αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Σε αυτές τις αηδίες των... τρωκτικών, θα απαντήσει κανείς?

Από το troktiko

Το "θρυλικό" Δίστομο θέλουν να εξαφανίσουν οι vip και οι επιχειρηματίες αφού ζητάνε από τον υπουργό εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση να μετονομάσει τον δήμο σε δήμο Αράχωβας για να γίνει πιο... τουριστική η περιοχή. Ακούστε ρε παιδιά τους φλώρους που πάνε να σβήσουν την ιστορία μας για να κάνουν σκι και θέλουν να αλλάξουν το όνομα του δήμου που δέχθηκε την μεγαλύτερη σφαγή άμαχου πληθυσμού στον β παγκόσμιο πόλεμο.
Χίλιες φορές να κλείσουν την Αράχωβα παρά να εξαφανίσουν το Δίστομο.

Δείτε όλη την ανάρτηση εδώ.


Ενημέρωση (ώρα 1.15 π.μ. - Κυριακή 16/06/2010):


Το troktiko δημοσίευσε αυτούσια την ανακοίνωση που υπήρχε προς δημοσίευση στις εφημερίδες, από το blog του Ντελάλη.
Ο τίτλος της ανάρτησης είναι "Για την αποκατάσταση της αλήθειας".
Έστω και έτσι, φαίνονται να αναγνώρισαν τις αηδίες που έγραψαν στην προηγούμενη ανάρτηση.
Καιρός είναι να μάθουν μερικοί την ιστορία του τόπου μας.

Δείτε την δεύτερη ανακοίνωση που δημοσίευσε το troktiko εδώ.

24 σχόλια:

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ 61 είπε...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΟΙ.ΠΟΣΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑ ΤΟΥΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΟς ΛΑΜΠΡΟΥ?ΚΑΤ Τ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Τ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ..ΤΡΩΚΤΙΚΟ..ΦΤΟΥ ΣΑΣ

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_8258.html

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ντελαλη μαλλον εσυ εστειλες τοσο γρηγορα αυτην την απαντηση στο τροκτικο

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

οι διστομιτες χτυπαν μονο νυχτα αλλα εμεις...ξαγρυπνοι.ας δουμε το αποτελεσμα τις επομενες μερες

Ανώνυμος είπε...

tha fane ap ta fraga mas twra pou tha ginoume enas dhmos kai theloun na vgoun ki apo panw??? Kamte katw na ts fame!!!

GIANNELOS είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

16-05-2010 ΩΡΑ 0.15 π.μ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ( ΣΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ).ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΥΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΗΜΑΣΤΑΝ ON -LINE ..AYTOI ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ NA HTAN ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ. ΟΣΟΙ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΣΑΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ..

αη γιωργης είπε...

μια ερωτηση .μονο ο σταθης κι ο ψηλος απαντουν.δεν υπαρχουν αλλοι.που ναι ο δημαρχος.οι αλλοι της αντιπολιτευσης.Ρ εγω εμαθα οτι ο ντελαλης απαντησε χθες ακαριαια.δημαρχε δεν εισαι πουθενα.παραιτησου ν ασχοληθουν αυτοι που ενδιαφερονται

Ανώνυμος είπε...

Επειδή επιμένετε τόσο πολύ μερικοί εδώ μέσα για το αν απαντάμε ή όχι και τί ενέργειες κάνουμε η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αράχωβας... δείτε τη χθεσινή σημείωση που δημοσίευσα στο προφίλ μου:

Εξελίξεις στο χωροταξικό με το θέμα της αδικίας κατά της Αράχωβας
Κοινοποίηση
Χθες στις 11:55 π.μ. | Επεξεργασία Σημείωσης |
Στη Βουλή δόθηκε χθες το μεσημέρι το τελικό σχέδιο νόμου για τον Καλλικράτη. Ο δήμος που αποτελείται από τους δήμους Αράχωβας, Διστόμου και την κοινότητα Αντίκυρας γίνεται τελικά "δήμος Διστόμου – Αράχωβας με έδρα το Δίστομο".

http://arahova.wordpress.com/2010/05/14/%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%87%CF%89%CE%B2%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BD/

Σε προηγούμενες σημειώσεις μου είχα αναφέρει για τις κινητοποιήσεις και την κλιμάκωση αυτών λόγω της αδικίας που έγινε μετά τη δημοσίευση του χωροταξικού, όπου το όνομα του δήμου από “Αράχωβας με έδρα το Δίστομο” όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά, αλλάχτηκε σε “δήμος Διστόμου με έδρα το Δίστομο”.
Στις μέρες που ακολούθησαν της ανακοίνωσης αυτής υπήρξαν αντιδράσεις, συζητήσεις, διαβουλεύσεις, μαζική κινητοποίηση (σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό θα έλεγα) οι οποίες έφεραν το παραπάνω αποτέλεσμα.
Είμαστε ικανοποιημένοι όμως από το αποτέλεσμα και την εξέλιξη αυτή????? Αυτό ήταν το θεμιτό αποτέλεσμα, το να προσκολληθεί το όνομα της Αράχωβας δίπλα σ' εκείνο του Διστόμου -σαν χάρη-? Όχι. Επιθυμούσαμε κι επιθυμούμε και ζητάμε αποκατάσταση της αδικίας.
Η εξέλιξη και το καινούριο όνομα "Δήμος Διστόμου-Αράχωβας" αδικεί φανερά την κοινότητα Αντίκυρας και δυναμιτίζει το θετικό κλίμα που έχουμε ήδη δημιουργήσει από τις συναντήσεις και γενικές συνελεύσεις των ΤΟ ΠΑΣΟΚ Αράχωβας και Αντίκυρας ( -η ΤΟ Διστόμου δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αυτό, απαξίωσε και δεν παραβρέθηκε σε καμιά από τις συναντήσεις- κατά τις οποίες συζητήθηκε το φλέγον θέμα της αδικίας-αλλαγής-λαθροχειρίας, έγινε ανταλλαγή απόψεων, αποφάσεων και διασαφηνίστηκε και εδραιώθηκε το πολύ καλό κλίμα συνεργασίας και καλής διάθεσης που υπάρχει μεταξύ των δύο παραπάνω πόλεων και των κατοίκων τους και μελλοντικών συνδημοτών.)
Η ΤΟ ΠΑΣΟΚ Αράχωβας εμμένει στην αρχική της θέση και τοποθέτηση, επιθυμούμε την αποκατάσταση της αδικίας και την ονομασία του νέου δήμου σε "Δήμο Αράχωβας με έδρα το Δίστομο".
Τις μέρες που ακολουθούν αναμένεται η κορύφωση των κινητοποιήσεων, διαβουλεύσεων-συζητήσεων και συναντήσεων... και φυσικά μην ξεχνάμε την πρόσκληση του Δήμου Αράχωβας τη Δευτέρα 17-5-2010 και ώρα 20:00΄ στην Κοινότητα Αντίκυρας, σε κοινή συνάντηση των Δημάρχων και Προέδρου και δημοτικών συμβούλων των τριών ενδιαφερομένων δήμων και κοινότητας, όπου θα γίνει μια πρώτη κοινή συνάντηση των νέων συνδημοτών και προσπάθεια θεμελίωσης της μελλοντικής τους συνεργασίας, δείτε το παρακάτω:


ΔΗΜΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ
Αράχωβα, 10-5-2010
Αριθ. Πρωτ.: 1252
E mail: arachova@otenet.gr

ΠΡΟΣ:
1. Δήμαρχο Διστόμου
2. Πρόεδρο της Κοινότητας Αντίκυρας
3. Τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διστόμου
4. Τον Πρόεδρο και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Αντίκυρας
ΚΟΙΝ: Βουλευτές Βοιωτίας
κ. Α. Αγάτσα,
κ. Μ. Γιαννάκη
κ. Β. Τόγια,
κ. Β. Τσόνογλου,

Κύριε Δήμαρχε, κύριοι Πρόεδροι, κύριοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αράχωβας στη συνεδρίασή του της 9/5/2010 αποφάσισε ομόφωνα...
κλπ.κλπ.


Κυρίες και κύριοι, ιδού η ...Αντίκυρα...ιδού το τόλμημα! Γ.Δ.Π.

ΑΛΦΑ -ΑΛΦΑ είπε...

Κλα το ωραιοτερο σας το ειπε ο Μανεσης στο Αλφα, οπως εμαθα. Εσας σας ξερουν στην Ελλαδα, το Διστομο το ξερουν σε ολο τον κοσμο... Ετσουξε λιγουλακι. Ας ειναι ομως Ειπαμε , τωρα παμε μαζι για το καλο ολων.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος το ειπε αυτο?
Ο Μάνεσης? Σοβαρη προσωπικότητα ο Μάνεσης.
Τον έχει δασκαλεψει καλα η Φαιη Μαυραγάνη η Διστομίτισα.
Βρε μπροοοοος.

Ανώνυμος είπε...

Αμα δεν το ελεγε θα επεφτε παντοφλα στο σπιτι που θα πηγαινε συνεφο.Ακου ο μανεσης.τραβα βρε απο δω αλφα αλφα

Ανώνυμος είπε...

Για πιο Μάνεση μου μιλάτε ρε παιδιά; Αυτός ο Δημοσιογράφος της πεντάρας, πριν από ένα χρόνο είχε καλέσει για συνέντευξη μία θεία μου από το Δίστομο( ο άντρας της είναι από την Αράχωβα), με πέντε νεκρούς στη σφαγή, και της έκανε συμφωνία να μην πει τίποτα για τους ταγματασφαλίτες που συμμετείχαν στη σφαγή, μη τυχόν και μοχλέψουμε τα πάθη. Βρε Ουστ!!!!! Κατατάξτε τον κι αυτόν στα: persona non grata στην Αράχωβα.

ΑΛΦΑ - ΑΛΦΑ είπε...

Δεν ξερω οτι το ειπε ο ανθρωπος. Στη Λειβαδια ακουσα να λενε στον πεζοδρομο οτι το ειπε ο Μανεσης στον Αλφα. Μην τον παρω αδικα στο λαιμο μου γιατι ειδα οτι ΚΑΠΟΙΟΙ το παραπηραν στα σοβαρα. Δεν το ακουσα ο ιδιος!

grance είπε...

Grafw apo Gallia, eimai Gallos. Fofamai pws tha vriskw to xionodromiko tis Arachovas twra ston xarti gia na elthw ekei, afou pleon tha legetai Dimos Distomou- Arachovas. Tha fugei to vouno Parnassos apo ti thesi tou? To xwrio den tha legete pleon Arachova? An paw Distomo tha exei xioni? Tha exei ski?

ονομα είπε...

Φίλε grance

Κι εμείς θα τη βρίσκουμε τη Γαλλία αν θέλουμε να έρθουμε, δεν θα χανόμαστε. Θες όμως να την ονομάσουμε Ελλάδα και να σας κάνουμε κουμάντο εμείς στο σπίτι σας? Θα είχες πρόβλημα μ'αυτό?
Ειδικότερα αν το κάναμε με λαθροχειρία, έτσι ώστε να μην μπορείς να αντιδράσεις τι θα έλεγες?
Βέβαια εσύ θα εξακολουθούσες να ήσουν πολίτης της Γαλλίας και το αεροπλάνο θα έβρισκε το sarl de gol airport για να σε επισκεφτούμε...
Δεν είναι πάντα τόσο απλά όσο φαίνονται από μακρία τα πράγματα.

Φιλικά
Ντελάλης

Εν Αραχωβη είπε...

Μου κανει φοβερη εντυπωση που σε αυτο το post ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ!!!!!!! Αυτες τις μερες σκεφτηκα διαφορα πραγματα , για την ονομασια του νεου δημου και αν τελικα ολο αυτο το ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ που γινεται θα βγαλει κατι και τι θα ειναι αυτο......... Για μεγαλη μου εκπληξη κατεληξα στο συμπερασμα οτι ολο αυτο γινεται ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ......... Εβαλαν λοιπον κατω τους λογαριασμους τους , οι φωστηρες του υπουργειου οικονομικων , και ειδαν οτι τα εσοδα που εχουν απο ενα χωριο , εχουν τα ιδια απο εναν ανθρωπο που λειτουργει ενα εργοστασιο μαζι με τους κατοικους των γυρω περιοχων......... Καταλαβαν λοιπον οτι εδω και χρονια χανουν λεφτα......... Απο την αλλη δεν ηθελαν να υποβαθμισουν οικονομικα το χωριο που τους εδινε χρηματα γιατι θα μειονοντουσαν και αλλο τα εσοδα τους........ Αποφασισαν λοιπον να κανουν μερικες ενεσεις υπερηφανειας στα χωρια που δεν εισεπραταν , βγαζοντας προς τα εξω τα παπαγαλακια τους και φωναζοντας οτι ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΙ , χαρακτηριζοντας τους αλλους ΦΛΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΟΥΣ και διαφορα αλλα που θελω μια μερα να γραφω.......... Αρα βαζοντας εδρα και ονομασια του νεου δημου αλλου χωριου , εκτος εκεινου που τα κονομανε , τους δινει το δικαιωμα να εξισωσουν και τις αξιες των τοπικων διμερισματων και μαλιστα με τις ευλογιες αυτων που μεχρι τωρα πληρωναν λιγα......... Δεν θα μπορουν λοιπον αυριο οι νεοι συνδημοτες μας να διαμαρτυρηθουν γιατι το κρατος θα αυξησει τις αντικειμενικες τους αξιες και θα πουλανε ενα οικοπεδο για να γραψουν στο παιδι τους το αλλο . Δεν θα ειχαν καμια αντιρηση να πενταπλασιαστουν τα ενοικια των καταστηματων αρα και οι τιμες που θα πουλανε τον καφε . Δεν θα εχουν παραπονο γιατι μερα παρα μερα θα εχουν τη ΣΔΟΕ εξω απο το μαγαζι τους . Δεν θα εχουν αντιρηση το χωριο τους να κυρηχθει παραδοσιακος οικισμος με αυστηρες προδιαγραφες στις κατασκευες τους . Δεν θα εχουν προβλημα να ενταχθουν και αυτοι στο δελφικο τοπιο . Δεν θα εχουν αντιρηση οι κτηνοτροφοι του αν εχουν και αυτοι εναν εθνικο δρυμο και καποιες ζωνες NATURA . Θελω να πιστευω οτι οι ιδιοι θα ζητησουν τα σπιτια τους να χαρακτηριστουν διατηρητεα ωστε να μην διαφερουν απο τους αλλους.......... Ελπιζω η ναυαρχιδα του νεου δημου να διξει πρωτη το καλο παραδειγμα , να πρωτοστατησει σε ολα τα παραπανω και να αναλαβει τις ευθυνες και το κοστος που της αναλογουν......... ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ 'ΦΛΩΡΟΥΣ', αλλα τι να κανουμε , θα το υποστειτε και αυτο στο βωμο οτι θα εισαστε αρχηγοι......... ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ........

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

δωσε... δωσε...και αλλα

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με το φιλο 'Εν Αραχωβη', και θελω να προτεινω , μιας και πλεον ειμαστε ενα τοπικο διαμερισμα αυτου του ΑΠΙΘΑΝΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ (Θυμιζει τραγουδι του Παπακωσταντινου που ελεγε ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΥΤΙ), να διαμαρτηριθουμε στο υπουργειο οικονομικων και να ζητησουμε να μειωσουν το δικο μας κοστος ζωης η να αυξησουν των αλλων . Δεν μπορει εμεις ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ να πληρωνουμε περισσοτερα απο τους γειτονες μας και μαλιστα τωρα που εχουν τους τιτλους και ολα τα προνομεια πανω τους . Αλλωστε η δημοκρατια αυτο λεει , δεν μπορει ο καπετανιος να πληρωνει λιγοτερα απο το μουτσο . Ελπιζω οι φιλοι απο το ΔΙΣΤΟΜΟ να μην εχουν αντιρηση και να συνηπογραψουν την κοινη απαιτηση που θα σταλθει προς το υπουργειο οικονομικων .

ΑΗΔΟΝΙ ΠΟΥ ΚΕΛΑ'Ι'ΔΑ είπε...

Βρε σεις ποιος σας ειπε ''φλωρους''; Το τρωκτικο που κατι εγραψε ΔΕΝ αναφεροταν στους Αραχωβιτες αλλα, απ ο,τι καταλαβα, σε καποιους απο τους επιχειρηματιες ''χιονοδρομους'' του Κολωνακιου που σκουζουν και τσιριζουν για την τιμη της ερμης της Αραχωβας...
Α, και κατι αλλο. Τι δουλεια εχουν οι αντικειμενικες αξιες της Αραχωβας με αυτες του Διστομου, της Αντικυρας, του Στειριου κοκ. Και ατην Αθηνα που ειναι Δημος ,άλλη τιμη εχει το Κολωνακι, άλλη η Ηρωδου Αττικου, άλλη το Γουδη, άλλη το Γκυζη και άλλη το Μεταξουργειο... Αυτα δεν σας τα λεει ο Στ. Γιαννελος που ειναι και οικονομολογος ;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα κάνω μια ερώτηση πως μπορεί ένας πρώην δήμαρχος Πάρου αποτυχημένος να θέλει μέσα σε ένα μηνά να αλλάξει όλη την Ελλάδα με ένα σχέδιο που θα αποτύχει και θα μας πάρει όλους στο λαιμό του.
Ο άνθρωπος είναι άσχετος γιατί το όραμα για τον Καποδίστρια 2 δεν ήταν δικό πολλή πρόχειρη δουλεια. ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ μη τσακώνεστε αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ για να μη προχώρηση ο Καλλικράτης.

Ο συγκεκριμένος υπουργός όπως σας είπα και πιο πάνω ήταν δήμαρχος Πάρου το μόνο που έκανε στη Πάρο ήταν να γνωρίσει το Γ. Παπανδρέου και να κάνει την Πάρο να πηγαίνει στον αυτόματο κανένα έργο υποδομής ούτε συγκοινωνίες ούτε τίποτα πως μπορεί να προχωρήσει ο Καλλικράτης?
Στα μουλωχτά το Σάββατο πέρασε άρον την διπλή ονομασία για εσας. Θα σας πω και ένα παράδειγμα που είναι αλλοπρόσαλλο το μεγαλύτερο νησί του αιγαίου η Λέσβος θα γίνει ένας δήμος από 7η8 που ήταν.
Το μικρότερο νησί πχ η Καλύμνιος πάλι θα γίνει ένας δήμος.
ΞΕΣΙΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΝΤΕΛΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟ

Στέργιος είπε...

Εκτός από τα γεγονότα του παρελθόντος στα οποία η Αράχωβα έχει την δική της σημαντικότατη θέση με την μάχη και τί σήμαινε αυτή για την εξέλιξη της Ελληνικής επανάστασης, το Δίστομο σήμερα τι ακριβώς έχει να προσφέρει ώστε να μπορεί να αξιώνει την ονομασία ενός δήμου που τα κύρια χαρακτηριστικά του θα αφορούν τον τουρισμό?
Στην Ελλάδα κύριοι δεν υπάρχει λιγότερο ή περισσότερο ιστορικός τόπος ή χωριό, το ζητούμενο είναι πως πρέπει να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις και οι συνθήκες που δημιουργούνται από εδώ και στο εξής... και στη εποχή που ζούμε ο τόπος μας έχει σαν όπλο τον τουρισμό!

Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ είπε...

ΣΤΕΡΓΙΕ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΛΛΟ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΡΥΓΥΡΝΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΔΕΝ ΛΕΩ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ''ΕΛΛΗΝΙΚΟ ''ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΛΟΥΚΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ 1.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ Ή ΠΑΝΕ ΣΤΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ Ή ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ. ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ: ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΕΔΩ - ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΚΚΑ ΚΑΙ ΝΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ - ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ. ΕΧΕΙ ''ΟΝΟΜΑ'' ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΗ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΣΦΑΓΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΛΠ. ΑΣ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ.

ΑΛΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ είπε...

ΣΤΕΡΓΙΕ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΛΛΟ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΡΥΓΥΡΝΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΔΕΝ ΛΕΩ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ''ΕΛΛΗΝΙΚΟ ''ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΛΟΥΚΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ 1.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ Ή ΠΑΝΕ ΣΤΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ Ή ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ. ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ: ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΕΔΩ - ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΚΚΑ ΚΑΙ ΝΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ - ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ. ΕΧΕΙ ''ΟΝΟΜΑ'' ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΗ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΛΠ. ΑΣ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ.

Top