αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Ψηφοφορία για τα σημαντικότερα προβλήματα της Αράχωβας

Θέλοντας να προωθήσω την γνώση και επίλυση των σπουδαιότερων προβλημάτων της Αράχωβας, ανεβάζω στην πλαϊνή μπάρα μια νέα ψηφοφορία.
Όπως θα δείτε, υπάρχουν κάποιες επιλογές που έχω κάνει εγώ, ενώ μπορείτε κι εσείς να προσθέσετε αυτό που θεωρείτε ως σημαντικό πρόβλημα του χωριού για να μπορούν να το ψηφίσουν οι υπόλοιποι.
Έχετε το δικαίωμα 3 επιλογών.

Η ψηφοφορία θα λήξει την 01/05/2010.

Ντελάλης

19 σχόλια:

ΛΟΥΚΑΣ είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ 1 ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.
ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

Γείτονας είπε...

Θα πάρω θέση κι ας μην είμαι κάτοικος Αράχωβας, απλά κατοικώ σε γειτονική πόλη.

Το κυκλοφοριακό της Αράχωβας είναι τρομακτικό!Κατάσταση ΑΘΛΙΑ, ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ, ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ 101%!
Θέλω να πάω Αθήνα κάποιο σαββατοκύριακο τον χειμώνα και ξεκινάω μισή ώρα νωρίτερα επειδή είμαι σίγουρος ότι θα κολλήσω!

Οι τιμές, ειδικά τον χειμώνα!
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!
Δυσφημίζεστε μόνοι σας, ενώ το service είναι κακό έως απαράδεκτο!
Μοναδικές "νότες" οι προκλητικά ντυμένες κοπελίτσες που έρχονται από αλλού για μεροκάματο σερβιτόρας τα σαββατοκύριακα του χειμώνα.

Χαίρεστε για την τουριστική σας ανάπτυξη, αλλά δεν βλέπετε τον βράχο που έρχεται να σας πλακώσει...

Ξυπνήστε!
Τα Καλάβρυτα παίρνουν προβάδισμα!

Υγ: Αν και προσβλητικό, το σχόλιό μου θα ήθελα να δημοσιευτεί, καθώς δεν απευθύνεται συγκεκριμένα σε άτομο, αλλά στο σύνολο του επιχειρηματικού και πολιτικού ιστούς της Αράχωβας.

ονομα είπε...

Φίλε Λουκά το blog είναι ανοιχτό σε όλες τις προτάσεις για ψηφοφορία. Αν έχετε κάτι στείλτε το μου.

Φίλε Γείτονα, το κυκλοφοριακό είναι πράγματι πολύ σημαντικό πρόβλημα. Όσον αφορά για το προβάδισμα των Καλαβρύτων διαφωνώ. Η Αράχωβα με όλα τα προβλήματα είναι έτη φωτός μπροστά από όλους τους υπόλοιπους. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και να μειώσουμε τις τιμές.

Με εκτίμηση
Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΕ ΝΤΕΛΑΛΗ ΜΑΓΚΑ.........

επώνυμος είπε...

φίλε γείτονα και οποίος άλλος συμφωνεί, θα σου σε βάλω σε σκέψη, τι είναι ακριβό για έσενα; μήπως ΕΣΥ και τόσοι άλλη πάτε σε συγκεκριμένα μαγαζιά που δεν είναι για την τσέπη σας αλλά επειδή εκεί πανε όλοι κανείς και ΕΣΥ το ίδιο; θα σε ενημερώσω ότι στην αραχωβα υπάρχουν όλες οι κατηγορίες τιμών και όλων των ειδών τα μαγαζιά. άρα δεν φταίνε οι τιμές, είναι καθαρά θέμα επιλογών. είπες όμως ποτέ πάω για καφέ σε ένα μαγαζί με βάση τον τιμοκαταλογο του; όχι, είπες πάω εκεί που πανε όλοι, μάθε λοιπόν ότι εκεί που πανε όλοι αυξάνεται η ζήτηση, άρα και οι τιμές. για δοκίμασε και το αντίθετο, πήγαινε εκεί που δεν έχεις παει ποτέ και θα δεις ότι και το σέρβις είναι καλύτερο και οι τιμές. η «καραμέλα» ότι η αραχωβα είναι ακριβή δεν είναι τεκμηριωμένη. επίσης φαντασου τα in μαγαζιά που θεωρείς ακριβά να είχαν τον καφέ 1 ευρώ, θα ήταν πιασμενες οι καρεκλες απο τον οποιοδήποτε μπορεί να δοσει ένα ευρώ και να πίνει καφέ δίπλα στην μοντέλα, στον υπουργό κλπ. άρα το κάθε μαγαζί απευθύνεται στον κόσμο του και γιατρό εχει τις ανάλογες τιμές. συμπαιρασμα κανε καμία βόλτα παραπάνω και μην κολας μόνο στα μαγαζιά που θεωρείς ακριβά. υπάρχουν αξιόλογες επενδύσεις που είμαι σίγουρος ποτέ δεν είδες. ο νόμος των οικονομικων περί προσφοράς και ζήτησης είναι αυτός που διαμορφωνει τις τιμές. για το κυκλοφοριακό θα συμφωνήσω. μην ξεχνάς όμως ότι η αραχωβα εχει μόνο ένα δρόμο και τα σκ πολύ κόσμο. άρα είναι λογικό να εχει κυκλοφοριακό.

Κακος λυκος είπε...

Οι τιμές ειναι καθαρα θεμα προσφοράς και ζητησης. Ο κοσμος τις διαμορφωνει ανάλογα με τις επιλογές του. Επίσης οταν μια καφετέρια έχει επενδύσει πολλα χρηματα στον χώρο σίγουρα δεν υπάρχει αναλογία κοστους καφέ-τιμής, ετσι ενα μαγαζί δεν πουλάει τον καφέ σαν καφέ πουλαει το περιβάλλον, το ποσο in ειναι και γενικά πουλάει το υφος για το οποιο πάει ο κόσμος. Τα μαγαζιά που έχουν μια καρέκλα αξίας 10 ευρώ και την έχουν και απο την ημέρα που ανοιξαν σίγουρα δεν ανταποκρινονται στην τιμή που ζητάνε αλλά εαν εκει παει όλος ο κόσμος περιμένεις να χαμηλώσει τιμή γιατι δεν ανταποκρινεται το περιβάλλον στην τιμή του καφέ. Αντίθετα μια καφετέρια που έχει μια καφέκλα με 1000 ευρω αλλα δεν εχει κόσμο γιατι δεν ειναι in, πόσο πρέπει να εχει τον καφέ? (Η καρέκλα ειναι παραδειγμα για το συνολο του χώρου). Εμεις διαμορφωνουμε τις τιμές με τις επιλογές μας και οχι οι επαγγελματιες. Επίσης θα πρεπει να μαθει ο κάθε Αραχωρίτης την πραγματικότητα γιατί εαν εμεις οι ιδιοι κατηγορουμε τον τοπο μας, ποιος ο λογος να ερθουν οι υπόλοιποι.

ΤΥΡΟΓΑΛΟ είπε...

Φιλε Ντελαλη το σχολιο που σου εστειλα την Παρασκευη 9 Απριλιου, με θεμα την DOLGE VITA το αναρτησες και μετα απο λιγο το κατεβασες ΓΙΑΤΙ?
Μηπως λεει την αληθεια? σε παρακαλω να το αναρτησεις παλι.
Εκτος και δεν σε αφηνει ο γιαλατζη δερβισης με την παρεα του.

ΠΟΝΗΡΟΣ είπε...

Μιλατε για το κυκλοφοριακο , ρε παιδια ο πρωτος που τους γραφει ολους ειναι ο δημαρχος ,αυτος παρκαρει συνεχεια και κλεινει το δρομο. Βεβαια περναει βολτα μαζι με τους αλλους σωτηρες της Αραχωβας βλεπει τα παρκαρισμενα αυτοκινητα αλλα τηλ. κανενας στην αστυνομια,το παιζουν ολοι κατα τα αλλα μαγκες.
Γιωργο την ανακοινωση δημοπρασιας για τα πισω αλωνια τηνεχεις διαβασει και ενα μικρο παιδι την βγαζει ακυρη, εχει τρια σημεια πονηρα.

Υ.Γ.Ντελαλη ξερουμε αρκετοι οτι βλεπεις απο ποιο κομπιουτερ σου ερχεται το καθε μηνυμα, οποτε βλεπεις και ποιος γραφει με δυο ονοματα[ετσι για να μαθενουν και οι αλλοι]

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ΠΟΝΗΡΕ
αν η Google επέτρεπε στο κάθε blogger να ξέρει από που έρχονται το κάθε μήνυμα και ποιος γράφει με δύο ονόματα θα το είχε κλείσει το μαγαζί. Κανένας δεν θα έγραφε μηνύματα. Ντελάλη πρέπει να πάρεις θέση γιατί ο πονηρούλης παραπληροφορεί και εκφοβίζει το κόσμο.

ονομα είπε...

Φίλε Πονηρέ

Αν ήξερα από ποια computer έρχονται τα σχόλια, δεν θα ήμουν ο Ντελάλης της Αράχωβας, θα ήμουν στέλεχος στην Google.

Αν έχεις ακουστά, όχι μόνο οι σχολιαστές, αλλά και οι διαχειριστές των blogs παραμένουν ανώνυμοι, μέχρι να διαπράξουν ποινικό αδίκημα και στην περίπτωση αυτή ο εισαγγελέας να ζητήσει από την εταιρεία (google στην προκειμένη περίπτωση) να δώσει στοιχεία για τις διευθύνσεις και την κίνηση στο blog. Η Google είναι η μόνη που διαθέτει προσωπικά δεδομένα στους υπολογιστές της.

Αν έχεις κανέναν γνωστό να δουλεύει εκεί, ρώτησέ τον και πες μας εσύ, ποιος είναι ο Τυρόγαλος, ο Τραχανάς, ο Γκαβάραπας κ.α.

Δεν έχει νόημα να μπω στον κόπο να σου εξηγήσω τέτοια τεχνικής φύσεως θέματα.

Όμως, ακόμη κι αν μπορούσα να βρω την διεύθυνση ενός σχολιαστή, το πιθανότερο είναι ότι θα έκανα λάθος μιας και οι διευθύνσεις στην πλειοψηφία τους είναι δυναμικές, αλλάζουν δηλαδή συνεχώς.

Πρακτικά λοιπόν, να βρω τους σχολιαστές είναι αδύνατο. Πόσο μάλλον να κάθομαι να συγκρίνω διευθύνσεις - ip με ονόματα.

Δε θα με απασχολούσε φίλε έτσι κι αλλιώς.

Τέλος πάντων.

Πριν ξαναπεις τέτοιου είδους χαζομάρες, σου προτείνω να διαβάσεις την πολιτική απορρήτου της Google. Σου παραθέτω και 2 link:

http://www.google.com/privacy.html

http://www.google.com/support/forum/p/blogger/thread?tid=75c09021ccd35dd4&hl=en

Φιλικά
Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

Ρε Πονηρέ και την άλλη φορά μας έβαλες και σφαχτήκαμε με τις μ…… σου. Θα γράψεις και τίποτα που να αξίζει τον κόπο;

προβατο είπε...

Συμφωνώ με το τυρόγαλο . τη δημοσίευση για τη ντολτσεβιτα την εκανες γαργαρα. Ντελάλη μίλα γιατί τα νερά θολώνουνε .Και ενα δικο μου μια φορα άργισες 24 ωρες να το βγαλεις αφου δεν εβριζα κανενα. Και αλλες φορες στα εχουν χόσει δεν υπαρχει καπνος χορις φωτια. τη ντολστεβιτα τηνειδαμε ολοι ξαναβαλτη αμεσως

ΠΟΝΗΡΟΣ είπε...

Φιλε ανωνυμε εγω δεν θελω να λεω μ......ς, απλα προσπαθω να σας πω οτι μας δουλευουν.
Μας οδηγουν να ασχολουμαστε με αυτα που θελουν.Τι ιδια αποψη εχουν και αλλοι πολλοι.
Που ειναι τα βαρια ... πιστολια της Δημαρχιας οΣταθακης ο Γιωργακης?
Με τον Διαγουρτη που εχουμε ξεχασει ολοι ποσα χρονια ειναι συμβουλος,γιατι δεν ασχολουμαστε
γιατι ο Μητσαρας ειναι καθαρος.
Ισως γι αυτο τον βγαλανε κι απο προεδρο, ισως μετα απο τοσα χρονια να μην εκανε μπορει να τσιναγε.
Κλεινω την παρενθεση και σε ρωταω ανωνυμε αλλα και επωνυμε,τα πιστολια τα βαρια γιατι σιγησαν?
θα σου πω εγω γιατι? απο το βημα του Ντελαλη αρχισε ο κοσμος να τους κραζει αν και αυτοι νομιζαν οτι με τον Ντελαλη θα ηταν καλητερα και θα εκαναν οτι ηθελαν.
Εχει νοημα να καταλαβουμε ποιος ειναι ο Ντελαλης για να δουμε αν εχει συμφεροντα η ειναι αμεροληπτος.Λοιπον κυριοι σας λεω οτι στον ντελαλη εχουν προσβαση σιγουρα τα δυο ακαπνιστα εξασφαιρα,[ακαπνιστα γιατι δεν πυροβολουν]
θα ηθελα να διαβασω το αρθρο που λεει το ΤΥΡΟΓΑΛΟ για την DOLGE VITA
,να δουμε γιατι κατεβηκε,ηταν καυστικο?

Ανώνυμος είπε...

Aπαντηση στον γειτονα .
Ισως μιλας απο την πειρα που εχετε στο χωριο σου, γιατι και εσεις τα ιδια κανατε και την πατησατε.
Τωρα αν ειναι να κολησεις τοτε τραβα απο Δεσφινα, αλλα σε τρωει....να δεις και τι γινεται στην Αραχωβα.Κακο πραγμα η ζηλεια.

ονομα είπε...

Φίλοι Πρόβατο, Πονηρέ, Τυρόγαλε και λοιποί καχύποπτοι.

Ψάχνετε για φαντάσματα. Δεν σας είπε κανείς να με εμπιστευτείτε, αλλά εσείς δεν παίζεστε. Έλεος πια.

Το σχόλιο για την Dolce Vita αφορούσε τον προηγούμενο ενοικιαστή του μαγαζιού. Ρωτούσε λοιπόν τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ανδρέου και το Στάθη κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Το ανέβασα, και αφού το ξανασκέφτηκα, δεν κατάλαβα γιατί η ερώτηση θα έπρεπε να γίνει από το blog του Ντελάλη. Και το κατέβασα γιατί πιθανώς θα θιγόταν κάποιος άνθρωπος χωρίς στοιχεία.

Τα Δημοτικά Συμβούλια είναι ανοιχτά και επιπλέον τα email των ερωτούμενων τα έχετε.

Μην πετάτε λάσπη δεξιά κι αριστερά, τουλάχιστον όχι από εδώ. Αν έχετε κάτι συγκεκριμένο και διασταυρωμένο, στείλτε το και θα το αναρτήσω με τις απαντήσεις των αρμόδιων.

Αν κάποιος έχει παράπονο από μένα ας μου στείλει ένα email με την παρατήρησή του και αν έχω άδικο θα του ζητήσω συγνώμη.

Τώρα όσον αφορά το αν για κάποια σχόλια αργώ, πιθανώς να έχετε δίκιο. Αλλά δεν μπορώ να κάθομαι απίκο στον υπολογιστή να αναρτώ τα σχόλια.

Θα σας παρακαλέσω να είστε πιο προσεκτικοί και να μην βγάζουμε τις προσωπικές μας κόντρες από εδώ.

Για ελάτε στη θέση εκείνων που προγκάτε ανώνυμα χωρίς στοιχεία... Αν έχετε άδικο? Δεν είναι κρίμα?

Φιλικά
Ντελάλης

Ε. Πολίτης είπε...

Πώς είχε πει ο Κωνσταντάρας στα τρία παιδιά του, στο Ελληνικό έργο που έπαιζε τον χήρο, όταν η Μάρω Κοντού ήρθε ως υπηρέτρια στο σπίτι του; «Το νού σας ρεμάλια».
Το ίδιο πρέπει να πούμε κι εμείς στους εαυτούς μας, για τον Ντελάλη. Πολύ φοβάμαι ότι έχει αρχίσει μια προσπάθεια λασπολογίας και σπίλωσης για να απογοητευτεί και να τα παρατήσει.
Είμαι όμως σίγουρος ότι δεν θα τους περάσει γιατί ο Ντελάλης έχει επίγνωση του έργου που επιτελεί αλά ταυτόχρονα ξέρει ότι έχει στο πλευρό του όλους εμάς που διψάμε για ενημέρωση και διαφάνεια.

ΛΟΥΚΑΣ είπε...

ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ 2 BLOG ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ

ονομα είπε...

Φίλε Ελεύθερε Πολίτη

Κάποιοι παραπονούνται, όπως βλέπεις, ότι μεροληπτώ, "φυλάω" κάποιους, έχω σκοτεινές και υπόγειες δυνάμεις και επιδιώξεις και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες.

Άλλοι, πιθανώς και μερικοί από αυτούς που ανέφερα προηγουμένως, μου λένε ότι κατασκοπεύω τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις από τις οποίες στέλνουν στ σχόλια και τους ξέρω.

Υπάρχει μια τρίτη κατηγορία που φοβάται, και λέει, μήπως με έχει καταλάβει?

Η τέταρτη τέλος κατηγορία αναγνωστών είναι αυτοί που δεν παίρνουν στα σοβαρά τίποτε από αυτά.

Μα καλά ρε παιδιά, αν είχα τον τρόπο να "χτυπήσω" την Google για να της αποσπάσω απόρρητα στοιχεία προκειμένου να σας βρω, η Google Θα έστελνε το προσωπικό jet του ιδιοκτήτη της για να με πάρει στην εταιρεία. Θα με έπαιρνε υποθέτω με μισθό... 5ψήφιο. Και σε αυτή την περίπτωση σας εγγυόμαι ότι δεν θα σας... μαρτυρούσα.

Και όσο για τα σχόλια που... πνίγω, σας ενημερώνω ότι δεν απορρίπτω τίποτα που δεν πρέπει (κατά τη γνώμη μου).

Κι όσο για τις σκοτεινές δυνάμεις, είναι ανοησίες. Δεν διεκδικώ τίποτα. Τέλος.

Μη φοβάσαι ελεύθερε πολίτη. Όσο έχω τη δύναμη να συνεχίσω θα το κάνω.

Φιλικά
Ντελάλης

γιαννελος σταθης είπε...

15 μερες στην αραχωβα ειπα να μην απαντησω μεσω blog κι απαντουσα ζωντανα.καποιοι υβριστες τυπου ..πονηρος το εκμεταλευτηκαν αρχισαν να ριχνουν λασπη.ειναι τοσο φανερα κατευθηνομενοι που αν ειναι αραχωβιτες λυπαμαι.πολυ συντομα ομως μολις επιστεψω θ απαντησω..μπραβο ρε πονηρε...

Top