αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Δραματικές εξελίξεις στην Αίγυπτο - ραδιοφωνική ανάλυση του Χρήστου Καπούτση

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην Αίγυπτο. Η πρωτεύουσα της Αιγύπτου και άλλες μεγάλες πόλεις έχουν παραδοθεί στη βία και την αναρχία.
Οι πολίτες ζητούν να φύγει ο Χόσνι Μουμπάρακ από την εξουσία. Για "αστυνομική βία και πρωτοφανή ανυπακοή" κάνουν λόγο τα διεθνή πρακτορεία.

Στρατιωτικές δυνάμεις περιπολούν στις μεγάλες πόλεις.
Ο Ελ Μπαραντέι,
ο πρώην επικεφαλής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας, που επιδιώκει να ηγηθεί της αντιπολίτευσης, φαίνεται ότι βρίσκεται υπό περιορισμό.
Ο Χόσνι Μουμπάρακ (83 ετών) είναι ο μακροβιότερος ηγέτης της χώρας των Φαραώ. Αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας της Αιγύπτου, ορίστηκε αντιπρόεδρος της Αιγύπτου από τον διάδοχο του Νάσερ, τον Ανουάρ Σαντάτ, το 1975 και έγινε πρόεδρος το 1981, όταν ο Σαντάτ δολοφονήθηκε από αντάρτες αξιωματικούς, που διαφωνούσαν με την συνθηκολόγησή του με το Ισραήλ.

H Αίγυπτος είναι μια από τις πιο πολυπληθείς χώρες της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, αφού ο αριθμός των κατοίκων της φτάνει τις 76 εκατομμύρια ψυχές.

Οι εξεγέρσεις των πολιτών απλώνονται στα κράτη της Μεσογείου.
Τα αυταρχικά, διεφθαρμένα και ξενόδουλα καθεστώτα, που έσπρωξαν εκατομμύρια πολιτών στη φτώχεια και την εξαθλίωση, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να «εισπράξουν» τα επίχειρα αυτής της αντιλαϊκής και βάρβαρης πολιτικής τους.

Ακούστε τη ραδιοφωνική ανάλυση του δημοσιογράφου Χρήστου Καπούτση στον Αθήνα 9,84...


Από christoskapoutsis.blogspot.com

Άντε, και στα δικά μας αυταρχικά, διεφθαρμένα και ξενόδουλα καθεστώτα...

2 σχόλια:

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

Βρήκα στο www.troktiko.eu ένα ενδιαφέρον άρθρο όσον αφορά τις λαϊκές εξεγέρσεις σε διάφορα μέρη του πλανήτη.Σας παραθέτω ένα απόσπασμα απο όλο αυτό.

Ένα έγγραφο του βρετανικού υπουργείου Άμυνας προέβλεπε πως στα επόμενα χρόνια το χάσμα μεταξύ των υπερβολικά πλουσίων και της μεσαίας τάξης και των όλο και περισσότερων εξαθλιωμένων, θα απειλήσει την κοινωνική τάξη. «Η παγκόσμια μεσαία τάξη μπορεί να ενωθεί, να χρησιμοποιήσει τη πρόσβαση στη πληροφορία, τους πόρους και τις τεχνικές που υπάρχουν, και να προσπαθήσει να μεταμορφώσει τις πολιτικές διαδικασίες σε διεθνές επίπεδο, προς όφελος των δικών της ταξικών συμφερόντων. Η μεσαία τάξη μπορεί να μετατραπεί σε επαναστατική δύναμη».
ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.-

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ...

Top