αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Πρόσκληση της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αράχωβας

Ανακοίνωση της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αράχωβας

O γραμματέας, η συντονιστική επιτροπή και τα μέλη της Τ.Ο. Αράχωβας σας προσκαλούμε στη συγκέντρωση που θα γίνει στο Κυριακοπούλειο κέντρο στην Ιτέα το Σάββατο 10-04-2010 και ώρα 8 το βράδυ με ομιλητή τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και σύντροφο μας Θεόδωρο Πάγκαλο. Ενημέρωση και ανοικτός διάλογος.

Σχετικές Πληροφορίες

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Άμφισσα για τον Εορτασμό της Απελευθέρωσης του Κάστρου των Σαλώνων, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Απριλίου 2010.
Οπως ανακοίνωσε ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ το Σάββατο 10 Απριλίου 2010, ώρα 7:00 μ.μ. στο Ξενοδοχείου «ΝΑΥΣΙΚΑ» στην Ιτέα Φωκίδας θα δώσει συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε. ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος και θα ακολουθήσει πολιτική ομιλία και διάλογος με τους πολίτες στο «ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΕΙΟ» του Δήμου Ιτέας.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στάθη επειδή ο σύντροφος Πάγκαλος είναι για τα δύσκολα δεν τον καλούμε στη Λάκκα να δούμε τι θα μας πει για το Καλλικράτη? Που να περιμένουμε το Ντόλιο. Το οργανώνεις?

Ανώνυμος είπε...

Αύριο , ο κ. Πάγκαλος θα περάσει από την Αράχωβα για τους Δελφούς την Άμφισσα και την Ιτέα. Δήμαρχε που είσαι; Απών( μαθαίνω ότι είσαι στη Βουλγαρία) . Πρόεδρε του ΔΣ Αραχώβης που είσαι ; Απών. Αντιπολίτευση που είσαστε; Απόντες. Κάτοικοι της Αράχωβας πού είσαστε; Απόντες. Μόνο στο ΔΣ ξέρετε να κακαρίζετε χωρίς αποτέλεσμα. Ψηφίζετε αποφάσεις για το θεαθήναι, ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετείτε τα προσωπικά σας συμφέροντα.
Αραχωβίτες επειδή νομίζετε ότι δεν έχετε πρόβλημα και ότι η κρίση δεν θα σας ακουμπήσει, συμπεριφερόσαστε σαν αυτάρκεις εισοδηματίες και νεόπλουτοι. Τα κακά μαντάτα φτάνουν όμως και δεν το έχετε καταλάβει ακόμα. Επιτρέπετε σε ανθρώπους σαν αυτούς που σας διοικούν, συμπολίτευση και αντιπολίτευση, να ασελγούν πάνω σας, χρησιμοποιώντας το πρόσχημα ότι τους εκλέξατε. Σας λοιδορούν ασύστολα. Καταλάβετέ το.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε
Χαίρομαι που είσαι ο μοναδικός Αραχωβίτης που κατοικείς αυτό το χωριό αφού όλοι απουσιάζουν. Αφού κανένας δεν κάνει τίποτα εσύ τι κάνεις;
Αναρωτιέμαι μήπως την έχεις ψωνισμένη;
Ρώτησες τι θα κάνουν αυτοί που αναφέρεις δυστυχώς όχι. Εγώ πήρα το Δήμαρχο και μου είπε ότι θα παρευρίσκεται τα στην Ιτέα και στη συνέντευξη τύπου που θα δώσει ο Παγκαλος στο Γαλήνη και στο Κυριακοπούλειο που ο Δήμος Ιτέας θα την ανακηρύξει επίτιμο Δημότη όπου θα μπορέσει και να υποβάλει προφορικά και με έγγραφο το αίτημά μας .
Ποιόν να πιστέψω λοιπόν αγαπητέ ανώνυμε ψεύτη. Δεν θα πρέπει κάποτε να σεβόμαστε πρώτα τον εαυτό μας μετά αυτούς που απευθυνόμαστε αλλά κυρίως αυτό το μέσο που μας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνούμε και να μήν το γεμίζουμε με την ατομική μας κενοδοξία .
Φίλε μου λυπάμαι που σε έχω συμπατριώτη.
Απορώ πώς μας αντέχουν αυτοί που διαθέτουν το χρόνο του για εμάς.
Δεν τους αξίζουμε.
Για λογαριασμό του Ανώνυμου ζητώ συγνώμη από τον ΝΤΕΛΑΛΗ και όλους τους άλλους που πρόσβαλε με το υβριστικό μήνυμα του
Ο ΑΡΑΧΩΒΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ποιος να το καταβάβει φιλε μου, οποιος εχει μεγαλο σοι? Αφου ο δημαρχος ειναι τοσα χρονια, δοκιμασαμε ποτέ να δουμε τι θα κανουν και οι αλλοι? Εστω και αν τους θεωρουμε λιγοτερο ικανους, ισως να αγαπουν περισσοτερο τον τοπο τους. Η κρίση μας εχει σκισει οχι απλα μας εχει ακουμπήσει, απλά δεν πρέπει να το δείχνουμε γιατί ετσι δεν θα πατάει κανεις στον τοπο μας.

Ανώνυμος είπε...

Tη γλώσσα ο θεός μας την έδωσε για να μιλούμε και να τρώμε και όχι για να γλύφουμε. Τον λόγο τον ανέπτυξαν οι άνθρωποι για να συνεννοούνται και όχι να φληναφούν. Το σάλιο ως λιπαντικό των οργάνων του λόγου και όχι ως αντιγραφή του γυμνοσάλιαγκα για να σερνόμαστε. Υποθέτω ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και κέρατα για βιοπορισμό.

Ανώνυμος είπε...

Το ανωτέρω σημείωμα για τη …….γλώσσα και τα….. κέρατα αναφέρονται ως απάντηση στον επώνυμο σχολιαστή με το ψευδώνυμο «O ΑΡΑΧΩΒΑΣ»

ΛΟΥΚΑΣ είπε...

φιλε ανωνυμε εσυ που τουσ κατηγορεις ολους,για πηγαινε σημερα στην ιτεα να δεισ μπας και μιλησει-λεμε τωρα-μπας και μιλησει εκει κανας αραχωβιτης? γιατι εγω κατι τετοιο ξερω.και να εισαι σιγουρος οτι καπως θα μαθευτει.εχουμε ανοιξει τα πλοκαμια μασ σε ολα τα site της περιοχης

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε
Δεν είπες τίποτα για το μυαλό που για να μιλάμε τα σωστά θα πρέπει πρώτα τα σκεπτόμαστε.
Εάν για σένα σου αρκεί να λες λόγια χωρίς να ελέγχεις αν είναι αλήθεια ή ψέμα εμένα μου περισσεύει. Τα λεγόμενα αλλά κυρίως αυτά που γράφουμε μπορεί να τα κρίνει ο κάθε ένας και σε αυτή την περιπτώσει είσαι ένας απλός ψεύτης που δεν έχει το θάρρος να ζητήσεις συγνώμη από εμάς που παραπλανείς. Αλλά όπως λέει και η παροιμία «Ο ψεκτής και ο κλεφτής τον πρώτο χρόνο χαίρετε»
Ο ΑΡΑΧΩΒΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Άκου φίλε μου «ΑΡΑΧΩΒΑ», επειδή βαρέθηκα τους αυτόκλητους απολογητές αργυρώνητους ή όχι, σου λέω ότι το ψέμα είναι ένα και οι αλήθειες είναι πολλές. Ο καθένας μας έχει από μία η οποία εκφράζετε με την κατάθεση της γνώμης του ή των ερωτημάτων του ακόμα και αυτής της αγανάκτησης του(όπως εγώ στο αρχικό σχόλιο). Η Δημόσια γνώμη και ιδιαίτερα από απλούς ανθρώπους όπως εμείς, είναι επιθυμητή και επιδιωκόμενη γιατί ρίχνει λιπαντικό στη συλλογική σκέψη. Αλήθεια είναι ακόμα και η μισή, αυτή μάλιστα είναι και η χειρότερη. Το Ψέμα απ’ όποιον και αν προέρχεται επειδή ακριβώς είναι ΕΝΑ γρήγορα αποκαλύπτετε Οψόμεθα!!!

Χαρης είπε...

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!! Οι εκδηλωσεις εγιναν με πρωτοβουλια του Δημου Ιτεας για αναδηξει των δικων τους προβληματων. Παρ' ολα αυτα ο Δημαρχος Αραχωβας , πρεπει να ειχε συνεννοηθει με τον Δημαρχο Ιτεας κ.Παπαλαιο και οταν ανακηρυχθηκε ο κ.Παγκαλος επιτιμος δημοτης της Ιτεας , μεταξυ αλλων , μιλησε και ο Δημαρχος Αραχωβας , εκθετοντας στον κ.Παγκαλο το αιτημα των πολιτων της Αραχωβας , για την αλλαγη των οριων του νομου μας , την ενταξη μας στη Φωκιδα , την μεγαλη σημασια που εχει για μας η ενωση μας με τους Δελφους και την μεγαλη σημασια που εχει για την Αραχωβα και για τους υπολοιπους η ενωση βουνου και θαλασσας. Παραλληλα παρεδωσε στον κ.Παγκαλο την ομοφωνη αποφαση του Δημοτικου Συμβουλιου Αραχωβας που αφορα το θεμα του Καλλικρατη. Θα ηθελα να πω , αν και σπανια λεω καλες κουβεντες για το Δημαρχο ( σαν δημαρχο και οχι σαν ανθρωπο ) οτι οι εντυπωσεις του κοινου της Ιτεας ηταν παραπανω απο θετικες για την τοποθετηση του και την ολη παρουσια του . ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ......... Τελος θα ηθελα να παρακαλεσω ολους εμας που κανουμε σχολια ,που λεμε την γνωμη μας και την αποψη μας (εστω και αν αυτη καποιες φορες για καποιους ειναι υπερβολικη ) και εχουμε βρει το Ντελαλη ωστε να μπορουμε να μιλαμε μεταξυ μας και να εκθετουμε τους προβληματισμους μας, να προσπαθησουμε να προστατευσουμε το βημα που μας δεινετε και να μην το μετατρεψουμε σε εξεδρα ποδοσφαιρικου γηπεδου , ανταλασοντας μεταξυ μας σχολια στα 'ΓΑΛΛΙΚΑ'...........

Ανώνυμος είπε...

Χάρη άλλη πληροφόρηση έχω εγώ. Οι δήμαρχοι Ιτέας και Δελφών που μίλησαν δεν ανέφεραν τίποτα για Αράχωβα με αποτέλεσμα ο δικός μας να εμφανίζεται ότι εμείς θέλουμε να πάμε αλλά οι άλλοι ?????????. Γάτος ο Παπαλάιος προκειμένου να προωθήσει το αίτημα της Ιτέας έκανε επίτιμο δημότη το Πάγκαλο. Πιστεύω τίποτα δεν θα πετύχουν η Ιτέα θα πάει με Αμφισσα και η Αράχωβα με Δίστομο.

Χαρης είπε...

Δεν αναφερα καθολου τους Δημαρχους των Δελφων και της Ιτεας οι οποιοι για δικους τους λογους δεν αναφεραν καθολου την Αραχωβα... Αυτο που εγραψα ηταν αυτο που μου μεταφερθηκε για την σταση και την θεση του δικου μας Δημαρχου... Οσο αφορα για την αποψη σου , στο που θα παει στο τελος ο καθενας , συμφωνω απολυτα και οι λογοι που συμφωνω (οπως σιγουρα και εσυ θα εχεις σκεφτει ειναι πολλοι) και ισως δεν ειναι ωρα να αναφερθουν...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε
Μετά το σχόλιο του Χάρη που επιβεβαιώνει την παρουσία του Δημάρχου στην Ιτέα τι έχεις να πεις. Στο τελευταίο σου σχόλιο έγραφες «αρες μαρες κουκουνάρες» προφανώς θα ζητήσεις συγνώμη από εμάς που μας παραπλάνησες και από το Δήμαρχο και τους άλλους που διέσυρες θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να τους αποκαταστήσεις . Το πιο σημαντικό όμως που έχεις να κάνεις είναι να γράψεις ένα mail στον ΝΤΕΛΑΛΗ και έμπρακτα να ζητήσεις μονό σου να διαγραφούν τα ψευδή μηνύματα που καταχώρησες δηλώνοντας ότι θα έχεις μεγαλύτερο σεβασμό σε αυτόν που σου έδωσε αυτήν τη δυνατότητα.
Αν βέβαια δεν κάνει τίποτα απλά από μόνο σου γελοιοποίησε.
Τα παχιά τα λόγια αν δεν έχουν περιεχόμενο είναι παντελώς άχρηστα φίλε μου και από λόγια είμαστε ολοι χορτασμένοι από σοβαρούς ανθρώπους έχουμε έλλειψη
Ο ΑΡΑΧΩΒΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Μου φαίνετε ότι μυαλό δεν βάζεις βρε «ΑΡΑΧΩΒΑ» και μάλλον τα θέλει ο κ…. ς σου. Σταμάτα να γίνεσαι απολογητής και «μάρτυρας». Μάθε να διαβάζεις και άσε τις σοφιστείες( ράβδος στη γωνία ,άρα βρέχει). Πρέπει να ξέρεις ,όπως σου είπα, ότι υπάρχουν πολλές αλήθειες. Ο Δήμαρχος πράγματι ήταν εκεί αλλά ..ωσεί παρών, σαν να μην ήταν δηλαδή, δεν τον έλαβε κανένας υπ όψιν, ούτε καν οι Δήμαρχοι Δελφών και Ιτέας που υποτίθεται έχουν λάβει απόφαση συνένωσης με την Αράχωβα δεν αναφέρθηκαν σε αυτό. Τον πέταξαν σαν τρίχα από το ζυμάρι. Ρώτα κι εμάς που είμαστε παρόντες. Όμως εσύ ο ……απολογητής δεν πήρες το αυτοκίνητό σου και να έρθεις στην Ιτέα και ξέρεις γιατί: επειδή έχεις μάθει να στα δίνουν όλα με «ανάθεση» και όχι να παλεύεις για να τα αποκτήσεις. Επειδή λοιπόν στο τέλος θα κάνουμε ταμείο , περίμενε λιγάκι γιατί είμαστε ακόμα στην αρχή. Όταν χρειαστεί να παλέψουμε για να μπορέσουν τα παιδιά μας να είναι ιδιοκτήτες του τόπου που μας έδωσαν οι πατεράδες μας, ελπίζω να είσαι παρών, αν και δεν το πιστεύω, γιατί από απολογητές, οσιομάρτυρες , αλάθητους εξαγοραστές, καθώς και τους γνωρίζοντες εξ αποκαλύψεως την αλήθεια τους έχουμε νιώσει στο πετσί μας και ΔΕΝ τους χρειαζόμαστε. ΤΕΛΟΣ._

Top