αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Απάντηση του κ. Θ. Κοκοβού στον κ. Γ. Δ. Ανδρέου

Το ψέμα είναι αρετή άλλων. Η ασθενής μνήμη χαρακτηριστικό των αδυνάτων. Δεν περιλαμβάνομαι σε αυτούς.
Με την παρέμβαση και τις δηλώσεις μου στο ntelalis-arahovas ότι δεν συμμετείχα ούτε συμφώνησα στην σύσταση επιτροπής για ενωτικό ψηφοδέλτιο αποκαταστάθηκε η αλήθεια και δικαιώθηκα απόλυτα.
Γεγονός αναμφίβολο είναι ότι από 29 Μαίου έως 5 Ιουνίου 2010 απουσίαζα εκτός Αράχωβας. Στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν συμμετείχα, δεν γνώριζα για την σύσταση επιτροπής, το έργο της και τον διορισμό μου. Όταν ενημερώθηκα για τα δρώμενα αντέδρασα. Άμεσα δήλωσα ότι δεν συμφωνώ με την δημιουργία κοινού ψηφοδελτίου και απαίτησα να μην δημοσιοποιηθεί η σχετική ανακοίνωση της οποίας έλαβα γνώση στις 31-05-2010 καθ' υπαγόρευση από τον Νίκο Γεωργιάδη.
Τις λεπτομέρειες του πυροτεχνήματος δεν τις γνώριζα. Δεν φαντάστηκα ποτέ την αβάσταχτη προχειρότητα και τον παρορμητισμό για δημιουργία κοινού ψηφοδελτίου ευκαιριακά, ξαφνικά και απροετοίμαστα μετά το τέλος της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τον Καλλικράτη, επειδή εκείνη την στιγμή είχες έμπνευση. Μπορεί την έμπνευση να την είχες και από πριν.
Αγαπητέ Γιώργη μπορείς να απορείς μόνον για όσα τελικά μαθαίνεις καθυστερημένα. Μπορείς επίσης να απορείς και γιατί δεν συμφώνησα. Μπορείς να φαντάζεσαι ο,τιδήποτε και όπως θέλεις. Δεν μπορείς όμως να αφήνεις αιχμές για το πρόσωπο μου σε ανακοινώσεις που αναγκάστηκες να αναρτήσεις.
Θα μπορούσες αντί για τον Ν. Γεωργιάδη να ρωτήσεις τον Δήμαρχο στον όποιο αμέσως μόλις επανήλθα στην Αράχωβα διαμαρτυρήθηκα για τις ανακοινώσεις που αντίκρισα αναρτημένες. Αμέσως έδωσε εντολή και αποσύρθηκαν τουλάχιστον από τα κεντρικά σημεία. Αυτό δεν το γνώριζες;
Θα μπορούσες πάλι ο ίδιος, με οποία ιδιότητα επέλεγες, να με ενημερώσεις προσωπικά και όχι να εκτρέπεις την ανάγνωση της ανακοίνωσης σε μένα στον επί παντός αρμόδιο Ν. Γεωργιάδη. Όταν ειδοποιήθηκε ο Γεωργακός ήσουν επάνω στο τηλέφωνο. Γιατί δεν έπραξες το ίδιο τουλάχιστον και μαζί μου;
Το ζήτημα που δημιουργήθηκε με την επιτροπή είναι βαθύτερο. Τώρα προσπαθείτε να το υποτιμήσετε. Ανέτρεξα στις αναρτήσεις του ntelalis-arahovas (υπάρχουν ακόμη) με έντονη γραφή ανακοινώθηκε ότι η συντονιστική επιτροπή για το ενωτικό ψηφοδέλτιο, είναι απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου!!. Αυτό μάθανε στην Αράχωβα. Τώρα στην ανακοίνωση σου αναφέρεις ότι ήταν «μία συζήτηση πολιτών» και δεν έχει σχέση με το Δημοτικό Συμβούλιο.
Η ανακοίνωση σου είναι απάντηση και στον Στάθη Γιαννέλο που θέλει να βρει τον ψεύτη. Νομίζω ότι τώρα τον βρήκε. Επίσης επιβεβαιώνεται και ο Χάρης που καλόπιστα μπήκε στα γρανάζια των ανακοινώσεων.
Αγαπητέ Γιώργη, πήρες την ανακοίνωση απάνω σου χωρίς αναφορές στον Δήμαρχο. Ούτε λέξη. Για την συντονιστική και την συζήτηση πολιτών όπως μας γράφεις, γνωρίζεις τις απόψεις του Δημάρχου;

Οι Αραχωβίτες πρέπει να μαθαίνουν την αλήθεια και όχι περίπου την αλήθεια.

Τέλος σε ευχαριστώ για τις ευχές σου. Όχι όμως και για τα υπονοούμενα για τα πριν και τα μετά και κυρίως για την τιμιότητά μου. Αν θέλεις να αρχίσουμε διάλογο και γι’αυτήν είμαι πρόθυμος.

Θεόδωρος Ι. Κοκοβός

17 σχόλια:

ΤΡΙΤΟΣ ΓΆΙΔΑΡΟΣ είπε...

Ο συνεχιζόμενος επικοινωνιακός πόλεμος με χρήση οπωσδήποτε και ειδικού συμβούλου επικοινωνίας (από τη μία πλευρά) με αναγκάζει να παραφράσω επί το κοσμιότερον μία ελληνική παροιμία: ΔΥΟ ... ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ.
Αχυρώνας είναι ο Δήμος και η πραγματική του εικόνα είναι αυτή του ισογείου του Δημαρχείου.
Ξένος βέβαια για τους Συμβούλους δεν είναι. Ακυβέρνητος όμως (από όλους τους Συμβούλους) ναι είναι.
Και για να μη νομισθεί ότι θέλω ανώνυμα να θίξω τα πρόσωπα( παρά μόνο το θεσμικό τους δημοτικό αξίωμα) αυτο-αποκαλούμαι ΤΡΙΤΟΣ ΓΆΙΔΑΡΟΣ (καθώς υπομένω πανωσάμαρα όλα τα τσουβάλια και τις κόφες αδιαμαρτύρητα και επιπλέον αντί για σανό με ταίζουν κουτόχορτο) και με το ψευδώνυμο του άκακου και εργατικού αυτού τετράποδου υπογράφω,παρακαλώντας τα λαγωνικά-επισκέπτες του Ντελάλη να ασχολούνται με το τι γράφει ο καθένας και όχι με το ΠΟΙΟΣ.

ονομα είπε...

Τρίτε Γαϊδαρε σε ευχαριστώ για την παρέμβαση.

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου.

Ντελάλης

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 5 είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΒΟΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΚΚΟΒΟΥ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ!ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ!ΚΑΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΣΑΙ....ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΚΚΟΒΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Εδω μεσα υπαρχουν αλλεργικοι σε συμβουλους,μαλιστα ο βαθμος αλλεργιας παρατηρω οτι αυξανετε σιγα σιγα.Ειμαστε σε βαθμο 5.Στο 10 θα τρεχουμε με κορτιζονες.Μα που ειναι το κακο να συμβουλευεσε καποιον?
Μακαρι να το κανατε ολοι σας γιατι απο τα λεγομενα σας φαινετε να το εχετε πραγματικα αναγκη.Καθεστε τωρα μεγαλοι ανθρωποι και μυριζετε τα νυχια σας αν ειναι ο ενας συμβουλος απο εδω,αλλος απο εκει, και δεν κοιτατε αυτα που λενε αν στεκουν.Κοιτατε το δεντρο και οχι το δασος.Δεν αφηνετε τις επιτροπες λεω εγω, και να βγειτε εξω να αναζητησετε την συμμετοχη νεων ανθρωπων μηπως και αρχισετε να ασχολειστε πραγματικα με τα προβληματα του χωριου ?
Μακαρι να δειχνατε τοσο ζηλο και στα απλα καθημερινα προβληματα....

Ανώνυμος είπε...

Πες μας ρε Θοδωρή ,γιατι δεν μας πείθεις ,γιατί να θέλει την σύμφωνη γνώμη σου ο δήμαρχος αν όπως λες διαφωνούσες από την αρχή ?Πολλή μας κούρασες με τις πλεκτάνες σου ,τελικά θες την ψήφο και της Αράχωβας και του Διστόμου , για αυτό όλο αυτό το μασκάρεμα?

Ανώνυμος είπε...

τα παρατσούκλια στην Αράχωβα δεν είναι τυχαία και εσύ Θεόδωρε το τιμάς το δικό σου μπράβο!!!

Ανώνυμος είπε...

ένα είναι σίγουρο πως για υποψηφιος δήμαρχος εισαι πολυ πολύ λίγος Κοκοβεεε

"Συμπαγής Πολίτης" είπε...

Καλά ρε Θεόδωρε σε πιστεύουμε. Για να τα λες εσύ έτσι θα είναι. Αλλά μια και βρήκες ….συγγραφέα, για πες μας και για τα υπόλοιπα. Πες μας που ήσουνα όλα αυτά τα χρόνια; Ποιος ήταν ο αντιπολιτευτικός σου λόγος; Πότε μας ενημέρωσες για όλα τα στραβά που συνέβαιναν τόσα χρόνια στο Δήμο; Ή μήπως δεν συνέβαιναν; Ξέρεις τίποτα για όλα αυτά που, πριν μερικούς μήνες, ρωτούσε το «Τρίτο Μάτι»; Για τις διάφορες συμβάσεις(γκαράζ, δημοτικό σχολείο, αντιπαροχή οικοπέδου στην Αθήνα, παροχές νερού στο Λιβάδι, σύμβαση νερού με ΤΟΕΒ κ.λπ.).Είχες τα κότσια ποτέ να ορθώσεις ανάστημα; Αντιρρήσεις έφερες ποτέ; Τους προϋπολογισμούς τους ψήφιζες; Τις συμβάσεις τις ψήφισες; Θυμάσαι να μειοψήφησες σε κανένα συμβούλιο όλα αυτά τα χρόνια; Αρχείο όλων αυτών των σοβαρών συμβάσεων που έχεις ψηφίσει κρατάς; Την κατάτμηση των έργων σε μικρότερα για ευκολότερη ανάθεση την έχεις υπ’ όψη σου; Το Δήμαρχο τον έχεις ρωτήσει ποτέ γιατί απουσιάζει συνεχώς; Μέχρι και σήμερα έχεις, αν δεν κάνω λάθος, θέση στη ΔΕΤΠΑ. Εκεί τι γίνετε ; όλα βαίνουν καλώς; Θα μας πεις να μάθουμε κι εμείς οι πληβείοι; Συμπάθαμε αν κάνω πολλές και περίεργες ερωτήσεις, αλλά έχω συσσωρεύσει μέσα μου ένα πλίθος από ερωτήματα τόσα χρόνια τα οποία με πνίξανε. Θα ήθελα να σε ρωτήσω και ένα τελευταίο : Στις επόμενες εκλογές θα εκτεθείς ξανά; Με ποιόν ; με το ΠΑΣΟΚ με την Ν. Δημοκρατία ή μόνος σου; Οι απόψεις σου για τα δημοτικά γινόμενα είναι σταθερές ; αλλάζουν κατά το δοκούν; Προσαρμόζονται κάθε φορά; Τις έχεις εκφράσει ποτέ; Υπάρχει κανένας που τις έχει ακούσει; Συμπάθαμε για δεύτερη φορά, αλλά νομίζω ότι αν θες να συνεχίσεις ,πρέπει να μας κατατοπίσεις, για τα πάρα πάνω, γιατί πρέπει να ξέρεις ότι όσοι ασχολούνται με τα κοινά δέχονται και κριτική , πολλές φορές και κακόπιστη. Πρέπει να γνωρίζεις επίσης ότι οι πολιτικοί άντρες δεν πρέπει να είναι τίμιοι(και καλά παιδιά) μόνο, αλλά να φαίνονται κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι ευκολο να κανετε κριτικη και να λετε χαρακτηρισμους ανωνυμα,και ουσιαστικα να λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του.Aυτο ειναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ και κανονας των blogs.Εγω σαν νεος της ΑΡΑΧΩΒΑΣ εχω ομως ενα ερωτημα προς ΟΛΟΥΣ σας: κατηγορειτε οτι δεν γινετε αντιπολιτευση οταν για 3 συνεχομενες τετραετιες ψηφιζετε τον ιδιο δημαρχο ο οποιος ειναι μονιμως απων, ο προεδρος , ο πρωην αντιδημαρχος με μονιμη κατοικια την αθηνα και μετα σας φταιει η αντιπολιτευση οτι δεν ενδιαφερετε κανενας για το χωριο οταν εσεις βγαζετε τους ιδιους για 3 τετραετιες?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ?Αυτο σημαινει οτι ειστε πληρως ικανοποιημενοι και δεν καταλαβαινω τι σας ενοχλει.Μηπως μεχρι σημερα δωσατε ψηφο μονο με προσωπικο συμφερον και οχι πραγματικο ενδιαφερον για τα προβληματα του τοπου μας?Δεν ξερω αν μου διαφευγει κατι απο τα μικροπολιτικα σας παιχνιαδια ,αλλα σαν νεος εχω αποριες.

Ανώνυμος είπε...

KOKOBE ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ? ΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΩΣΤΟΣ Ε?ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΤΑ ΣΥΜΩΟΥΛΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩς ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Τελικα απο τα λεγομενα σας μαλλον τον φοβαστε τον Κ.ΚΟΚΟΒΟ.Μηπως κατεβει και σας κανει χαλαστρα στα σχεδια σας?

ΑΝΕΡΓΟΣ/Η είπε...

Καθε φορα που παω στην δημαρχια βλεπω και καινουργια προσωπα για δουλεια,και οπου και αν εχω ρωτησει δεν ξερεικανενας να μου πει τωρα ειδα και αλλη κοπελα ,η οποια με πληροφορησαν ειναι απο υην ΔΕΤΠΑ λογο φορτο εργασιας....ΧΑ ΧΑ ΧΑ.
Καταλαβα οτι εχω κανει δυο λαθη στην ζωη μου, το οτι πηγα με αλλο κομμα απο αυτο που ειναι ο δημος μας, και το οτι ο συγχωρεμενος ο πατερας μου δεν εχει μεγαλο σοι για να εχω δυναμη αρα και πολλους ψηφους.

Ανώνυμος είπε...

καθενας με τον πονο του εδω μεσα συναδελφε ανεργε...
παντως πρεπει να πω κι εγω με τη σειρα μου οτι δεν εχεις δικιο ολα γινονται αξιοκρατικα φανερα και τιμια στο χωριο μας απο παντα απο τις προσληψεις δημοπρασιες διαγωνισμους εργοληψεις διεργασιες εκλογων...μεχρι και την τελευταια λεπτομερεια σε οτιδηποτε μπορεις να φανταστεις οπως γινεται και σ ολο το ελλαντα βεβαια... γι αυτο και καθενας αναλογα με την αξια του εχει αυτο που του αρμοζει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τηλεορασακιας είπε...

Ειναι Τεταρτη βραδυ και τα καναλια χαλασαν.Ρε Νικο Γεωργιαδη κμασαι?

Ανώνυμος είπε...

εργοληψιες
εκανα αναγραμματισμο απο λαθος -για οποιον δεν καταλαβε-

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΕΤΠΑ???
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?
ΑΛΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ , ΑΛΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ , ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΟΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ.
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ.
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ :γυμναστης,mananger,δ/ντης και προεδρος της κοινωφελους,μελλοντικος δημαρχος, υπευθυνος προσληψεων-απολυσεων,εκδηλωσεων του τοπου....καλα ρε Γεωργιαδη ποσες αρμοδιοτητες και χαρισματα εχεις? μηπως αδικεισαι εκει που εισαι?

Top