αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Ρεζίλι ο Μπασιάκος

Της Ιωάννας

Η μεγαλύτερη ξεφτίλα για όσα έχουν ακουστεί στην υπόθεση Βατοπαιδίου είναι αυτό που κατέθεσε η Σταματίνα Μαντέλη πως «όταν ο Ρουσόπουλος ή ο Αγγέλου έπαιρναν τον Μπασιάκο τηλέφωνο, κατουριόταν επάνω του…» (σελίδα 128).
Χίλιες φορές να τον ενέπλεκε οικονομικά στο σκάνδαλο παρά να να τον εκθέσει έτσι δημόσια και να τον παρουσιάζει σαν έναν κολαούζο που κατουριόταν όταν τον έπαιρναν τα αφεντικά του.
Μεταξύ μας Μπασιάκο, άρχιζε σιγά σιγά να αλλάζεις χώρα ή έστω κάνε πλαστική.
Άκου κατουριόταν από τον φόβο του. Έτσι ακριβώς το είπε.

Από το troktiko

2 σχόλια:

R2 είπε...

ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΟΥ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥ ΤΟΥ ΕΣΦΙΓΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΑΧΩΒΗΤΕΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

R2 δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα...σε πληροφορώ ότι όταν ήρθε απάνω το πρόγκηγμα που έφαγε από τον κόσμο δεν είχε προηγούμενο.
Σου θυμίζω επίσης ότι την Κυριακή, πριν τις βουλευτικές εκλογές, όταν πήγε στα καφενεία να βγάλει λόγο ενώ ήταν φουλ από κόσμο όταν έσκασε μύτη αυτός έγινε μαζική εκκένωση...κάποιος μάλιστα ήθελε να του δώσει και ένα σακούλι σταρ που είχαν μοιράσει πριν στο μνημόσυνο!!

Top