με την Βαγγελιώ κι εσύ. Ίσως να επιδιώκεις να λογαριθμήσεις το νούμερο 1 αλλά δεν θα σου περάσει.
Ευτυχώς που ο Πατσαντάρας έχει επιλέξει πολύ σοβαρούς ανθρώπους δίπλα του και δεν πρόκειται ν' ασχοληθούν καν με τις Κασσάνδρες σου. Αυτό είναι σίγουρο.
Για τους παραπάνω που ανέφερες δεν νομίζω οτι έχουν στο μυαλό τους να ρίξουν μονοκούκι σε οποιονδήποτε. Επειδή φαντάζομαι θα είσαι γνώστης των διαφορικών εξισώσεων, για πες μου: ο αποχωρών από τα δημοτικά και έντιμος εξάδελφος Δημήτρης (κατά τον Αχό) δεν θα τον ψηφίσει τον Στάθη?

Από Μέσα είπε...

Συμπολίτες μη βιαζόσαστε. Αυτοί που αποτελούν τον πυρήνα του ψηφοδελτίου του Πατσαντάρα, μπορεί να μην προέρχονται από τον ίδιο ιδεολογικό χώρο, όμως είναι μια γροθιά μεταξύ τους και αποκλείετε να τους διασπάσει οτιδήποτε.
Υπάρχει απόλυτη διαφάνεια και οι αποφάσεις που παίρνουν σαν συνδυασμός είναι κοινές. Το πρόβλημά τους ΔΕΝ είναι ποιός ή ποια θα πρωτοεκλεγεί σύμβουλος , αλλά πως θα μπορέσουν να προσφέρουν περισσότερα σ’ αυτόν τον έρμο τόπο. Άλλωστε από τους 21 συμβούλους στην Αράχωβα, δεν είναι δυνατόν να εκλεγούν όλοι. Όσοι δεν εκλεγούν είναι σίγουρο ότι μετά θα βοηθήσουν όσο μπορούν το συνδυασμό.
Ο Πατσαντάρας όταν συζητάει με όλους τους συνοδοιπόρους του, χρησιμοποιεί πληθυντικό και όχι ενικό. Αυτό το κάνει από πεποίθηση και όχι από υστεροβουλία.
Κάτι ακόμα, επειδή έχει δεχτεί αλλά και δέχεται πολύ λάσπη από παντού, θέλω να σας βεβαιώσω ότι είναι πολύ σκληροτράχηλος για να τα παρατήσει. Έχει μάθει στη ζωή του να παλεύει σε αντίξοες και αρνητικές συνθήκες και μάλιστα να αποφασίζει κάτω από υπερβολική πίεση και όλα αυτά γιατί είναι ηγέτης, διότι οι ηγέτες ξεχωρίζουν και ΔΕΝ διορίζονται, ούτε καταδέχονται να πάρουν …… «χρίσματα». Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Άνδρας, αποφάσισε να κατέβη επειδή πιστεύει στη προσφορά χωρίς πληρωμή, αλλά και επειδή ‘έδωσε το λόγο του σε δέκα ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και το λόγο του ξέρει και τον κρατάει.

Ανώνυμος είπε...

Πότε πήρε η Βαγγελιώ 500? θα βγει άνετα πιστευώ όπως και πολύς κόσμος που την στηρίζει αντί για έναν άγνωστο που δεν έχει καμία προσφορά στα κοινά! Μόνο τίμιο τον ανεβάζουν εντιμότατο τον κατεβάζουν, δεν έχει ελπίδα! Όυτε προσόντα ούτε τίποτα μόνο τη ΝΔ βέβαια..
Υ.Σ Ποτέ δεν έπεσα έξω σε εκλογές, ούτε τώρα..

Ανώνυμος είπε...

καλή αρχή ! να δείς που θα τρίβεις τα μάτια σου γιατί θα κερδίσει η αποχή.....και ο ΚΑΝΕΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε το εντιμότατος γιατί; Που κρύβει τη Σοφία ; Το αίμα νερό δε γίνεται!! τί σκληροτράχηλος λένε; Αυτός είναι που θα αναλάβει το δήμο; Ένας στρατιωτικός που θα συμπληρώσει τη σύνταξη; Ήρθε χθες για να αυξήσει εισόδημα ;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕΣ ΕΞΩ ΠΟΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΗΡΕ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ Η ΒΑΓΓΕΛΙΩ

Ανώνυμος είπε...

700 Σοφία εσύ 300!! Και μόνη της !! Όλοι το λένε.!Άσε άσε..

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ είπε...

ΟΣΑ ΤΡΥΚ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ.ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΤΙΜΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΜΠΛΕ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΕΣΤΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΕΡΙΔΕΣ.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ..ΦΤΥΑΡΙΑ ΛΑΣΠΗΣ????ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Θα φάτε χαστούκι γερό Στάθη.. Ο τύπος δεν ξέρει τίποτα!! Πως εγώ θα τον εμπιστευτώ; Επειδή είναι τίμιος γενναίος έντιμος εντιμότατος και τις βλακίες που λέτε;; Βέβαια άμα με βάλεις και μένα κοκα κολα τον πατσαντάρα τον βλέπω και πρωθυπουργό..

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΣΤΑΘΗ ΑΡΧΗΓΕ.ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !!! ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ.

Αραχωβίτης είπε...

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ(?) ΝΤΕΛΑΛΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ή ΤΟΥ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ, ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΕΤΡΕΠΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ(?) ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΔΕΣΜΣΕΥΣΕΙΣ ΣΟΥ!!! ΤΟΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΙΑ-ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Αραχωβίτη όταν μας βρίζει ο Στάθης ανοιχτά εμείς γιατί να μην του απαντάμε αναλόγως και φυσικά θα πάθει και δημόσια αυτά που του αναλογούν..

ΑΧΘΟΦΟΡΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ είπε...

ΧΑ, ΧΑ! Ωραιο αυτο με την κοκα-κολα! <> Οι Αραχωβιτες , Σταθη, ειναι περηφανοι. Και ας εβαλες καποιους στην Κοκα-κολα μη νομιζεις οτι θα σκυψουν το κεφαλι. Ειμαι ενας απο αυτους που καποια στιγμη δηθεν <>. Ξερετε τι καφασι κουβαλησα? Ε, οχι να ψηφισω για τον ιδρωτα που εριξα και τον Πατσανταρα για να καααααθετε η Σοφια στο Γραφειο του αληστου μνημης Μπασιακου στο Υπουργειο Γεωωργιας!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ είπε...

Γιαννη Πατσανταρα που <>: Πες μας ΕΥΘΕΩΣ, αν ξερεις, ΤΙ ΗΘΕΛΕ τις προαλλες στο Μπακουρεικο στο ΣΤΕΙΡΙ ο <> της Αντικυρας;
Τι επιχειρησε,οπως βοα το χωριο, να πει; Ειχε σχεση με τις εκλογες;
Ειναι νομιμο;
Και ηθικο;
Εγω δεν ξερω αν ειναι αληθεια ολα αυτα, αλλα το χωριο μας απηυδησε μολις κυκλοφορησε η φημη. Πρεπει να διαψευσεις στην ΠΡΑΞΗ οτι γνωριζεις και επιτρεπεις τετοια πραγματα . Εκτος και αν κινουνται καποιοι μονοι τους , οποτε τι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ συνδυασμος εισαι;

ΤΟ ΚΑΡΦΙ είπε...

ΡΕ ΠΑΤΣΑ (όπως ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ).... ΠΑΙΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΠΑΛΛΑ ΡΕ..ΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΡΕ ΣΟΦΙΑ, ΤΕΛΛΗ, COCA COLA, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΤΛ..
ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΠΗΧΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ..
ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΡΕ...ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ...
ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ , ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΤΛ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΠΙΕΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ..ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ..
ΒΑΛΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΣ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!!
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΥΖΗΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΠΤΑΟΡΟΦΟΥ ΤΗΣ ΚΙΡΚΗΣ/ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ; ΣΥΖΗΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΚΟΛΟΒΑΡΗ; ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ. ΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΜΠΑΛΛΑ

..Ι..Τ.. είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ.. ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΤΟΠΟ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ..ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ..ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΟΥ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΩ..ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΣΙΔΗΡΑ..ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ..ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΙΣΟΥΝ..ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ..ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕ..ΜΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΤΟΙ..ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΤΑΘΗ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΣΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΡΥΦΑ ΟΥΤΕ ΦΑΝΕΡΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΛΗΤΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΟΙΗΚΗΣΗΣ..ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ..ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΣ ΝΑ ΛΥΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΠΟΛΛΩΝ..ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΛΥΣΗ..ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ..Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ..

Top