αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Μοντέλα ανάπτυξης: η περίπτωση της Επτάπολης

Του Παναγιώτη

Εδώ και μερικούς μήνες παρατηρείται έντονη κινητικότητα στην περιοχή του Στειρίου. Πιο συγκεκριμένα κάποιος όμιλος ανθρώπων σχεδιάζει να πραγματοποιήσει μια επένδυση παγκόσμιου βεληνεκούς.
Θέλουν να δημιουργήσουν την Επτάπολη. Μια διεθνής πράσινη πόλη, έτσι την ονομάζουν. Έχουν κάνει διάφορες ενημερώσεις στον κόσμο και περιμένουν να τους αγοράσουν τα χωράφια τους. Ο χώρος θα είναι μεταξύ Στειρίου και Διστόμου.
Αυτό που θέλουν να δημιουργήσουν σίγουρα είναι πολύ φιλόδοξο... Παρακολουθείστε το σχετικό βίντεο.


Περισσότερα στο eptapolis.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΓΙΩΤΗ πολυ καλο το βιντεακι. Αλλα ρε αδελφε μην κανεις τετοιες πλακες γιατι στο τελος θα παρακαλαμε να γινουμε ενας δημος με στειρι και διστομο . Δεν θελουμε πολυ να το πιστεψουμε και να τρεχουμε στο στειρι να αγορασουμε οικοπεδα. Αφου ξερεις οτι δεν μας κραταει το μυαλο. Οχι τιποτα αλλο , θα τα ακουσει και ο Ντελαλης στο τελος.

πρόβατο είπε...

Ακούγετε πολύ καλό για να είναι αληθινό . Αξίζη όμως να το δουμε γιατί αν δεν είναι ψέμα και φτιαχτή σωθήκαμε . το σκέφτομε όπως είναι η ντίσσνειλαντ σε αμερική και γαλλία όχι ομως για παιδιά αλλά για μεγαλους για επιστήμονες για φοιτητες κτλ. η ψεύτικη αρχαία πόλη στο στείρι πιο περα οι δελφοί με τα γνήσια αρχαία και ανάμεσα η αράχωβα με τη ζωντάνια της . Να έρχοντε εκδρομές από όλη την ελλάδα και το κόσμο. Χρήμα και δουλιές .Νομίζω ότι πρέπει οι τοπικές αρχες να το δούνε πιο ζεστά. Δεν είναι κακό να ψάξουν αν λένε αλήθια η αν είναι κομπίνα. Γιατί αν είναι κομπίνα να φυλαχτούμε και αν είναι σοβαρή δουλιά να το βοηθήσουμε.

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

φιλοι σιγουρα ειναι (δεν βρισκω και την σωστη την λεξη)πολυ φιλοδοξο,πρωτοποριακο....
οι ανθρωποι του Στειριου που ασχολουνται με αυτην την υποθεση προσπαθουν να την δεσουν νομικα απο ολες τισ πλευρες και μετα να πουλησουν τα χωραφια τους.σιγουρα μας διαβαζουν και στο στειρι..ας μας απαντησουν.αυτοι που θελουν να το φτιαξουν επελεξαν αυτη την περιοχη επειδη ειναι κοντα σε οσιο λουκα,παρνασσο,αραχωβα,δελφους και αρκετες παραλιες.χαζοι δεν ειναι....
Α Λ Λ Α ας περιμενουμε γιατι στην ελλαδα μενουμε.

Top