αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Ειδήσεις

Μικρά-μικρά νέα από το χωριό και γενικότερα από την περιοχή:

Προσφορά για το μαγαζί του Ερυθρού Σταυρού:
Σύμφωνα με email αναγνώστη, έχει κατατεθεί προσφορά 3.000 ευρώ τουλάχιστον (κλειστή προσφορά) από Αραχωβίτη για το μαγαζί του Ερυθρού Σταυρού στην πλατεία.
(Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί και μεταδίδεται με επιφύλαξη.)

Στον Έλατο επικεντρώνονται οι έρευνες για τους ληστές της Αμφίκλειας:
Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας εκτυλίσσονται τις τελευταίες ώρες στην ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού, με πάνοπλους αστυνομικούς να οργώνουν την περιοχή στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τους 3 ληστές που χθες το πρωί λήστεψαν την εθνική τράπεζα της Αμφίκλειας παίρνοντας 2 γυναίκες ως ομήρους και πυροβολώντας και πετώντας χειροβομβίδες κατάφεραν να διαφύγουν με εντυπωσιακό τρόπο, προκαλώντας τρόμο στους κατοίκους και τους θαμώνες της κεντρικής πλατείας που δεν πίστευαν στα μάτια τους. Οι έρευνες από την αρχή επικεντρώθηκαν στον ορεινό όγκο του Παρνασσού, όπου το μεσημέρι λίγο μετά τις δύο βρέθηκε το λευκό Ι.Χ. μάρκας Skoda που χρησιμοποίησαν οι ληστές. Ερευνάται πιθαμή προς πιθαμή όλη η περιοχή όπως και τα εξοχικά σπίτια της περιοχής του Ελάτου.

Καταδίκη του εκδότη Σάκη Μαυρέλη για συκοφαντική δυσφήμιση:
Η Ιερά Μητρόπολη ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010, ο εκδότης του εντύπου «TIMES IN KOLONAKI» Σάκης Μαυρέλης (ο γνωστός μας από δημοσιεύματα κατά της Αράχωβας, της εφημερίδας Αχός και του εκδότη του, αλλά και κατά των Αραχωβιτών), καταδικάσθηκε πρωτοδίκως από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Σύρου ερήμην σε συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών για τα αδικήματα της διά του Τύπου συκοφαντικής δυσφήμισης, ψευδούς καταμήνυσης και εξύβρισης κατά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Δωροθέου Β΄, καθώς επίσης, από το ίδιο Δικαστήριο, και σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών, για το αδίκημα της διά του Τύπου συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του Σεβασμιωτάτου.
(Από περιοδικό Πρόναος, Τεύχος 398)

Άρχισαν τα... γιαούρτια για τον Καλλικράτη. Άντε, και στα δικά μας...:
Κάτω από αποδοκιμασίες έγινε δεκτή προχθες στην Ιτέα η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Φωκίδα Αφροδίτη Παπαθανάση. Η βουλευτής βρέθηκε εκεί με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης Φωκίδα 2010 και μερίδα πολιτών της επιτέθηκε φραστικά διαμαρτυρόμενη για την στάση της στο θέμα του Καλλικράτη. Πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου σε λαϊκή συνέλευση στην Ιτέα είχε αποφασιστεί μεταξύ άλλων να κηρυχτεί ως ανεπιθύμητο πρόσωπο η βουλευτής του νομού που εισηγήθηκε στο υπουργείο εσωτερικών την δημιουργία μόνο δυο δήμων στο νομό, αντί 4 που επιθυμούσαν οι τοπικές κοινωνίες.
"Ο καθένας έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται" απαντά μιλώντας στο STAR η Αφροδίτη Παπαθανάση.
(Από το iteanet.blogspot.com)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι προσφορές θα ανοιχτούν την Δευτέρα 21/6/2010 στα γραφεία του Ε.Ε. Τη Δευτέρα το μεσημέρι θα ξέρουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ντελαλη εσενα περιμεναμε για να μας πεις οτι υπαρχουν κοροιδα στην Αραχωβα και πληρωνουν μεγαλα ενοικια.
Οσο για την [......] που εδωσε την προσφορα,θα καταλαβει το χειμωνα τι εκανε, τωρα δεν μπορει γιατι ειναι σαν το 90%των επαγγελματιων στην Αραχωβα που ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ.

(Το όνομα διαγράφηκε από το διαχειριστή)

Top