αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Η κατάρρευση της τεχνολογίας

Γράφει το Προσωπικό Απωθημένο

Πραγματικά κάτι τέτοιες στιγμές τις απολαμβάνω σε όλη τους τη ματαιοδοξία! Κομπάζουμε για τον ύψιστο τεχολογικό μας πολιτισμό, για τα επιτεύγματα της επιστήμης και για τα μεγαθήρια, αποτρόπαια αρχιτεκτονήματα των - και καλά - ανεπτυγμένων πόλεων, και αρκεί ένα... νέφος (ένα σύννεφο, καλέ!) για να μας επαναφέρει στην πραγματικότητα. Όχι, δεν είμαστε υπεράνω της φύσης, ούτε Θεοί, ω κρετίνοι με υπερτροφικά εγώ, σας βαρεθήκαμε!
Η είδηση έχει ως εξής:

Ματαιώσεις πτήσεων σε πλήθος αεροδρομίων της Βόρειας Ευρώπης συνεχίζει να προκαλεί για δεύτερη ημέρα σήμερα Παρασκευή (16/4) το νέφος που μεταφέρεται από το ηφαίστειο Εϊγιαφιατλαγιουκούλ στη νότια Ισλανδία.
Ταλαιπωρία για εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες, η οποία αναμένεται να συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα. Υπολογίζεται ότι χθες Πέμπτη (15/4) ακυρώθηκαν συνολικά 6.000 πτήσεις, καθώς είχε κλείσει ο εναέριος χώρος της Ιρλανδίας και της Φινλανδίας. Στη Γερμανία, εκτός από τα προβλήματα που προκλήθηκαν χθες στις πτήσεις στα αεροδρόμια του Βερολίνου, του Αμβούργου, του Ανόβερο και της Βρέμης, αργά τη νύχτα καθηλώθηκαν αεροσκάφη στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ και αναμένονται ανάλογα προβλήματα στη Φρανκφούρτη. Στο Λονδίνο αποφασίστηκε να παραταθεί μέχρι αργά το απόγευμα η καθήλωση των αεροσκαφών. Λόγω της ηφαιστειακής στάχτης, προβλήματα παρατηρούνται επίσης στην εναέρια κυκλοφορία στη Δανία, τη Σουηδία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γαλλία και την Πολωνία.
Υπομονή! -Μερικές φορές κι αυτή χρειάζεται για να καταλάβουμε ποια είναι η θέση μας σ' αυτή τη ζωή.

Από το fimotro
Top