αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Έχουμε την ακριβότερη βενζίνη στην ευρώπη

Η μέση τιμή της αμόλυβδης διαμορφώθηκε στο 1,524 ευρώ.

Πάνω από το 1,5 ευρώ παραμένει η τιμή της αμόλυβδης, με τη χώρα μας να έχει πλέον την υψηλότερη τιμή βενζίνης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες τιμοληψίες του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, η μέση τιμή της αμόλυβδης διαμορφώθηκε την Παρασκευή στο 1,524 ευρώ το λίτρο, από 1,528 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα.
Η χώρα μας είναι η ακριβότερη στην Ε.Ε. και ακολουθούν Ολλανδία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία και Γερμανία. Στις υπόλοιπες χώρες - μέλη η μέση τιμή διαμορφώνεται κάτω από 1,4 ευρώ.
Οι τιμές ανά νομό κλιμακώνονται σήμερα μέχρι 1,72 ευρώ, από το ακριβότερο πρατήριο που βρίσκεται στη Μαγνησία και ξεκινούν από 1,289 στο φθηνότερο πρατήριο που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Από tanea.gr

4 σχόλια:

Στέργιος είπε...

Έχουμε την παγκόσμια πρωτοτυπία, το τρίπτυχο, ποτά-τσιγάρα-καύσιμα.
Όταν η οικονομική πολιτική στηρίζεται στην είσπραξη και δη στον εξαναγκασμό οδηγείται σε λογικές "θα τους τα πάρω έκβιαστικά!" και αυξάνει παράλογα το βασικότερο ίσως είδος πρώτης ανάγκης, τα καύσιμα!
Μετά περιμένουμε με τόσο υψηλό κόστος μεταφοράς και κίνησης, να κινηθεί η αγορά και να έχουμε επισκέπτες στις τουριστικές περιοχές...

Οικονομικός σχεδιασμός για όσκαρ!

Στέργιος είπε...

Επειδή αρκετό καιρό τώρα, γράφω σ’ αυτό το blog με το όνομά μου, Στέργιος Μπακολουκάς,, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων σας λέω ότι δεν έχω καμία σχέση με το φίλο που υπογράφει ως Στέργιος στα δυο τελευταία σχόλια στον Ντελάλη. Ευχαριστώ.

Στέργιος Π. είπε...

Με συγχωρείτε που χρησιμοποίησα το όνομα σας... Στέργιος γαρ και εγώ...

Φιλικά
Στέργιος Πάππος

Στέργιος Μ. είπε...

Δεκτή η διευκρίνηση, ξέρω τον πατέρα σου, τον εκτιμώ ιδιαιτέρα ιδίως…………….. για την θεολογική του προσέγγιση. Αειθαλής Άνθρωπος αλλά και …..ωραίος!!!!

Top