αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Συμφωνία Μόσχας

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του δημάρχου μας κ. Ανδρέου στη Μόσχα συμφωνήθηκε με το δήμαρχο Μόσχας κ. Γιούρι Λουσκόφ η φιλοξενία 1.250 Ρώσων κατά το επόμενο έτος. Η συμφωνία θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του επιπέδου του τουρισμού μας, καθ ότι θα γίνει εκτός σεζόν και οι Ρώσοι είναι οικονομικά εύποροι. Υπάρχουν ωστόσο 2 προβλήματα στην υλοποίηση της συμφωνίας.
1. Η απαίτηση των Ρώσων να υπάρχει σε κάθε κατάστημα που θα εξυπηρετούνται (ξενοδοχείο, ταβέρνα) τουλάχιστον ένας που να μιλάει Ρώσικα. Αυτό σημαίνει σύμφωνα με το πρόεδρο των ξενοδόχων Αράχωβας (αντικατάσταση των Βαλκάνιων αλλοδαπών που ασχολούνται με Ρωσίδες ή Ουκρανές) κατακόρυφη αύξηση του κόστους λειτουργίας των συγκεκριμένων μονάδων.
2. Ύπαρξη πισίνας ολυμπιακών διαστάσεων. Για την επίλυση του προβλήματος ο δήμαρχος θα φέρει εκτός ημερησίας διατάξεως στη συνεδρίαση της 5/4/2010 το θέμα της επέκτασης της στέρνας του Αι Στάθη ώστε να πληρούνται οι παραπάνω προδιαγραφές.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να υπογραφεί η συμφωνία για το καλό του χωριού μας.

Οι πληροφορίες ότι στο πλαίσιο της συμφωνίας ο Δήμαρχος μας ζήτησε επιπλέον τη μετακίνηση 450 ρωσίδων ανύπαντρων που θα ψάξουν γαμπρούς Αραχωβίτες (μετά από σχόλια που έγιναν στο blog του Ντελάλη) ελέγχονται ως ανακριβείς...

Ντελάλης

2 σχόλια:

ΛΟΥΚΑΣ είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ....

ΔΗΜΟΤΗΣ Β' είπε...

Kαλο το σημερινο ψεμα σου Ντελαλη!
Θελω ομως να κανω και μια παρατηρηση.
Η ωρα δεν νομιζω οτι ειναι ψευτικη αλλα οτι σου εχει ''ξεφυγει'' μπροστα!
Εκτος κι αν θες να μας πας με τις αλλες προηγμενες ευρωπαΐκες χωρες!!!

Top