αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Παρέμβαση του Στάθη Γιανέλλου

Του Στάθη Γιανέλλου

Αγαπητέ Ντελάλη-ισσα χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη.

H επί 15ήμερον άδεια μου στην Αράχοβα με αποξένωσε λίγο από το blog αφού η έξυπνη πόλη και το ίντερνετ δεν έφθασαν ακόμη στον Αη Γιώργη.
Παρ' όλα αυτά διάβασα όλα τα άρθρα και τις ενδιαφέρουσες προτάσεις και χαίρομαι που ο ντελάλης έγινε αφορμή να ανοίξει ο διάλογος έστω και ανώνυμος.
Πιστός στην υπόσχεση μου θα περιμένω να τελειώσει ο Καλλικράτης για να τοποθετηθώ στα υπόλοιπα δημοτικά γιατί αυτή την στιγμή προέχει να΄μαστε ενωμένοι.
Επειδή όμως με πληροφόρησαν για κάποιες υβριστικές αναφορές από ανώνυμο ή πονηρό ή Απόστολο Κουκλάρη (ειρήσθω εν παρόδω το όνομα αυτό υπάρχει μόνο στη Ρόδο) έχω να πω τα εξής: όταν παραιτήθηκα από τα αξιώματα καταγγέλλοντας... όταν έβγαλα την εφημερίδα ήξερα τι με περίμενε γιατί όταν πας να σπάσεις το απόστημα πύον θα βγάλει.
Το μονό που έχω να πω μέχρι να έλθει η ώρα είναι βαράτε όσο θέλετε σπιούνοι! Δεν φοβάμαι τίποτα γιατί είμαι καθαρός. Τα υπόλοιπα πολύ σύντομα... Και κάντε το κόπο ελατέ στα δημ. συμβούλια να δείτε τα αφεντικά σας.
Και μια παράκληση φίλε ντελάλη: τα υβριστικά άρθρα που αναφέρονται σε μένα θέλω να τα δημοσιεύεις αυτούσια... Άλλωστε γράφονται στο ίδιο σημείο κάθε μέρα το μεσημέρι.
Ένα σχόλιο μονό για τη λέξη Ρουμελιώτης. Η αγάπη στο χωριό δεν αποδεικνύεται από το τι γράφει ο λογαριασμός της ΔΕΗ αλλά από τη διάθεση για προσφορά και βοήθεια καθημερινώς στο χωριό, στους συλλόγους, στη νεολαία μας.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Απάντηση Ντελάλη:

Αγαπητέ Στάθη

Ευχαριστώ για τις ευχές σου. Σου τις ανταποδίδω.
Σχετικά με την παράκλησή σου, λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να συμμετάσχω σε ανόητα παιχνίδια ορισμένων υβριστών που τίποτε δεν προσφέρουν. Δεν θα επιτρέψω υβριστικά σχόλια από και προς κανέναν. Ασφαλώς ούτε και προς εσένα. Δεν το επιτρέπω από σεβασμό σε όλους.
Η πρότασή σου να δημοσιεύω όλα τα σχόλια που γίνονται για σένα, ακόμη και τα υβριστικά, η οποία σε τιμά, καταγράφεται και μπορεί να αξιολογηθεί από όλους.

Με εκτίμηση
Ντελάλης

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στάθη σε αυτή τη Φώτο φαίνεσαι πιο νέος, μήπως είναι ο αδελφός σου; Όπως και να χει περιμένουμε με ανυπομονησία τις αποκαλύψεις. Με προσοχή όμως και με στοιχεία γιατί υπάρχει και ο εισαγγελέας.

ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΠΤΟΥΣΑ ΑΠΕΙΛΗ ΑΝΩΝΥΜΕ ΛΑΘΟς ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΑΛΕΞΕς

Ανώνυμος είπε...

Στάθη ,Καμία απειλή φίλε μου, μια λεπτή φιλοφρόνηση ήταν και μια…. παραίνεση.

Τριτο Ματι είπε...

Εγω Ντελαλη θα βρισω και αν νομιζεις οτι το σχολιο μου προσβαλει το blog και τους αναγνωστες μπορεις , χωρις να υπαρχει κανενα προβλημα , να το κοψεις........... Ρε λαμογια του κερατα , με οποιο ανωνυμο - ψευδονυμο - ονομα, δημοσιευετε σχολια για οποιοδηποτε ανθρωπο τολμησει να σηκωσει το κεφαλι του και να πει τη γνωμη του, που εχετε βυθησει στο σκοταδι ολο το χωριο και καταδικαζετε καθε μερα τον τοπο, που προσπαθειτε να ριξετε την αραχωβα ακομη πιο κατω, που δεν τολματε να προτεινετε τιποτα και απαξειωνετε οποιον τολμησει να θιξει τα κεκτημενα σας, που ανατριχιαζετε στην ιδεα οτι μπορει να υπαρξει καποιος που μπορει να βγαλει τις βρωμιες σας στη φορα, που τολματε να γραφετε οτι θα πατε και στον εισαγγελεα, ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ......... Δεν θελω να γινω υποστηρικτης του Σταθη, αλλα καθε φορα που βλεπω αναρτησεις και σχολια απο διαφορους επωνυμους - ανωνυμους - ψευδονυμους, που μπορει να θιγουν τα κεκτημενα καποιων, αυτα τα ερπετα, που εχουν μαθει μονο ερποντας και γλυφοντας να αποκομιζουν ωφελη για τον εαυτο τους, κοτσαρουν αναμεσα απο κανενα σχολιο για να ανακατεψουν τα νερα και να μην μπορει να γινει τιποτα διαφορετικο για αυτο τον τοπο........... Την μια τους φταιει ο τροπος που εκφραζετε καποιος, την αλλη αν ειναι ρουμελιωτης, την αλλη αν επρεπε να γραψει αυτο που σκεφτετε και την αλλη γιατι δεν εγραψε αυτο που σκεφτετε........... Κυριοι σκοταδιστες το μονο που επρεπε να τρωτε καθημερινα ειναι ΕΝΑ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ......... Δεν φταιει κανενας αλλος , παρα μονο και μονο εμεις οι υπολοιποι, που θα επρεπε εσεις να απολογειστε και εσεις να εισαστε τωρα στον εισαγγελεα και οχι να φοβεριζετε κιολας........... Γιατι εκει που φτασαμε ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ........ Συγνωμη για το λεξηλογιο μου αλλα μερικες φορες με καποιους ανθρωπους αναβει το μυαλο μου και χανω την ψυχραιμια μου.........

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ είπε...

Τρίτο Μάτι κάποτε είχες θέσει 13-15 ερωτήσεις οι οποίες ποτέ δεν απαντήθηκαν, παρά προσπάθησα κάποιος Αλέκος να σε βγάλει άκυρο. (Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2010).

Στα Συμβούλια παίρνονται αποφάσεις και οι περισσότερες ποτέ δεν εκτελούνται.

Ο Δήμαρχος όταν δει τα δύσκολα ορύεαται στην αίθουσα και θεωρεί ότι όποιος είναι ενάντια στις σκέψεις του απλά είναι ηλίθιος! Οι υπόλοιποι με 1-2 εξαιρέσεις απλά παρίστανται. Το κοινό λιγοστό διότι θεωρώ ότι απλά γνωρίζει τι ακριβώς γίνεται στα Συμβούλια. Το χάπι που μας έχουν δώσει έχει πολλές παρενέργειες.

Ανώνυμος είπε...

Τρίτο μάτι λές
"Ρε λαμογια του κερατα , με οποιο ανωνυμο - ψευδονυμο - ονομα, δημοσιευετε σχολια" και παρακάτω
"διαφορους επωνυμους - ανωνυμους - ψευδονυμους, ......., αυτα τα ερπετα" καταλαβαίνω για τους ανώνυμους αλλά για τις δύο άλλες κατηγορίες σχολιαστών θα πρέπει να τους κατονομάσεις ποιοι είναι τα λαμόγια και τα ερπετά.

gianni είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΡΙΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΣΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟΨΕ?' Η΄' ΕΚΑΝΕΣ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΤΑΚΙ? ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

επώνυμος είπε...

μια Χαρα τα είπε και ο Σταθης και το 3ο μάτι. οποίος πιστεύει ότι όλα λειτουργούν σωστά γιατί είμαστε εδώ που είμαστε. μαγκιά του Στάθη που θειγει όσα οι υπόλοιποι κάνουν γαργαρες. οι παρατηρητές καλά το είπαν, ποιος να νοιαστε απο τον τόπο την στιγμή που τίποτα δεν γίνεται;όσο για το εισαγγελέα μακάρι να αναμειχθει, η ερώτηση είναι για ποιους; για τα λαμόγια που τα τρώνε οι για αυτούς που τους ξεσκεπαζουν; ο Σταθης ποτέ δεν μίλησε στον αέρα, όταν λέει κάτι, υπάρχει«καπνός» και σίγουρα και φωτιά!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε με το ψευδώνυμο-επώνυμο « ΑΡΑΧΩΒΑΣ», Το τρίτο μάτι , ιδικά εσένα φωτογραφίζει. Κρύψου λοιπόν ή πες τη γνώμη σου και άσε τα δικολαβίστικα, γιατί όπως κάποιος άλλος σου είπε ……… φορμαέλες δεν έχουμε για ξόδεμα.

Ανώνυμος είπε...

Μετα το γιαλατζί δερβίση αιντε τώρα και γιαλατζί επαναστάτης. Ρε 'ΑΡΑΧΩΒΑ' τι θές να κάνει ο άνθρωπος? Σου τα λέει εσύ πρέπει να τα δεις. Πρέπει να ξυπνήσεις.

Τριτο Ματι είπε...

Σε αυτο το blog εδω και παρα πολυ καιρο εχουν δημοσιευτει - αναρτιθει θεματα απο παρα πολλους αναγνωστες που μας αφορουν ολους..... Αφορουν το παρελθον μας , το παρων μας και προσπαθουν να προστατευσουν το μελλον μας..... Αυτο που συμβαινει και με εξοργιζει ειναι η αδιαφορια και η απαθεια των ερετων και θεσμικα υπευθυνων ατομων , που δεν ακουμπανε κανενα θεμα απο ολα αυτα που εχουν αναφερθει [προσπαθοντας να βγει ενα συμπερασμα ] και αφηνουν ολους εμας απλα να γραφουμε και να φωναζουμε χωρις να τους ενδιαφερει αν εχουμε δικιο η αδικο και μας αντιμετωπιζουν σαν γραφικους και ανισοροπους με αποτελεσμα να βρισκει εδαφος το καθε ' ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ' να θολωνει τα νερα και να βρισκομαστε πισω σε εποχες οπου 'ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΚΙΑΖΕ Η ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΩΝΕ Η ΣΚΛΑΒΙΑ'........... Δεν κατηγορω ολους αυτους που προσπαθουν να ακηρωσουν τον καθενα απο εμας λεγοντας μας 'ΓΙΑΛΑΤΣΙ ΤΥΠΟΥΣ' , δημοσιευοντας αναλογα σχολια ,γιατι ολοι αυτοι εχουν ωφελος απο αυτη την απραξεια και την αδιαφορια που προκλητικα επιδηκνειουν οι δημοτικοι μας αρχοντες..... Γιατι αν πραγματικα σεβοντουσαν το κοσμο που τους ψηφιζει , θα εκμεταλευοντουσαν ολες αυτες τις ερωτησεις - καταγγελειες - αναφορες , που γινοντε απο τον κοσμο , θα εψαχναν σε βαθος για συγκεκρημενα στοιχεια και τοτε θα βλεπαμε για ποιους θα χτηπαγε η καμπανα και ποιος θα ηταν για τον εισαγγελεα και ποιος οχι......... Δυστυχως αδικα περιμενουμε να δουμε σε καποιο δημοτικο συμβουλιο να υπαρχει ενα θεμα για ολα αυτα που εχουν αναφερθει ειτε απο μενα ειτε απο διαφορους αλλους [δες εξυπνος οικισμος, δες καθαριοτητα - σκουπιδια, δες δρομοι του τριτοκοσμικης συνοικιας Ριτσα , δες αποφασεις που εμειναν αποφασεις, δες βραχια κρεμασμενα πανω απο το δρομο ].......... Αρα φιλοι μου για πιο λογο ολοι αυτοι οι ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΤΥΠΟΙ να το βουλωσουν , αφου ξερουν οτι δεν θα γινει τιποτα , ξερουν οτι εχουν την πληρη καλυψη ολων των θεσμικα υπευθυνων , ξερουν οτι ποτε δεν θα τους ενοχλησει κανενας και επισης ξερουν οτι παλι θα ειναι στην επιφανεια σαν ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΛΟ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ........... Και εγω αν ημουνα στη θεση τους ισως εκανα το ιδιο , οπως και πολλοι απο μας τους υπολοιπους........... Δεν κατηγορω λοιπον αυτους , αλλα ολους εμας που τους ανεχομαστε και τους επιτρεπουμε να αλωνιζουν , να μας βριζουν και στο τελος να απειλουν οτι θα μας πανε και στον εισαγγελεα...........

Ανώνυμος είπε...

πες τα χρυσοστομε. το δς θέλει γιαουρτωμα σε κάθε απόφαση που δεν εκτελείται, σε κάθε θέμα που παραμένει ως θέμα και κάθε τι που θέλει μελέτη και μένει "μελέτη". όσοι είναι σε αυτή την εξουσία τόσα χρόνια, δεν έχουν κάνει έναν απολογισμό, το κάνουν τόσα χρόνια;μόνο μασα και δημόσιες σχέσεις...

Top