αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Σχέδιο Καλλικράτης και τελευταίες ενέργειες του Δημάρχου Αραχώβης

Προς ενημέρωση των συμπολιτών μας, δημοσιοποιούμε την τελευταία αλληλογραφία που είχαμε με τον κ. Δήμαρχο Αραχώβης και η οποία αφορά, την συνάντησή του με τον κ. Πάγκαλο στην Ιτέα την 10/4/2010.
(Τηρήθηκε η χρονολογική σειρά και η αρχική διατύπωση)

e-mail Πολιτών της 11/4/2010

Κυριακή 11/4/2010

κ. Δήμαρχε.
Επειδή δεν ξέρουμε με ποιον άλλο τρόπο μπορούμε να ενημερωθούμε, εμείς και οι συμπολίτες μας, παρά μόνο με την χρήση του προσωπικού σας mail, όπως άλλωστε εσείς μας προτρέψατε, θα θέλαμε να μας κατατοπίσετε για την χθεσινή σας παρέμβαση προς τον κ. Πάγκαλο στη συγκέντρωση της Ιτέας σχετικά με τον «Καλλικράτη». Επίσης θα θέλαμε να μας μεταφέρετε και τις τοποθετήσεις των Δημάρχων, Δελφών και Ιτέας για το ίδιο θέμα στα πλαίσια της παλιότερης συμφωνίας για συνένωση που κάνατε. Υπήρξε αναφορά, υποστήριξης και δημόσια αποδοχή από αυτούς;
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση
Μπακολουκας Σ.
Οικονομάκης Β.
Στυλιάρης Σ.

e-mail Δημάρχου Αραχώβης Γεωργίου Ανδρέου-Λεόντιου, της 11/4/2010

Στη συνάντηση πήγαμε με τον κ. Γεωργακό, ο κ. Κοκοβός ήταν ασθενής. Η αίθουσα του "Κυριακοπούλιου" ήταν ασφυκτικά γεμάτη και με πολλούς όρθιους. Η Ιτέα ζήτησε να παραμείνει έδρα του παραλιακού Δήμου Δελφών Δεσφίνας, Γαλαξιδίου.
Όταν πήρα το λόγο και ανέφερα ότι και εμείς έχουμε πάρει ομόφωνες αποφάσεις για να ενταχθούμε σε αυτό το Δήμο, με κέντρο τους Δελφούς, όλοι οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν έντονα.
Ανέφερα τους γνωστούς λόγους με τους οποίους συμφώνησε και ο κ. Πάγκαλος.
Για το θέμα των ορίων ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν αποτελούν τις "Δέκα Εντολές" και μάλιστα σαν πρώτη αντιμετώπιση είπε ότι εδώ περιφερειακά μπορεί να προβλεφθεί να γίνεται, από τον εκλεγμένο Περιφερειάρχη.
Του επιδώσαμε και υπόμνημα. Συμπερασματικά φύγαμε με την άποψη ότι το θέμα το συζητάμε.
Από Δευτέρα έχω προγραμματίσει σειρά επαφών με τον σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο, υπουργούς και επώνυμους οικιστές.

Απαντητικό e-mail Πολιτών της 11/4/2010

Κ. Δήμαρχε συγχαρητήρια.
Νομίζουμε ότι είσαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Αισθανόμαστε υπερήφανοι για την εκπροσώπηση που ως αιρετοί, εσείς και ο κ. Γεωργακός μας παρείχατε. Θεωρούμε ότι ισχύει το ίδιο και για τον κ. Κοκοβό.
Επειδή πεποίθηση μας είναι ότι τίποτα δεν χαρίζεται παρά μόνο κατακτάται, σας προτρέπουμε, ως Ενεργοί Πολίτες αυτού του τόπου, να συνεχίσετε τον αγώνα πού αναλάβατε. Λάβετε υπ΄ όψιν σας ότι είμαστε πάντα παρόντες σε οποιαδήποτε βοήθεια (μέσα στις δυνατότητές μας) χρειαστείτε.
Σας προτρέπουμε να εντάξετε στη φαρέτρα σας και την άποψη, ότι είμαστε μοναδική περίπτωση στην Ελλάδα και ότι εδώ ΔΕΝ πρόκειται για αλλαγή ορίων νομών, αλλά για αποκατάσταση της αταξίας του παρελθόντος, με την συνένωση του διαιρεμένου Δελφικού Τοπίου. Ένα θέμα που αφορά όχι μόνο την περιοχή μας αλλά ακόμα και αυτή την ΟΥΝΕΣΚΟ.

Με εκτίμηση
Μπακολουκάς Σ.
Οικονομάκης Β.
Στυλιάρης Σ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τρίβω τα μάτια μου, γίνετε αυτή η ενημέρωση στην Αράχωβα; είναι δυνατόν ; Γκρεμίστηκε κανένας φούρνος;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΙΑ ΦΟΒΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ!!!!!!!!! Η ΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΑΔΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΨΙΜΟ!!!!!!!!! ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!!

Top