αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Ερωτήσεις ενός αναγνώστη

Από τον lou

Γεια σου φίλε Nτελάλη.

Kαταρχήν καλή δουλειά, μπράβο σου.

3 θεματάκια απο τα πολλά:
1. Tι θα γίνει με την πλατεία Αλβανίας μπροστά στο περιπτερο του Μπάμπη???
2. Σε ποιον παιδότοπο να πρωτόπαμε στην Αράχωβα!!!!???
3. Η ντόλτσε βίτα θα παιχτεί κάτω απο το τραπέζι......!!!????

2 σχόλια:

ονομα είπε...

Αγαπητέ lou

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Πρώτον:
Το θέμα με τους αλλοδαπούς στην περιοχή που αναφέρεις είναι πράγματι σοβαρό. Πολύ σοβαρότερο είναι δε, το τι θα κάνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στο μέλλον, που προβλέπω ότι θα πέσουν οι δουλειές, τα μεροκάματα κ.ο.κ. Δεν θα γίνω μάντης κακών αλλά διαβλέπω κατακόρυφη αύξηση των προβλημάτων που θα κληθούμε όλοι να αντιμετωπίσουμε.

Δεύτερον:
Η απουσία παιδότοπου στην Αράχωβα είναι πολύ σημαντική. Όλο και περισσότερες φωνές ακούγονται που ζητούν να ανοίξει σχετική επιχείρηση, να συμμορφωθούν οι παιδικές χαρές κ.α. Προς το παρόν παιδότοπο αποτελεί το πίσω μέρος της Λάκκας... (δυστυχώς).

Τρίτον:
Το θέμα με την ντόλτσε βίτα το έχουν θίξει κι άλλοι. Δεν πιστεύω ότι οι αρμόδιοι παρατυπούν. Ωστόσο αν υπάρξει οτιδήποτε το επιλήψιμο ή το αδιαφανές θα το δούμε όλοι μαζί από εδώ. Κανείς δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει. Να είσαι βέβαιος/η ότι αν όλοι οι πολίτες είμαστε ενωμένοι και καθαροί δεν έχουμε τίποτε να φοβόμαστε. Και μάλιστα τότε είναι που είναι και πιο εύκολο το έργο της κάθε δημοτικής αρχής.

Φιλικά
Ντελάλης

Τριτο Ματι είπε...

Φιλε μου ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ......... Μαλλον εισαι και εσυ ΑΓΑΘΟΣ σαν ολους εμας τους υπολοιπους......... Θα επρεπε να ξερεις οτι οι ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ εχουν αλλα θεματα , πολυ πιο σοβαρα να ασχοληθουν απο αυτα που προβληματιζουν εσενα.......... Ποιος σου ειπε εσενα οτι αυτα που ρωτας ενδιαφερουν καποιον;;;;;;;; Αλλωστε ολα αυτα εχουν μπει κατω απο το αγρυπνο ματι των δημοτικων αρχοντων μας , και θα υπαρξουν αμμεσες λυσεις στο πολυ κοντινο μελλον.......... Βαση πληροφορειων που εχω σου απανταω , για να μαθεις και εσυ που εισαι περιεργος [γεμισε αυτο το χωριο απο κατι τετοιους σαν εσενα], τα παρακατω : 1] Γινοντε προσπαθειες [ απο ολες τις πλευρες] ωστε αυτος ο τοπος να απαξειωθει , με αποτελεσμα να μην ξαναυπαρξουν δουλειες . Αρα αυτοι οι ανθρωποι δεν θα εχουν μεροκαματο και ταυτοχρονα δεν θα εχουμε ουτε και εμεις λεφτα για να μας κλεψουν... Αρα θα φυγουν οποτε αυτοματα θα λυθει και η πρωτη ερωτηση που εβαλες........... 2]Ο Δημος θα προχωρησει αμμεσα σε προγραμμα στειρωσης και θα ειναι παραλληλο με το προγραμμα στειρωσης των τετραποδων φιλων μας .Αρα σε λιγα χρονια δεν θα θελουμε παιδοτοπο , γιατι δεν θα εχουμε παιδια [γιατι συμφωνα με την ομοφωνη γνωμη των δημοτικων αρχοντων , ΤΟ ΠΑΡΑΧΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ].......... 3]Εδω θα ειμαι αυστηρος. Ποιος εισαι εσυ κυριε μου , που θα ρωτησεις που θα δωσουμε και με ποιον τροπο ενα περιουσιακο στοιχειο του δημου. Το ξερεις οτι αυτοι οι ανθρωποι ειναι εκλεγμενοι απο τον κοσμο της αραχωβας , αρα και υπευθυνοι να αποφασιζουν τι να κανουν για το καλο μας. Δεν σου πεφτει κανενας λογος να κανεις τετοιες ερωτησεις.......... Φιλε μου δυστυχως δεν θα παρεις ουτε και εσυ καμοια απαντηση , ασε που μπορει να χαρακτηριστεις και εσυ 'ΓΙΑΛΑΤΣΙ ΜΑΓΚΑΣ'.........

Top