αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Περί της ψηφοφορίας για τα προβλήματα της Αράχωβας

Θα παρακαλέσω, προκειμένου να είμαι δίκαιος/η προς όλους, όσον αφορά την ψηφοφορία για τα προβλήματα της Αράχωβας, όσοι επιλέγουν μια από τις τρεις επιλογές τους το "Άλλο πρόβλημα", (μέχρι στιγμής είναι τρεις αυτοί), να αφήνουν ένα σχόλιο είτε στην ψηφοφορία είτε στην ανάρτηση αυτή ΠΡΙΝ ψηφίσουν, προκειμένου να προσθέτω την επιλογή τους για να μπορούν να την ψηφίσουν τόσο οι ίδιοι όσο και οι υπόλοιποι.

Ντελάλης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειμαι ο ανωνυμος που ψηφησα δελφικο τοποιο.μεγα προβλημα για οσους εχουν την περιουσια τους και τις δραστηριοτητες τους εκει.θελεις 20 στρεματα να κανεις μια αποθηκη,προβλημα με τις αδειες λητουργιας των σταυλων,προβλημα με τα εργαστηρια φορμαελλας.κανενας δεν εχει παρει στα σοβαρα την κατασταση,πιθανως ριξαμε το βαρος στο λιβαδι οπου εχει πιο πολυ κονομα και περιοχες γυρω απο την αραχωβα που υπαρχουν συμφερωντα.

ΛΟΥΚΑΣ είπε...

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΛΑΛΗ??
ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ?
ΑΝΤΕ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΟ.ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ.ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ

Apostolis Kouklaris είπε...

Κυριοι ντελαλιδες και μη θα ηταν καλυτερο να ασχολειθειτε πλεον και ουσιαστικα με τα προβληματα αυτου του τοπου και να αφεισετε της ποσωπικες (ονομαστικες) και κομματικες σας διενεξεις για λογους αυτοπροβολης και συμφεροντος. Μιας λοιπον και υπαρχει ενα blog ελευθερης (και καλα) ενημερωσης-εκφρασης γραψτε κατι ουσιαστικο για υποδομες κι εργα που προκειται να γινουν κι οχι ρουφιανιες. Κυριε δημαρχε λυστε τα προβληματα του τοπου μας και σταματηστε να προσελκυεται (λαμογια) επιχειρηματιες που στην ουσια κανουν κακο στον τοπο μας και θυγουν την υποληψη των ντοπιων κατοικων αλλα και των επισκεπτων. Κυριε Γιαννελο ειστε πολυ προκλητικος και φοβαμαι πως πολυ συντομα θα κριθειτε δεοντως για την ακρως μη ρεαλιστικη σας εφημεριδα η οποια πλητει αυτον τον τοπο τελικα με στοχασμενες επιθεσεις. Ειλικρινα ντροπη σας γιατι επιστρεψατε σε αυτον τον τοπο με αιγλη και προσυλωση για το καλο του τοπου και τελικα γινατε σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα ο πιο μεγαλος συμφεροντολογος.

ονομα είπε...

Αγαπητέ Λουκά

Ένας αναγνώστης ψήφισε ως ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της Αράχωβας τη λειτουργία του Ντελάλη.

Οφείλω λοιπόν να το εκθέσω ώστε να μπορούν κι άλλοι να το ψηφίσουν. Δεν θα το αφαιρέσω.

Επειδή ως προς την ψηφοφορία τα "άτακτα παιδάκια" είναι διάφορα, και κάνουν λογής-λογής "αταξίες", θα τοποθετηθώ με τη λήξη της, την 2η Μαίου. Τότε θα τα πούμε όλα.

Συστήνω δε στα "κακά παιδάκια" λίγο αυτοσυγκράτηση, γιατί μπορούν να βρεθούν προ εκπλήξεων.

Ντελάλης

Top